image.png

νκκ284

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  739
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Διάφορα

 • Biography
  μια εργαζόμενη νοικοκυρά, που δεν προλαβαίνει τις δουλειές και αγαπά την Άνοιξη!!
 • Location
  Στον υπέροχο κόσμο της μητρότητας!!!
 1. Συνήθως λίγες μέρες πριν από την περίοδο, κάποτε και καθόλου πόνο στο στήθος πριν από την περίοδο γιατί έχω κι άλλα συμπτώματα όπως πόνο στην κοιλιά, σπυράκια στο πρόσωπο και τέτοια. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα πόνο στην κοιλιά και ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω από λεπτό σε λεπτό και πήγαινα συνεχώς τουαλέτα για να δω αν μου ήρθε περίοδος... πόνο στο στήθος δεν είχα καθόλου στη 2η εγκυμοσύνη πάντως.
 2. Κορίτσια γεια σας. Βρήκα το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για τον πόνο στο στήθος. Έχω κύκλο 26-27 ημερών και αυτό τον μήνα είχαμε επαφές από 11η μέχρι και 14η μέρα. Από χθες μέχρι σήμερα, που είναι η 17η και 18η μέρα του κύκλου, νιώθω πόνο στο στήθος και αυτό που με παραξενεύει, σε περίπτωση που έγινε σύλληψη, δεν είναι πολύ νωρίς για τέτοιο σύμπτωμα; Θυμάμαι ότι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία και πόνο στο στήθος απλά δεν θυμάμαι αν ήταν από τόσο νωρίς ή αυτό το είχα πιο αργά... Τι πιστεύετε;
 3. Κορίτσια γεια σας! Εύχομαι σε όσες προσπαθείτε για μωράκι καλή επιτυχία! Ήθελα να ρωτήσω αν μέσα στα συμπτώματα της αναμονής είχατε και πόνους περιόδου, από πότε ξεκίνησαν και πόσο διήρκησαν. Ο κύκλος μου είναι 26-27 ημερών και είχαμε επαφή τη 12η μέρα. Σήμερα είναι η 21η μέρα μου και εδώ και αρκετές μέρες έχω πονάκια περιόδου που πολλές φορές είναι συνεχόμενα μπορεί και για όλη μέρα... Ποια η γνώμη σας;
 4. Και η φαγούρα στο στήθος είναι καλό σημάδι! Καλή επιτυχία!
 5. Κορίτσια επανέλαβα τώρα μόλις το τεστ και είναι αρνητικό. Οπόταν εγκαταλείπω την ελπίδα και αναμένω να αδιαθετήσω με πολλή... καθυστέρηση!
 6. Καλημέρα! Όχι δεν είναι η πρώτη μου. Έχω ήδη δυο παιδάκια. Πάντως ακόμη δεν μου έχει έρθει περίοδος... ακόμη δεν επανέλαβα το τεστ. Είπα να περιμένω μήπως αδιαθετήσω για να μην ξοδεύομαι τζάμπα. Αλλά αφού ακόμη τίποτα, θα πεταχτώ μέχρι το φαρμακείο... Εύχομαι όλες εσείς να είστε καλά και να απολαμβάνετε αυτό το υπέροχο ταξίδι εγκυμοσύνης! Φιλιά!
 7. Καλημέρα κορίτσια! Έκανα χθες ένα τεστ και βγήκε αρνητικό. Θα περιμένω ακόμη λίγο και αν δεν αδιαθετήσω, θα επαναλάβω αύριο. Πάντως είναι περίεργη όλη αυτή η καθυστέρηση. Καλή συνέχεια!!!
 8. Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Εγώ είμαι στην 4η μέρα καθυστέρησης και σήμερα το απογευματάκι που θα σχολάσω και θα πάω σπίτι θα κάνω το τεστ. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα βρίσκομαι στην παρέα σας...
 9. Παράδεισος (Γίνετε ως παιδία για να εισέλθετε στον Παράδεισο)
 10. Μανούλες Οκτωβρίου 2014

  Ρια μου σου εύχομαι καλά αποτελέσματα! Δεν ήθελα να σε θίξω απλά εκφράζω κι εγώ τη δική μου άποψη για το θέμα. Απο κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει. Κι εχεις δίκαιο και για τη Β επιπέδου, ο λόγος που την έκανα είναι για να ξέρω τι να περιμένω. Και μάλιστα το συζητήσαμε απο πριν με τον άντρα μου ότι αν τύχει ξανά να περιμένουμε παιδί δεν πρόκειται να μπούμε σε τέτοια διαδικασία. Απολογούμαι αν έθιξα οποιονδήποτε και μετανιώνω που μπήκα στη διαδικασία να εκφράσω κι εγώ τη δική μου άποψη. Ας συζητήσουμε για τα μωράκια μας κι ας ζήσουμε αυτούς τους μήνες που έμειναν με ηρεμία και αισιοδοξία!
 11. Πήγα χθες στην αμμουδιά για ηλιοθεραπεία, παρέα με μια καφεδιά και μερικά βιβλία! διακοπές - ανατροπές
 12. Μανούλες Οκτωβρίου 2014

  Ναι, εξαρτάται από τα ρούχα το πώς θα φαίνεται η κοιλιά. Με τα ριχτά δεν φαίνεται και τόσο, ενώ με τα στενά, μια χαρά εγκυούλα φαίνομαι! Και ναι, στο δεύτερο είναι ορατή η κοιλιά πολύ νωρίτερα. Θυμάμαι στο πρώτο μωρό ότι ήμουν 5 μηνών και δεν με καταλάβαιναν, φάνηκε από τον 6ο και μετά. Ενώ τωρα από τον 3-4 μήνα δεν μπορούσα να κρύβομαι. Όσο για τις δουλειές, βοηθάει πολύ ο σύζυξ, αλλά κάποτε κάνω και γω κάτι τις και κάποτε το παρακάνω κιόλας, γιατί δεν μπορώ να κάθομαι όλη την ώρα... Νιώθω ότι θα μουδιάσω ολόκληρη και δεν θα έχω ούτε δύναμη για να γεννήσω! Δυστυχώς όμως νιώθω να δυσκολεύομαι να κάνω πολλά πράγματα, αλλά το παλεύω! Για να δούμε, όσο μας παίρνει!
 13. Μανούλες Οκτωβρίου 2014

  Καλημέρα κορίτσια. Σεβαστή η άποψη του καθενός και ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του. Κι εγώ προσωπικά συμφωνώ με την Κατερίνα και θεωρώ πως ό,τι στείλει ο Θεός έχει τον λόγο Του, αυτά είναι δικές Του αποφάσεις. Από τη στιγμή που σκεφτόμαστε να κάνουμε οικογένεια, πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να κάνουμε και παιδιά με προβλήματα, όμως δεν θα αποφασίσουμε εμείς αν θα έρθουν στον κόσμο ή όχι. Αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη και δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι. Φυσικά και εύχομαι το παιδί μου να είναι υγιές, το ίδιο εύχομαι και για όλα τα παιδάκια του κόσμου, γιατί σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για τους γονείς να μεγαλώνουν αυτά τα μωρά. Λοιπόν, ας ευχόμαστε και να παρακαλούμε τον Θεό να έρθει η στιγμή που θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά, γεμάτα υγεία. Και τώρα για να αλλάξουμε και λίγο το θέμα, αντιμετωπίζετε καθόλου πρόβλημα με τις δουλειές; Εγώ πια, δεν μπορώ ούτε να σκύβω. Πονάω τη μέση μου κάθε φορά που θα σκουπίσω και θα σφουγγαρίσω. Νιώθω ότι δεν μπορώ να περπατήσω πολλή ώρα και λαχανιάζω αμέσως. Πώς θα είμαι στους επόμενους μήνες; Πραγματικά σε αυτή την εγκυμοσύνη νιώθω ότι είμαι ένας άλλος οργανισμός, πιο καταπονημένος και πιο κουρασμένος και κάποτε σκέφτομαι ότι δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω την ώρα της γέννας...
 14. Μανούλες Οκτωβρίου 2014

  Angel ελπίζω να μην είναι τίποτα, αφού σε εξέτασε ο γιατρός και όλα καλά με το μωρό, μάλλον δεν είναι κάτι, αλλά προληπτικά να ξεκουράζεσαι.
 15. Μανούλες Οκτωβρίου 2014

  Κορίτσια, εγώ τη μικρή την είχα δίπλα μου στο λίκνο μέχρι 3 μηνών. Βόλευε πολύ στον θηλασμό αφού ξυπνούσε κάθε 3ωρο, ενώ ήταν εύκολο να την τσεκάρω όποτε είχα έννοια. Μετά τους 3 μήνες τη μετέφερα στην κούνια της, την οποία πάλι είχαμε στο δωμάτιό μας αφού ήταν χειμώνας και είχα έννοια μην κρυώσει, μην μείνει ξεσκέπαστη κλπ. Και εν τω μεταξύ ήταν μωρό που ξυπνούσε ακόμη κάθε 3 ώρες για να φάει, κάτι το οποίο κράτησε μέχρι 1μισι χρονού.... Σήμερα, που είναι σχεδόν 5, μόλις που κατάφερα να τη μεταφέρω στο δωμάτιό της, αφού είχε συνηθίσει μαζί μας και κοιμόταν στο κρεβάτι μας. Μας δυσκόλεψε πολύ αλλά γενικά ήταν μωρό δύσκολο με τον ύπνο και το φαΐ της. Από συναδέλφους μου που ακούω, τα μωρά τους κοιμόντουσαν σερί όλο το βράδυ από 40 ημερών και τα μετέφεραν τότε στο δικό τους δωμάτιο. Τι να πω, μπορεί μωρό από μωρό να διαφέρει. Τώρα σκέφτομαι και για το 2ο μωρό να μην κάνω τα ίδια λάθη. Αλλά θα εξαρτηθούν όλα από το αν κοιμάται το βράδυ ή όχι. Θα προτιμούσα όμως να μεταφέρω το μωρό απευθείας στο δωμάτιό του νωρίς προτού μεγαλώσει και καταλαβαίνει... Εδώ βέβαια έχω άλλο θέμα, γιατί δύο υπνοδωματια έχουμε, το δικό μας και των μωρών. Που σημαίνει ότι πρέπει να είναι και τα δυο μωρά στο ίδιο δωμάτιο και δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό, εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας και συνεπώς των διαφορετικών αναγκών τους... Τελικά και για τις δευτερομάνες υπάρχει δίλημμα... Όσες έχουν ιδέες και συμβουλές, είναι ευπρόσδεκτες!