Arriel_83

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  702
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

584 εμφανίσεις προφίλ
 1. Νομίζω το κακότροπος ειναι λίγο με βάση αυτά που περιέγραψαν κοπέλες 2 σελίδες πίσω.
 2. Για κακό. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Είναι πολύ προσηλωμενοι στο χρήμα από ότι φαίνεται από μαρτυρίες γυναικών που πέρασαν από εκεί.
 3. Αν ανατρεξεις λίγο πίσω στις συζητήσεις, θα δεις ότι είναι ένα δίδυμο φωτια!
 4. Την βρήκα ποια είναι. Είχα υποψία εξαρχής. Αντιπαθεστατη
 5. Ποια είναι ρε παιδιά η τηλεπερσονα? Εγώ δεν την κατάλαβα.. Τόσο ασχετη χαχα
 6. Έτσι ακριβώς όπως το είπες είναι.
 7. Είναι σοβαρό θέμα ισχύει. Συμπασχω εν μέρει, από αφαιρεση κυστης που έκανα λαπαροσκοπικα και έπειτα διακοπή περιοδου για 6 μήνες, νομίζοντας ότι έχω ενδομητριωση ενώ η βιοψια έδειξε ότι δεν έχω. Αυτό είχε επίπτωση στο απόθεμα μου. Τεσπα.
 8. Καλημέρα! Στον Τσιλιβακο το είχαμε κάνει σε ένα πακέτο εξετάσεων που δίνει. Βγηκε καλός (9%) οπότε δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε με γενετιστή.
 9. Εγώ έκανα Μαστρομηνα φυσικους. Στείλε μου ότι θες. Αλήθεια ποιος γιατρός είναι αυτός που σου λέει ότι φταιει το κακό το μάτι? Τι ακούμε σήμερα θεέ μου
 10. Ε για να δούμε στην επόμενη διεγερση τι ψάρια θα πιάσουμε! Χαχα Ναι η αλήθεια είναι ότι το είχα ξεχάσει το site αυτό. Επικεντρωθηκα τόσο πολύ σε αυτά που έγραφε το βιβλίο με το egg που το ξέχασα. Θα μπω να δω!
 11. Όχι δεν είμαι το διαπιστωσαμε με την @Troiaσε μια κατ'ιδιαν αυτό διάγνωση χαχα Για την fsh δεν ήξερα ότι διαφοροποιείται.. Γιατί 3-4 που την έκανα αυτή την εξεταση ήταν εκεί σταθερα στο 15..
 12. Τι είπε η θεα!! Ναι οκ ισχύει εν μέρει αυτό, από την άποψη ότι το σπέρμα ανανεώνεται πολύ, ο γυναικείος οργανισμός συνηθίζει στην παρουσία του σπέρματος και ακόμη και αν δεν έχεις πολλά ωαρια, δεν αγχώνεσαι με εξετάσεις και έτσι κάποια στιγμή θα στοχεύθει το καλό ωάριο. Αλλά...! Πρώτον δουλεύουμε μανταμ σαν τα σκυλια για να σε πληρώνουμε να μας λες βλακειες, δεύτερον μπορουν να υπάρχουν χίλια δυο αλλά πρόβληματα που τα αγνοούμε καθώς προσπαθούμε σαν τα κουνέλια πάνω στους σουμιεδες!
 13. Εγώ είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να το καταφέρετε. Έχεις πολύ καλές ορμονικές!
 14. Η αμη δείχνει πόσα ωοθηλακια έχεις. Η fsh δείχνει ποιότητα. Αυτά τα δύο συνηθως πάνε χέρι χερι. Δηλαδη όταν έχουν απομείνει λίγα ωοθηλακια οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα είναι όλα ποιοτικά. Βασικά γενικά γενικά μέσα σε έναν χρόνο, τα ποιοτικα ωαρια είναι λιγότερα από αυτά που φανταζόμαστε. Αν αναλογιστείς ότι με φυσιολογικές συνθήκες σε μικρή ηλικία έχεις 30% πιθανότητα για εγκυμοσύνη. Χάχα I know Ναι ως ένα βαθμό έχει ένα δίκιο. Ομως. Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζονται. Δηλαδή αν έχεις επαναλαμβανομενες αποτυχίες δεν γίνεται να μην το ψάξεις. Όχι γιατί μπορείς να το διορθώσεις αλλά για να ξέρεις να πας αν είναι με δωρεα να μξν παιδεύεσαι άλλο με αποτυχίες.