alina80

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.036
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.349 εμφανίσεις προφίλ
 1. Οι ελεύθερες επαφές απαγορεύονται από την πρώτη μέρα του κύκλου μέχρι να κάνεις την σαλπιγγογραφια. Μετά επιτρέπονται.
 2. Ουπς! Σε άλλη κοπέλα μάλλον ήθελα να απαντήσω!
 3. Βικακι η αντιβίωση είναι για προληπτικούς λόγους. Εμένα μου είχαν πει μια ώρα πριν να πάρω ένα μεσουλιντ και ένα μπουσκοπαν. Μη φοβάσαι. Εγώ πόνεσα πολύ, όμως είχα μια υδροσαλπιγγα και μια μη διαβάτη -τις αφαίρεσα για να καταλάβεις και τις δύο πριν λίγο καιρό. Παρόλα αυτά πραγματικά δεν είναι κάτι τραγικό. Το πιθανότερο είναι να είναι διαβάτες και να μην καταλάβεις τίποτα απολύτως . Καλή επιτυχία! Κορίτσια και εγώ στο 19 έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου! Ήρθα λοιπόν και εγώ .
 4. Ωραία ιδέα - βουρκωσα διαβάζοντας τα ποστ. Θα ήθελα όσα λέτε. Θα ήθελα να μη νιώθω ότι φταίω εγώ που δεν μπορώ να κάνω παιδί Θα ήθελα να μην νιώθω ότι κάποιος με έριξε στη μοιρασιά Θα ήθελα να μην κλαίω κρυφά τα βράδια Θα ήθελα να μην νιώθω κανένα τσίμπημα στο άκουσμα μιας νέας εγκυμοσύνης φίλων Θα ήθελα να βρω από κάπου να πιαστω να νιώθω περισσότερο αισιόδοξη για την εξωσωματική που θα ξεκινήσω σε λιγο Θα ήθελα να μην κοιτάζω τον σύντροφό μου ξέροντας ότι του στερω τη μεγαλύτερη χαρά Θα ήθελα να μην ξανά ακούσω μην αγχώνεσαι Θα ήθελα να μπορώ να έχω ακόμα την ελαχιστη ελπίδα ότι θα μπορούσα και με τον φυσιολογικό τρόπο να μείνω έγκυος και ας έκλαιγα σε κάθε περίοδο ...και σταματημό δεν έχω, οπότε βάζω άνω τελεια
 5. Οπότε δεν είμαι η μόνη. Καταλαβαίνω ότι όλα έχουν το λόγο τους. Είπαμε είναι το πρώτο σοκ! Μέχρι να αρχίσω να τα παίρνω θα το έχω συνηθίσει.
 6. Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; @Elma86 πως είσαι; @eamo τι ωραία που όλα καλά με το μπεμπε! @DIMITRAS Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Κορίτσια πήρα τα φάρμακα. Και από τον ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα. Μου φαίνονται πάρα πολλά. Έτσι είναι; Μάλλον δεν ήμουν προετοιμασμένη και σοκαρίστηκαν.
 7. Ευχαριστώ. Στον επόμενο κυκλο ξεκινάω, λογικά γύρω στις 11 Ιουλίου.
 8. Καλησπέρα κορίτσια καλή εβδομάδα! Λία συγχαρητήρια, να σας ζήσει! @Elma86 υπομονή και καλά αποτελέσματα! @Μαρία1430 συγχαρητήρια και σε εσένα. Χάρηκες το αγοράκι σου στη β επιπέδου. Στα δικά μου επιτέλους πήρα την έγκριση από την επιτροπή!
 9. Έτσι κατάλαβα ότι ήταν οκ τα υπολοιπα. Ο γιατρός μάλιστα μου είπε ότι στην περίπτωση μου αρκούσε και ένα σπέρμοδιάγραμμα, οπότε προφανώς και τα είδε και θα μου έλεγε αν έλειπε κάτι ακόμα. Να μην μου τα εγκρίνουν αποκλείεται -δεν έχω σάλπιγγες - οπότε είναι καθαρά γραφειοκρατικό. Ελπίζω μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχω ξεμπερδεψει.
 10. Καλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα. @eamo εξαιρετική η στάση σου! Πιστεύω ότι μέχρι να γεννηθεί θα έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα. @NINA78 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Δεν έχω εμπειρια, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και κάνε ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. @Georgia1972 διπλή χαρά διπλή κούραση. Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα. Στα δικά μου νέα η επιτροπή με έδιωξε με εκκρεμότητα μια βεβαίωση από το ταμείο μου ότι δεν έχω κάνει χρήση σχετικών φαρμάκων (επειδή έχω χάσει το παλιό βιβλιάριο). Και το ηλιθιο ταμείο μου θέλει δύο μέρες λέει να το βγάλει! Στα θετικά να πω ότι ήταν ευγενεστατοι και ειδικά ο γιατρός με τον οποίο μιλήσαμε γλυκύτατος (στην επιτροπή αυτά γιατί στο ταμείο ούτε καλημέρα δεν μου είπαν!).
 11. Καλημέρα κορίτσια. @Miss Sunny σε ευχαριστώ. Άπειρες φορές έχω ελέγξει τα χαρτιά, το κάναμε και στο κέντρο ένα ένα. Πήρα και τις ορμονολογικες και είναι αρκετά καλές (με την FSH οριακά τσιμπημενο) και όσο να ναι μου δίνει αυτό μια αισιοδοξία σχετική. @eamo θα το δείτε και αν είναι κάτι θα αντιμετωπιστεί. Μπορεί να μην είναι και τίποτα. Το εύχομαι. @Georgia1972 καλώς το δέχτηκατε και το δεύτερο μωράκι σπίτι σας! Καλό σαββατοκύριακο και υπομονή με τη ζέστη, ειδικά οι γκαστρούλες!
 12. Μπουμπού εγώ όταν έκανα θερμομετρηση η θερμοκρασία μου έπεφτε την δεύτερη ή τρίτη μέρα περιόδου συνήθως. Όλα γίνονται.
 13. Καλημέρα κυρίες μου. @Elma86 καλή επιτυχία να είναι η τυχερή αυτή η φορά. @Georgia1972 με το καλό και το δεύτερο μωράκι στο σπίτι σας! Εγώ σήμερα ολοκληρώνω τα χαρτιά για την επιτροπή -εχω έρθει στο κέντρο για το παραπεμπτικό και τον υπέρηχο. Το απόγευμα παίρνω και τις ορμονολογικες και έκλεισα. Τη Δευτέρα περναω επιτροπή. Και για κάποιο λόγο έχω τόσο άγχος (που δεν είχα ούτε όταν έδινα προφορικά μάθημα για το πτυχίο μου). Κάθε συμβουλή δεκτή.
 14. Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε! @NINA78 Από όσα ξέρω και εγώ μια χαρά είναι τα νούμερα. Συγχαρητήρια! Κορίτσια έκλεισε το ραντεβού με την επιτροπή την Δευτέρα! Έχω αγχωθει τρέλα.