kido

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.261
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.040 εμφανίσεις προφίλ
 1. Όχι ρε συ και σε περίμενα με ευχάριστα που χάθηκες λίγες μερες. Εγώ είμαι σε γόνιμες!! Γίνεται μάχη στο κρεβάτι Χαχα!
 2. Μακάρι κορίτσι μου. Ποτέ περιμένεις να περιμένουμε μαζί σου;;
 3. Αυτό τον τρελό πόνο δεν τον έχω νιώσει ακόμα που λες, που κι εμένα βράδυ συνήθως με πιάνει κι έτσι την καταλαβαίνω την οωρρηξια μου. Γι αυτό λέω δεν θα την έχασα ακόμα. Μπορεί να κάνω μεγαλύτερο κύκλο... σήμερα ρεπό και από αύριο τεστ και επαφές πάλι. Τι να κάνουμε, στα ίδια γυρνάμε, δεν τα παράταμε! Κι εγώ που έπεσα στον προηγούμενο κύκλο, πήρα το χρόνο μου έκλαψα και να που ξανά ανέβηκα. Είμαστε δυνατές από τη φύση μας. Δεν είναι ότι υστεριαζω, απλά βγάζω προγραμμα ότι πρέπει να γίνει Ε και δεν μας καθόταν πάντα κι εγώ στεναχωριομουν. Αυτό τον άγχωνε. Τώρα έχει εκείνος το πάνω χέρι κι του βγαίνει πιο πολύ ο εαυτός του. Και πιο πολύ σεξ κάνουμε έτσι και καλύτερο και δεν αγχώνομαι! Ούτε τον πιέζω ούτε στεναχωριέμαι που εκείνον αυτό τον αγχώνει. Τώρα το πιασα...Όποτε κερδίζουμε και οι δυο!
 4. Οκ δίκιο έχεις μπορεί να είναι αυτό γιατί κάνω και μπανακια. Γενικα είχα πιεστεί πολύ, τωρα είμαι καλύτερα. Μου φύγε το πολύ το άγχος, χαλάρωσα και χαίρομαι που έχουμε πολλες επαφες. Βασικά μιλήσαμε σαν ζευγάρι και κατάλαβα ότι τον αγχωνα τοσο καιρό με τον τροπο μου. Τωρα αφηνω σε εκείνον την πρωτοβουλία και μας λειτουργεί καλύτερα!! Ο άντρας μου ειναι ο αισιοδοξος και παρασύρει κι εμένα!
 5. Θα του δώσω ρεπό να ανακτήσει δυνάμεις?! Θα μου τελειώσουν τα τεστακια έτσι που πάμε πηρα και μόνο 20! Απο την εγκυμοσύνη θα είναι έτσι το στομάχι σου. Τελικά επαλληθευτηκε η @noni90που είχε την ίδια ιστορία με σενα βιοχημική και στο καπάκι έγκυος πάλι! Είδες που στο έλεγα?? Ανυπομονώ να τα καταφέρω κι.εγώ!
 6. Όχι ακόμα αρνητικό. Λετε να κανω αλλο ένα σημερα?Εντωμεταξυ κάθε μέρα επαφή απο Παρασκευή βράδυ κι ο δικός μου λέει να περιμένουμε το θετικό! Εκτος αν την έχασα, αλλα ξεκίνησα απο Παρασκευή που ήμουν 11η μέρα πόσο νωρίτερα πια!?? Πάντως υγρά μειωμένα έχω και πόνους ελάχιστους ενω πάντα την καταλαβαίνω έντονα την οωρρηξια μου...
 7. Στο εύχομαι κοπέλα μου, να είναι τυχερή η μια και καλή φορά σας!
 8. Κορίτσια η Μπέτυ @BettyStέγραψε στο δικό της θέμα, είχε πολύ καλή τιμή 680 κάτι αν θυμάμαι καλά!
 9. Καρπερο κορίτσια @fairy-maryτο τριήμερο 27-29/7!!!! Χαχα! Εγώ είχα και χθες βράδυ επαφή, σήμερα 15η μερα ελπίζω να έχω οωρρηξια!
 10. Καλημερα. Πηγαίνε και στην παλιά σου που έχει κόσμο, μπορεί να ταιριάζετε καλύτερα τώρα στην εγκυμοσύνη, δοκίμασε την και βλέπεις. Οι γιατροί δεν είναι θεοί, έχουν πολλά περιστατικά στο μυαλό τους όποτε μην το παίρνεις στραβά. Καλό είναι να βρεις μια να ταιριάζετε γιατί θα την έχεις για πολλούς μήνες!
 11. Σίγουρα ο παππούς ακούει καλά; ΧΓΗΤΘ
 12. Αχ ναι που είσαι εσυ @Dimitr@17; Πες μας τι έγινε, 18 περίμενες Ε; Βρε μήπως έχεις kinder έκπληξη;;;
 13. Πάντως και που δεν τη βρήκες έγκυος εμεινες! Αυτο μετράει! Εγώ είπα να χαλαρώσω να μην ασχολούμαι αλλά κάτι με έτρωγε ότι θα κάνουμε καλύτερη προσπάθεια με τα τεστ κ πήρα 20.. τέλος πάντων. Σεξ κάνουμε από την 11η ...
 14. Ναι όσες φορές είχα κάνει της hometest είχα βρει θετικό το νωρίτερο 11 και το αργότερο την 14η μερα. Συνήθως το βρίσκω 12-13η γιατί έχω 28αρη κύκλο, τώρα με αυτή τη μάρκα δεν ξέρω δεν έχω βρει κι αγχώνομαι μην την έχασα. Τι ήθελα και τα πήρα! Κάθε φορά το μετανιώνω! Θα συνεχίσω επαφές και τεστ ως Πεμπτη και βλέπουμε....