alina80

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.125
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.513 εμφανίσεις προφίλ
 1. RouRou με αφορμή το σχόλιο σου να αφήσω και εγώ τη σκέψη μου εδώ, καθώς είμαι ήδη σε διαδικασία να προχωρήσω με δανεικά ωάρια (σκόπευα να γράψω αφού έχει ολοκληρωθεί ώστε να είναι πιο συνολική η εμπειρία). Είμαι και εγώ σαν την Κοκκινομάλλα, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι όταν οι γιατροί μου είπαν "ή παίρνεις απόφαση ότι δεν θα κάνεις παιδιά, ή προχωράς με δανεικά", ήξερα αμέσως τι θα κανω. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα παιδιά δεν ανήκουν σε κανέναν και ότι γονιός είναι εκεινος που έχει τη θέληση και το κάνει πράξη να μεγαλώσει ένα παιδί με αγάπη και να τον κάνει ανεξάρτητο άνθρωπο. Από τη στιγμή που το αποφάσισα ήξερα επίσης ότι εννοείται ότι θα είναι κάτι που θα ξέρει το παιδί μου -αν έρθει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το έχω μοιραστεί και με τους δικούς μου ανθρώπους - φίλοι, οικογένεια. Γιατί εφόσον θα το ξέρει το παιδί μου νομίζω ότι δεν είναι σωστό να το νιώθει σαν ένα "μυστικό". Θέλω να νιώθει ότι είναι κάτι που συμβαίνει, που δεν έχουμε λόγο να ντρεπόμαστε για αυτό. Επίσης πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν ταμπού σε αυτά τα θέματα όλα θα ήταν πιο.ευκολα. Και όταν μιλάμε για κάτι, τα ταμπού καταρρέουν. Αυτή είναι η αποψή μου βέβαια. Και ο καθένας κάνει ότι μπορεί και ότι αντέχει. Σου εύχομαι να πάρεις την καλύτερη για εσένα απόφαση και όλα να πάνε καλά.
 2. Χαχαχα. Οπότε έχεις όρεξη κορίτσι μου! Καλό είναι μέσα στις γόνιμες να γίνει μια-δυο φορές. Μην καταπιεζεστε (τα λέω γιατί τα έχω κάνει μη νομίζεις...). Να χαίρεσαι το παιδάκι σου, και θα έρθει και το δεύτερο.
 3. Α και φρόντισε να το κάνετε και λίγες μέρες πριν το θετικό τεστ ωορρηξίας γιατί το σπέρμα πρέπει να ανανεωθεί! Αν πρέπει να διαλέξεις μια μέρα, τότε την ημέρα που θα δεις το θετικό!
 4. Την ίδια μέρα και τις δύο επόμενες είναι το ιδανικό!
 5. Λυπάμαι πολύ Παπάκι μου. Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Επιτρέψε μου όμως, μη λες δεν ήταν γραφτό. Είναι μια ακόμα αναποδιά στον δύσκολο δρόμο προς την μητρότητα που δυστυχώς αρκετές γυναίκες καλούμαστε να διανύσουμε.
 6. Μια χαρά! Γερά αβγουλακια εύχομαι Οι γιατροί μου δεν συμφωνούν να ξαναπροσπαθήσω.
 7. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτό που σου είπε. Άλλωστε σε περιπτώσεις σαν τις δικές μας που είναι πιθανό να έχουμε χαμηλή ανταπόκριση (σε εμένα αποδείχτηκε, εύχομαι ολόψυχα να έχεις καλά ωάρια) οι περισσότεροι δίνουν μεγαλες δόσεις. Και σταματάω γιατί τώρα συνειδητοποίησα ότι φλυαρώ -την έχω την τάση. Το μόνο που θα σου πω είναι και οτι τώρα όλα σου φαίνονται βουνό. Στην πράξη θα δεις ότι είναι πιο απλά.
 8. Σορι που σου απαντάω εγώ. Κοιλιά ναι, υποδόρια είναι και αυτή. Τίποτα δεν είναι το στυλό, μην σε αγχώνει. Σου είπαν συγκεκριμένη ώρα; Α τώρα την κάνεις! Άντε. Πολλά ωαριακια και δυνατά σου εύχομαι να πάρουν μεθαύριο.
 9. Δημητρούλα σούπερ η χοριακη σου! Σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις και επαναληπτική;
 10. Καθόλου δύσκολη! Διάβασε καλά τις οδηγίες -εχεις και στο YouTube βιντεάκια πολύ κατατοπιστικά. Δεν πονάει καθόλου!
 11. Τον δικό μου γυναικολόγο τον έχω 20 χρόνια. Πήγα κάποια στιγμή και του λέω "πήγα και αλλού, μου είπαν το X εσύ τι λες;". Με λίγη ντροπή είναι η αλήθεια -λες και τον είχα απατήσει. Η απάντηση του ήταν ότι καλά έκανα και πήρα άλλη γνώμη και ότι εκείνος προτείνει άλλη προσέγγιση. Όμως δεν ασχολείται με εξωσωματικές. Και μου πρότεινε το συγκεκριμένο κέντρο που είμαι τώρα (πριν το πει τον ρώτησα για το Ιασώ, γιατί εκεί ξεγενναει και θεώρησα ότι εκεί θα προτείνει) και μου λέει "πάμε και εκεί αν θέλεις, προτείνω το άλλο γιατί είναι πιο μικρό, πιο προσωπικό". Μου κλείνει εκείνος το ραντεβού και έρχεται μαζί μου. Αποφασίζω να ακολουθήσω τις δικές τους προτάσεις. Μέσα σε αυτό ήταν και μια επέμβαση. Όταν πια άρχισα τις διαδικασίες, από το κέντρο τον ειδοποιούσαν και εκείνος ερχόταν. Εγώ δεν τον πήρα τηλέφωνο ποτε. Ήρθε στην ωοληψια απλώς για να είναι μαζί μου. Δεν λέω με όλα αυτά ότι αποκλείεται να παίρνει και ποσοστό από το συγκεκριμένο κέντρο. (Θα το έπαιρνε βέβαια ερχόταν δεν ερχόταν στα ραντεβού μου). Δεν το θεωρώ και κατακριτέο. Άλλωστε, είναι ο ίδιος γιατρός που για την επέμβαση κανόνισε να την κάνω σε άλλη κλινική και όχι στο Ιασώ ακριβώς για γλιτώσω χρήματα (μου κόστισε τα μισά!). Αν ένα μέρος των χρημάτων που δίνω στο κέντρο πάει σε εκείνον, για εμένα ακόμα καλύτερα! Προσωπικά επειδή τον εμπιστεύομαι νιώθω ασφάλεια όταν μου επιβεβαιώνει τα όσα μου λέει ο εξωσωματικος -τουλαχιστον ότι δεν θα με εκμεταλλευτούν. Είκοσι χρόνια με έναν γιατρό (με τον οποίο έχουμε χειριστεί πολλά θέματα, χειρουργεία κ.ά, δεν πήγαινα απλώς μια φορά το χρόνο) αν έχω πέσει τόσο έξω και δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μου...τι να πω. Μπραβο του. Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου ακόμα και αν δεν έρθει μαζί σου, συζητα μαζί του για αυτά που σου λένε, για τις απορίες σου οτιδήποτε. Αυτή είναι η γνώμη μου.
 12. Ούτε εγώ κινδύνευαν με υπερδιέγερση. Εμένα μου έκανε σε κάθε υπέρηχο και οιστραδιόλη. Την προτελευταία φορά επειδή είχα και ένα μικρότερο ωοθυλάκιο μου προσέθεσε μια ακόμα cetrodite από τις αρχικά προγραμματισμενες (εγώ έκανα bemfola+cetrodite και έπαιρνα και serpafar), νομίζω ελπιζοντας ότι θα το βοηθήσει να ωριμάσει. Κοιτα. Κάθε γιατρός έχει τη δική του μέθοδο. Δεν σημαίνει ότι κάποια από τις δύο είναι λάθος. Άλλες κοπέλες έκαναν και άλλες ορμονικές, εγώ μόνο οιστραδιόλη. Όπως σου είπα ο δικός μου επέμενε όλους τους υπερήχους και τις εξετάσεις οιστραδιόλης να τις κάνω εκεί -παρολο που του είχα προτείνει να τις κάνω αλλού, γιατί δεν μου ήταν εύκολο να πηγαινοέρχονται κάθε δύο μέρες. Ο γυναικολόγος μου (ο οποίος μου σύστησε το συγκεκριμένο κέντρο, και ερχόταν μάλιστα σχεδόν σε κάθε ραντεβού μαζί μου) μου είχε πει ότι αν ήταν μόνο υπέρηχοι θα μπορούσα να τους κάνω και μαζί του, αλλά επειδή ήταν και η οιστραδιόλη στη μέση ο εξωσωματικος ήθελε το δικό του εργαστήριο.
 13. Έτσι μου είχαν πει και εμένα. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις τις ενέσεις της διέγερσης θα σε παρακολουθούν στενά και αν χρειαστεί θα τροποποιήσουν τις δόσεις. Απο όσο έχω καταλάβει εκτός που θέλουν να παρακολουθούν γενικά πως πάει, θέλουν αν γίνεται να προλάβουν και την πιθανότητα υπερδιέγερσης των ωοθηκών. Ελένη θα σου δώσουν λογικά ένα πρόγραμμα πως και πότε θα παίρνεις κάθε φάρμακο. Μην αγχώνεσαι.
 14. Ελένη εγώ πήγα (συμπτωματικα) την πρώτη μερα της περιόδου. Μου έκανε υπέρηχο και εξετάσεις αίματος (ορμονικές, αλλά.δεν ξέρω τι, δεν ρώτησα) και όταν βγήκαν οι εξετάσεις μου λέει ξεκινάμε. Μετά με ξανειδε σε μια βδομάδα (τρεις μέρες από όταν άρχισα ενέσεις) με υπέρηχο.και έλεγχο οιστραδιόλης. Και από εκείνη τη στιγμή μέχρι την ωοληψια κάθε δύο μέρες υπέρηχο και οιστραδιόλη. Όλα αυτά στο κέντρο - δεν ήθελε να κάνω αλλού.