minnie26

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  279
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Κορίτσια συγγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτηση σας .. επειδή γνωρίζω για το κύπελλο συλληψης γιατί ήθελε κ εγώ νε το χρησιμοποιήσω ..χαχα! Ο γιατρός μου και μιας φίλη η δίκης της γιατρός είπε πως δε χρειάζεται ..ίσα ίσα μπορεί να κάνει κακό ! Απλά είπα να πω αυτό που ξέρω !
 2. Καλημέρα ! Υπάρχει μια σελίδα στο instagram που λέγεται no baby news .. μπορούν να σε βοηθήσουν με τ φάρμακα !
 3. Μπα κ εγώ σε μικρή πόλη μένω , δε νομίζω να υπάρχουν.. αλλά αφού θα πάω Θεσσαλονίκη στο γιατρό θα ψάξω ένα φαρμακειο να τις έχει Θεσσαλονίκη ! Ευχαριστώ !
 4. Κορίτσια , όσες κάνετε διέγερση με ενέσεις από που τις παίρνετε ; Τις έχουν όλα τ φαρμακεία η γίνεται παραγγελία ;
 5. Συγχαρητήρια ! Να είσαι χαλαρή , θετική κ όλα θα πάνε καλά ! Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη !!!
 6. Αυτή τη στιγμή παίζει ρόλο ότι έχει κιρσοκηλη κι έτσι επηρεάζει και στο αποτέλεσμα του σπερμοδιαγραμματος… αν θέλεις να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη , δεν είναι κακό .. Εγώ δεν γνωρίζω γιατρούς απ Αθήνα , γιατί δεν είμαι απ εκεί ! Ρωτά κάποια φίλη , κάποια γνωστή κ δες που θα νιώσεις εσυ άνετα… αφού επισκεφτείς έναν γυναικολόγο , θα σου πει εκείνος πως θα προχωρήσετε .. οι γιατροί γνωρίζουν καλύτερα ! Να σκέφτεσαι θετικέ , όλα θα πάρουν το δρόμο τους …
 7. Με το καλό!!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν !!!
 8. Γεια σου κορίτσι ! Μην πανικοβαλεσαι … Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι πιο χαλαρή γίνεται … Αρχικά αν μπορείτε και οικονομικά κανονίστε να χειρουργηθεί ο σύντροφος σου όσο πιο γρήγορα γίνεται απ τη στιγμή που σας το έχει τονίσει και ο γιατρός ότι επείγει .. Δεύτερον η γνώμη μου είναι να βρεις έναν γυναικολόγο που θα έχεις εμπιστοσύνη και θα νιώθεις άνετα ώστε να σε κατατοπίσει .. τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά για την εξωσωματική! Έχει μια διαδικασία πιο πριν και κάποιες εξετάσεις .. στο λέω για ενημέρωση γιατί είμαι μια απ αυτές που είμαι για εξωσωματική ! Είσαι τοοοσο μικρή , που δεν χρειάζεται να ανγχωνεσαι..όλα θα γίνουν ! Απλά πρέπει να μπείτε σε μια σειρά ώστε να ξέρεις πως θα προχωρήσετε .. Υπαρχπυν περιπτώσεις που μετά από χειρουργείο κιρσοκηλης τα πράγματα καλυτερέψαν κ έμειναν έγκυες φυσιολογικά , υπάρχουν κ άλλες όμως που δεν άλλαξε τη κατάσταση κ πολύ .. όπως και ν χει σου εύχομαι να πάνε όλα καλά !
 9. Ναι φυσικά.. στείλε μ προσωπικό αν θέλεις!
 10. Εγώ πάντως κορίτσια θα είναι η πρώτη μου φορά που θα ξεκινήσω τη διαδικασία της διέγερσης μέσα Οκτωβρίου ..δεν ξέρω πως είναι αλλά ανυπομονώ .. ανυπομονώ να ξεκινήσω γιατί θα νιώθω πως είμαι όλο και πιο κοντά στο να έχω ένα μικρό θαυματακι μέσα στην κοιλιτσα μου… δεν βρίσκω τίποτε αρνητικό , ούτε καμία άσχημη σκέψη .. τα βλέπω όλα θετικά κ αισιόδοξα ! Τη λύση της εξωσωματικής απ τη πρώτη στιγμή τη πηρα θετικά και με χαρά ! Ενώ όλος ο χειμώνας ήταν δύσκολος με εξετάσεις , με αγωνία τώρα βλέπω μόνο χαρά !!!
 11. Ναι κανένα πρόβλημα ! Αν μπορείς να την ακολουθήσεις , γιατί δεν έχουμε κ όλοι τ ίδια γούστα ! Στείλε μου προσωπικό μήνυμα !
 12. Χαχαχαχ! Γελάω με το τρόπο που το περιγράφεις ! Λοιπόν, σου στέλνω προσωπικό …
 13. Φυσικά , αν θέλεις μπορώ να σου τη στείλω με προσωπικό μνμ … Βέβαια δεν ξέρω αν είναι στα γούστα σου :p αλλά μπορείς να κλέψεις έστω κάποια πράγματα !
 14. Τεεεεεεελεια νεαααααα !!!! Μπράβο !!!! Με το καλό εύχομαι !!!!!