KoraliaP

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  125
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Νομίζω πως η πλήρης καλλιέργεια κολπικού υγρού καλύπτει και τους μύκητες, άρα θα έπρεπε να φανούν στα αποτελέσματα αν είχα..
 2. Καλημέρα! από την προηγούμενη βδομάδα είχα κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά (φαγούρα ελαφρια) και λίγα λευκά (πηκτά) υγρά [σόρυ για την περιγραφή]. Προχώρησα σε πλήρη καλλιέργεια κολπικού υγρού και μόλις πήρα τα αποτελέσματα τα οποία είναι όλα αρνητικά. Εγώ συνεχίζω να έχω τα ίδια light συμπτώματα.. Έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; τι μου προτείνετε να κάνω; Είμαι 20η μέρα κύκλου. Θα πάρω και τον γιατρό το απόγευμα.
 3. @νικηαντωνια81 Με το καλό, εύχομαι να είναι η φορά σου!!
 4. @Troia Ναι θα της έστελνα μεηλ, είχα και 2-3 ακόμη πράγματα να την ρωτήσω. Παρότι πάω με τις σημειώσεις μου όλο και κάτι ξεχνάω να ρωτήσω Σε ευχαριστώ!
 5. @despina. Καλή επιτυχία!! Κάνε φόκους σε ένα βήμα τη φορά!
 6. @mominthemaking Α ωραία, θα είναι και σχετική για να συνεργάζονται. Σε ευχαριστώ πολύ!
 7. @mominthemaking @Troia Τι να πω, μπορεί ο ρευματολόγος να είναι πιο κατάλληλη ειδικότητα. Από το Έλενα (Τσεκούρα/Οικονομοπούλου) μου το συνέστησαν καθώς έχω σταθερά θετικά ΑΝΑ/ΑΜΑ.
 8. Ερώτηση: έχετε πρόταση για Γαστρεντερολόγο / Ηπατολόγο? Χρειάζεται να διερευνήσω παραπάνω τις τιμές των ΑΜΑ & ΑΝΑ, όπως μου είπαν
 9. Θα συμφωνήσω με την @Troia . Τσεκάρετε σπέρμα όπως και δήποτε σε εξειδικευμένους ουρολόγους ΑΚΟΜΗ και αν ο ίδιος σας ο εξωσωματικός/γυναικολόγος σας εφησυχάζει να μην το κάνετε. Είναι σημαντικό να προχωράμε σε προσπάθειες/εξωσωματική έχοντας εικόνα και του αντρικού παράγοντα.
 10. @anoulious Καλησπέρα! Εγώ έχω εμπειρία. Έκλεισα ραντεβού απογευματινό τον Απρίλη, Πήγα λόγω παθολογικής καμπύλης γλυκόζης, Πλήρωσα 60€, το ραντεβού διήρκησε 10 λεπτά και δεν καταλήξαμε κάπου.. Στη συνέχεια πήγα Ιδιωτικά με λιγότερα χρήματα σε γνωστό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, βρήκαμε άκρη και μου λύθηκαν και οι όποιες απορίες μου άφησε το ραντεβού μου στο Έλενα.. Μπορεί άλλες κοπέλες να είχαν θετικό αποτέλεσμα και το δικό μου να ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν, δεν το ξέρω
 11. @ssisi2019 Λυπάμαι πολύ.. Όμως στέλνω την θετική μου ενέργεια στο άλλο σου εμβρυάκι!! Υγεία εύχομαι
 12. Καλημέρα! Εμένα απ όσο μου εχει πει ο γιατρος, αν όλα πάνε καλα, θα τα παίρνω το πρωτο τριμηνο. Και στις 2 ετ που έχω κάνει έπαιρνα 9 την ημέρα.
 13. @winspert @anoulious @konik @MaryH Κορίτσια ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σας σχετικά με το ERA Με βοηθάτε πολύ. Θα είμαστε σε επικοινωνία @Nana3 Ο καθένας στην ειδικότητά του. Εγώ αυτό έχω καταλάβει από την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Φυσικά και να ζητήσεις τη βοήθειά της και τη γνώμη της. Και αααν βρεθεί κάτι (χτύπα ξύλο), κανένας γυναικολόγος δεν θα στραβώσει αν του το γνωστοποιήσεις. Ισα ισα. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλή δύναμη
 14. @winspert ναι ναι για το ρίσκο αν θα καταφέρουν να φτάσουν 5η μέρα, είμαι προετοιμασμένη καθώς θέλω να βελτιώσω όσο μπορώ τις συνθήκες στην επόμενη εμβρυομεταφορά. Το θυμάμαι ότι είχες κάνει ερα! σε φυσικό ή τροποποιημένο κύκλο; επισης θύμησέ μου, όταν λες μετατοπισμένο παράθυρο τι εννοεις; @chitaneta κι εγώ έχω αυτές τις απορίες, είναι λίγο αχταρμάς στο κεφάλι μου. πρέπει να διαβάσω λίγο πιο καλα τη θεωρία του ερα
 15. @Zzeezze Το risky εγώ το σκεφτόμουν, δεν είπε κάτι ο γιατρός επ αυτού. Δίκιο έχεις σε όσα λες..