alina80

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.720
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.939 εμφανίσεις προφίλ
 1. Έφτασε η μέρα. Μια τεράστια, χορταστική συγκλονιστική χοριακη κορίτσι! Θα περιμένουμε μαζί σου αύριο
 2. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Μπουκιτσα μου! Την άλλη Δευτέρα έχω χοριακη (5-10).
 3. Καλά αποτελέσματα! Μην ψάχνεις για συμπτώματα. Υπάρχουν δεν υπάρχουν δεν σημαίνει τίποτα.
 4. Την δοτρια την επιλέγει ο γιατρός. Εκτός από μια στοιχειώδη περιγραφή των χαρακτηριστικών της (βασικά χρώματα, ύψος) και ηλικία δεν έχεις καμία άλλη πληροφορία για εκεινη. Καλημέρα και καλή εβδομάδα !
 5. Ευχαριστώ πολύ πολύ (δεν θα έχει δεύτερη αυτή την φορά. Μας τελείωσαν τα έμβρυα μας τελείωσαν και τα λεφτά...)
 6. Δες το αλλιώς... Είναι "επικοινωνιακή"...
 7. Δηλαδή κάνει την δουλειά της...να κλαίει, να τρώει και να κάνει κακά... Χαχα. Κουράγιο. Να ξέρεις ότι όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεται όλο και λίγο πιο εύκολο.
 8. Νομίζω ότι η απάντηση είναι ξεκάθαρη μέσα σου. Μην αφήνεις την μητέρα σου να σε επηρεάζει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Και ξέρεις γιατί; Γιατί τα έχεις καταφέρει ήδη! Αν οι γονείς σου -η μητέρα σου δηλαδη- θελήσει πραγματικά να σε βοηθήσει σε μια ώρα ανάγκης πχ μπορεί να το κάνει και σε άλλη πόλη να είσαι. Όπως περιγράφεις την οικογένεια σου νομίζω ότι η οποία βοήθεια θα σου παρέχουν θα είναι με μεγάλο κόστος για εσένα. Θα απαιτούν να ζήσεις την ζωή σου όπως εκείνοι επιθυμούν. Όσο για την κοινωνικοποίηση σου λίγο το σχολείο του μικρού, λίγο η δουλειά σου λίγο τα social media θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια νέα αρχή και φιλίες που σύντομα θα λειτουργούν και ως δίκτυο υποστήριξης. (Πχ να σου κρατήσουν το μωρό να πας σε έναν γιατρό). Θέλω να σου πω συγχαρητήρια. Ο γιος μου είναι 15 μηνών, είμαι με τον άντρα μου και έχουμε και άπειρη βοήθεια από τους γονείς μου χωρίς μα σου ξου του... Και πάλι λέμε "ζοριζομαστε". Είναι παραπάνω από άξιο θαυμασμού αυτό που κάνεις. Δώσε στον εαυτό σου το credit και μην αφήσεις κανέναν ποτέ να σου πει το αντίθετο!
 9. Μαίρη μου, ένα καλό σπέρμα είχαμε. Ούτε τέλειο ούτε προβληματικό. Η δοτρια ήταν 35 , πήραμε 13 ωάρια και είχαμε 5 έμβρυα 3 ημερών. Μας είπαν τότε τα δύο άριστα τα άλλα μέτρια. Μεταφέραμε τα άριστα προέκυψε ο μικρός μας. Αυτή την φορά άφησαν τα κατεψυγμένα να γίνουν βλαστοκυστες, και μεταφέραμε δύο σήμερα το πρωί. Η εμβρυολογος είπε ότι είναι καλά έμβρυα (όχι σαν τα πρώτα, αλλά καλά έμβρυα) κ ο εξωσωματικος μας είπε ότι με δεδομένο ότι από την ίδια δοτρια/ έμβρυα είχαμε ήδη εγκυμοσυνη ειμαστε αυτή την φορά περισσότερο αισιόδοξοι από την πρώτη. Τώρα περιμένουμε. Πώς τα πάτε με την μπουμπού εσείς;
 10. Να σου πω δεν ρώτησα. Με πήραν τηλέφωνο, μου είπαν είναι χαμηλή να κάνω την ένεση και ότι θα την κάνω μετά κάθε τρεις ημερες Και εγώ έτσι έλεγα. Ότι θα είναι χαλαρά. Με το που ξεκίνησα δεν νιώθω καθόλου έτσι.
 11. Γιατί είναι η δεύτερη φορά (πέτυχα με την πρώτη με δωρεά τον γιο μου). Οπότε μου φαίνεται δυσκολο το 2 στα 2. Επίσης τα έμβρυα που έχουμε κατάψυξη είχαν χαρακτηριστεί ως μέτρια σε αντίθεση με την πρώτη φορά που ήταν άριστα (ξέρω ότι δεν παίζει πάντα ρόλο αλλά για να υπάρχει η αξιολόγηση κάτι σημαίνει). Και το τρίτο είναι ότι σήμερα που μου τσεκαραν προγεστερόνη τη βρήκαν χαμηλή και μου έδωσε και ενέσιμη .
 12. Ψήφισα Ληδία. Αν σε ενδιαφέρει και η σπανιότητα ταυτόχρονα θα έλεγα το Ιάνειρα. Ωστόσο μου φαίνεται ότι δεν είναι πολύ εύηχο γιατί δημιουργεί μια χασμωδια όταν προφέρεται. Εμείς διαλέξαμε όνομα για το γιο μου που μας άρεσε πώς ακούγεται αλλά μας άρεσε και η προέλευση -ο μυθολογικός ήρωας που το φέρει. Συμπτωματικά είναι και διεθνές -δηλαδή ψιλο-υπαρχει στις περισσότερες δυτικές γλωσσες. Παραθέτω και αυτές τις παραμέτρους μήπως σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.
 13. Μια μεγάλη μεγάλη χοριακη κορίτσι. Πότε θα την κάνεις; Εγώ πάω αύριο για εμβρυομεταφορα. Ομολογώ χωρίς μεγάλη αισιοδοξία
 14. Μήπως μπορεί κάποια με μήνυμα να μου πει ποιο είναι αυτό το κέντρο; Γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει και φοβάμαι ότι έχει μπλέξει εκεί μια φίλη. Ευχαριστώ
 15. Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Δεν έχω εμπειρία από το Γέννημα να σου πω. Τα 5800 για όσες προσπάθειες προκύψουν ...αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι δεν σου δίνει έστω εκτίμηση για το πόσα έμβρυα θα πάρεις. Αυτό που σου λέει είναι ότι εφόσον έχεις έμβρυα δεν θα σου χρεώσει επιπλέον μια πιθανή δεύτερη εμβρυομεταφορα. Όλες άγνοια είχαμε και δυστυχώς έχουμε ακόμα για πολλά, αφού σε αρκετά θέματα πάμε καλή τη πίστη. Και εγώ σαν "πρόβατο" πήγα. Τώρα καταλαβαίνω ότι υπήρξα τυχερή που πήρα 5 έμβρυα και ακόμα πιο τυχερή που πέτυχα με την πρώτη. Αν ξεκινούσα τώρα θα απαιτουσα να μάθω πόσα ωάρια θα μου δώσουν, αν τα μοιράζουν ή και πόσα θα κόστιζε να μου δώσουν όλα τα ωάρια μιας δοτριας. Θα ρωτούσα επίσης με βάση την εμπειρία τους πόσα έμβρυα εκτιμούν ότι θα έχω. Και αναλυτικά τι περιλαμβάνει η τιμή που μου δίνουν (εξετάσεις, φάρμακα, όροι, υπέρηχοι...).