Nansy29

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.480
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

6 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.973 εμφανίσεις προφίλ
 1. Είχαμε κάνει απλό καρυότυπο μετα τη δεύτερη ατυχία και ήταν φυσιολογικός ..στην τέταρτη ατυχία κάναμε μοριακό καρυότυπο στο έμβρυο και εδειξε ότι είχε μια μικροελλειψη στο χρωμόσωμα 18 .στη συνέχεια κανανε και σε εμάς για να δούμε απο ποιον κληρονόμησε αυτή την έλλειψη και βρέθηκε ότι την κληρονόμησε από μένα..το συγκεκριμένο σημείο του χρωμοσώματος Πόυ μου λείπει προκαλεί σοβαρά προβλήματα η θάνατο η σοβαρά προβλήματα υγείας ..εγώ απλα είμαι τυχερή που είμαι υγιής.. Αν είχαμε κάνει μοριακό καρυότυπο νωρίτερα θα το είχαμε εντοπίσει ωστόσο δεν ξέρω αν ο μοριακός καρυότυπος γίνεται στο ζευγάρι ως άπλη εξεταση ..η αν πρέπει πρώτα να γίνει σε έμβρυο.. μπορείτε να το ρωτησετε αν γίνεται να κάνετε μήπως βρεθεί κάτι.
 2. Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ όλο αυτό που βιώνεις είναι πολύ δύσκολο ..οι γιατροί στα λένε πολύ καλά πιθανό να είναι όντως τυχαία γεγονότα συμβαίνει δυστυχώς. Η γενετιστρια καλά σου είπε αν τυχόν ξανασυμβεί μόνο ο μοριακός καρυότυπος μπορεί να δώσει απαντήσεις.. Σε μένα έτσι βρέθηκε η αιτία που είχα 4 αποτυχημένες εγκυμοσύνες στον μοριακό καρυότυπο βρέθηκε μια μικροελλειψη σε ένα χρωμόσωμα σε μένα που προκαλούσε και τα προβλήματα στα έμβρυα . έχω ξαναπει πολλές φορές την ιστορία μου εδώ .η λύση βρέθηκε ευτυχώς σε μας με εξωσωματική με προεμφυτευτικη διάγνωση .. Βέβαια πολύ πιθανό σε σένα να είναι τυχαία γεγονοτα. Σας παρακολουθούν και γιατροί οπότε όλα καλά .σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ σύντομα ξανά έγκυος με ένα υγιές μωράκι!
 3. Χαχαχα δεν ξέρω ώρες ώρες δεν αντέχω Κάθολου!τρέλα είναι!! Αλλά ας είναι γερά!! Ας μας πουν και όσες τα πήγαν παιδικό πως είναι τα πράγματα..του χρόνου παιδικό σίγουρα Νεφέλη !!
 4. Αχ ύπομονη Νεφέλη μου αυτό βλέπω κι εγώ ότι ακόμα και τώρα που μεγάλωσαν χωρίς δεύτερο άτομο είναι πολύ δύσκολο να κάνω δουλειές κλπ.. εντάξει ένα μαγείρεμα βγαινει πλέον αλλά είναι δύσκολα γενικά ... τσιριζουν και γκρινιάζουν όλη μέρα τσακώνονται ένας χαμός γίνεται είναι και πολύ ζωηρές ..
 5. Δίδυμομαμαδες μου τι κάνετε; @playbunny @Zina21 @nina21. @Nephele78 και οι υπόλοιπες πως περνάτε ; Πως ειναι τα ζουζούνια σας ; Εμείς όλα καλά 2.5 χρόνων κοντεύουν τα κορίτσια είναι στο σπίτι και φέτος δεν έχουν πάει παιδικό και ο χάμος συνεχίζεται !! περιμένω τα νέα σας !
 6. Κορίτσια μου λυπάμαι πολύ για τις απώλειες σας είναι πολυ δύσκολα όλα αυτά κουράγιο σε όλες και εύχομαι σύντομα με υγιή παιδάκια ! @KasiaKat από ότι κατάλαβα η αυχενική και οι ορμονικές δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν σου έχουν πει και100% σίγουρα οποτε εγώ θα έλεγα Να κάνεις έλεγχο για να ξέρεις τι ακριβώς έχει το έμβρυο .
 7. Nansy29

  Αποβολές

  Καλό είναι να κάνεις κάποιες βασικές εξετάσεις για να αποκλείσετε τα πιο συνηθισμένα αιτια..εμείς είχαμε κάνει όλες αυτές τις εξετάσεις το πρόβλημα όμως βρέθηκε μετα την τελευταία εγκυμοσύνη όταν διακόψαμε την κύηση και κάναμε μοριακό καρυότυπο στο έμβρυο . Οπότε μετά κάναμε κι εμείς μοριακό καρυότυπο και βρέθηκε η αιτία. Σε αυτή τη φάση καλό είναι να κάνετε σίγουρα καρυότυπο, θρομβιφιλια, εξετάσεις για ζαχαρο και θυρεοειδή ..
 8. Nansy29

  Αποβολές

  Γεια σου κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για τις ατυχίες σου .είχα κι εγώ 4 αποτυχημένες κυήσεις μια παλινδρόμη μια αυτόματη αποβολή και δύο διακοπές κύησης λόγω αρρώστων εμβρύων. Στην περίπτωση μας το πρόβλημα βρέθηκε στον μοριακό μας καρυότυπο βρέθηκε σε μενα μια μικροελλειψη σε ένα χρομοσωμα και αυτό όταν το κληρονομούσαν τα έμβρυα τους δημιουργούσε πρόβλημα.. τελικά τα κατάφεραμε με εξωσωματική με προεμφυτευτικη διάγνωση και έχουμε τώρα τα κορίτσακια μας Οι αποβολές μπορεί να είναι για διάφορους λόγους όμως ..για αυτό σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιο τμήμα για καθεξιν αποβολές να σας τα βάλουν όλα σε σειρά να κάνετε αρκετές εξετάσεις για να βρείτε την πιθανή αιτία
 9. Ναι το ξέρω! Σε ευχαριστώ!Θα το κοιτάξω άμεσα για παιδικό! Για ιώσεις έτσι κι αλλιώς δεν το γλιτώνουμε και άσε που περάσαμε και το χειμώνα που πέρασε αρκετές και χωρίς παιδικό ! Από τις παιδικές χαρές κλπ Μπράβο σου που δουλεύεις κιόλας και από τό σπίτι ..πολύ δύσκολο όλο αυτό ! Αυτό λέω κι εγώ το κακο είναι ότι κανείς δεν μπορεί τελικά μόνος του με τα δίδυμα κι εμείς μονίμως τρέχουμε ! Με το καλό !!
 10. Νεφέλη μου είναι πολύ δύσκολο χωρίς βοήθεια αφού ουσιαστικά και ένα ατομο δεν αρκεί εμείς πρέπει πάντα να είμαστε στο πόδι.Εγώ σου είπα βρήκα αυτό τον τρόπο να κοιμάμαι γιατί αλλιώς ήμουν ολο το βράδυ πήγαινε έλα ε δεν γίνεται έτσι ..τη μέρα αν δεν είχα τη μαμά μου το πρωί δεν θα ήταν το ίδιο το ξέρω..όταν ήταν πιο μωρά ήμουν πολλές ώρες μόνη μου μέσα στη μέρα γιατί δουλευε τότε η μαμά μου και είχα ζοριστει πόλυ. Για αυτό και σκέφτομαι κι εγώ για παιδικό από Σεπτέμβρη λίγες ώρες.. εσένα είναι και πιο μικρούλια..υπομονή !!πολλή υπομονή!! να σκεφτεσαι πάντα τι τράβηξαμε για να τα αποκτήσουμε !!
 11. Λαγουδάκι κι εμεις το σκεφτόμαστε για παιδικό !!μάλλον καλο θα τους κάνει για λίγες ώρες και σε εμάς επίσης ! Είσαι τυχερή που κάθονται καρότσι ! Εμάς δεν κάθονται πια το δωσαμε το καρότσι! Κορίτσι μου ακόμα ξυπνάνε οι δικές μου απλά τις παίρνω και κοιμομαστε μαζί ! Και έτσι κοιμάμαι.. εχω στρώσει παπλώματα ανάμεσα στις κούνιες τους έχει γίνει πόλυ μαλακό και τις παίρνω εκεί ..τις μεταφέρω στις κούνιες ξαναξυπνανε οπότε καταλήγουμε να κοιμόμαστε εκεί ..και μάλλον θα πάρω στρώμα να βάλω να είναι καλύτερα!! Βοήθεια εγώ έχω τη μαμά μου ναι καθημερινα για λίγες ώρες για δουλειες μαγείρεμα κλπ αλλιώς μονη μου πόλυ δύσκολα . χρειάζεται βοήθεια .
 12. Χαίρομαι που είναι όλα καλά !! Μια χαρά θα τα πας ακολουθησε τις οδηγίες του γιατρού σου !! Ξεκούραση και όλα καλά ! Εγώ γέννησα 34 εβδομάδων τελικά όχι όμως λόγω τραχηλου αλλά λόγω χολοστασης με έιχε πιάσει τρομερή φαγούρα σε όλο το σώμα και οι εξετάσεις δεν ήταν καλές οπότε κάναμε καισαρικη πρόωρα...μπήκαν για λίγο καιρό στη θερμοκοιτίδα και μετά τις πήρα σπίτι Για θηλάστρο λίγο που το χρησιμοποιησα είχα διπλό νοσοκομείακο.βολεύει εξοικονόμεις χρόνο ..θα σου έλεγα να το δεις όμως στην πορεία αυτό .στο μαιευτήριο θα καταλάβεις τι βολεύει..μπορεί να θηλάζεις απευθειας τα μωρά Οσο για τις ζουζουνες ναι μας τρέχουν όλη μέρα ! Πηγαίνουμε παρκα παιδικές χαρές κλπ έχει πολύ κυνήγι παντού και το κακο με τα δίδυμα είναι ότι χρειάζονται πάντα δύο στη βολτα.μονη μου δεν μπορώ να τις βγάλω
 13. Γεια σου!! Με το καλό τα δίδυμακια σου !Υπομονη για το κρεβάτι είχα μείνει κι εγώ από το β τρίμηνο και μετά και έτσι σταθεροποιήθηκε το μήκος τραχήλου. Όλα μια χαρά θα είναι ! Με το καλό να γεννήσεις στην ώρα σου ! Όλα θα τα βρεις αφού θα έχεις και βοηθεια τη μαμά σου ολα τέλεια! Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα μέχρι να βρεις τους ρυθμούς σου! Εμείς όλα καλά οι ζουζούνες μας είναι 2 χρόνων σχεδόν ! Και πολύ ζωηρές..δεν έχουμε ηρεμήσει ακόμα είναι ζορικα άλλου είδους δυσκολίες τώρα βέβαια.στην αρχή είναι το ξενύχτι μετά το κυνήγι χαχα.. Οι υπόλοιπες τι κάνετε ;;
 14. Κορίτσι μου σίγουρα θέλεις και αλλη γνώμη..αν κατάλαβα καλά μπορεί να εισαι έγκυος τώρα ; Περιμένουμε λοιπόν μήπως έχει γίνει κάτι και σου εύχομαι να είναι και η τυχερή φορά.αν δεν είσαι τώρα πάντως θα σου πω για τον προεμφυτευτικο έλεγχο υπάρχουν πολλές κοπέλες σαν εμάς που μετά από αποβολές έκαναν προεμφυτευτικο ελεγχο και τα κατάφεραν.αν εγώ είχα κάνει προεμφυτευτικο ελεγχο απλό δεν θα είχα καταφέρει τίποτα γιατι αυτό που επρεπε να ελέγξουμε είχε φανεί στον μοριακό καρυότυπο και ήθελε ειδική προεμφυτευτικη διάγνωση. Δηλαδή αν κάναμε τον απλό προεμφυτευτικο δεν θα το εντοπίζαμε.. κάθε περίπτωση σίγουρα είναι διαφορετική . Σε γενετιστη έχεις πάει ; Ο γενετιστής είναι ο πιο ειδικός για να κρίνει αν χρειάζεσαι προεμφυτευτικο..το κακο είναι ότι εσείς δεν κάνατε σε κάποιο έμβρυο καρυότυπο και έτσι δεν μπορεί κανείς να ξερει αν το πρόβλημα ήταν στα εμβρυα..επίσης να σου πω πως πάντα σε κάθε σύλληψη μπορεί απλά να πάνε όλα καλά και να έχεις υγιές έμβρυο..να είναι όλα τα υπολοιπα ρυθμισμένα όμως . Θέλει και άλλες γνώμες..έχω έναν εξαιρετικό γυναικολόγο /εξωσωματικο που είναι στην Αθήνα όμως .έχω όμως την εντύπωση ότι μπορεί και να πηγαίνει και σε άλλες πόλεις για ραντεβού αν σε ενδιαφέρει να σου πω ..
 15. Σε καταλαβαίνω απόλυτα τα ίδια ζούσα κι εγώ πριν λίγα χρόνια ..είναι κουραστικό θέλεις να τελειώνεις με όλα αυτά και γρήγορα να αποκτήσεις το παιδακι σου.αλλα θα συμφωνήσω με την @Nephele78 αντί για ανοσολογο κλείσε ραντεβού με την Λευκου εξετάζει τα ίδια ακριβώς πραγματα και ακόμα περισσότερα..οι ανοσολογικες εξετάσεις περιλαμβάνουν τα αντιφωσφολιπιδικα αντισώματα και διάφορα άλλα δεν θυμάμαι ακριβως να σου πω που ναι αν είναι απορυθμισμενα μπορεί να δημιουργουν πρόβλημα στα έμβρυα .. για μένα η επίσκεψη σε άνοσολογο ήταν περιττή τελείως.βεβαια εσύ αποφασίζεις !