Penny28

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  609
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

592 εμφανίσεις προφίλ
 1. Με το καλό βρε κορίτσι να κρατήσεις το μπεμπακο σου να πάνε όλα καλά!! ❤️
 2. Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι από την γέννα έκανα και εγώ πάρα πολλούς θηλασμόυς μέσα στη μέρα και νύχτα 40 λεπτά διάρκειας και έπειτα από 20 λεπτά ξανά σαράντα λεπτό θηλασμό όλο αυτό για 20 μέρες συν θήλαστρο στο οποίο το έβαζα για 40 λεπτά και μάζευα 20ml με το ζόρι γενικά δεν υπήρχε ικανοποίητικο γάλα ενώ το παλεψα πολύ...δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αυτό που ξέρω είναι ότι προσπάθησα όσο μπορούσα για να τα καταφέρω...εντωμεταξύ υπέστη και ένα ψυχολόγικο πόλεμο στο να σταματησω τον θηλασμό εγώ ήθελα να συνεχίσω και όλοι οι άλλοι μου έλεγαν σταματά αφού δεν έχεις γάλα όταν πια έγινε δραματικό το θέμα με τους εμετούς τότε σταμάτησα...
 3. Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ μόνο που εμένα έκλαιγε κιόλας όταν την έβαζα στο στήθος γιατί δεν έπινε στην ουσία γάλα μου κόπηκε σχεδόν από το δεξί στήθος μέχρι που όταν την είδε η παιδιατρος με την οποία το παλέψαμε πάρα πολύ για τον θηλασμό γιατί ημουν αποφασισμένη να το κάνω θήλαζα κάθε 20 λεπτά και το βράδυ έδινα μόνο ένα μπουκάλι ξένο είχα εξαντληθεί με είδε και τρόμαξε η γυναίκα...την ζύγισε και μου είπε ότι είχε πάρει το κατώτερο φυσιολογικό βάρος εγώ τρόμαξα γιατί ένας λόγος που γέννησα ήταν ότι δεν έπαιρνε βάρος τότε ξεκινήσαμε να δίνουμε περισσότερο μπουκάλι και θηλασμό πάντα ταυτόχρονα μέχρι να έρθει το γάλα αλλά δεν ήρθε ποτέ...ετσι το πήρα απόφαση μετά από πολύ κλάμα να σταματήσω για το καλό του μωρού να ξέρω τι τρώει και να μην αχω άγχος για το βάρος του...
 4. Εγώ είχα φοβηθεί πολύ και πήγα να με δει αμέσως λέω κάποια φλεγμονή θα είναι εντωμεταξύ μόνο η δεξιά πλευρά είναι μουδιασμένη ακόμα και δεν την πολύ νιώθω η αριστερή είναι σαν να μην έγινε τίποτα!! Ήθελα να τα κάνω γιατί όταν Σαράντησούμε θα πλακώσουν συγγενείς και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα...Δεν ξέρω εσείς κορίτσια αν τους αφήσατε αλλά εγώ δεν άφησα ούτε τους γονείς μου γιατί έχουν τα εγγόνια όλη μέρα στο σπίτι που πάνε σχολείο και φοβάμαι για την ώρα ήδη αρρώστησαν από ισωση 2 μέρες αφού ήρθαμε σπίτι...Λέω να τους πω να έρθουν με μάσκα και μετά όλοι αλλά δεν ξέρω μήπως είμαι υπερβολική...θα το συζητήσω με την παιδίατρο και θα δούμε!!!
 5. Εγώ δεν θηλάζω πλέον και για αυτό της έδωσα απευθείας 30ml έπινε ενδιάμεσα στα γεύματα την βοήθησε πάρα πολύ έχει αρχίσει και εμενα και κάνει κακακια 2με 3 φορες την ημέρα αλλά όταν είναι να τα κάνει η όταν έχει αέρια την πιάνουν τα κλάματα! Ναι 35 μέρες μια εβδομάδα μου έμεινε με έχουν κουράσει!!!Έκανα μεγάλη δόση και ο Αιματολογος είπε για 35 μέρες μετά τον τοκετό τώρα έχω άλλες εξετάσεις για την θρομβοφιλια!!!Εμένα μια το πρήξιμο μου είπε πως είναι τα εσωτερικά ράμματα και όταν γίνει η επούλωση θα φύγει... Εγω το έχω δεξιά στην τομή και λίγο πιο πάνω είναι αρκετά σκληρό και ψιλό πονάει... Πήγα στο γιατρό μου με είδε κάναμε και υπέρηχο και μου είπε ότι είναι τα εσωτερικά ράμματα και όταν επουλωθούν εντελώς θα φύγει και αυτό το πρήξιμο ήδη έχει αρχίσει και είναι λίγο καλύτερα... βέβαια τώρα που έκανα πολλές δουλειές ανέβασα καλοκαιρινά κατέβασα χειμωνιάτικα άλλαξα κουρτίνες έκανα γενικό στο σπίτι Έχει αρχίσει λίγο και με πονάει όλη η τομή...
 6. Το ίδιο θέμα με τα ράμματα το είχα και εγώ σε φάση που τρόμαξα ότι κάτι πάει στραβά!!Όταν μου έκοψαν τα ράμματα και έβαλα το χέρι μου να ω πως είναι στην άκρη δεξιά έπιασα ένα πράγμα σαν καρύδι σαν εξόγκωμα και πήγα στον γιατρό αλλά ήταν τα εσωτερικά ράμματα ενέσεις κάνω ακόμα για 35 μέρες μου είπαν!! Η μικρή μας είχε και εμάς λίγο ίκτερο την έβαζα συνέχεια στο φως και ευτυχώς της έφυγε εντελώς και ζορίζεται με το έντερακι της πολύ κλάμα η παιδιατρος μας είπε να της δώσουμε χαμομήλι γιατί υπέφερε την έπιασε και δυσκοιλιότητα μετά αλλά ευτυχώς το χαμομήλι έδρασε!Ένα απόγευμα έκλαιγε τοοοοοο πολύ που έκλαιγα και εγώ μαζί γιατί δεν μπορούσα την βοηθήσω!
 7. Σε ευχαριστώ πολύ!!Είχα πολύ καλή ανάρρωση ευτυχώς ο γιατρός μου με βοήθησε πολύ!!Η μικρή πολύ ήσυχη είχαμε ένα θέμα με τον θηλασμό δυστυχώς το ένα στήθος σταματήσε να έχει γάλα και έδωσα και συμπληρωμα και έκανε εμετόυς δεν πήρε αρκετά γραμμάρια μέσα στην εβδομάδα και τώρα δίνω μόνο ξένο το δικό μου σταμάτησε ενώ θήλαζα κάθε 40 λεπτά και πολλές φορές και λιγότερο καθώς δεν την κάλυπτε το κάθε γεύμα... Να σου ζήσει η μικρή γερή και δυνατή καλή ανάρρωση!!❤️ Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας υγεία πάνω από όλα!! ❤️❤️ Χάθηκα εντελώς περάσαμε λίγο δύσκολα με τον θηλασμό στεναχώριθηκα αρκετά που το σταματήσαμε αλλά δεν γινόταν διαφορετικά δεν είχα γάλα και μέρα με την μέρα γινόταν όλο και λιγότερο μέχρι που το ένα δεν είχε καθόλου η μικρή έκλαιγε κάθε φορά που την έβαζα εκεί και αναγκάστηκα της έδωσα συμπλήρωμα μέχρι που ήρθε και η παιδιατρος και μου είπε πως δεν έχει πάρει και πολύ!!! Πήρε το κατώτερο φυσιολογικό βάρος εκεί τρελάθηκα... Σε όλη την εγκυμοσύνη το μόνο θέμα μου ήταν το βάρος επειδή δεν έπαιρνε εύκολα και την τελευταία εβδομάδα δεν είχε πάρει καθόλου για αυτό και μπήκα να γεννήσω! Γενικά είναι πολύ ήσυχη και φαγανουλα είναι εντελώς χαζομαμα και κολλημένη με την κόρη μου!!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα! ❤️
 8. Να σου ζήσουν τα μωράκια σου να έχουν υγεία και ευτυχία στη ζωή τους!!❤️❤️
 9. Εγώ ήμουν που ήμουν ευαίσθητη φαντάσου τώρα με το παραμικρό τι γίνετε την έκαναν μπάνιο και έκλαιγα επειδή έκλαιγε... Σήμερα όμως ήμουν Κυρία ήμουν προετοιμάσμενη!! Να δείτε ένα μαλλάκι που έχει μαύρο το χτενιζεις!!!Θα γίνω χαζομαμα και χαίρομαι η παιδιατρος μου είπε μην ακούσεις χαζομάρες του τύπου αστο παιδί είναι θα κλάψει μην το έχεις αγκαλιά μην και μην... Αυτα μου λέει που λένε οι παλιές παιδί σου ειναι και θα κάνεις ότι νιώθεις από την πολύ αγάπη δεν έπαθε κάνεις τίποτα από την έλλειψη όμως μου λέει πόσοι?? Τώρα πλέον την έχω μαζί μου τα βράδια γιατί θέλω να δω και πως είναι μπορεί να έχω και κάποια απορία που θα πρέπει να λύσω όταν θα πάμε στο χωριό πέραν τον άντρα μου δεν έχω κανέναν άλλον να με βοηθήσει και ευτυχώς που είναι μαζί μου και βλέπει και του εξηγούν και οι κοπέλες και μπορεί να με βοηθήσει σε όλα!!!δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα!! Είχα και εγώ διάρροια τουλάχιστον μια με δύο φορές την εβδομάδα αλλά έλεγα ότι οφείλεται στο συροπι που έπινα συσπάσεις είχα ελάχιστες σχεδόν καθόλου!!
 10. Κορίτσια βλέπω τα νέα σας και εύχομαι με το καλό και εσείς να έχετε μια καλή γέννα και όλα να πάνε καλά να κρατήσετε τα μωράκια σας...Εμείς αρχίσαμε να τα πηγαίνουμε καλύτερα με τον θηλασμό βέβαια πίνει και συμπλήρωμα να είμαστε σίγουροι!!Δεν μπορώ να σταματήσω να την χαζεύω μου την πήραν και το δεύτερο βράδυ γιατί ήμουν πραγματικά κομμάτια με είδε ο γιατρός και φοβήθηκε και μπλανταξα στο κλάμα με πήρε ο ύπνος κλαίγοντας μην στεναχωριέσαι μου λένε θα είναι μια χαρά.. Μα λέω 9 μήνες στην κοιλιά ειμασταν μαζί πως μπορώ να την αφήσω υπάρχουν ώρες που την κοιτάω και κλαίω από ευτυχία που ο Θεός μας ευλογισε με το μπεμπακι μας...Εχω άγχος και φόβο σε ότι και αν κάνω αλλά πιστεύω είναι η πρώτες μέρες όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτερα Ένας γιατρός σήμερα μου είπε είσαι τυχερή που με μια σάλπιγγα έκανες παιδί και τόσο γρήγορα(εγω ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως ίσως δεν τα καταφέρω αλλά σίγουρα είμαι τυχερή!)
 11. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!!! Μπήκαμε πρόγραμμάτισμενα 38+2 γεννήθηκε 2.800 η μικρή μας όλα καλά εγώ σηκώθηκα από την πρώτη μέρα και είμαι όλη μέρα όρθια... Όρθια δεν πονάει και τόσο σχεδόν καθόλου!!!
 12. Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε?? Εχθές 10:30 ήρθε στον κόσμο η μπεμπούλα μας πήγαν όλα καλά με την καισαρική τσάμπα το άγχος που είχα επανήλθαν όλα γρήγορα και το σημαντικότερο το μωράκι μας είναι υγιέστατο η χαρά μας δεν περιγράφεται είμαστε πανευτυχής!!!Με τον θηλασμό έχουμε ένα μικρό θέμα έχω γάλα αλλά η θηλή μου την δυσκολεύει έχει πείσμα όμως όπως και εγώ και πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο τέλος!!! Εύχομαι σε όλες να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλίτσα σας και να πάνε όλα καλά!!!Θα σας γράφω νέα μας!
 13. Κορίτσια όσες έχετε κάνει καισαρική πόση ώρα περίπου κράτησε?? Τα πόδια σας τα νιώσατε στην Ανάνηψη?Όταν κάνατε επισκληριδιο πονεσατε κράτησε ώρα?? Έχω τόσες απορίες και φοβίες ταυτόχρονα...
 14. Εγω τα έπαιρνα από την αρχή και για συσπάσεις και έπειτα γιατί είχα θέμα με τον τράχηλο τωρα όμως που φτάσαμε σχεδόν στο τέλος δεν έχουμε θέμα για αυτό τα κόψαμε!
 15. Και εγώ από οταν έκοψα τα ουτροζεσταν έχω υπόλευκα και κίτρινα υγρα που όσο έβαζα ήταν απλά λευκά οπότε μάλλον δεν είναι τίποτα!!