advertorial_notice_172.gif 
 @@@@@@@   Νέo Advertorial   @@@@@@@

Με αγορά Inglesina Trilogy System Quattro, δώρο το μουσικό ριλάξ LOUNGE
Το γνωστό σύστημα της Inglesina υπάρχει σε δύο εκδόσεις: με καρότσι/σκελετό Trilogy ή City.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Μαρτίου, Πανελλαδικά,στα καταστήματα που έχουν τα προιόντα Inglesina!
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες & να δείτε ακριβώς τα καταστήματα που είναι κοντά σας ! 
   


Διαφημίσεις

alina80

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.987
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.196 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ευχαριστώ πολύ Ελμα! Ό,τι καλύτερο εύχομαι και σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια σου με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ Γεωργία! Δυο παίδαρους κουβαλάς, λογικό να νιώθεις έτσι. Σιγά σιγά και όλα θα γίνουν, να μην κουράζεσαι!
 2. Γεωργια μου καλημέρα. Μίλησα και με τον κανονικό μου γιατρό και με εναν εξειδικευμένο στην εξωσωματική. Η γνώμη και των δύο (και την οποία θα ακολουθήσω τελικά) είναι ότι πρώτα πρέπει να γίνει η επέμβαση, να αφαιρεθεί ενδομητρίωση και οι σάλπιγγες (δυστυχώς και οι δύο) και μετά να δοκιμάσουμε την διέγερση. Μου εξήγησαν ότι η ενδομητρίωση έχει επιπτώσεις στην ποιότητα των ωαρίων (άλλωστε εκεί οφείλεται εν πολλοίς και η χαμηλή μου ΑΜΗ) και για αυτό θέλουν πριν πάρω φάρμακα να είναι όλα όσο πιο καθαρά γίνεται. Μου είπε επίσης ο εξωσωματικός ότι με το ενδομητρίωμα και το ινομοίωμα ακόμα και η ωοληψία θα ήταν δύσκολη. Δεν μου έδωσαν πολλές πιθανότητες βέβαια - ή έτσι μου φάνηκε εμένα. 10% μου είπε, οι οποίες μπορεί να αυξηθούν αν πάρουμε καλής ποιότητας ωάρια ή και να μειωθούν αν όχι. Κανονίστηκε άμεσα η επέμβαση (το πιθανότερο τη Δευτέρα που μας έρχεται) και προχωράμε μετά για επιτροπή και τα υπόλοιπα μάλλον για Σεπτέμβρη που θα έχω αναρρώσει. Για να είμαι ειλικρινής προχωράω κάπως μηχανικά, χωρίς προσδοκίες. Δεν είμαι πολύ αισιοδοξη αλλά δεν μπορώ και να μην προσπαθήσω. Εσύ πώς τα πας με την εγγυμοσύνη;
 3. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! (συγγνώμη που χάθηκα λίγο αλλά έτρεχα με τη δουλειά και με "δεύτερες" γνώμες). Είστε καλά;
 4. Καλημέρα κορίτστια, χρόνια πολλά! Εχω χαθεί λίγο γιατί είμαι στο τρέξιμο - ούτε να διαβάσω δεν πρόλαβα. Έχουμε κανένα ευχάριστο;
 5. Γεωργία μου σε ευχαριστώ πολύ! Με το καλό τα μωράκια σου. Η ενδομητρίωση είναι στη δεξιά ωοθήκη, η οποία εξαιτίας της είναι σαν να μην την έχω. Είναι άχρηστη. Η κύστη ουσιαστικά πιάνει όλη την ωοθήκη. Και το ινομοίωμα είναι μεγάλο, 4,5 εκ. Θέλω να πάρω και δεύτερη γνώμη για αυτό ακριβώς τον λόγο. Ο τωρινός γιατρός μου λέει ότι μπορεί στο χειρουργείο αυτά να μην τα πειράξει για να έχω γρήγορη αποθεραπεία. Εμένα όμως με προβληματίζει αυτό, γιατί στην αρχή μου είχε πει ότι πρέπει να αφαιρεθούν όλα αυτά. Με αγχώνει η χαμηλή ΑΜΗ και το ότι η επιτροπή μπορεί να μην εγκρίνει τα φάρμακα αν δεν κάνω πρώτα το χειρουργείο. Τέλος πάντων, προς το παρόν μαζεύω τα χαρτιά και βλέπουμε.
 6. Καλησπέρα κορίτσια. Σας διαβάζω αρκετό καιρό -και τρέφω απεριόριστη εκτίμηση για τη δύναμή σας- αλλά δεν ήθελα να "επέμβω" στην κουβέντα σας. Χρειάζομαι όμως τη γνώμη σας οπότε να 'μαι. Λίγα λόγια για εμένα. Είμαι σχεδόν 38 και προσπαθώ πάνω από χρόνο για μωρό. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο καθώς έχω ενδομητρίωση -μία κύστη 7,5 εκατοστά και ένα ινομοίωμα. Μετά από ένα χρόνο άρχισα εξετάσεις. Το αποτέλεσμα είναι μία υδροσάλπιγγα δεξιά, μία σάλπιγγα με συμφύσεις και όχι τελείως διαβατή αριστερά και το χειρότερο όλων πολύ χαμηλή AMH (περίπου στο 2,5). Η συμβουλή του γιατρού είναι τρέχουμε για την επιτροπή να κάνουμε διέγερση και να έχουμε στην κατάψυξη έμβρυα και μετά να κάνουμε χειρουργείο για αφαίρεση της υδροσάλπιγγας. Και μόλις αναρρώσω να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά. Ο λόγος για αυτό είναι η χαμηλή ΑΜΗ και να μην χάσω λέει το χρόνο της ανάρρωσης από το χειρουργείο (και το πληρώσουμε μετά σε ποιότητα ή αριθμό ωαρίων). Δεν έχω εμπειρία και δεν έχω μιλήσει με άλλον ακόμα. Σκέφτομαι έντονα να αναζητήσω και μία άλλη γνώμη έχω χαθεί όμως μέσα στα διάφορα κέντρα. Παράλληλα μαζεύω και τα απαιτούμενα για την επιτροπή. Θα ήθελα τη γνώμη σας γενικά, και ειδικά αν έχετε να προτείνετε κάποιο γιατρό ή κέντρο.
 7. Νόνη μου λυπάμαι για το αποτέλεσμα. Εφόσον έχεις ξεκινήσει τις εξετάσεις γνώμη μου είναι να τις ολοκληρώσεις. Γιατί ακόμα και αν κάτι πήγε να γίνει δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν λέω ότι έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα. Γενικά μιλώντας το λέω γιατί και σε εμένα που έχω τόσα θέματα δύο γιατροί μου είπαν ότι ποτέ δεν αποκλείεται η φυσική σύλληψη.
 8. Ελα ντε! Νομίζω όμως ότι όσο δεν βλέπεις αίμα οι πιθανότητες είναι με το θετικό αποτέλεσμα
 9. Σωστά ρώτησέ την (μπορεί βέβαια να μην χρειαστεί γιατί θα έχει επιβεβαιωθεί εγκυμοσύνη!). Χωρίς να είμαι γιατρός και με μεγάλη πιθανότητα να λέω άκυρα, έχω την εντύπωση ότι στην περίπτωση της βιοχημικής εφόσον ουσιαστικά αποβάλλεται αυτόματα το γονιμοποιημένο ωάριο λογικά θα βλέπει η γυναίκα αίμα, ανεξάρτητα από την ημερομηνία της αναμενόμενης περιόδου.
 10. @Giotaki84 και @Κελυ 32 Συγχαρητήρια! Εύχομαι τα καλύτερα. @noni90 Η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Ή όντως κάτι πήγε να γίνει και δεν (σε αυτή την περίπτωση λογικά θα δεις περίοδο μέσα στην ημέρα) ή για κάποιο λόγο η ορμόνη το πρωί δεν είχε αρκετή συγκέντρωση στα ούρα για να ανιχνευθεί. Πιστεύω, εύχομαι και ελπίζω να είναι το δεύτερο. Έχουμε δει εδώ κοπέλα που το απογευματινό της τεστ έδειχνε καλύτερα απο το πρωινό. Κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά. (Ίσως να έκανες άλλο ένα το απόγευμα; Αν δεν σε αγχώνει αυτό). Ευχομαι να έρθει η χοριακή και να επιβεβαιώσει το χτεσινό τεστ. Καλημέρα σε όλες!
 11. Μία χαρά θετική θα είναι. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα. Πρώτα να φτιάξουμε ορμόνες. Να μαζέψουμε και όλες τις εξετάσεις.
 12. Για την επιτροπή ένας υπέρηχος έχει μείνει, ο καλός μου έχει επίσης να κάνει. Και όταν θα πλησιάζει η επιτροπή πρέπει να επαναλαβω ορμονολογικες. Αλλά πρέπει πρώτα να πέσει η ΤSH και να ανέβει η d. Με το γιατρό μου θα την κάνω, στο κέντρο του Μητέρα. Αλλά έχουμε μέλλον ακομα. Κορίτσι χαλάλι το πενηνταρικο δεν πειράζει. Δύσκολα εποχές αλλά μπροστά στα ευχάριστα!
 13. Δεν είχαμε και πολλά περιθώρια για αποφάσεις Άντα μου. Τρέχουμε με εξετάσεις για να περάσουμε επιτροπή για τα φάρμακα.
 14. Νονι μου τι ωραία νέα. Κανείς και τεστ ωορρηξίας θεωρώ απίθανο να βλέπεις γραμμή που δεν υπάρχει. Κάνε και ένα αύριο με τα πρώτα πρωινά! Κορίτσια σας διαβάζω απλώς δεν έχω τι να γράψω. Όλο εξετάσεις είμαι δεν κάνω κάτι...