Μαρίαφi

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  87
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

110 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλό μήνα! Μήπως γνωρίζετε σάιτ με φθηνές πάνες; Επίσης για μπανάκι τι προτιμησατε και σας βόλεψε;
 2. Καλημέρα! Τους τελευταίους μήνες είχα κ εγώ κάποια θέματα, πολύ κλάμα... Το μωρό δεν επηρεάζεται, απλά εγώ είχα κ τύψεις από πάνω!
 3. Εγώ πέρασα περιόδους με πολλούς πόνους και περιόδους με καθόλου πόνους!! Φυσιολογικό είναι!
 4. @Τζινα38 πώς είναι η καισαρική από θέμα πόνου;
 5. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακουσει!!!! Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την κλινική αλλά όλο αυτό ακούγεται παράλογο και εξωπραγματικό!!! Πάρε τους τηλέφωνο να συνεννοηθείς εσύ η ίδια μαζί τους..
 6. @Τζινα38 να μας ζήσει το πρώτο μωράκι της ομάδας!!! Να είναι γερή και καλότυχη!!!
 7. Και εγώ τη @Τζινα38 σκέφτομαι!!!! Ανυπομονώ να μας πει τα νέα της!!! Ελπίζω και η @V_baby να είναι καλά και να χαλαρώσει λίγο τώρα στο νοσοκομείο..
 8. Κορίτσι μου όσο δεν κοιμάσαι γίνεσαι και χειρότερα... ότι κ αν αποφασίσεις θα είναι για καλό.. μην υποτιμήσεις το ψυχολογικό κομμάτι πάντως..
 9. Καλησπέρα κορίτσια! Η πάντα για την κούνια είναι απαραίτητη το πρώτο καιρό;θα γεννήσω Ιούλιο και σκέφτομαι μήπως τη ζεσταίνει.επισης από πάνες προτιμησατε παμπερς ή μπειμπιλινο και γιατί;;
 10. Με το καλό!! Να είσαι κ εσύ και το μωρό υγιείς!!!!!!! Περιμένουμε νέα και ενημερώσεις όταν θα μπορέσεις!!!! Όλα να πάνε τέλεια!!
 11. @Τζινα38 σου στέλνουμε θετική ενέργεια!!! Οοοοοοοτι καλύτερο! @Athinaa μπράβο!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!
 12. Σίγουρα θα είναι όλα οκ... Και μικρό να είναι τι πείραζει;;το θέμα είναι να είναι υγιές!
 13. Κορίτσι μου ευχαριστω, όλα καλά θα είναι! Αυτό μου έτυχε στη β επιπέδου και σε 2 εβδομάδες μεγάλωσε παραπάνω και ήρθε στα ίσα της..
 14. Όχι... φαντάζομαι 160 που πήρε κ στις προηγούμενες..!
 15. @Emma9 αν θυμάμαι καλά πηγαίνεις στον Λίβανο; Αν ναι, ενημέρωσε αν αφήνει και τον μπαμπά μέσα, γιατί την τρίτη έχουμε και εμείς ραντεβού, να προετοιμαστεί ψυχολογικά!!!