Arriel_83

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  488
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Arriel_83

 1. Ναι ε?? Για φαντάσου!! Γιατι όντως φαίνεσαι πολύ ήρεμη... (είναι όντως τα άτιμα comfoft food, πως δεν είναι...)
 2. Ε κι ργω πιστεύω στη φύση, αλλά αυτή δεν θέλει.. Χαχαχα Τον προηγούμενο μήνα είπαμε να πάμε έτσι φυσικά... Nothing! Αλλαγή ζωής εγώ και πάλι έχω δρόμο.. Γλυκά και υδατάνθρακες δεν μπορώ με τίποτα να κόψω, αλλά θα το κάνω.. Συν τον βελονισμο που λέγαμε.. Βλέπεις τι τραβάμε μερικές μερικές, οπότε είσαι σε καλή μοιρα
 3. Μεγάλη αλήθεια αυτό!!! Γι αυτό όταν εμείς καταλάβαμε ότι από σπέρμα σκίζουμε, αλλά ωαρια δεν..., είχα μια σκέψη μήπως το πάμε τελείως φυσικά μόνοι μας και ότι είναι να γίνει ας γίνει..
 4. Και ήθελα να σου στείλω, αλλά λέω μην την πρήζω την κοπελα.. Πως είσαι? Πως νιώθεις? Κράτα τα νου τα θετικά της όλης διαδικασίας.. Ότι εμφυτευηκε με την πρώτη, ότι έχεις και άλλες βλαστοκυστες... Μεγάλη αγκαλιά!!!
 5. Αναγκαστικά μόνο στην ωοληψια και μάλιστα στη δοκιμή γονιμοποίησης.
 6. Πριν καν ξεκινήσω και καταλήξω ότι πρέπει να κάνω εξωσωματικη, το πρώτο όνομα που άκουσα ως don't μεγάλο, ήταν αυτο του Παράσχου. Ναι έτσι ακριβώς. Έχει νικήσει μια ΜΚΟ για ετ σε απόρους.
 7. Για τον Χηνιαδη (αν λες αυτόν), δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τον εκτιμώ πολύ από όσο τον έχω παρακολούθησει με έρευνες που κάνει κτλ. Και επισης μου αρέσει που δεν ακούγεται πολύ
 8. Ναι παίζει να ήταν κάπου εκεί. Εμείς δεν πήραμε καν γιατί πήγαμε με φυσικους κύκλους. Απλά ήθελε σίγουρα κάποιον καιρό για να κλείσεις ραντεβού, δεν ήταν εύκολο και άμεσο.
 9. Έχεις ένα δίκιο, αλλά άλλος πληθυσμός εκεί άλλος εδώ. Εμενα τον Αύγουστο μου είχε πει ο εξωσωματιστης πως να έπαιρνα για ραντεβού, θα μου το έκλειναν για 3 μήνες μετά λόγω του ότι λόγω ιού βάζουν αραια τα ραντεβου.
 10. Δύσκολα τα πράγματα λόγω ιού.. Από πριν ήταν έτσι αλλά τώρα φαντάζομαι θα είναι χειρότερα.. Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις εσύ ένα τηλέφωνο?
 11. Είναι ναι! Και εγώ έχω και επέτειο γάμου. Κλείνουμε 1 χρόνο.
 12. Ναι ναι ακριβώς έτσι είναι τα στάδια. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Πιστεύω πως και μόνο που κάνεις μια αυτοκριτική είσαι καλή μάνα. Γιατί μέσα από αυτή βελτιώνεσαι. Go ahead!! Αυτό είπα να κάνω.. Να επικεντρωθώ στην αγαπημένη μου εποχή, τα Χριστούγεννα και ότι να γινει ας γίνει!
 13. Η ΑΜΗ ειναι κάπως μεγάλη. Έχεις πολυκυστικες? Μου εξήγησε η ενδοκρινολογος που με είδε σε πανικό με την ΑΜΗ πως δεν παίζει τόσο ρόλο όσο τις έχουν δώσει. Όσο για τις εξετάσεις από τη μια συμφωνώ με αυτό που λες και έτσι το πάω κι εγώ βήμα βήμα.. Από την άλλη αναρωτιέμαι - ειδικά τελευταιως που με έχει πιάσει μια κούραση και μια αναβλητικοτητα - μήπως δεν έχω τοσο πάθος για το θέμα αυτό? Μήπως δεν γίνω καλή μάνα? Δεν ξέρω..
 14. Οχι δεν πήγα.. Προτίμησα να κινηθώ οικονομικα και πήγα μέσω της ασφαλιστικής σε μια κοπέλα στο Mediterraneo.. Πλάκα πλάκα ήταν καλή.. Είπαμε πολλά, μου βρήκε θυροειδή λίγο ανεβασμένο και παίρνω Τ4. Όχι δεν πήγαμε στην ίδια. Ναι εμένα καμπύλη δεν μου έγραψε.. Αλλά γιστι να μου γράψει?
 15. Όχι όχι καμία σχέση. Δεν θυμάμαι το όνομα αυτηνης που πήγα εγώ, αλλά η δικιά μου δεν ήταν αναπαραγωγήσ (αν και τελικά ήξερε πολλά η κοπελα) Think positive!!! Να σκέφτεσαι με σιγουριά ότι αυτό είναι το μωρό σου!! Λοιπόν @Troiaαν θες να την βρεις για να την ψάξεις, για να παίξουμε και λιγο, το επώνυμο της ειναι μουσικό όργανο (χάχα)
 16. Ναι ναι αυτες τις θυμάμαι! Και το κράτησα στο μυαλό γιατί λέγαμε για τα οφέλη της κετο διατροφής..
 17. Μωρέ μεγάλωσα με Eviol γιατί ο πατέρας μου μας τις μπουκωνε. Μετά έκανα την βλακεια με τις δίαιτες και το έκοψα το λάδι. Τώρα βάζω το βράδυ πάνω σε φρυγανιά με ντοματινια και το τρώω ώμο. Και στο φαΐ όταν το σερβίρω πάλι βάζω από πάνω ώμο.. (κοινώς τώρα τρέχουμε να μαζέψουμε ότι μπορούμε χάχα) Αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια. Και γενικά στη γυναικεία αναπαραγωγη ξεκίνησαν να γίνονται έρευνες όταν οι αποτυχημένες εξωσωματικές άρχισαν να γίνονται απώλεια για τα κατά τ άλλα κερδοφόρα κεντρα. Ας μην εκνευρίστω πάλι σήμερα με αυτό το θέμα χάχα
 18. Μου φαίνεται θα αρχίσω να πηγαίνω στο κομμωτήριο με την βαφή του Κορρέ στο χέρι χαχα
 19. Τώρα είδα αυτό με τα μανο... Και θα πω.. Γιουπι!! Χαχα
 20. @Konna!Ναι παίρνω πολυβιταμινη που έχει τόσο μέσα. Παράλληλα τρώω σχεδόν κάθε μέρα αβοκαντο και ώμο λάδι. Δεν έχω θέμα με ενδομητριο. Με ποιότητα ωαρίων έχω και διάβασα ότι η Ε λέγεται τοκοφερολη από το τόκος και φέρω.. Οπότε βουρ στην Ε χαχαζα @Troiaδεν θυμάμαι το βιβλίο να λέει γκα Ε. Θυμάμαι για q10 την οποία παίρνω σε μεγάλη ποσότητα (όσο λέει δηλαδή). Για Ε παλιά πάντως κι ργω eviol έπαιρνα.. Και μάλλον αυτη θα ξαναπαρω.
 21. Και πόση ημερήσια δόση λέει η βιβλιογραφία? Εγώ παίρνω 30mg και μετά αυτά που διαβάζω να λέτε αναρωτιέμαι μήπως είναι λίγο..
 22. Οχι.. Δεν είναι όλα free. Θα πρεπει δυστυχώς να μπεις σε όλα ένα ένα. Έχει πίνακα που λέει no & yes όπου αντίστοιχα σου λέει τι δεν έχει και το έχει από συστατικά..