kido

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.647
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

770 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μου έχει συμβεί κι εμένα...συνεχιζε επαφές ανεξάρτητα από το τι λέει το τεστ! Μην αναβάλλει για όταν θα δεις το θετικό. Μέχρι τώρα ωραία τα πας και πιστεύω ως τη 15η θα το βρεις! Μην πίνεις πολλά υγρά 2 ώρες πριν το τεστ!
 2. Ανατροπή! Δεν πειράζει! Next time πιο τυχερή!!!!
 3. Τίποτα! Με το καλό να κάνεις τεστάκι και να είναι θετικό!!!!
 4. Μπορείς να πάρεις τηλ. στην εταιρεία hometest να παραγγείλεις και σε μία μέρα το πολύ δύο στα στέλνουν σπίτι σου!
 5. Εμένα με έβαλε εμβόλιμη μεσημερι Παρασκευής, δεν είχε νωρίτερα...του είπα να του τα στείλω και με μειλ να τα δει, αφού είναι όλα μέσα στα όρια, αλλά τελικά θα πάω από εκεί.. δεν ξέρω τι χρόνο θα έχω, αλλά ότι προλάβω θα ρωτήσω.
 6. Παρασκευή θα πάω να του δείξω τις εξετάσεις μου... έχουμε καμιά ερώτηση; εγώ θα ρωτήσω για τα inofert.
 7. kido

  Και ζαλάδες....

  Α ναι;;!! Εντάξει, τώρα τα είδα αν δεν κάνεις πλάκα με όλα αυτά τα θέματα για ζάλες, χλωρίνες και θερμοκρασία κάνε άμεσα τεστ, θα δείξει σίγουρα με τόση καθυστέρηση, τι άλλο περιμένεις @KaterinaNina25 Καλή συνέχεια...
 8. kido

  Και ζαλάδες....

  Καλημέρα! Θα σου πω κι εγώ ότι συμφωνώ με τα κορίτσια και ότι θα πρέπει να ξέρεις αν είσαι ή όχι για να ηρεμήσεις και να συνεχίσεις τη διατροφή σου γνωρίζοντας πρώτα όμως! Όσο σπάνιο κι αν είναι συμβαίνει και με την πρώτη!
 9. Πέμπτη είχε πει νομίζω. Θα τα δει τώρα που θα σχολάσει και θα μας πει!
 10. Χαχαχα!!! Είδα κάτι βιντεάκια στο youtube που ήταν στα αγλλικά και έλεγαν αυτό για την επαφή που έχεις όταν προσπαθείς να συλλάβεις και μου άρεσε! Δεν είναι δικό μου! Είχε και πολλά tips, δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά εγώ χθες που έβλεπα κάπως κόλλησα! Ψάξτε αν θέλετε να δείτε κι εσείς, είναι κοπέλες που λένε πώς έπιασαν γρήγορα μωρό και πώς το κατάλαβαν νωρίς κλπ! Θα ξεκινήσω από Παρασκευή πρώτα ο Θεός και βλέπουμε!
 11. Καλημέρααααα εγώ είμαι αισιόδοξη Κικίτσα για τη @Dimitr@17, δεν ξέρω πώς μου έχει κολλήσει, μάλλον επειδή και η ίδια το σκέφτεται και πιστεύω στο προαίσθημά της...Δεν θέλω να την αγχώσω, αλλά περιμένω με ανυπομονησία το τεστ της!
 12. Να τον εμψυχώνεις τον αντρούλη σου, γιατί είναι και θέμα γοήτρου ο ανδρισμός τους, πως να το κάνουμε. Πες του ότι είναι μια μικρή θυσία η ταλαιπωρία με τις εξετάσεις μπροστά στο θαύμα της ζωής! Όλες αυτά περνάμε με τα αγόρια μας, αλλά το παν ειναι να μένουμε ενωμένοι σαν ζευγάρι σε αυτόν τον αγώνα κορίτσια!! Πιστεύω αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούμε!!!
 13. @Dimitr@17 καλημέρα! Μην ξεχαστείς και δεν πάρεις τεστ για μεθαύριο! Έχω ελπίδες για σένα! Καλημέρα σε όλες! @Beboula25 καθάρισες καθόλου από αίμα σήμερα; Όχι τίποτα άλλο να ξεκινάμε σιγά σιγά...εμένα η εφαρμογή στο κινητό μου λέει ότι από μεθαύριο 9η μέρα μπαίνω σε γόνιμες... από ΣΚ ξεκινάμε το babydancing!