Malntalia

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  185
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

463 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ από την άλλη έκανα prp ωοθηκών γτ ο πνιγμένος από τα μαλλια του πιάνεται.. Και μπορεί να με βοήθησε μπορεί όχι.. Και δεν είναι πλήρως αναγνωρισμένο και αποδεκτό.. Και οι εγχυσεις κάποιες τις βοηθησαν.. Νομίζω και εδώ κάποια κοπέλα έχει κάνει..και τη βοηθησαν.. Από εκεί και πέρα νομίζω ειδικά για το εμβόλιο του κορωνοιου 10 γιατρους να ρωτήσεις στα μισά θα τους βρεις σα γνώμη.. Ο καθένας εμπιστεύεται τον γιατρό του και σχηματίζει τη γνώμη του..
 2. Είναι κάπου δίκοπο μαχαίρι η απόφαση.. Με την αμη που έχω και τους φυσικούς που κυνηγάω.. Με τα θέματα που έχω λόγω αμη κλπ.. Δε θα ήθελα να το ρισκάρω.. Και φαντάζομαι κανεις δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δε είναι "επικίνδυνο" Η για να το πω σωστά.. Ακόμα και αν δεν παθει κανεις κάτι από το εμβόλιο άμεσα κανεις δε ξερει τι γίνεται εμεσα γτ είναι εμβόλιο 6μηνου? Χρόνου? Εγώ προσωπικα θα περιμενω.. Αλλά εκεί μας φτάσανε.. Να "τσακωνόμαστε" Να είμαστε "διχασμένοι" Υπέρ και κατά του εμβολίου..
 3. Δεν έχει πει κάτι για εμφυτευση σε μένα ο σφακ. . Εάν το έχει πει σε κάποια ας βγει να το πει.. Αλλά μην φτιαχνουμε δράκους.. Για να "μειώσουμε" Υπόσταση γιατρών.. Εμένα προσωπικά δε μου είπε ουτε ναι ουτε όχι.. Απλά δεν τον είδα και θερμο . Και εγώ φοβάμαι να το κάνω προσωπικά..
 4. Δεν το έκανα.. Πιο πολυ φοβάμαι το εμβόλιο από τον κορονοιο.. Καταρχάς προσεχω.. Αλλα και να κολλήσω τι έγινε? Απο ότι έχω ακουσει και όσοι λένε να το κάνεις σου λένε να περιμένεις 2 μήνες.. Με την αμη που έχω την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένω 2-3 μήνες...
 5. Εγώ είμαι στον σφακ.. Μου έχει πει να μη το κάνω σχεδόν.. Και σε μια άλλη κοπέλα που είναι σε αυτόν είπε σίγουρα όχι..
 6. Μπράβο!! Τα είπες πολυ σωστά!!! Πολλά μπράβο!!
 7. Ναι και εγώ καλλιέργεια σκέφτομαι.. Επίσης θα κάνω σίγουρα υστεροσκοπηση.. D παίρνω προληπτικα.. Εμείς έχουμε τρία 3ων ημερών(6, 9 και 8 κυττάρων) .. Και από Σεπτέμβριο αρχίζουν οι σκέψεις.. @Troia μου δεν είναι μόνο αν συμφωνώ η όχι.. Και όταν πηγα το χειμώνα μου είπε δεν έχει κάτι να μου πει για εξετάσεις κλπ.. Γτ δεν είμαι για την ειδικότητα της.. Για ενώ διάβαζα πολυ καλα λόγια από εσάς.. Απογοητευτήκα..
 8. Εχω παει στη τσεκουρα.. Τα ειπαμε.. Τότε μου είχε πει ότι ήταν θέμα εμβρυων και δεν απτομαι της ειδικότητας της.. Και διάφορα άλλα που σε κάποια συμφωνώ σε κάποια θεωρώ ότι δε στέκουν..
 9. Καλησπερα κορίτσια!! Τι κάνετε? Κάνω φυσικούς.. Εχω 3 έμβρυα 3ων ημερών στην κατάψυξη.. Και μιας και κλείνουν για Αυγουστο.. Εχω κάποιες απορίες που θα ρωτησω και τον γιατρό μου με τη νέα "σεζόν".. 1/ ποσα είναι καλά να " Μαζέψουμε" Πριν την πρωτη μεταφορά? 2/ τι εξετάσεις πρεπει να κάνω πριν την μεταφορά??
 10. Σε ευχαριστώ πολυ!!! Καλους διπλασιασμός σου ευχομαι!! Συγχαρητήρια!!
 11. Καλησπέρα! Τι κάνετε! Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει η δευτερη ωορρηξία στον ίδιο κυκλο?
 12. Εγώ λοιπόν που δεν έχω παιδι ακόμα.. Και η οποία παρενεργεια μικρή μεγάλη μπορεί να παει πολυ η λιγο πισω.. Δεν είμαι αρνητής του εμβολιασμού λέω ότι προτιμω να είμαι σιγουρη.. Και να προσεχω .. Φοραω μάσκα, αντισηπτικό και όχι ότι παω και κάπου ιδιαίτερα.. Και τώρα με τον διαχωρισμό.. Δεν έχω και προβλημα να κλειστώ και μέσα.. Γτ να χάσω έναν καφέ η τα μπουζουκια και αν πχ γίνει κάτι με τον εμβολιασμό? Μπορεί κάποιος να μου εγγυηθει ότι είναι 100% ασφαλές? Νομίζω για κανένα φάρμακο δεν μπορεί.. Και έχεις δίκιο για τις περενεργειες.. Και ήμουν από αυτές που δε διάβαζαν τα φυλλάδια και τώρα δεν παιρνω ουτε ντεπον.. Και ναι υπάρχει ο φόβος των φαρμάκων εξωσωματικής.. Αλλά νομίζω η επιθυμία όλων μας νικά τις πιθανες παρενεργειες.. Και σίγουρα και εσυ αφήνεις το περιθωριο των τριών μηνών.. Εγώ δεν έχω αυτήν την πολυτελεια του χρονου
 13. Και αν Εμβολιαστουμε γνωρίζεις τι επιπτώσεις έχει στις ωοληψιες κλπ? Εσυ ποτε εμβολιαστηκες και σε τι φάση είσαι? Συμφωνω απόλυτα μαζί σου.. Με την αμη που έχω οι 3 μήνες(1 να τον κάνω και 2 να περιμενω να περασουν) είναι τρελό σενάριο για μένα.. Εδώ σκάω που κλείνουν τον αυγουστου. . Τρέχω με τον χρόνο να προλαβω κανα αυγό..
 14. Εγώ αυτή τη φορά ρώτησα στο κέντρο και μου είπαν οι 10-15 μέρες που λένε είναι από τη μέρα της ovittrele οπότε ήμουν Ακριβώς στις 10. Το θεώρησαν οκ.