Jump to content
➔ Parents.org.gr

minnie26

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  601
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Περισσότερα για την/τον minnie26

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

minnie26's Achievements

 1. minnie26

  ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

  Καλησπέρα! Νομίζω πως δν υπάρχει σύγκριση σε αυτά τα δυο .. είναι καθαρά επιλογή δίκη σας! Ίσως είναι καλύτερα από δότη κατά τη γνώμη μου χωρίς να γνωρίζεις ούτε ποιος είναι ,ούτε τίποτα ώστε αργότερα να μη σε βασανίζουν άλλα εάν επιλέξεις από κάποιο συγγενικό πρόσωπο! Αυτή είναι η γνώμη μου! Ότι κ αν επιλέξεις εύχομαι καλή επιτυχία!!!
 2. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Καλημέρα κορίτσι μου κ λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη! Καμία δεν θέλει να έρθει σε αυτή τη θέση … νομίζω πως μια πολύ καλή σκέψη θα ήταν να βλέπεις ένα ψυχολόγο ώστε να συζητάς μαζί του τις ανησυχίες σου και τα άγχη σου ώστε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ! 🙂
 3. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  καλημέρα κορίτσι μου! Τι πιθανότητες σου έδωσε ο γιατρός σε ποσοστά ; Δεν είναι τόσο τραγικά τ πράγματα … στη β επιπέδου θα φανεί καλύτερα κ μπορει απλά το παιδί να έχει γαλλική μυτούλα !
 4. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Είμαστε ακριιιιβως στις ίδιες εβδομάδες καθώς κ εγώ αύριο μπαίνω στη 15η εβδομάδα ! Χαχα! Κ μένα πετάχτηκε λιιιγο η κοιλιτσα κ χαίρομαι! Πρώτη φορά σε διδυμάκια !
 5. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Βρε κορίτσια , έχω μια απορία! Εσάς σας αφήνει ο γιατρός σας να τρώτε φράουλες;;; Εμενα δεν θέλει ούτε σε χυμό ! Δλδ αν υπάρχει χυμός μ 3 φρούτα και το ένα είναι φράουλα δεν θέλει!
 6. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Ξέρεις τι φύλλο μπορεί να είναι ; Σου είπε ο γιατρός τπτ στην αυχενική;;;
 7. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Καλημέρα ! Θα σας πω κάτι που ένιωσα εχθές , δεν ξέρω αν είναι αυτό που νομίζω η όχι! Εχθές ξάπλωνα στο καναπε και ξαφνικά ένιωσα διπκα απ τον αφαλό στη δεξιά πλευρά κάτι σαν όχι τσίμπημα … αλλά κάτι ! Αυτό κράτησε για 2 λεπτά ! Ερχόταν κ έφευγε κ σκέφτηκα πως είναι αυτό το φτερούγισμα που λένε!!! Έγινε πρώτη φορά φορά κ είμαι 14ων εβδομάδων …
 8. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Γεια σου κορίτσι! Εγώ έκλεισα την ημέρα που έκανα κ την αυχενική όταν θα κάνω τη β επιπέδου θα είμαι 23ων εβδομάδων … το τράβηξα όσο γίνεται περισσότερο για να είναι κ ο άντρας μου εδώ!
 9. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Μπράβο σου ! Μπράβο σου για τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου !!! Το μωράκι σου μια χαρά θα είναι και θα έρθει στο κόσμο υγιέστατο! Εγώ είμαι σε δίδυμη κύηση έπειτα απ εξωσωματική, πέτυχα με τη πρώτη φορά (ευτυχώς ήμουν τυχερή) και σήμερα έκλεισα ακριβώς 13 εβδομάδες ! Έχουμε λίγες μέρες διαφορά , μαζί μας βλέπω να γεννάμε ! Χαχα!
 10. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Χαχαχα! Ποσό δίκιο έχεις ! Το μυαλό μας συνέχεια να πηγαίνει στο κακό … διαβάζουμε απ αυτό τ μαραφετι ένα σωρό και επικεντρωνόμαστε μόνο στα αρνητικά! Δυστυχώς ! Ποσό είσαι τώρα ;
 11. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Λες κ είναι στραγάλια τ χρήματα για να κάνουμε όλη την ώρα κ μια εξέταση που κοστίζει ένα σωρό χρήματα ! Είπαμε να κανοτμε οτι πρέπει για την υγεία αλλά τώρα για ένα τέτοιο ποσοστό δεν αξίζει πιστεύω! Εύχομαι να βγω αληθινή!!!! ❤️
 12. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Επειδή κ ο γιατρός δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα δεν προχωράω σε νιπτ γιατί είναι πολύ ακριβή! Βέβαια θα μ πεις μπροστά στην υγεία γαμα τ χρήματα ! Συγγνώμη για την έκφραση … το αφήνω όπως έχει κ θα δούμε έπειτα στις 10 Απρίλη που έχω την β επιπέδου τ γίνεται! Η διαφορά μεταξύ των εμβρύων στα ποσοστά είναι μικρή! Το ένα είναι 1/3000 και το άλλο 1/2600! Δεν είναι τραγικό… σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση ! ❤️
 13. minnie26

  Μανούλες Ιουλίου 2023

  Τι ποσοστό σου έδινε κ σου πρότεινε το νιπτ ; Είδε κάτι που τον ανησυχεί ;
 14. minnie26

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Την έκανα σε εμβρυολογο ! Όχι στον προσωπικό μου γιατρό .. τι να πω! Τι βράδυ θα μιλήσω και με το γυναικολόγο μ για να δω τι θα μ πει κ εκείνος!
 15. minnie26

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Στην ανατομία του εμβρύου γράφει χρωμοσωμικοι δείκτες :ρινικό οστό ορατό .. doppler τριγλωχινας(μη φυσιολογικό ) αναστροφη ροη.. αλλα δεν τον είδα να ανησυχεί !
×
×
 • Δημιουργία νέου...