Malntalia

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  454
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.407 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπερααα! Ερώτηση για φίλη: θα χρειαστεί να κάνει εξωσωματική για να κάνει προεμφυτικο λόγω αποβολών..της είπα να κάνει χαρτιά για επιτροπή για να γλυτώσει τα λεφτά για τα φάρμακα..ο γιατρός της της είπε ότι για τον προεμφυτικο περνάς επιτροπή.. είναι η ίδια επιτροπή??
 2. Καλημέρα! Ερώτηση για μια φίλη γνώμη για το assisting nature και τον γιατρό Παπανικολάου? Ευχαριστώωωω
 3. Malntalia

  Αναρρωτική

  Πλέον νομίζω γίνεται ηλεκτρονικά...αν είσαι σε κέντρο το όμιλο τμήμα τα κάνει κ ξέρει τη διαδικασία αν θέλεις απλά 1-2 μέρες χειρόγραφα στη γραμματεία
 4. Καλησπερααα!!! Όχι δεν έχουμε θετικά...το παλεύουμε...
 5. Αν και αργά λ...να σου οω ότι αν διαβάσεις τι φυλλάδιο γράφει γ παρενέργειες την καθυστέρηση ωορρηξίας..και εδω το θέλουμε..άλλοι δίνουν ορμόνες...πιο φυσικό μου φαίνεται αυτό.
 6. Κ εγώ εκεί την έκανα! Ένα μήνα κ λίγο ίσως..
 7. Kalhmera! δεν εχουν απεργια!! εκανα το πρωι εξετασεις κανονικα! εχει ανασταλει η απεργια.. ειμαι στην ιδια συναισθηματικη φαση.. 11 ωοληψιες.. αλλε 2 με ανοιχτο το κεντρο.. και μετραω σαν καταδικος.. δεν ξερω πως και ποτε θα τελειωσει αυτο το "μαρτυριο" σα μαρτυριο μου φαινεται πια..
 8. Δε θυμάμαι σε ποιον έχεις ραντεβού με την έννοια τι τακτική ακολουθεί γ το οικονομικό αλλά εννοείται να ρωτήσεις.. οχιι δε. Υπάρχουν χαζές... Έχω ρωτήσει εγωωωω
 9. Καλησπέρα! Κάνε πρόβα στο μυαλό σου και σημείωνε τις ερωτήσεις! Δεν υπάρχουν "χαζές" ερωτήσεις..ρωτά τα πάντα! Είμαι στον σφακ.. που έχει εξίσου πολύ κόσμο.μειξαι όντως τρομακτικό ο πολύ κόσμος..αλλά εγώ οπότε στέλνω μέιλ σε 5-10 λεπτά μου έχουν απαντήσει,και σκ κ αργίες, θα μάθεις τι ώρες να πηγαίνεις κ δε θα έχει τόσο κόσμο αλλά θέλει κ λίγο υπομονή, έχω κάνει εκεί ωοληψιες, υστεροσκοπηση κ μεταφορα, πολύ καθαρά, με covid test, ola kala εμένα πάντως παρά τον κόσμο θυμούνται το όνομα μου που δε μου έχει συμβεί σε όσους έχω πάει.. μέρα από ένα χρόνο εκεί με έχουν μάθει τα κορίτσια κ δεν αργω στους υπερήχους. Στις ωοληψιες έχει τύχει να τελειωσω πολύ γρήγορα αλλά έχει τύχει να αργήσουμε κ πάρα πολύ αλλά μου ζήτησαν κ συγγνώμη..το εργαστήριο είναι πολύ καλό κ μπορείς να μιλήσεις κ με τις εμβρυολογους. Εμένα προσωπικά μου τη σπάει ώρες ώρες ο σεκιουριτας γτ ρωτάει κ κάπως αγαρμπα τι θα κάνουμε κ δεν κατανοώ το νόημα που υπάρχει πια..αλλά σε αυτό μπορεί να είμαι εγώ περίεργη. Εγώ προσωπικά στις ωοληψιες δεν τον περιμένω να μιλήσω μαζί του αλλά οπότε τον έχω χρειαστεί είναι εκεί..κ στα σοβαρά με έχει καλέσει κ μόνος του..
 10. Καλησπέρα είμαι στο γεν σε άλλο γιατρό πες μου τι θέλεις να μάθεις..
 11. Σε ποιο κέντρο δε σου είπαν γ κυστικό?? Οι τιμές πάντως γ κυστικό μοιάζουν. ..
 12. Ισχύει!!! Εγώ στην αρχή στενσψωριομουν...όταν έδωσα την πρώτη αγενή απάντηση μου άρεσε!!!
 13. Εγώ παραιτήθηκα τον Ιούνιο κ δεν το μετάνιωσα!!! Παρούσα!!
 14. Τυρί να σου πω ήταν κ μένα το πιο δύσκολο... Πήρα κ ανθότυρο που έχει λίγο αλάτι..όχι δε χρησιμοποιήσα..εγώ πήρα αρνητικό αποτέλεσμα..οπότε αυτό το έκανα γ ένα μήνα περίπου..η αλήθεια είναι σε περίπτωση θετικού δε ξέρω τι θα έκανα..τη ζάχαρη που την έχω κόψει από Σεπτέμβρη τώρα συνήθισα..