Μαρίαφi

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  118
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

157 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλά! Πέμπτη γεννάω! Ανυπομονώ! Εσύ όλα καλά;
 2. Τι φωτογραφία προφίλ έχεις; υπάρχουν πολλές! @foroulina πολύ χάρηκα που είδα νέα σου! Σε έχω σκεφτεί 2,3 φορές αυτή την εβδομάδα!
 3. 2 σελίδες πριν είναι τα ονόματα μας!
 4. Γιάννα μου μπορείς να κατεβάσεις το μεσαντζερ αν έχεις σμαρτφοουν και χωρίς να εχεις φεισμπουκ
 5. Κορίτσια σας έκανα και εγώ! Μαρία Φιλίππου είναι το δικό μου! Μόνο @kerasia93 δε με αφήνει να σε κάνω! Ούτε εσένα @Τζινα38 !
 6. @Τζινα38 ανυπομονώ και εγώ να ζήσω τέτοιες στιγμές!! Καλημέρα! Άλλη μία μέρα αϋπνίας για μένα! Στο τέλος θα έρθει η μικρή και εγώ θα είμαι ήδη με υπερκοπωση! Εδώ και 2 μέρες πονάω χαμηλά και έχω τρελή δυσφορία... Κορίτσια, άντε να γεννήσω, βαρέθηκα και κουράστηκα να είμαι έγκυος!!
 7. Κορίτσι μου να σας ζήσει!!! Να είναι υγιής και ευτυχισμένη!! @Vila @_marjio άκυρο τελικά το όνειρο!!!
 8. Και εμένα 4πλασια ήταν η τιμή τους αλλά μου είπε ο γιατρός ότι μέχρι 10πλασιο δικαιολογεί η εγκυμοσύνη!!
 9. Καλημέρα! Εγώ να κοιμήθηκα το πολύ 2 ώρες ζήτημα είναι... και το κακο είναι ότι όταν δεν κοιμάμαι, τρώω!!!!!! Στις 6 πήγα για καφέ και τώρα σπίτι.. δεν περνάει η ώρα!!!
 10. Με δέχτηκαν! Ευχαριστώ!!! Ααα! Τα λευκά μου αυτή την εβδομάδα είναι 18.600!!! Αφού όμως είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη δεν με πειράζει! Εγώ έχω κάνει. Μου τις ζήτησε ο γιατρός στο πρώτο τρίμηνο αλλά λόγω παλαιότερων προβλημάτων υγείας τις είχα ήδη κάνει προ 5ετιας Και εγώ πόνους περιόδου και χαμηλά! Προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!!!
 11. Κορίτσια για πείτε τις ομάδες στο τη για τον θηλασμό γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχουν!
 12. Συμπάσχω και στο πρήξιμο! Χθές η δικιά μου ήταν 2.730 στις 35 και 4 και ο γιατρός μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά επίπεδα! Χθές πηγα στον γιατρό! Όλα καλά!!! Θα το πάμε μέχρι 9 Ιουλίου, εκτός και αν έχω πόνους στα ράμματα από το χειρουργείο της μήτρας! Λοιπόν, είμαι 98 κιλά και λέω στη μαία τέλεια έχω λίγο περιθώριο μέχρι τα 100 θα συνεχίσω να τρώω!! Και μου λέει σταμάτα έχεις γίνει τεράστια!!
 13. ΝΑΙ! Αυτό που λες, κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι!