Nansy29

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  799
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.191 εμφανίσεις προφίλ
 1. Γιατί να χρειαστεί παγωμα ξεπαγωμα πολλές φορές;παιρνουν τα κύτταρα την 5η μερα και τα εμβρυα μπαίνουν κατάψυξη μέχρι την έμβρυομεταφορα. Τώρα για σένα νομίζω είναι καθαρά επιλογή δική σας.αν είσαι σε καλό εργαστήριο δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνει κάτι κακο για το έμβρυο.τωρα το να έχει κάποια άλλη χρωμοσωμικη ανωμαλία που δεν μπορεί να βρεθεί με τον άπλο προεμφυτευτικο μπορεί να συμβεί.ολα μπορούν να συμβούν γενικά.για αυτό και οι γενετιστες προτιμουν να ξέρουν τι ψάχνουν και όχι απλα και αόριστα να κάνουν έναν προεμφυτευτικο. Απλα παίρνεις το ρίσκο και στη μια περίπτωση και στην αλλη.εξαρταται από το πόσο αντέχεις την πιθανη αποβολή ξανα η το ενδεχόμενο και με προεμφυτευτικο να πάει πάλι στραβά. Εγώ σου εύχομαι σύντομα το δεύτερο υγιες παιδακι με όποιον τρόπο επιλέξεις.
 2. Πρώτα από όλα έχω τεράστιες αμφιβολίες και για τον νικα και για την εξέταση του και για τις εγχυσεις..Δηλαδή δεν ξέρω αν πραγματικα έχει νόημα όλο αυτό η είναι κάτι που απλα προτείνουν σε όλες..Χωρίς να ξέρουμε αν πραγματικα δουλεύει.. Δευτερον δεν είναι δωρεάν πληρώνεις για να το κάνεις οπότε πάντα όταν μπλέκεται το χρήμα στη μέση έχω αμφιβολίες. Και τρίτον γιατί ξεκινήσαμε εξωσωματικη για προεμφυτευτικο μόνο και έχουμε βρεθεί να κάνουμε τη μια εξέταση πίσω από την άλλη θεραπείες και τελειωμό δεν έχουν..ε κάπου κουράστηκα κι εγώ.. Ο σφακ λέει να τις κάνω πάντως.γιατι αν δεν τις κάνω πιθανόν να μην φύγει η φλεγμονή οπότε δεν βλέπω να γλιτώνω.. Εσένα που δεν έφυγε με τις εγχυσεις τι σου λέει; τι πρέπει να κάνεις; έχει νόημα να το πολεμάς η μήπως τελικά αυτή η φλεγμονή δεν σε επηρεάζει; Τι να σου πω αυτό αναρωτιεμαι κι εγώ αν πραγματικα υποστηρίζεται ως θεραπεία.. Ναι από το στόμα είναι σίγουρα..Δεν είναι πολλές από το στόμα είναι 1 για μηνα και τον δεύτερο μηνα μια άλλη.οχι όλες μαζί.τωρα αν θα αντέξει το στομάχι θα δείξει.κι εγώ αναρωτιεμαι πότε θα τα παίξει εντελώς ο οργανισμός με όλα αυτά που παίρνω ήδη..πολλά φάρμακα..
 3. Δεν υποχωρεί ούτε με τις εγχυσεις;μα τοτε τι νόημα έχουν; είμαι σε τεράστιο δίλημμα αν πρέπει να τις κάνω η όχι.και από ότι βλέπω ο γιατρός μας τις προτείνει στις περισσότερες..
 4. Κορίτσια μου τη βοήθεια σας θέλω τη γνώμη σας. Αυτές οι εγχυσεις πλύσεις που προτείνουν κάποιοι γιατροί πόσο απαραίτητες πιστεύετε ότι είναι; Έκανα υστεροσκοπηση βρέθηκε φλεγμονή και ο γιατρός είπε αντιβίωση και εγχυσεις για 2 μηνες μερα παρα μερα!!εγω όμως έχω τεράστιες αμφιβολίες..του είπα να πάρω μόνο αντιβίωση μου είπε είναι ρίσκο .Δεν ξέρω τι να κάνω.. Οι αποβολές που είχα ήταν λόγω γενετικού θέματος οχι λογω φλεγμονης....εμεινα 4 φορες πανεύκολα έγκυος.τι να κάνω; Δεν θέλω να χάσω τη ζωή μου σε ένα κεντρο εξωσωματικής.ελεος δηλαδή..άσε που ακούω εδώ ότι λένε σε όλες ότι έχουν φλεγμονή και να κάνουν εγχυσεις..
 5. Αυτή την απορία με τις δοτριες την έχω κι εγώ..Οκ κάνουν κάποιες βασικές εξετάσεις αλλά πόσες και ποιες;π.χ αν εγώ που ειμαι 31 δεν ήμουν σε αυτή τη φάση για παιδι και πήγαινα και έλεγα να δώσω ωαρια οκ θα κάναμε έναν απλό καρυοτυπο θα εβγαινε μια χαρα αλλά θα μου έκαναν μοριακό καρυοτυπο για να βρουν ότι έχω πρόβλημα στα ωαρια;;μάλλον όχι..θα μου πεις εγώ είμαι και σπάνια περίπτωση πόσο πιθανό είναι να τύχει κάτι τέτοιο αλλά συμβαίνει.. Θεωρητικος προβληματισμός κορίτσια. Απλά αναρωτιεμαι..απλά σε όλα τελικα είτε με δικά μας είτε με δανεικά χρειάζεται και τύχη....Αυτό καταλαβαίνω εγώ.
 6. Ακριβώς ίδια περίπτωση είμαστε κοριτσι μου..Και σε εμάς το ίδιο κάνουν οι γενετιστες απλα εμένα τα εμβρυα είναι ήδη στην κατάψυξη και παράλληλα ετοιμάζουν το πρωτόκολλο και μετά θα κάνουν και τον έλεγχο.ευχομαι να πάνε όλα καλα και στις 2 μας!
 7. Είμαι καλά γιωτιτσα μου στην αναμονή για τα αποτελέσματα.την Τρίτη έχουμε υστεροσκοπηση να δούμε τι γίνεται κι εκεί.αυτα..περιμένουμε..προσπαθω να μην το σκέφτομαι αλλά το μυαλό εκεί είναι βεβαια..ελπιζω να βρεθούν υγιή εμβρυα μην με πάρουν και μου πουν δεν βρήκαμε κανένα.αυτο είναι το άγχος μου.. Εσύ πως εισαι κορίτσι μου; το μπεμπε;
 8. Για ποιο λόγο σου είπε οτι δεν έχει νόημα ο προεμφυτευτικος στην περίπτωση σου;
 9. Με μοριακό καρυοτυπο..ο απλός καρυοτυπος δεν πιάνει τόσο μικρες ελλείψεις.. Σε ευχαριστώ..μακάρι να βγάλουμε άκρη γιατί υπήρχε τεράστια αμφιβολία από τους γενετιστες για το αν πραγματικα είναι αυτή η αιτία των αποβολων..Αλλά μάλλον αυτή είναι.θα φανεί.. Εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα καλά.θυμισε μου σε τι φάση είσαι;συγγνώμη αλλά με όλα αυτά δεν θυμάμαι.. Γιωτιτσα μου γλυκια σε ευχαριστώ..
 10. Έχω μια έλλειψη γονιδίου την οποία όταν την κληρονομουν τα εμβρυα τους δημιουργεί προβλήματα οπότε κάνουμε προεμφυτευτικη διαγνωση συγκεκριμένα για αυτό...
 11. Βρε κορίτσια καταλαβαίνετε όλες ότι όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα έτσι;;από χθες η μια τη λέει στην άλλη, γίνεται η μια παρεξήγηση μετά την άλλη, αλλά γραφει η μια αλλα καταλαβαίνει η άλλη..ειλικρινα είναι παρά πολύ άσχημο αυτό που γίνεται ασχετα με την προσωπικη άποψη της κάθε μιας.η κάθε κοπελα μπορεί να αισθάνεται όπως θέλει..Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την άποψη μας στον άλλον και δεν θα λύσουμε εμείς το θέμα..ας μην κολλάμε στις λέξεις μην χάνουμε την ουσία..Και η ουσία είναι ότι όλες μας θέλουμε να κάνουμε παιδάκια, είναι ότι έχουμε πιεστεί πολύ και έχουμε περάσει πολλα οτι αγωνιζομαστε για τον ιδιο σκοπο.εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μια την άλλη.. Να σαι καλά.. Όχι δεν έχουμε νεα ακόμα σε 1 μηνα περίπου..είμαστε και ειδική περίπτωση βλέπεις...
 12. Πραγματικά είπες όσα ήθελα να γράψω... Μην ανησυχείς για τίποτα.δεν θα επηρέαστει καμία εξέταση..Καλή αρχή!!όλα να πάνε τέλεια!!!
 13. Κορίτσια μου μετά από ωοληψια με φάρμακα σε κύκλο που δεν κάνατε εμβρυομεταφορα η περιοδος σας ήταν όπως συνήθως;;εμένα μου κράτησε 4 μέρες αντί για 6 που κρατάει συνήθως και με μειωμένη ροη..
 14. Σε καταλαβαίνω.για κάποιο λόγο τα εμβρυα σας έχουν χρωμοσωμικες ανωμαλίες τωρα το γιατί ο θέος ξέρει.στην δική μου περίπτωση(ίσως στο έχω ξαναπεί) τα εμβρυα κληρονόμουν από μένα κάτι το οποίο τους δημιουργεί γενέτικες ανωμαλίες.αυτο φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βρεθεί στον άπλο προεμφυτευτικο. πρέπει να ελέγξουν μόνο αυτό συγκεκριμένα.δηλαδη υπάρχουν πολλές χρωμοσωμικες ανωμαλίες που είναι μικρές και δεν μπορούν να τις πιάσουν.παρολα αυτά ακόμα κι εγώ παρόλο που ξεκινάω από 50 50 σε κάθε συλληψη για υγιες έμβρυο αν συνέχιζα να μενω έγκυος κάποια στιγμή θα πετύχαινα το υγιες.δεν το κάνω γιατί βρέθηκε μια λύση για μας με στοχευμένο προεμφυτευτικο που ελπίζω να πάει καλά.αν δεν πάει θα συνεχίσω ξανα με άλλο προεμφυτευτικο η με φυσικη συλληψη ξανα μέχρι να έρθει.το πιστευω οτι θα ερθει.για αυτό λέω κι εγω μηπως προσπαθούσες ξανα με φυσικη συλληψη;αν το θέλεις φυσικά αλλιώς ότι θέλεις αρκετά έχουμε περάσει ας κάνουμε αυτό που θέλουμε πραγματικα εννοείται ειμαι υπέρ της υιοθεσίας.σου εύχομαι το καλύτερο! Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!χαίρομαι πολύ που τα καταφέρες!!!και είσαι η απόδειξη ότι αν είναι θέμα εμβρύου απλα θα έρθει..
 15. Με το καλό Ραφαέλα μου!!σου εύχομαι να πάνε όλα καλά τώρα που βρέθηκε η λύση σύντομα θα είσαι μανούλα! Η υιοθεσία είναι μια όμορφη λύση όπως και τα δανεικά.παρολα αυτά αν δεν έχει βρεθεί ξεκάθαρα αιτία δεν θέλεις να προσπαθήσεις λίγο ακόμη;τωρα θα μου πεις πόσα μωρα θα χασω ακόμη; κι εγώ 4 έχω χάσει.οποτε δεν τα λέω έτσι.απλως ακόμα και μετα από τόσες αποβολές πολλές κοπελες τελικά έκαναν παιδάκι..αν τωρα δεν αντέχεις άλλο εννοείται υπάρχουν και άλλες λύσεις να γίνεις μανούλα.