alina80

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.551
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.504 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τριών ημερών είχα βάλει. Ε δεν ήταν και κάνα νούμερο τρομερό. Και μετά διπλασιασμό είχα στις τρεις μέρες όχι στις δύο. Και όλα καλά. Θέλω να πω ότι τα νούμερα ως απόλυτοι αριθμοί δεν λένε τιποτα.
 2. Τώρα σκαλωσα. 74 νομίζω. Ήμουν δέκα μέρες από την εμβρυομεταφορα και μόλις τρίτη μέρα από την εμφυτευση (είχα το περιβόητο αίμα εμφύτευσης οπότε ξέρω πότε περίπου έγινε).
 3. Συγχαρητήρια. Μια χαρά θα ανέβει. Και εγώ χαμηλά ξεκίνησα
 4. Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχεις περάσει παρα πολλά. Δεν μπορεί κανείς να σου πει ούτε να μην αγχώνεσαι, ούτε να μην φοβάσαι ούτε τίποτα. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι είσαι πολύ δυνατή! Όλα αυτά που έχεις βιώσει λίγοι θα τα άντεχαν . Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος, αυτό να σκεφτεσαι και ίσως να σε βοηθήσει να νιώσεις λίγο πιο ηρεμη. Εδώ είμαστε εμείς αν μπορούμε κάτι να κάνουμε. Ποτέ έχεις χοριακη; Θα περιμένουμε μαζί. Δεν είσαι μόνη σου.
 5. Λογικό. Πιες λίγο χυμό για την υποταση. Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη. Θα περιμένουμε με αγωνία!
 6. Κορίτσι τι κάνεις; Αύριο πας για χοριακη σωστά;
 7. Χωρίς να ξέρω τι παίζει με τις τιμές στη Θεσσαλονίκη, γενικά οι ιατρικές υπηρεσίες στην Αθήνα είναι πιο ακριβές. Μπες να δεις πχ τα ιδιωτικά μαιευτήρια και κλινικές. Το Ιασώ στην Αθήνα είναι αρκετά πιο ακριβό από το Ιασώ στη Λάρισα. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Εχε και υπόψη σου ότι με τα δανεικά ειναι έτσι και αλλιώς πιο ακριβά.
 8. Το περίεργο θα ήταν να μην ειναι εκεί το μυαλό σου. Εγώ εκείνη την περίοδο για να μην σκέφτομαι όσο γίνεται είδα δεν ξέρω και εγώ πόσα επεισόδια Orange is the new black μαζεμένα...χαχα
 9. Νομίζω δεν είναι στάνταρ αυτό. Γενικά η εμφύτευση μπορεί να γίνει από την Πέμπτη μέρα της σύλληψης (άρα δεν είναι νωρίς) μέχρι και την 12η! Εμένα μάλλον έγινε 7η-8η μέρα μετά την έμβρυομεταφορα (τριών ημερών έμβρυα, άρα 10η από τη σύλληψη). Το ξέρω γιατί είχα το περιβόητο ροζ ή αίμα της εμφυτευσης. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις ότι δεν υπάρχουν πάντα σημάδια. Μάλλον είναι πιο σπάνιο να υπάρχουν από το να μην υπάρχουν. Βέβαια όλες στη φάση που είσαι εκεί εστιαζαμε.
 10. Είναι λίγο νωρίς πιστευω. Άσε που δεν υπάρχουν πάντα σημάδια. Δεν σημαίνει τίποτα αυτο. Βαστά γερά!
 11. Θέλω να πιστεύω ότι ο νόμος τηρείται. Όχι τόσο από ρομαντισμό όσο γιατί ξέρω ότι η νομοθεσία στην Ελλάδα είναι αρκετά ευνοϊκή για αυτά τα θεματα ( για αυτό άλλωστε έρχονται και από το εξωτερικό) ώστε να μην χρειάζεται η παρανομία. Δεν θεωρώ κακό να υπάρχουν γυναίκες stand by που λες. Ο γιατρός ήταν ειλικρινής μαζί μου, οι περισσότερες αν όχι όλες δεν είναι Ελληνίδες (καθόλου δεν με ενδιέφερε) και ναι το κάνουν για τα χρήματα, οι αμοιβές τους πριν την κρίση ήταν μεγαλύτερες. Επίσης δεν το θεωρώ κακό εφόσον μιλάμε πάντα για συναινουντες ενηλίκους. Προσωπικά δεν με έπαιρνε να περιμένω πέντε και έξι μήνες γιατί έπρεπε να προχωρήσουμε όσο ακόμα η μήτρα μου ήταν καθαρή από ινομοιοματα (είχε προηγηθεί ένα χειρουργείο). Συν ότι πραγματικά δεν με ενδιέφερε η ομάδα αίματος να είναι ίδια (ο μόνος λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να μην αποκαλυφθεί το θέμα στο μέλλον. Εμείς ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι θα το πούμε στο παιδί άρα δεν μας ένοιαζε) ούτε να μου μοιαζει. Και σίγουρα δεν με πείραζε να είναι από οπουδήποτε η γυναικα. Υποθέτω ότι αν ήθελα την ίδια ομάδα αίματος ίσως να είχα αναμονη. Αν και έχω συνηθισμένη ομάδα αίματος. Επίσης τα χαρακτηριστικά μου είναι πολύ average -καστανα μαλλιά, καστανά μάτια, μεσαίο υψος- άρα όλα αυτά μειώνουν τις δυσκολίες. Όπως και να έχει το πιο σημαντικό είναι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας φιλώ γλυκά και εγώ και ο μικρουλης
 12. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα και να πάνε όλα καλά και να μην έχεις καμία άλλη ταλαιπωρία. Εγώ δεν περίμενα καθόλου στο κέντρο που ήμουν. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι ήταν ένα σχετικά μικρό κέντρο (από θέμα όγκου δουλειάς εννοώ) ή επειδή τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει να έχει την ίδια ομάδα αίματος με εμένα ή να μου μοιάζει. Και όντως δεν είχε την ίδια ομάδα αίματος, ως προς την εμφάνιση μου είπαν ότι είναι στα χρώματα μου και στο ύψος μου. Γενικά να ξέρεις ότι ακόμα και συστηματικά να το κάνει μια γυναίκα (να δίνει ωράρια) υπάρχει από το νόμο περιορισμός για το πόσες φορές μπορεί να το κάνει. Οπότε υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας ως προς αυτό.
 13. Καλώς τα δεχτηκες. Και στο σπίτι να μείνουν για 18 χρόνια και 9 μήνες (τουλάχιστον). Εγώ πέτυχα με άριστα έμβρυα τριών ημερών (δύο έμβρυα μεταφορά, ένα μωράκι). Αλλά δεν έχει πολύ σημασία αυτό, γιατί δεν είναι απόλυτο. Μην το σκέφτεσαι.
 14. Με το καλό να τα υποδεχτείς και καλά αποτελέσματα. Κάνα δυο ποτήρια νερό είχα πιει και εγώ. Έτσι και αλλιώς θα δουν στον υπέρηχο και θα σου πουν αν θέλει και άλλο (εξαρτάται και από τον οργανισμό). Δεν θα σου πω να είσαι χαλαρή ή να μην αγχώνεσαι, αυτά είναι χαχα, δεν έχουμε κουμπί να πατάμε. Tο μόνο που θα σου πω είναι να κάνεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Θέλεις να πας βόλτα, να πας. Θέλεις να μείνεις σπίτι να κλωσησεις; Να το κάνεις. Και πάλι καλή επιτυχία!
 15. Το έχω εδώ κ δυόμισι μήνες και λιώνω! Εύχομαι καλή επιτυχία στην έμβρυομεταφορα!