ΒαλεντιναΧ

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  4.517
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

4.953 εμφανίσεις προφίλ
 1. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Αφήστε τα πολύ ζόρι κωβω και στην μικρή την πάνα έχουμε δέκα μέρες και είμαι όλο στο πόδι καθόλου δεν κάθομαι ο μικρός έχει βαρβατους πλέον κολικούς και είναι και τα δύο μες την γκρίνια!!! Όχι δεν νιώθω κάπου πετρωμενο ευτυχώς μετά τον θηλασμό βάζω λίγο πάγο για ανακούφιση....και εγώ έτσι έχω ακούσει μάλλον δεν έχει γίνει εδραίωση ακόμα αλλά άκουσα και ότι αν το πάθεις μια φορά μετά τον παθαίνεις συχνά!!!! Ας είναι η τελευταία γιατί δεν την παλεύω με τον πόνο και τον πυρετό!!!!
 2. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Όχι δεν μιλησα είναι στο άλλο στήθος αυτήν την φορά εχθές είχε γκρίνια πολύ ώρα θήλαζε λίγο κατέβαζε το γάλα και μετα γλαρωνε και δεν το έπινε και εγώ πάλι το άφησα μέσα πυρετό έχω 38.5 και λίγο πόνο στο στήθος ευτυχως δεν είναι πέτρα σαν την άλλη φορά!!!
 3. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Δεύτερη φορά μαστίτιδα τι να πω είμαι πολύ ατυχη πάλι με πόνο και πυρετό ελπίζω να γλυτώσω την αντιβίωση!
 4. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Εμας κάνει πολλές φορές από λίγα τόσες πολλές φορές τύπου αλλάζουμε τα λίγα και μόλις κλείσω την πάνα αερίζεται και βγάζει πάλι λίγα!!! Πήγαμε παιδίατρο σήμερα 38ημερων 4.900 μια χαρά μας βρήκε 2κιλα σε 38μερες
 5. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Εμείς παίρνουμε biogaia που είναι προβιοτικα μαζί με d3 5σταγονες την ημέρα και εγώ έχω δώσει από 4 έως 7 γιατί δεν πάνε όλες μέσα ή πέφτει και άλλη πριν προλάβω να το πάρω....δεν υπάρχει θέμα!!!
 6. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Σήμερα έκανε και εμένα εμετό αλλά όχι ρουκέτα είναι όντως από λαιμαργία πνίγηκε εκείνη την ώρα που θήλαζε και όταν τον σήκωσα να ρευτει τα έβγαλε όλα! Χάλια με έκανε!!! Μην στεναχωριέσαι θα στρώσει θα μάθουν να διαχειρίζονται τις ποσότητες και την λαιμαργία τους!!!
 7. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Κατάλαβα αν και μερικές φορές τον βάζω πλάγια κάτω από την μασχάλη αλλά πάνω σε μαξιλάρι δηλ δεν έχουμε επαφή οπότε μάλλον θεωρεί πως είμαι εδώ για εκείνον και ηρεμεί!
 8. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Κ εγώ για κολικούς σκέφτομαι μωρε απλά ήπιους! Ναι ίδια μέρα ειναι..εμένα το αντίθετο αν αρχίσει να σφίγγεται θέλει όλο στήθος και να κάθεται εκει με την ώρα λίγο πίνει λίγο πιπίλαει και αν τον βγάλω χαμός!Εγώ τον βάζω λίγο όταν δεν μπορώ να τον πάρω αγγαλια όταν ταιζω την μεγάλη κ ταυτόχρονα τον κουνάω κιόλας λίγο να μην κλαίει ή όταν γκρινιάζει αλλά δεν θέλει να φάει τον βάζω μέχρι να τον πάρει ο ύπνος και τον μςτακινω στο Πορτ μπεμπέ μετά.. εμείς έχουμε ένα από τζάμπο η δικιά μας η παιδίατρος επειδή είναι παλιάς κοπής γενικά δεν απαγορεύει τίποτα μου είπε ότι και όσο θέλω....η κόρη μου στο ίδιο ρηλαξ κοιμόταν εκεί μερα νύχτα για 41 μέρες γιατί είχε μάθει κούνημα....έτσι το είχαμε συνδεμένο στην πρίζα μονίμως και δώστου κούνημα κ ύπνο...τόσο είχε μάθει πού αν κάποια στιγμή σταματούσε για κάποιον λόγο ξυπνούσε...αλλά μια χαρά πήγε στο κρεβάτι της 42ημερων
 9. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω! Σφίγγονται τα μωρά σας??? Ενώ κάνει κακά όλη μέρα και από λίγα σφίγγεται πολύ όλη μερα σχεδόν κοκκινίζει και μουγκρίζει και στον ύπνο και στον ξύπνιο του κάποιες φορές του χαλάει τον ύπνο το σφίξιμο! Εσάς το κάνουν???
 10. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Εμένα ξυπνάει αν τον σηκώσω 8στις 10φορές και πάντα το σκέφτομαι....ρουκέτα δεν Μ έχει κάνει αλλά γουλιες ναι κάνει 3-4 φορές την ημέρα αν έχει παραφαει Να την ξαπλώνεις στο πλάι για να μην έχεις όλο το νου σου εκεί!!! Εγώ βάζω και πίσω από την πλατουλα του μια κουβερτουλα διπλωμένη ρόλο για να μην γυρίζει ανάσκελα
 11. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Πολυυυυυ ζόρι αυτό....τον σηκώνω αν ξυπνησει ξανά στήθος κ ξανά σήκωμα κ γίνεται το ίδιο μέχρι να μην πιει απλά να πιπιλισει να εξομολογηθώ ότι κάποιες φορές από κούραση δεν τον έχω ρεψει!!!
 12. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Έχεις δίκιο δίνει σήμα ότι το μωρό θέλει παραπάνω ή ότι έχεις παραπάνω από ένα παιδί!
 13. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Δεν προλαβαίνει να πρηστεί αλλά αν αργήσει καμιά φορά να ξυπνήσει πρηζομαι πολύ δηλ αν κάνει ένα 2ωρο με πιάνει αμέσως και πόνος άρα δεν ξέρω αν είναι καλύτερα! Εγώ βγάζω λίγο με το χέρι μέχρι να ανακουφιστω
 14. ΒαλεντιναΧ

  MOMS JUNE 2021

  Καλημέρα κορίτσια!!!! Εμείς είμαστε από αυτά τα μωράκια κάθε μία ώρα ξύπνημα και μπορεί και λιγότερο...και κάθεται και ξύπνιος από 2-3 φορές την ημέρα ένα 2ωρο,και φυσικά σε αυτό το 2ωρο την μιαμιση θέλει να είναι συνδεμένος με το στήθος!!! Όλα καλά όλα ανθηρά χαχχαχα
 15. Στην κόρη μου προσπαθήσαμε 2μηνες τον πρώτο μήνα κάναμε κάθε μέρα στις γόνιμες μέρες και τον υπόλοιπο μήνα όταν τύχαινε τον δεύτερο μήνα που την πιάσαμε μου είπε ο άντρας μου ότι κουράστηκε το κάθε μέρα δούλευε και πολύ τότε και πήγαμε πιο χαλαρά είχαμε μια επαφή την πρώτη γόνιμη μια επαφή μια μέρα πριν την ωορρηξία και μια επαφή τελευταία γόνιμη και την πιάσαμε....στον γιο μου αυτή την φορά δεν είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια λέγαμε από Δεκέμβρη να ξεκινουσαμε αλλά με έπιασε στον ύπνο και ενώ φόρεσε προφύλαξη έσπασε και έτυχε να είμαι στις γόνιμες και πιάσαμε τον γιο μου Οκτώβρη!