Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Υβόννη

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    2.265
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.934 εμφανίσεις προφίλ

Υβόννη's Achievements

  1. Αθηναιδα μου γλυκια! Φιλια στα διδυμακια σου! Περιμενω να στειλεις νεα σε πμ με την πρωτη ευκαιρια! Πολυ καλα εκανες και με ταγκαρες!
  2. Υβόννη

    Μανούλες Ιουνίου 2022

    Αθηναιδα νου!!!! Διδυμακια!!!!! Με το καλο!!!! Ποση συγκινηση!!!!!! Να πάνε ολα καλα να τα παρεις στην αγκαλιτσα σου!!
  3. Υβόννη

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Αθηναιδα μου!!!!!! Ειναι θετικο!!!!!!!! Θετικοοοοοοο! Αχ κοριτσι μου γλυκο να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Με το καλο να γεμισει επιτελους η αγκαλιτσα σας! Αχ Θεε μου πόσο χαρηκα!!!!!!
  4. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλημερα κοριτσακια μου!!!Τί κανετε; Τα μωρακια μας που σε λιγο χρονιζουν; Απιστευτο ετσι;; Διαβαζω πολυ ομορφα νεακια για πρωτα βηματα, παρτυ, χορους!! Να ειστε ολες καλα κοριτσια μου και να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Ενας χρονος περασε σαν ψεμα ειναι! Πλεον ειναι σχεδον παιδακια οχι μωρακια! Νοσταλγια με πιανει να σας πω την αληθεια...Περασε τοοοσο γρηγορα ο καιρος! Εμεις ξεκινησαμε παιδικο σταθμο κοριτσια μου! Προσαρμστηκε γρηγορα Ραφαηλακος και του αρεσει (απ'οσο μπορουμε να καταλαβουμε βεβαια) αλλα η μαμα οχι ακομη αχαχαχα! Εχω τυψεις που δεν ειναι σπιτι, μου λειπει κιολας, ανησυχω μηπως νιωσει οτι τον εχουμε παρατησει εκει...Βλακειες το ξερω αλλα ενταξει τοσο καιρο δεν τον ειχα αφησει ποτε τοσο πολυ καπου...Βεβαια ξεκιναω δουλεια σε λιγ οποτε φανταζομαι δε θα το σκεφτομαι τοσο! Εχει γινει ολοκληρο παιδακι, αληθεια δεν το πιστευω οτι περισυ ακριβως τετοια εποχη ηταν μεσα στην κοιλια μου και τωρα ειναι κοτζαμ παλικαρακι! Εδω τα γενεθλια θα τα κανουμε 31/10 (μια μερα μετα) για να ειναι και η μαμα μου! Θεμα χαλογουιν λεγαμε μιας και ειναι ανημερα, αλλα πολυ φαντασμα και νυχτεριδα ειδα και ειπα μηπως το αλλαζαμε αλλα μαλλον θα μεινει και θα κοιταξω να ειναι λιγο πιο χαριτωμενα τα σχεδια! Θα γινει σε ενα παρκο σαν πικνικ και ελπιζω να μη βρεξει! Να σου ζησει το αγορακι σου!!! Μα τι ομορφο ονομα ειναι αυτο!!!!! Ποσο σημαντικο που ηταν ηρεμος! Θα συνηθισεις το ονοματακι του σιγα σιγα!!! Καλοφωτιστος και γερος κοριτσι μου! Δεν πειραζει κοριτσι μου για το τενις κλαμπ, να σου πω και σπιτι τελεια ειναι! Η οικογενεια να ειναι εκει αυτο μετραει! Εξαλλου για εμας ειναι το παρτυ οχι για τα μωρα που δεν καταλαβαινουν! Οσο πιο απλα τοσο καλυτερα κιολας! Να ειμαστε κι εμεις ξεκουραστες και να το απολαυσουμε! Ο αντρας μου λεει εμεις γιορταζουμε εκεινη τη μερα που καναμε ολη τη δουλεια χιχιχιχι!
  5. Καλη μου Αθηναιδα!!! Να εισαι καλα κοριτσι μου γλυκο!!!!!! Να εισαι δυνατη, αισιοδοξη και να εχεις γαληνη! Οποτε μπορεσεις θα χαρω να μαθω τα νεα σας!!! Θα σου στειλω πμ! Και παλι χιλια ευχαριστω για τις ευχες σου!
  6. Αγαπημενο μου Φραουλινο!!!!! Ανταποδίδω ολες τις ευχες!! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!! Σε περιμενα απεναντι και ειμαι τοσο χαρουμενη που περασες!!!!!! Απειρα φιλακια γλυκο μου κοριτσι!
  7. Δεν εχω λογια και αν καποιος δει τι κατεβατα εχω γραψει εδω μεσα δε θα το πιστευε αυτο! Σας αγαπαω πολυ και το γραφω και δημόσια! Δεν πίστευα ποτε οτι οταν αγχωμενη μπηκα στο φορουμ να γραψω πρωτο ποστ για υο αν "τα καφε υγρα ειναι ανησυχητικο" στην εμβρυομεταφορα, οτι θα εμπαινα σε γκρουπ με μαμαδες και τελικα θα εκανα φιλες ζωης! Ευχαριστω για ΟΛΑ (ξερετε εσεις)!
  8. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Κοριτσια μου γλυκα τί κανετε; Σας γραφω απο Ελλαδα επιτελους!!!! Ηρθαμε πριν 6 μερες και γνωρισαμε τις γιαγιαδες μας, τους νονους μας, το θειο μας και γενικως την οικογενεια μας! Κοριτσια μου τωρα καταλαβα που ειμαστε εδω ποσα στερηθηκα δυο χρονια...Να μη με δει έγκυο η μαμα.μου; Οι φίλοι μου; Να μην εχω γιορτασει τη γεννηση του παιδιου μας με κανενα; Τελοσπαντων! Δοξα τω Θεω τα καταφεραμε!!! Και ειμαστε εδω!!! Η μεγαλυτερη συγκινηση ειναι η γιαγια μου με το μωρο, το δισέγγονο της!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα κοριτσια μου! Παντα σας σκεφτομαι, περασαμε μαζι τοσα πολλα! Χαιρομαι που περνουν οι αλλεργιες, που τρωνε καλυτερα, που ειμαστε ολες καλυτερα ψυχολογικα! Αργυρουλα μου χρονια σας πολλα! Ακομη θυμαμαι περισυ τηβ εκπληξη που ειχες.κανει!!! Να χαιρεστε το παιδακι σας και παντα ερωτευμενοι! Εγω θηλαζω εδω και πολυ καιρο πρωί βραδυ μονο και δε φαινεται οτι παμε για αποθηλασμο (αν και θα ηθελα μεχρι το χρονο να εχει αποθηλασει). Πιστευω αν δεν ετρωγε αρκετα θα το εβλεπες στις πανες και στη διαθεση του-θα ηταν χωριε ενεργεια, ατονος κτλ! Κοριτσι μου με γο καλο το μωρακι σου! Οταν επιστρεψουμε Γερμανια θα σου στειλω αν θες σε πμ.καποιες λιστες που ειχα φτιαξει με τη βοηθεια και σχολια πολλων κοριτσιων εδω για ολα οσα θελει μια μανουλα, με σχολια για ποια ηταν χρησιμα σε εμας!
  9. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Γωγουλα μου συμφωνω με τη Δεσποινουλα..Δεκατα.και διαρροια θα ελεγα δοντακια...Με το καλο στο.γιατρο
  10. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Ελα κορίτσι μου μπραβοοοοο!!!! Μεσα στην ολη τρελα εχασες και τα κιλακια σου!!!! Παντως ριναι και οι ορμονεες οντως! Εγω ηρεμησα αρκετα μετα ππυ ηρθε η περιοδος...Και κατι αλλο μηπως σε βοηθησει! Συνηλθα αρκετα ψυχολογικα οταν το πηρα αποφαση οτι δε θα γινω βιταμ.και δεν υπαρχει βιταμ...Εκτος βεβαια αν εχεις 100 ατομα για βοηθεια με το νοικοκυριο, το μωρο κτλ! Πλεον, που το πηρα αποφαση δεν σκαω αν πχ μια μερα ειναι δραμα!!! Γιατι το θεωρω νορμαλ! Πριν ελεγα "μα καλα γιατι ειναι τοσο δύσκολο σε μενα"; Οσο για τον υπνο, εμεις καναμε εκπαιδευση στον μικρο πριν 3 μηνες, γιατι δεν παλεύοταν αλλο η αυπνια...Αν θες γραψε μου πμ να σου πω αναλυτικα!
  11. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Λινακι μου τί λες κοριτσι μου; Ακου μαυριλα! Ολες τα ιδια περναμε/περασαμε/θα ξαναπερασουμε! Εγω δεν ειδες τι εγραψα; Κοβιτ, κιλα που δεν βαζαμε και εγω αγχωμενη! Απλα συνηθως οταν ειμαστε σε αναμπουμπουλα δεν γραφω πολυ συχνα γιατι δεν εχω χρονο ουτε διαθεση...Νομιζω πολυ πιο ρεαλιστικο ειναι το σκηνικο μιας μαμας μεσα σε αγωνιες και κουραση!!! Αν δεις καποια ποστ που ειχα κανει πιο παλια που δεν κοιμοταν ο Ραφαηλακος μου, εχρι και οτι δεν ξερω αν αγαπαω το μωρο μου ειχα πει η τρελη!! Οσο μπορεις να ξεκλεβεις χρονο οταν κοιμαται να κοιμασαι κι εσυ κοριτσακι μου! Φυσικα υγεια ανω απ'ολα, φυσικα τα λατρευουμε κτλ αλλα και ωρες ωρες με την αυπνια, την αφαγια των μωρων, τα κλαματα κτλ ε λιγο το ματι γυριζει αχαχαχα!
  12. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Κοριτσι μου γλυκο να μη στεναχωριεσαι και να μην απογοητευεσαι! Κανενα παιδακι δυτικου κοσμου δεν εχει μεινει νηστικο! Απλα το καθενα εχει το χρονο του με τις στερεες! Το παιδάκι τρωει οσο χρειαζεται αυτο να μη σε ανησυχρι καθολου! Εξαλλου οι στερεες τον πρωτο χρονο ειναι γισ δοκιμη! Οσο για το βαρος, το τι αγωνια εχω περασει.κι εγω..επισης με αβοκάντο και λαδι σωθηκαμε αχαχχα! Μα λεμε με τον αντρα μου τί γονιδιο εβαλαν εκει στο εργαστηριο και δεν παχαινει το παιδι με.εμας.γονεις; Αχαχαχα! Κανενα παιδακι κοριτσι μου δεν εμεινε χωριε να τρωει.και χωρις να κοιμαται για παντα..καποια στιγμη θα το βρει! Ως τοτε να γεμιζεις δυναμεις εσυ οποτε μπορεις γιατι και η αυπνια ειναι κακος συμβουλος...Ολα μοιαζουν χειροτερα απ'οτι ειναι...Μια μερα θα φωναζεις ξυπνααααα και θα λεει 5 λεπτα ακομη ρε μανα!!! Χιχιχιχι! Δεσποινακι μοθ καλοριζικο το καλοβαμμενο.σπιτακι σας και καλη ανοσια!!! Κοριτσι μου ευχομαι να βρειτε την ακρη ισως απλά να εμαθε να ξινεται και να εμεινε συνηθειο...Το καλοκαιρι τωρα με το δερματακι ελευθερο ισως δεις διαφορα! Μπράβο για τα κιλακια σου!!!! Προφανώς το σωμα δεν ειναι ιδιο αλλα σιγα σιγα!!! Ειναι μια καλη αρχη το βαρος και θα επανελθουν και τ υπολοιπα! Καλη αρχη με τη δουλιτσα, να πανε ολα.καλα και να καρποφορισει!!! Ειρηνακι μου καλοφωτιστος ο Πετρος σου!!! Να ειναι γερος και να τον προστατευει παντα η Παναγιτσα! Χαιρομαι.πολυ που ηταν τοσο ομορφη η εμπειρια για ολους σας!!!
  13. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Γλυκές μου μανουλες!!! Σας σκέφτομαι κι εγω ολες κια καθεμια ξεχωριστά σχεδον καθημερινα! Μπαινω και διαβαζω νεα, με καποιες τα λεμε και στα σοσιαλ! Μου λείπετε πολυ, περασαμε μαζι την πιο εντονη περιοδο της ζωης μας! 9 μηνες να περιμένεις, να αγωνιάς, να χαιρεσαι, να φοβασαι μεχρι να παρεις το πλασματακι σου αγκαλια! Παντα θα ειστε κομματι ατην καρδια μου ολες γιατι ημασταν μαζι σε ολο αυτο το ταξιδι! Απλα καταλαβαινω οτι όλες τρεχουμε! Αλλαζουν και τα.μωρα φαση διαρκως! Φτιαχνει ο υπνος, ξεκινανε οι τροφες, βρισκεις εκει μια ρουτινα, χαλαει ξανα ο υπνος! Φτιαχνει λίγο φαι και υπνος, ουπς σκαει μυτη δοντακι ξαναχαλανε.ολα! Αχαχαχαχα! Και περναει ετσι μια βδομαδα απο τη μια γεματη απο την αλλη οτι ειχες πει οτι ια εκανες για σενα, οπως λουσιμο ή να μιλησεις με μια φιλη στο τηλεφωνο, παει.απο.αναβολη σε.αναβολη! Εμεις κοριτσια μου ξεπερασαμε δοξα τω Θεω τον παλιοκοβιντ και ειμαστε καλα. Ειλικρινα φοβηθηκα πολυ μη βρεθουμε σε κανενα νοσοκομειο και οχι τιποτε αλλο, δεν εχουμε και κανεναν δικο μας να κρατησει το παιδι...περασε τωρα, προσπαθω να μη το σκεφτομαι αν και ακομη νιωθω τυψεις οτι δεν προστάτεψα το μωρο αλλα τελοσπαντων ότι εγινε εγινε! Περιμενουμε να ερθουμε Ελλαδα το καλοκαιρι και λεμε αφου εχουμε αντισωματα να κανουμε τη βαφτιση του Ραφαηλακου σε πολυ κλειστο.κυκλο.και με το καλο του χρονου κανουμε μια γιορτη. Περιμενω κορίτσια μου τοσο να δω τους δικους μου και τους φιλους μου! Δυο χρονια εχουμε να τους δουμε... Περασαμε.και.μια αγωνια με τον μικρο,.ο οποιος δεν εβαζε βαρος με τιποτα...Απο το Γεναρη μεχρι μεσα Μαιου δεν ειχε βαλει ουτε ενα κιλο. Οποτε συνεστησε ο παιδιατρος ξενο γαλα αποφασισα κι εγω να αποθηλασω σιγα σιγα αλλα ο Ραφαηλακος το ξενο.γαλα.το.ηπιε μια μερα καταλαβε οτι δεν ειναι απο βυζι! Απο τοτε βλέπει μπιμπερο.και.ουτε.καν δοκιμαζει! Κλαμα οχι αστεια! Οποτε περιμενω να μιλησω με τη μαια να δω πώς θα το κανουμε! Ξεκινησε να παιρνει βαρος τωρα με πολλη προσπαθεια (εξτρα ελαιολαδο, αβοκαντο στη φρουτοκρεμα, θηλασμο πιο οργανωμενα) και μου εφυγε εμένα ενα! Να ειστε καλα.ολες.κοριτσια μου να εχετε υγεια και να χαίρεστε τα παιδακια σας! Το εννοω το καλα! Και αν οχι συνεχεια δεν πειραζει! Μια μερα ετσι μια αλλιως! Δεν ειμαστε διαφημιση του βιταμ.με τη μαμα με τη σατεν ρομπα και την τελεια κορμαρα να θηλαζει γεματη χαμογελα! Και αν κατι αλλιως το είχαμε φανταστει, δε σημαινει αυτο.που τελικα γινεται ειναι χειροτερο! Ολα θα φανε.μια.μερα, ολα θα κοιμηθουν σε.καποια φαση! Αυτο σκεφτομαι.καποιες.μερες.που ειναι δυσκολες! Ετυχε και η μητροτητα μεσα στον κορωνοιο, αλλα νομιζω τα πηγαμε πολυ καλα και μπραβο μας!!! Κρατησαμε το μυαλο μας στη θεση του στο τελος παρα τις ορμονες, την αυπνια, τις αγωνιες, την κλεισουρα, τη μοναξια! Σεντοναρααααααααααα και 4μισι το ξημερωμα.παρακαλω! Κοριτσι μου γλυκο χαιρομαι.παρα πολυ για τις αλλεργιες!!!!! Οτι ηταν εφυγε και εσυ σταθηκες βραχος!!! Μπραβο σου!!! Τωρα καλη αρχη με το γιαουρτακι σας και περιμενουμε νεα! Με το καλο και η βαφτιση του Ιασονακου μας!!!! Να ειναι καλοφωτιστος! Αχ Αργυρουλα μου εκει στον 6 μηνα τα πιανει συν τοις αλλοις και το αγχος αποχωρισμου! Επισης μπυ κανει.κι.εμενα για δοντια ολο αυτο! Υπομονη μανουλα γλυκια, εδω αντεξες με τις ατιμες.ας τις πουμε αλλεργίες! Γωγουλα μου! Καλη αρχη με τη δουλιτσα!!! Και αφου ειναι εκει η γιαγια και ο.παππους μια χαρα θα περναει ο μικρουλης! Η βαφτιση μου ακουγεται ιδανικη ημερομηνια! Να ριναι καλοφωτιστο το παιδακι μας! Οσο για τον αποθηλασμο, ειναι δυσκολο πολυ για εμας περισσοτερο...οταν πρωτοσκεφτηκα τον αποθηλασμο με επιασε μια μελαγχολια οτι εκλεισε ενας κυκλος, οτι μεγαλωσε το παιδακι μου! Αλλα τωρα ανυπομονω να γινει σιγα σιγα (αν παρει επιτελους το ξενο)! Εγινε αν κατάλαβα καλα όμορφα και ομαλα σε εσας και αυτο ειναι το πιο σημαντικο!
  14. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Κοριτσακια μου γλυκα καλη Ανασταση!!! Ευχομαι να φερει το Πασχα οτι καλυτερο σε εσας και τις οικογενειες σας! Φετος ειμαστε με τα μωρακια μας αγκαλιτσα και περισυ θυμαμαι ειχαμε αναγουλες και λιγουρες για τσουρεκια!!!!! Χαιρομαι πολυ που σας διαβαζω ολες καλα!! Ευχο.αι του χρονου ελευθεροι αγαπημενες μου!!! Εμεις κοριτσια μου αναρρωνουμε απο κοβιντ...Τον κολλησαμε τον ατιμο ιο απο το Προξενειο που πηγαμε για το διαβατηριο του μωρου και ηταν αμασκωτοι...Κολλησε το μωρο και μετα το μωρο κολλησε εμας...Δοξα τω Θεω δεν ειχαμε επιπλοκες ουτε τιποτα χειροτερο οπως νοσηλεια κτλ...Και ο Ραφαηλακος εκτος απο μια μερα πυρετο τιποτε αλλο! Ποσο φοβηθηκα για το μωρο αλλα ολα καλα!!! Κοριτσι μου συγκινηθηκα πολυ!!!! Με το καλο να πανε ολα καλα κια συντομα να γεμισει η κοιλιτσα σου με το αδερφακι του μπεμπακου σου! Θα περιμενουμε νεα!!! Κοριτσι μου γλυκο! Εσυ ξερεις φυσοκα με το χαπι! Απλα θα σου πω οτι εγω απο νεογεννητο του δινω χαπι βιταμινη D. Εδω στα ξενα ετσι κανουν...την ελιωνα με.ενα κουταλακι εβαζα.λιγο νερο και την εδινα κια μια χαρα!! Αν αποφασισεις να το δωσεις και θες βοηθεια να μου πεις!!! Περαστικα σας και γρήγορα κοριτσι μου εχετε κι εσεις ταλαιπωρηθει
  15. Υβόννη

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Ειρηνακι μου με το καλο η βαφτιση αας!!!! Ευχομαι το φορεματακι σου να γινει οπως το ονειρευεσαι! Οσο για το φαγητο, εχει τοσα λαχανικα να δοκιμασεις! Ειμαι σιγουρη με αλλο λαχανικο θα παει πολυ καλυτερα! Και δοκιμαζεις ξανα καροτο σε λιγο καιρο ή μαζι με κατι αλλο!!! Το αιματακι ισως ριναι απο το θηλασμο παντως απο τος συσπασεις της μητρας. Εμενα ηρθε η ατιμη και δεν ηταν ροζ αλλα ωραιοτατο κοκκινο! Καλως το το κοριτσι!!!! Καλε τι αντρακι μεγαλο ειναι αυτο; Με το καλο τις κρεμουλςς του ο αθλητης μας!!! Κι εγω στο κλαμπ με τις τρελες!!!! Εμενα εγκυος ανετα τωρα ξανα, αλλα ο συζυγος ουτε να ακουσει για επομενη εξωσωματικη και δυστυχως δεν εχουμε και κανενα εμβρυακι απο την προηγουμενη προσπαθεια...Οποτε κρυοφοελπιζω σε κανενα θαυμα!!!! Κοριτσακι μου εγω λεω παλι που ειναι μονο αυτα να σου πω και που τα βρηκατε γιατι αρκετα ταλαιπωρηθηκατε με τις ατιμες αλλεργιες. Οσο για τα σιτηρα ναι ειναι δυσκολο αλλα εχει παρα πολλες εναλλακτικες ακομη και σε ψωμακι αργοτερ, αν συνεχισει η αλλεργια! Μεχρι να μασουλαει βεβαια οπως το λες ισως εχει φτιαξει! Το καλο ειναι οτι στις μερες μας η εναλλακτικη διατροφη εχει παραγινει της μοδας οποτε εχει απειρα προιοντα!! Οσο για κρεμουλες εχει με βρωμη, με κεχρι, θα βρειτε σιγουρα κατι να αρεσει ατο αντρακι σου! Σοφακι μου τι τελςια μεγαλωνει η μικρουλα σου!!!! Αφου παιρνει βαρος και υψος να μην ανησυχεις!!! Ισως ειναι μοντελο και κανει διατροφη απο τωρα να ειναι κομψη χιχιχι!!! Αλγθεια τωρα, τα μωρα εχουν ενστικτο ποσο φαγητο εχουν αναγκη και εφοσον της το προσφερεις και επιλεγει να σταματησει, τοσο χρειαζεται! Αν τη βλεπεις καο κοιμαται, παιζει, γελαει, κατουραει, κανει κακα ειναι καλα και τρωει καλα! Το καλα δε σημαινει πολυ απαραιτητα!!! Εμεις κοριτσια μου έχουμε δυο δοντια πλεον, τρωμε μιξ λαχανικων για μεσημερι και απο σημερα θα βαλουμε και κρεμα δημητριακων. Εδω τσ φρουτα μπαινουν τελευταια.Μολις μπουν και φρουτα θα βαλουμε και κρεατακι! Νερο πινει σε κανονικο ποτηρακι που μοιαζει με σφηνοποτηρο αχχααχα και πινει σαν σκυλακι, πολυ γελαμε!!! Ανυπομονω να παμε παιδιατρο τελος του μηνα να δω τι κανει απο κιλα. Εχω να οαω απο 1/3 ελεοςςςςς με το συστημα! Ειναι φαγανος πολυ, ψηλος αλλα κοριτσια μου αδυνατουλης! Ειχα αγχωθει λιγο πριν κανα μηνα, αλλα αποφασισα να μην ανησυχω! Το βλεπω το.παιδακι, ειναι καλα και ζωηρος ζωηρος, οποτε ισως ειναι η δικαιωση της ζωης να τρωει και να μην παχαινει οπως παντα ηθελα για μενα αχαχαχχ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...