Θα γίνουμε Γονείς το 2017 !
36 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Καλησπέρα,κανενα κοριτσι που μολις εμαθε τα ευχαριστα?? Εγω ειμαι 4 εβδομαδων και 2 ημερων Αντε σας περιμενωωωωωω!!!!
Last reply by anja, -
Διαφημίσεις
-
Γεια σας! Μπήκα στον πειρασμό και άνοιξα το καφέ του Δεκεμβρίου.Νομίζω ότι θα εχω στην αγκαλιά μου και εγώ το μωράκι μου στην καρδιά του χειμώνα.Μακάρι να πάνε όλα καλά και να παραμείνω εδώ.Εύχομαι να υπάρξουν και άλλες μανούλες εδώ να τα λέμε.Σας περιμένω με ανυπομονησία.
Last reply by peped, -
Για να μαζευτούμε σιγά σιγά οι μανούλες Οκτωβρίου!!!!
Last reply by ΧρυσαΜ, -
- 4 απαντήσεις
- 71,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, πέρυσι τέτοιο καιρό είχα μια βιοχημική κύηση. Πήγα 2 φορές στο γυναικολόγο στην 6η και 7η εβδομάδα και δεν μου έβρισκε σάκο ενώ η χοριακη μου ήταν καλή. Για να μήν τα πολυλογω την 8η εβδομάδα είδα αίμα. 1 χρόνο μετά με τελευταία περίοδο 29 Απριλίου έκανα τεστ 3/6 και βγήκε θετικό. Τώρα είμαι στην 6η εβδομάδα. Πότε πρέπει να πάω σε γυναικολόγο?? Αγχώνομαι μήπως την προηγούμενη φορά με τον κολπικό υπέρηχο έγινε κάποιος λάθος χειρισμός που οδήγησε στην "αποβολή". Αλλά κάθομαι και σε αναμμένα κάρβουνα. Θέλω να βεβαιωθω ότι όλα πάνε καλά. Να σημειώσω ότι δεν έχω γυναικολόγο καθώς τσακώθηκα μαζί του γιατί με οδήγησε σε αναίτια καισαρική. Τώρα είμαι έγκυος στο 2ο. Άρα…
Last reply by ,,,,,,,,, -
- 1 follower
- 4,6k απαντήσεις
- 394k εμφανίσεις
Μολις πηρα τη 2η β χοριακη και επιβεβαιωθηκε η πρωτη μας εγκυμοσυνη!επομενη σταση υπερηχος την επομενη εβδομαδα ειπε ο γιατρος κ αν ολα πανε καλα η πητ που δινει το net ειναι 6/7/17.υπαρχει καμια κοπελα που μολις εμαθε τα καλα νεα να κανουμε παρεα?
Last reply by Ζαχαρωτο, -
να δω θα μαζευτουνμε και μανουλες νοεμβριου η θα μεινω μονη !!ειμαι μανουλα μιας ομορφης κορουλας 16 μηνων!!γεννημενη κι εκεινη νοεμβρη του 2015!! μαλλον φαινεται ειμαι νοεμβριο-μανουλα!!ειμαι 5 εβδομαδων και 4 ημερων!! με πητ 2-11-17..πιθανοτατα να ξαναλλαξει η πητ μου βεβαια!!! σας περιμενω μανουλες του νοεμβριου!!
Last reply by oneira_glyka, -
Καλησπέρα κι από εμένα! Φαίνεται ότι είμαι στην 6 εβδομάδα, χθες έκανα δεύτερη χοριακή και η ΠΗΤ μου είναι 27/3/2017. Καμιά άλλη μανούλα με το καλό το Μάρτιο? Ανυπομονώ!!
Last reply by *ζουζουνα*!!!, -
- 20 απαντήσεις
- 98,2k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια Ηθελα οποια γεννησε στο Ρεα προσφατα να μας πει εμπειρια απο το.μαιευτηριο τις μαιες τα διαδικαστικα!!!
Last reply by island1, -
Μανούλες Ιουνίου 2017 1 2 3 4 20
από Lover bird- 298 απαντήσεις
- 112,5k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια :p:p Ανοίγω τόπικ για Μανούλες Ιουνίου για να τα λέμε και από εδώ :tongue: Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και αν όλα πάνε καλά έχω ΠΗΤ 09/06/2017 Ελπίζω να μαζευτούμε πολλά κορίτσια να λέμε τα νέα μας!!!
Last reply by Lover bird, -
- 0 απαντήσεις
- 72,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα η μικρή μου είναι 19 μηνών θέλω να την πάω βρεφονηπιακό για λίγες ώρες τη μέρα επειδή είναι κοινωνική και θέλω να απασχολείται ευχάριστα ΕΣΠΑ δεν πρόλαβα γνωρίζετε κάποιον καλό ιδιωτικό;
Last reply by Mpempa04012017, -
- 11 απαντήσεις
- 79,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, Τώρα κλείνω το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μπαίνω στο δεύτερο.... Μάθαμε και το φύλο (κοριτσάκι) και ξεκίνησα να κοιτάζω τί θα χρειαστώ..... Σε γενικές γραμμές βλεπω αρκετά πράγματα βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν είναι όλα απαραίτητα αλλά αγχώνομαι λίγο για το οικονομικό αφού δε ξέρω πόσο πάνω κάτω θα μου κοστίσουν στο σύνολο και ήθελα να ρωτήσω είναι κάποια πράγματα που παραδοσιακά ας πούμε.... Σου παίρνουν και αν ναι ποιος, τί, π.χ τί παίρνει η μαμά μου, τί παίρνουν τα πεθερικά, τί παίρνουμε εμείς σαν ζευγάρι κλπ Ευχαριστώ!
Last reply by Papaki6, -
- 1 απάντηση
- 73,8k εμφανίσεις
Γεια σας, θα ήθελα να μάθω εμπειριες απο μαμάδες που έκαναν καισαρική σχετικά πρόσφατα, με ραντεβού (λόγω προηγηθείσας) στο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Με ενδιαφέρουν τα πάντα, η ιατρική παρακολούθηση, η συμπεριφορά, οι συνθήκες στους χώρους του νοσοκομείου, το κόστος, τα πάντα... Ευχαριστώ
Last reply by Alzira, -
- 3 απαντήσεις
- 74,1k εμφανίσεις
Γεια σας μανούλες!είμαι φρέσκια μαμά ενός αγοριού 3.5 μηνών και μένουμε στο εξωτερικό.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά έτοιμα γαλατακια για βρέφη.Μας έχουν βολέψει απίστευτα στις βόλτες γιατί δεν χρειαζόμαστε ούτε θερμό με ζεστό νερό ούτε να μετράμε μέζουρες γάλακτος. Απλά ανοίγεις το μπουκαλάκι και βάζεις το γάλα στο μπιμπερο.Στα συν του προιοντος ειναι οτι το γαλα ειναι αποστειρωμενο απο το εργοστάσιο,κάτι που δε συμβαίνει με τις σκονες.Θα με ενδιέφερε κυρίως η εταιρεία "almiron" γιατι αυτό το γαλα πινει ο γιος μου.Σας ευχαριστω
Last reply by Angela123, -
ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΩΡΟ
από kalliroi- 3 απαντήσεις
- 83,7k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα και απο μένα!!! Αρχικα συγνωμη για το σεντονι αλλα... εχω ενα κοριτσακι σχεδον 5 μηνων και ομολογω πλεον και στον ευατό μου οτι μεγαλώνω ενα δυσκολο και απαιτικό μωρακι.... Απο την αρχή ομως της ζωούλας της η μικρή μας εδειξε οτι ηθελε μονο την αγκαλια και το φαι της μανουλα της κατα αποκλειστικοτητα 24 ωρες το 24 χωρις αντιπερισπασμους και οποιος τολμουσε να μας ξεκολλησει εστω και για λιγο ειχαμε δραματα!!!! Περασα δυσκολες στιγμες γιατι το αγγελουδι μου ηταν αρκετα λαιμαργο ( επιβεβαιωμενο με ιατρικες εξετασεις !!) και εκανε πολλες αναγωγες με αποτελεσμα να πρεπει να την κραταω στην αγκαλια αρκετη ωριτσα αφου φαει και πολλες φορες μας επαιρ…
Last reply by rainbow, -
- 5 απαντήσεις
- 75,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες και πατεράδες, Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Έχουμε γυρίσει με τον άντρα μου όλα τα πολυκαταστήματα που πουλάνε καρότσια και έχουμε κάνει 2 κεφάλια καζάνια. Λέμε να πάρουμε το carello M25, το οποίο είναι 3 σε 1. Σας παρακαλώ πείτε μου ότι κάποια ή κάποιος από εσάς έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε 3 σε 1. Αναμένω γνώμες, κριτικές, κάτι, οτιδήποτε! Είμαι 33 εβδομάδων και πρέπει να πάρω μια απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες! Βοήθεια!! Ιωάννα
Last reply by vikib, -
- 0 απαντήσεις
- 72,9k εμφανίσεις
Υπάρχουν άλλες μανούλες που δεν έμαθαν για τη δέυτερη διαμομή πρόσθετων voucher? ..διανομή..
Last reply by mamam, -
Καλησπέρα σε όλους!!! Μόλις επέστρεψα από τον γιατρό μου όπου κάναμε τον πρώτο υπέρηχο. Σας διαβάζω εδώ και μερικές μέρες που ανακαλύψαμε ότι περιμένουμε παιδί, αλλά πριν γίνω μέλος στην παρέα σας ήθελα να έχω μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Με ΠΗΤ 14/5/17 είπα το πρώτο μου post να είναι κ το άνοιγμα αυτού του thread για να τα λέμε.... Καλή επιτυχία σε όλες μας λοιπόν, με τελειομηνες εγκυμοσύνες για τις εγκυουλες και με καλά νέα για όσους προσπαθούν.
Last reply by Titaki30, -
- 5 απαντήσεις
- 73,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας...θα ήθελα να φώτα σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.Ειμαι 4 μηνών εγκυουλα και έχω βγει σε άδεια κύησης εδώ και 2 μισή μήνες αλλά ούτε από επιτροπή έχω περάσει με αποτέλεσμα να μην πληρώνομαι ..γνωρίζει καμία παθούσα ποσό διαρκεί η αναμονή ;
Last reply by Ζαχαρωτο, -
- 1,9k απαντήσεις
- 215,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα υποψήφιες μανούλες, Ξέρω είναι νωρίς ακόμα, μόλις πήραμε το θετικό μας αποτέλεσμα είτε από το τεστ εγκυμοσύνης είτε από την ανεβασμένη χοριακή! Είμαστε όλες κατενθουσιασμένες και συγχρόνως αγχωμένες! Τουλάχιστον ας στηρίξει η μία την άλλη δίνοντας θετική ενέργεια.!
Last reply by Penny17, -
Καλησπέρα γλυκές μου μανούλες!Τι έγινε,δεν μάθαμε ακόμη πως κυοφορούμε το θαυματάκι μας? Βρίσκομαι στην 7η εβδομάδα κυήσεως,και έχω ΠΗΤ,αρχές Σεπτεμβρίου!Θα χαρώ πολύ να μαζευτούμε κι άλλες κοπέλες!Να μοιραστούμε μαζί το υπέροχο αυτό ταξίδι!
Last reply by Sunflower1, -
- 5 απαντήσεις
- 73,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια... Θα ήθελα τα φώτα σας αν μπορεί να με βοηθήσει κάποια... Θα σας πω σύντομα την ιστορία μου... Μετά απο βιοχημική τον Ιανουάριο ο κύκλος μου από 28 μέρες πήγε στις 32-33...Κάθε μήνα απο τότε το πολύ κάθε 33 έρχεται κανονικότατα η περίοδος μου... Αυτόν το μήνα όμως συμβαίνει κτ λίγο παράξενο... Με τ/π στις 19/6 κ επαφες απο 28/6 εως κ 9/7 σχεδόν κάθε 2 μέρες. Κανονικά θα έπρεπε να έχω αδιαθετήσει 21/7. Από την Πέμπτη όμως το πρωί στις 20/7 ξύπνησα με πόνους περιόδου, το στήθος μου ξεπρήστηκε σχεδόν κ από τότε σε διάφορες ώρες της ημέρας νιώθω τσιμπηματάκια κ πόνο χαμηλα όπως όταν περιμένω περίοδο όμως ακόμη πουθενά. Να σημειώσω οτι έχω μόνο λίγα υγρά κ…
Last reply by Myrtoulita, -
- 9 απαντήσεις
- 81,5k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια. Μένω θεσσαλονικη κ θα ηθελα να μαθω για το κλίμα, την εξυπηρέτηση, τις αίθουσες, τιμες και για τον αποκλειστικό θηλασμό στο Αγιο Λουκα. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
Last reply by Ζάντενα, -
- 5 απαντήσεις
- 73,6k εμφανίσεις
Καλησπερα κορτσια!!Λοιπον ανοιξα καινουργιο θεμα καθως οτι ψαχνω στον ιντερνετ ειναι αρκετα παλιο .Βασικη ερωτηση .Που θα κανω αυχανικη διαφανεια???Εχω μπερδευτει!!Το πρωτο παιδι το γεννησα Θεσσαλονικη .Στην δευτερη εγκυμοσυνη εκανα στο Ελενα,οπου και γεννησα,αλλα ηταν αρκετα γρηγορο θα ελεγα.Τωρα μου προτειναν τον Μακαριο Ελευθεριαδη στην Αθηνα,αλλα 150??Το πιο βασικο ξεχασα να ρωτησω την διαρκεια της εξετασεις..Help..!!!Eιμαστε ηδη στενά με την τριτη αναπαντεχει εγκυμοσυνη .Πρεπει να βρω σωστους ανθρωπους σε καλες τιμες.
Last reply by ζωη π., -
- 0 απαντήσεις
- 72,3k εμφανίσεις
Καλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες..... Εχω ΠΗΤ 15/6 αλλα η μαια και η ιατρος μου ειπαν οτι θα ερθει νωριτερα ο μικρουλης διοτι ο τραχηλος μαλακωσε και εδω και 2 εβδομαδες εχω προπαρασκευαστικες συσπασεις! Απο εχτες αντιμετωπιζω εντονο συμπτωμα διαρροιας,αδιαθεσιας.....λετε να ειμαι κοντα? Επισης ο συζυγος ειναι στο εξωτερικο η μητερα μου στον ουρανο και οι φιλες εξαφανισμενες,εκτος απο μια! Γενικως ενα μαυρο χαλι! Καλο κουραγιο σε ολες......
Last reply by stinio, -
- 1 απάντηση
- 72k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα! Να ευχηθώ στις ήδη μανούλες να χαίρονται τα αγγελάκια τους και στις μέλλουσες μανουλες με το καλό να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας!!! Εχω μια διαδικαστική απορία: Δε δουλεύω, ούτε είμαι εγγεγραμμένη στον οαέδ. Σε λίγες μέρες γεννάω σε ιδιωτική κλινική με καισαρική. Είμαι έμμεσα ασφαλισμένη στον εοππυ μέσω του άντρα μου που είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Δικαιούμαστε κάποιο επίδομα; Κι αν ναι, ξέρετε τι χαρτιά θα χρειαστούμε; Ρωτήσαμε το λογιστή μας, αλλά δεν ήξερε! ποιος θα ξέρει; ελπίζω η απάντηση να μην είναι το ικα της περιοχής μου, γιατί οι περισσότεροι υπάλληλοι εκεί είναι επιεικώς τραγικοί... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Last reply by vikib, -
Ερωτηση σοσ
από mariapn- 5 απαντήσεις
- 72,3k εμφανίσεις
Γεια σας. Γνωρίζει κάποιος Αν το χαρτι για σύμφωνο συμβίωσης είναι ίδιο με του γάμου; Όσον αφορά το νοσοκομείο για να πάρει το παιδί το επίθετο του πατέρα ;
Last reply by ΧρυσαΜ, -
- 2 απαντήσεις
- 72,8k εμφανίσεις
Χαιρετώ τις αγαπητές μανούλες!! Όπως έχω πει και σε άλλο νήμα, είμαι έγκυος εδώ και λίγες εβδομάδες και με το καλό περιμένουμε το μωράκι μας το Δεκέμβριο (πρώτα ο Θεός). Το θέμα μου ποιο είναι; Είχε βρει ο άντρας μου μέσω ενός fundation ένα ταξίδι για το πανέμορφο Μόναχο, για τέλη Μαϊου, λέγοντας ότι το σκεφτόταν καιρό κι όλο το αμελούσε αλλά από τη χαρά του που θα γίνει πατέρας θέλει να μου κάνει αυτό το δώρο. Θα ήθελα πραγματικά να πάω, μιας και δεν έχω πάει ποτέ (ο σύζυγος έχει πάει αρκετές φορές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) κι έτσι θα ξέρει αυτός τα ωραία μέρη που μπορούμε να γυρίσουμε, χωρίς να κουραστώ. Το θέμα μου είναι ότι φοβάμαι και δεν ξέρω κατά πόσο…
Last reply by Κατλάιφ, -
- 0 απαντήσεις
- 71,5k εμφανίσεις
Το ποσταρω και σαν ξεχωριστο θεμα γιατι εχω ανχωθει. Γεια σας κοριτσια. Δεν ξερω αν κολαει να ποσταρω εδω παντως το μαιο γενναω το δευτερο παιδακι μου. Εχω ενα θεμα με την αναρρωτικη και χρειαζομαι λιγο τα φωτα σας αν εχετε εμπειρια.Συγκεκριμένα με το ραντεβου της αναρρωτικης. Πηρα τηλ σημερα να ρωτησω τη διευθυνση του κ.υγειας που περνουσα επιτροπη υποτιθεται την παρασκευη και μου λενε οτι δεν εχει αυτην την βδομαδα επιτροπες και οτι επιτροπες ειναι ετσι και αλλιως καθε τριτη. Μου ειπαν οτι μαλλον το σημειωσα λαθος. Τους λεω θυμαμαι πολλη καλα. Τους λεω να τους δωσω αρ.πρωτοκολου να το τσεκαρουν μου λενε λειπε σε αδεια η γραμματεια επιτροπων αυτη τη βδομαδα δε γι…
Last reply by lilika26, -
- 0 απαντήσεις
- 71,3k εμφανίσεις
Εχει εμπειρια καποια μανουλα απο αυτο το κεντρο;
Last reply by marymarydrd, -
- 3 απαντήσεις
- 73,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα την παρασκευή που μας έρχεται μπαίνουμε στον έβδομο μήνα,περιμένουμε αγοράκι με ημερομηνία 26/5/17. Υπάρχει κάποια κοπέλα από την κομοτηνή η στην κομοτηνή, η οποία να έχει γεννήσει η σκέφτεται να γεννήσει στην κλινική θεομήτωρ; Ακόμα και αν δεν έχει γεννησεί σε αυτή την κλινική για τους δικούς της λόγους και έχει γεννήσει σε νοσοκομείο θα ήθελα να εκφράσει τη γνώμη της, είμαι λίγο μπερδεμένη έως φοβισμένη για μερικά πράγματα που έχω ακούσει και η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ.
Last reply by vikib,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 11.323 απαντήσεις
- 2.236.898 εμφανίσεις
-
- 11.964 απαντήσεις
- 1.198.161 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 144.591 εμφανίσεις