Αστεράκια μου

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  63
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

268 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μπράβο κορίτσι. Τι όμορφα νέα!Όλα θα πάνε καλά θα δεις πως όλα τα όμορφα τώρα ξεκινούν. Εύχομαι ένα αίσιο τέλος στην περιπέτεια σας.
 2. Γλυκιά ψυχούλα ένα θα σου πω σήμερα τα αστεράκια μου πήγαν για μπάνιο με τον παππού και ενώ η θάλασσα ήταν μια χαρά ξαφνικά ξεκίνησαν ρεύματα και τράβηξαν τα κορίτσια και τον παππού μέσα όσο προσπαθούσαν να βγουν τόσο τους τραβούσε μέσα πνιγοντουσταν ευτυχώς ένα μεγαλοσωμος άντρας τους έβγαλε έξω σώθηκαν από θαύμα ετσι προσεύχομαι για τον μαχητή σου να παλέψει με τα κύματα και πιάσει στεριά στην δικη σου αγκαλιά. ☺
 3. Θα γίνουμε όλες μια αγκαλιά προσευχής και αγάπης για το μικρό σου πλασματάκι και η Παναγία να κάνει το θαύμα της και να τα καταφέρει το αγγελούδι σου. Κουράγιο γλυκιά μου τίποτα δεν έχει χαθεί.
 4. Anemoni1989νομίζω πως η απόφαση που θα πάρεις θα πρέπει πρώτα να αφορά την οικογένεια σου δυστυχώς είναι δύσκολο να αποχωριζομαστε την θαλπωρή και την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάμε όμως ο καθένας έχει την ζωή του και αυτό δεν σημαίνει πως δεν τους αγαπάς. Η αληθινή αγάπη όπως αυτή που θρεφεις για τους δικούς σου δεν αποδυναμώνεται ούτε θα πάψει να υπάρχει λόγω της απόστασης. Όταν προχωράμε μπροστά πάντα κάτι μένει πίσω χωρίς να σημαίνει πως αδιαφορούμε γι αυτό. Εγώ έχω μείνει και Θεσσαλονίκη και Αθήνα και τελικά κατέληξα να μένω σε χωριό με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου.Τα οποία παίζουν ανέμελα έξω μακρυα από τους φόβους που παραμονεύουν στην πόλη χαίρεσαι τον καθαρό αέρα μέσα στην φύση ζεις την κάθε σου μέρα χωρίς το άγχος που σε πολιορκεί στην πόλη.Οι γονείς μου έρχονται όταν τους το επιτρέπει η δουλειά τους και εμείς πηγαίνουμε κυρίως καλοκαίρι που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο.Οποια απόφαση κι αν πάρεις εύχομαι να είναι η πιο σωστή. Καλο σου βράδυ.
 5. Όλα στο πέρασμα του χρόνου ακόμα και ο πόνος της απώλειας γίνεται σοφία γίνεται ωρίμανση ψυχής. Σε νιώθω καθώς η απώλεια σε μένα είναι κάτι το οποίο έχω βιώσει με πολύ αναπάντεχο τρόπο δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του μωρού μου στον υπέρηχο νεκρό ενώ 3μερες πριν πηγαίναμε για τα ψώνια του αφού σε λίγες μέρες θα γεννουσα. Το κενό αυτό είναι δυσαναπληρωτο όμως μην το βάζεις κάτω θα δεις πως θαύματα αγάπης γίνονται κάθε μέρα. Για να πάμε μπροστά πάντα κάτι πρέπει να αφήσουμε πίσω ένα αστεράκι είναι εκεί ψηλά και σας προσέχει τώρα και άλλο ένα αστεράκι θα δεις πως θα έρθει να φωτίσει την ζωούλα σας.
 6. Αστεράκια μου

  Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

  Μύξες (συγνωμη αλλά αυτό μου ρθε)
 7. Αστεράκια μου

  βρες 3 λεξεις που...

  Όταν αδιαφορεί πολύ αρπαζομαι έντονα ΘΝΡΓΔΕ
 8. Αστεράκια μου

  βρες 3 λεξεις που...

  Πάρε ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο ΩΝΔΤΜ
 9. Καλημέρα κορίτσι. Εύχομαι κάθε μέρα που περνάει πιο αποστάσεις να εκμηδενίζονται ανάμεσά σας και το χωριστά να ευλογήσει ο Θεός να γίνει μαζί.Μην χάνεις το κουράγιο σου είναι δύσκολο ότι περνάς όμως πρέπει να σταθείς δυνατή για το μωράκι σου. Η καθεμιά μας έχει βιώσει διάφορες καταστάσεις μέχρι στην αγκαλίτσα της να πάρει ένα υγιέστατο πλασματάκι. Αυτός ο αγώνας και η προσπάθεια έρχονται αντιμέτωποι με πολλά εμπόδια τα οποία οφείλει η ψυχή μας το κάθε κομμάτι της ύπαρξης μας να καταφέρει να τα ξεπεράσει. Η ψυχούλα σου τώρα πονάει όμως σίγουρα θα χαμογελάσει.
 10. Αστεράκια μου

  βρες 3 λεξεις που...

  Βρήκα ένα ποτήρι κάτω σπασμένο ΕΒΜΣ