Andri M

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  574
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

5 ακόλουθοι

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Στο κέντρο του στομάχου ψηλά. Δεν έχω παρατηρήσει να πιάνει και πλάτη. Έκανες εξετάσεις αίματος και είδες ότι ήταν χολή στο παρελθόν? Αν είναι να κάνω και εγώ... Χθες το βράδυ, όταν ξυπνούσα από τον πόνο, έπαιρνα ένα simeco. Μετά από λίγη ώρα ανακουφιζόμουν. Ήταν μακράν η καλύτερη νύχτα της εβδομάδας, παρόλο που πάλι σχεδόν καθιστή κοιμόμουν! Τι να σου πω για το εμβόλιο....Κάνε όπως νιώθεις. Εγώ έχω αναλύσει το δικό μου σκεπτικό. Βέβαια, ήταν και ο σύντροφος μου on board. Η δική σου περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, γιατί πρέπει να το πάρεις εντελώς πάνω σου, εφόσον και ο σύζυγος δεν συμφωνεί. Από την άλλη, εφόσον ο γιατρός σου λέει να το κάνεις, πώς και ο σύζυγος δεν ακολουθεί τη γραμμή του γιατρού? Αχ...πώς άντεξες δύο μήνες πόνου? Ο δικός μου πόνος εστιάζεται στο κέντρο, στο στομάχι ψηλά. Σχεδόν στο διάφραγμα. Μοιάζει με σφίξιμο, σαν κράμπα. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου... Ο γιατρός δεν ανησύχησε. Μου είπε να πάρω ή aludrox ή gaviscon μέχρι 3 την ημέρα. Μου είπε ότι είναι πόνος από την πίεση των μωρών.... Είδαμε ότι το aludrox έχει τις ίδιες ουσίες με το simeco και παίρνω simeco που είχε η πεθερά μου. Άρχισε και η δυσκοιλιότητα μαζί με τον πόνο του στομάχου και σκέφτομαι ότι αν λίγο λειτουργήσει το έντερο και ξεπρηστεί, ίσως να υποχωρήσει και ο πόνος του στομάχου, εφόσον όντως οφείλεται στην πίεση. Για τη δυσκοιλιότητα, μου είπε να αγοράσω το optifibre, είναι σκόνη - φυτικές ίνες, χωρίς γεύση. Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα που το παίρνω. Είδομεν!
 2. Μακάρι να σε βοηθήσουν αυτά τα φακελάκια και να ησυχάσεις! Εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ. Ο πόνος τελικά σίγουρα δεν σχετίζεται με την ποσότητα του φαγητού. Χθες έφαγα νωρίς και ελαφριά και πάλι το βράδυ με ξετίναξε αυτός ο πόνος. Μόνο καθιστή κάπως ανακουφιζόμουν. Ξαπλωμένη ούτε για αστείο. Ούτε στο αριστερό ούτε στο δεξί πλευρό. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι μήπως και στη δική μου περίπτωση είναι το έντερο. Γιατί τις τελευταίες ημέρες άλλαξε εντελώς η δραστηριότητα του εντέρου μου και έγινα ξαφνικά δυσκοίλια.
 3. Παιδεύεσαι και εσύ....Το άσχημο είναι το πόσο ξαφνικά ξεκίνησε! Και εγώ στην 25η εβδομάδα είμαι. Μακάρι να φύγει έτσι όπως ήρθε!
 4. Μεγια! Καλοφόρετα να είναι τα φορμάκια! Ο πόνος είναι ακριβώς όπως τον περιγράφεις. Ψηλά στο στομάχι, σχεδόν στο διάφραγμα, πολύ ξαφνικός και έντονος, η ανάσα ήταν κοφτή λόγω του πόνου. Και ο γιατρός σου είπε κολικός νεφρού ή εντέρου? Δηλαδή ο πόνος ψηλά στο στομάχι είναι αντανακλαστικός? Θα δοκιμάσω τις αναπνοές! Σου εύχομαι να μην σε ξαναπιάσει!!!!
 5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αχ...ναι, πρέπει να το χαρώ όπως και να έχει, αλλά αυτός ο πόνος είναι πολύ έντονος όταν έρχεται και μου κατακλύζει το μυαλό! Εννοείται ότι δεν μπορώ να φάω όσο έτρωγα πριν, και εγώ σταματάω...Ναι, θα δοκιμάσω τα φάρμακα και ελπίζω να βοηθήσουν... Σου εύχομαι να μην σε πιάσει κανένα πρόβλημα στο στομάχι, και να κυλίσει καλά και ευχάριστα για εσένα!
 6. Αχ, τώρα το είδα...όχι, στην Αθήνα βρίσκεται η αιματολόγος μου Η δική σου είναι η Λ...κού? Πες μου όταν πας τί σου είπε για το εμβόλιο, έτσι εκ περιέργειας
 7. Πολύ καλά τα νέα! Έφυγε άλλο ένα άγχος! Με το καλό να το δεις πάλι στον επόμενο υπέρηχο! Μέχρι τότε...υπομονή! Κορίτσια, ήρθα να κάνω την καμπύλη σήμερα...δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πιω τη γλυκόζη. Ήταν 75 γραμμάρια και πραγματικά καθώς έπινα βασανιστικά κάθε γουλιά, νόμιζα ότι θα το βγάλω... Δόξα τω θεώ, τελείωσε αυτό το μαρτύριο και τώρα περιμένω να περάσουν τα πρώτα 60 λεπτα... Μου συμβαίνει και κάτι άλλο τις 4 τελευταίες ημέρες...Πονάει πολύ το στομάχι μου. Δεν έχω καούρες, είναι σαν κράμπα, ένα σφίξιμο. Όταν έρχεται πονάω πάρα πολύ. Όταν φεύγει νιώθω εξαντλημένη και απαισιόδοξη. Δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα αν συνεχιστεί αυτό... Ακόμη και στον ύπνο, ξυπνάω από τους πόνους... Ρώτησα το γιατρό και μου είπε να πάρω είτε gaviscon είτε aludrox, μέχρι 3 την ημέρα. Χθές το βράδυ, επειδή δεν είχα τίποτα από αυτά τα δύο, πήρα ένα simeco και ηρέμησα για κάποιες ώρες.. Ξαφνικά η όλη εμπειρία της εγκυμοσύνης έγινε εφιαλτική...και μετά από τόσο κόπο, νιώθω άσχημα που το βιώνω έτσι...
 8. Αν δεν κάνω λάθος είσαι από εξωσωματική, σωστά? Και εγώ από εξωσωματική είμαι με 7 χρόνια προσπαθειών....Καταλαβαίνω το φόβο σου....Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις την αιματολόγο σου. Εμένα η αιματολόγος μου, ήταν η μόνη που πήρε θέση, και την υπερεκτιμώ για αυτό. Μου είπε ότι το επικίνδυνο είναι να νοσήσω από Covid-19. Ενδεικτικά, 20% είναι οι πιθανότητες εμφάνισης θρομβόσεων από την φυσική νόσηση. Μου πρότεινε να προχωρήσει η εγκυμοσύνη στην 6ο και μετά να εμβολιατώ. Αυτή της η στάση με έκανε και αισθάνθηκα καλά. Μία μέρα πριν την πρώτη δόση, έκανα την εξέταση Β επιπέδου. Ρώτησα και τον εμβρυομητρικό για τον εμβολιασμό. Στην αρχή ήταν πολύ χλιαρός, αλλά μόλις του είπα ότι έχω κλείσει ραντεβού και εμβολιάζομαι την επόμενη ημέρα, μου είπε ανοιχτά πια, ότι πολύ καλά κάνω, για να είμαι προστατευμένη από τη νόσηση, και ότι ο ίδιος, λέει στους δικούς του ανθρώπους, να τρέξουν να το κάνουν. Έγκυες και μη. Μου ανέφερε και 2 περιστατικά συναδέλφων που νόσησαν και παιδεύονται με συμπτώματα 3 μήνες μετά (long covid). Αυτή η συζήτηση, με εμψύχωσε ότι κάνω το σωστό να πάω να εμβολιαστώ. Θα σου πω το δικό μου σκεπτικό. Εγώ προσέχω πάρα πολύ, βγαίνω μόνο βράδυ για περπάτημα και μόνο σε απόμερα μέρη, αλλά νιώθω ότι αν είμαι τόσο άτυχη (που μέχρι τώρα γκαντεμόσαυρος ήμουν), και κολλήσω, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, και διατρέχω κίνδυνο να μην το περάσω ελαφριά. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ποιόν θα πρωτο-κοιτάξουν? Εμένα? Τα παιδάκια μου? Κανένας από αυτούς που μου είπαν να αποφύγω το εμβόλιο δεν μου είπε τί θα γίνει αν νοσήσω. Και για να ησυχάσω, σκέφτηκα και ένα άλλο πράγμα: Αν πάθω κάτι από το εμβόλιο, τότε, είναι 100% σίγουρο ότι θα πάθαινα πολύ χειρότερα πράγματα αν πέρναγα τον κορονοϊό. Όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω ότι έπραξα σωστά. Και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο τείχος της ανοσίας . Προσωπική γνώμη, προσωπική προσέγγιση.
 9. Συγχαρητήρια! Με το καλό να κάνεις τον πρώτο υπέρηχο και να έχεις μία εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!
 10. Και εγώ έχω κάνει την πρώτη δόση pfizer (στις 08/07) και δεν είχα καμία παρενέργεια. Και εγώ νιώθω ότι άργησα να το κάνω...Τώρα έχω τη δεύτερη δόση τέλος Ιουλίου, δηλαδή θα είμαι προστατευμένη (όσο προστατευμένη μπορεί να είμαι από τη Δέλτα) μέσα Αυγούστου....
 11. Η λεχώνα ξαδέρφη του συντρόφου μου, αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, πήγε να κάνει την πρώτη δόση πριν σαραντίσει και την έκανε. Είναι και σε τί άτομο θα πέσεις στο εμβολιαστικό κέντρο. Σε ένα συνάδελφο, όταν πήγε για την πρώτη δόση πριν 1.5 μήνα, μια βοηθός στο εμβολιαστικό κέντρο του έλεγε ότι αυτή δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί το φοβάται...
 12. Καλημέρα σας κορίτσια, σχετικά με τη δυσκοιλιότητα...Να σας πω και τη δική μου περίπτωση: Εγώ ήμουν δυσκοίλια. Αν δεν πήγαινα την ώρα που δούλευε το εντεράκι, μπορεί να έκανε και 3-4 ημέρες να έρθει η επόμενη φορά. Τώρα έχει συμβεί κάτι περίεργο. Ο γιατρός μου έχει δώσει χαπάκι, το gyno-tardyferon. Μάλιστα μου το αύξησε σε 2/ημέρα γιατί είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου (κλασικά πράγματα). Το παράξενο είναι ότι με έχει βοηθήσει στην τουαλέτα. Πηγαίνω κάθε ημέρα, και πολλές φορές, παραπάνω από μία φορά την ημέρα. Η σύσταση δεν είναι η ιδανική, αλλά τί να κάνουμε... Μία μαία, οικογενειακή φίλη, μου είπε ότι ο σίδηρος μάλλον με βοηθάει γιατί είχα έλλειψη (πράγμα που είναι γεγονός). Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Να προσθέσω βέβαια ότι αγαπάω τα καλοκαιρινά φρούτα και τρώω 2-3 μερίδες ημερησίως. Ποιός ξέρει, ίσως να οφείλεται στα φρούτα. Καλημέρα και καλή συνέχεια!
 13. Καλημέρα σου! Εγώ έκανα την πρώτη δόση pfizer την Πέμπτη 08/07/2021. Την επόμενη ημέρα είχα λίγη υπνηλία. Η δεύτερη δόση είναι 31/07. Σου εύχομαι καλή ανοσία!!!!
 14. Καλημέρα, Και εγώ θα σου συνιστούσα να μην πας. Έχω πάει εγώ και όπως και η anoulious, έχω δώσει ένα σωρό χρήματα, μου έκανε κάποιες εξετάσεις που πραγματικά δεν ξέρω πού βοήθησαν και μάλιστα, εγώ την πάτησα και έκανα αυτά τα επικίνδυνα εμβόλια που μου πρότεινε. Καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού με τη Λευκού και ας καθυστερήσεις λίγο παραπάνω! Είναι πάρα πολλά τα κορίτσια που λένε θετικά λόγια για αυτή τη γιατρό.
 15. Καλησπέρα σας. Ίσως θα ήταν χρήσιμο, αν ενδιαφέρεσαι να ψάξεις και για την πλακουντίαση covid-19. Όταν το διάβασα εγώ πριν ένα περίπου μήνα, είχαμε 4 περιστατικά εγκύων στην Ελλάδα που έχασαν τα έμβρυα λόγο νόσησης από τον κορονοϊό. Ο πλακούντας έπαθε κάποιου είδους ίνωση και δεν πέρναγε οξυγόνο στο έμβρυο. Παρότι το έμβρυο δεν βρέθηκε να έχει κορονοϊό, πέθανε από ασφυξία. Φυσικά δεν υπάρχουν περιστατικά μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχει επίσης και το πρόβλημα του long covid-19, που ταλαιπωρεί ανθρώπους για αρκετούς μήνες και τους έχει αλλάξει την ποιότητα ζωής.