Kathrin17

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  660
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.700 εμφανίσεις προφίλ
 1. Νομιζω πολλα παιδακια στον υπνο πατανε κ τσακίζουν τα αυτακια.. Κ μένα το ένα το διπλωνει πιο πολυ.. Εγώ προσρχω όταν τη θηλαζω να μην τις τα τσακίζω κατά λάθος κ αρκετές φορές με το δάχτυλο μου το κρατω το αυτακι κολλημενο στο κεφάλι... Επειδή είναι κορίτσι κάνουν δουλειά κ οι κορδέλες... Τι εννοείς μασάζ? Τι έκανες δηλ @Rafaelatarzan? ?
 2. Εδωσες ιδέα τώρα... Χωρίς θέμα.. Καλυτερα κ δεν παιδευεις το μυαλο σου
 3. Εμένα για αγοράκι μου αρέσει πολυ το αερόστατο!! Και το αστέρι.... Βέβαια αυτά είναι ουδέτερα γτ τα φτιάχνεις ότι χρώμα θες οπότε ταιριάζει κ για τα 2 φυλα.. Εγω σκεφτόμουν για τη μπέμπα τη μελισσουλα, είναι κ μελισσοκόμος ο πσππους της που θα παρει το όνομα του κ έλεγα να το συνδυάσω έτσι.. Αλλά κορίτσια πειτε ιδέες γενικά για βάφτιση κορίτσιου κ αγοριού..
 4. Καλημέρα.. Γίνεται όντως με τα κοχυλια?? Δε θα χυνεται? Στον υπνο δεν τα έχω δοκιμάσει.. Αλλά στην αρχή που τα φόρεσα 2-3 φορές, όταν εσκυβα γτ ξεχνιομουν χυνοταν.. Φαντάζομαι το ίδιο δν θα γίνει αν εισαι ξαπλα??
 5. Kathrin17

  Εξετάσεις για στιγμα

  Μπορεις να πας σε έναν αιματολογο που είναι άλλωστε κ η ειδικότητα του για να σου λυσει τις απορίες κ να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.. Κ αν κρίνει σας παραπεμπει σε επιπλέον εξετάσεις.. Αν ήταν κ ο άντρας σου οριακος σίγουρα δε θα το ριξαρες θα κάνατε μοριακό.. Τώρα εγώ θεωρώ ότι είστε οκ.. Αλλά δν είμαι γιατρός, το λέω μόνο γτ μοιάζουμε στα αποτελέσματα.. Πάντως με τα αποτελέσματα του άντρα μου δν ασχολήθηκε κάνεις, γτ ειναι ξεκάθαρο ότι δν ειναι φορέας.. Μάλιστα σε νοσοκομείο αναφοράς έκανε τον έλεγχο στίγματος κ στο συμπέρασμα μαζί με όσα έλεγε έγραφε ότι "δν υπσρχει κάνεις κίνδυνος να αποκτήσετε παιδι άρρωστο με μεσογ. Αναιμία" Μόλις είδα του άντρα μου ήταν 2,8 με όρια 1,8-3, 2 Ενώ σε μένα έλεγε " Παρουσιάζετε ήπια αυξηση της Α2 αιμοσφαιρίνης με φυσιολογική γενική αίματος. Τα ευρήματα δν αποκλείουν την παρουσία ήπιας ετεροζυγης μορφής Β μεσ.αναιμιας.. Συνίσταται έλεγχος του συζύγου κ απο τα δικά του αποτελέσματα θα εξαρτηθεί η δική σας περαιτερω διερεύνηση για θάλασσαιμια " Το λεει ξεκάθαρα ότι αν του άντρα μου είναι οκ δε χρειάζεται να ελέγξω για μένα τπτ παραπανω.. Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο ακουγοντας διάφορους.. Έτσι αγχωνομουν κ γω, λες κ είχα καμια σοβαρή αρρώστια.. Αν θες δες αιματολογο, καντε κ τον έλεγχο στο λαϊκό, τυπικά για να σου φυγει η ιδέα, θα έλεγα.. Είστε μια χάρη υγιείς κ τα παιδάκια σας θα'ναι το ίδιο... Κ μένα η μπουμπου μου, 2μηνων, μια χαρά το παιδακι μου.. Μια γιατρος μου πε όταν παει 18ετων να ελέγξουμε το στίγμα αν το έχει ώστε να γνωρίζει τι πρεπει να κάνει όταν επιλέξει συζυγο..
 6. Kathrin17

  Εξετάσεις για στιγμα

  Καλησπέρα,.. Ως προς την Α2 έχουμε τις ίδιες μετρήσεις εμείς οι 2 κ οι συζυγοι μας μεταξυ τους.. Ο άντρας σου ξεκάθαρα δν εχει στίγμα.. Εγώ που ήμουν σαν εσενα, δηλ στα ανώτερα φυσιολογικά, θεωρούμαι πιθανη ετεροζυγη στο στίγμα.. Έτσι έλεγε το συμπέρασμα απ'το Λαϊκό που επανέλαβα μετά τις πρωτες εξετάσεις.. Ηθελα να κάνω τον μοριακό έλεγχο για να ξέρω τι ακριβώς γίνεται πχ πιθανον υπήρχε κάποια μετάλλαξη αφου από τα όρια δν βγήκε ότι 100% εχω στίγμα, αλλά στο λαϊκό που ρώτησα δν με ενθαρρυναν κ πολυ.. Πιο πολυ να το αποφυγουν ηθελαν, ίσως έχουν πολλα περιστατικα για έλεγχο κ προσπαθουν να τα μειώσουν.. Η απάντηση τους ήταν ότι εφόσον ο άντρας μου δν εχει στίγμα άρα τα παιδια μου θα βγουν υγιή.. Κ σε αιματολογο που πηγα κατάλαβα ότι τα αποτελέσματα στην αιμοσφαιρίνη επηρεάζονται γενικά κ από αλλά πραγματα.. Κ τλκ θεωρητικά λέμε ότι όντως πιθανον το έχω.. Εγώ θα σε συμβουλευα αν θες να επαναλαβεις την εξέταση στο λαϊκό που ναι νοσοκομείο αναφοράς για το στίγμα κ εσυ κ ο άντρας σου.. Έτσι θα ελέγξουν τα αποτελέσματα σας σαν ζευγάρι κ θα έχετε μαζί με την απάντηση κ τι άλλο μπορείτε να κάνετε..το λέω να πατε εκεί γτ ως νοσοκομείο αναφοράς τα μηχανήματα θα'ναι τα καλύτερα κ θα βγει το αποτέλεσμα με μεγαλυτερη ακρίβεια σε σχέση με ένα απλό μικροβιολογικό..
 7. Ποιος είναι ο γιατρός σου?? Εμένα ο Γ. Μιχ... ουλος... Εγώ δν έκανα επισκληριδιο, καθώς ο τοκετός εξελίχθηκε πολυ γρήγορα οπότε δν ζήτησα.. Έχεις ακουσει ιστορίες για το Λητώ στο θεμα της επισκληριδιου ή γενικά? Η αδερφή μου που είχε κάνει δν είχε κάποιο θέμα παντως.. Επίσης η επισκληριδιος είναι καθημερινή ρουτίνα για αυτους δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.. Σε πολλα πραγματα θα ακουσεις κ θετικές κ αρνητικές εξελίξεις... Δε σημαίνει ότι θα συμβουν όλα σε σενα Καλο υπόλοιπο εγκυμοσυνης κ με το καλό το μπεμπακι σου
 8. Καλησπέρα!! Με το καλό το μωράκι σου.. Ευχομαι να έχεις έναν ευκολο τοκετό.. Εγώ γέννησα στο Λητώ αρχές Απρίλη.. Είμαι παρα πολυ ικανοποιημένη.. Το προσωπικο πολυ ευγενικό, όταν ειδοποιουσα για το οτιδήποτε έρχονταν γρήγορα, πολυ υποστηρικτικό το κλίμα για το θηλασμό.. Κ οι παιδιατροι ήταν πολυ γλυκιες, όλες όσες ήρθαν δεν έχω παραπονο εκτός από μια που με άγχωσε γτ η μικρή μου έκανε ίκτερο κ μου προτεινε να δώσω ξενο γτ δεν έφτανε το δικό μου λέει στο μωρό κ το ξένο θα την βοηθούσε καλυτερα, την έγραψα στα παλια μου τα παπουτσια για το σχόλιο της περι γάλατος.. Μόνο αυτό βρήκα σαν μελανό σημείο πιυ δν το αποδίδω στην κλινική αλλά στη συγκεκριμένη παιδίατρο.. Κάθε μέρα περνουσε η προισταμενη θηλασμου κ βοηθούσε ή έδινε κατευθυνσεις κ γενικά ενημέρωνε κ σε χαλαρώνε στο θέμα του θηλασμου.. Δν ξέρω αν σε κάλυψα.. Αν θες πεε μου εσυ τι ακριβώς θες να μάθεις ώστε να σου απαντήσω συγκεκριμένα Ουουουυυυυ... Συνέχεια.. Κουτουλαει στα κόκαλα του ώμου, στη μυτη μου κ μια φορά στο στόμα μου κ πονεσε από τα δόντια μου, χαχα, έριξε κλαμααα.. Από τότε κάνω duck face χαχα
 9. Ρε κορίτσια στο mychildren που κοιτάζω τις καμπυλες της μικρής μου, το υψος κ η περιμετρος της κεφαλής εμφανίζονται.. Το βάρος όμως δε φαίνεται.. Δε δείχνει σε ποια σημεία βρίσκεται η μπέμπα.. Γιατί?
 10. Γεννήθηκε 3060 απ'το μαιευτήριο βγήκε 2850..και τώρα είναι 4κιλα..το βράδυ μου πε να μην την ξυπνάω κ την μέρα καλό είναι να τρώει στο 3ωρο..φυσικα την μέρα δν κοιμάται τόσο που να χρειάζεται να την ξυπνήσω.. Ζητάει από μόνη της.. 6 θηλασμους μόνο 2μερες μου έκανε γτ κοιμόταν αρκετά.. 8-10γευματα κάνει συνήθως.. Αχ polly μου αγχώνομαι τώρα με όσα μου λες.. Πανες γυρω στις 8-10..κακα μπορεί να'χει σε όλες ή 1-2 να ναι μόνο με τσίσα Το 3ωρο το μετράτε από την αρχή του ενός θηλασμους μέχρι την αρχή του άλλου σωστά?? Γτ μου έλεγαν από το τέλος του ενός μέχρι την αρχή του επόμενου.. Κ λεω θα ξεχάσω κ αυτα που ξέρω με τον έναν κ τον άλλον.. Δν κάνω λάθος έτσι??
 11. Το στήθος μου να πω την αλήθεια παντα μαλακό το θυμάμαι.. Ίσως στην αρχή, πολλη αρχή, να ήταν πρησμένο.. Αλλά επειδή η μικρή ήταν συνέχεια στο στήθος, πολυ συχνά κ πολλη ώρα, ήταν μαλακό.. Τώρα όταν περνουν πολλες ώρες πχ αν κοιμηθεί 6ωρο τότε νιώθω τσιμπιματακια κ είναι σαν να έχει μέσα γρομπαλακια.. Αλκα μόλις θηλάσει η μπέμπα πριν τελειώσει έχουν εξαφανιστεί Γτ να κοιμάται την μέρα? Γτ λέει ο υπνος θρέφει τα παιδια, δν αρκεί μόνο το γάλα για να μεγαλώσουν.. Κ αν λέει δε σου κοιμάται τώρα πουναι μωρό ποτε θα κοιμηθεί?? Τι να πω.. Όσο να κάνει, θες δε θες, παντα σε προβληματίζουν κ σε βάζουν σε σκέψεις τα λόγια των άλλων.. Εσένα ποσα κιλα είναι ο μικρός?? Τον ξυπνάς δηλ το βράδυ ακόμη?
 12. Θηλαζω αποκλειστικα..6/4 γέννησα..σημερα η μικρη είναι 53ημερψν..λες να μην έχει εδραιωθεί ο θηλασμός??ποσο καιρό θέλει? Το καταλαβαίνουμε απο καπου? Γενικα με τον υπνο με αγχώνουν κ οι γυρω..γτ ξυπναει ακόμη το βράδυ? γιατί κοιμηθηκε στις 23:30 κ ξυπνησε 5? Επρεπε να της το τραβήξω το γευμα λέει αργότερα για να ξυπνήσει πιο αργά το πρωι..κ τι να κάνω? Το επιχειρησα αλλά το σκατουλι μου φυσικά νυσταζε έφαγε λίγο κ τλκ ξυπνησε στις 3...αρα η μπεμπουλα ξέρει καλυτερα τι την βολευει...οταν δν κοιμάται στη διάρκεια της μέρας η μαμα μου με αγχώνει ότι τα μωρά πρεπει να τρωνε κ να κοιμούνται κ ότι κάτι πρεπει να κάνω για να κοιμάται.. Τι να κάνω? Τα πρωινα κοιμάται αλλά απ'το μεσημέρι κ μετα μπορεί να κοιμηθεί στον ώμο μου κατά το ρεψιμο κ μόλις την βάλω στο πορτ μπεμπέ μετά από ένα τέταρτο το πολυ ξυπνάει.. Εμενα γεννήθηκε με μαλλάκια μπόλικα.. Φαντάσου στο σβέρκο πίσω όπως καταλήγουν τα μαλλάκια της κάνουν μια ουρίτσα.. Χαχα..εχει αρχίσει να ανοίγει το χρώμα τους, είναι κάστανο αλλά οι ριζουλες χρυσιζουν..κ ο μπαμπας της κ γω ήμασταν ξανθά παιδακισ...
 13. Καλημέρα κοριτσια μου... Κ γω πινω καφεδακι.. Ελληνικό κ συνήθως ακριβώς όταν τη θηλαζω γτ νιώθω ότι χρειάζομαι κάτι να με τονώσει.. Η μπέμπα μετά κοιμάται μια χαρά.. Απογευμα δν το έχω επιχειρήσει γτ φοβάμαι μήπως το βράδυ είναι στην τσίτα αλλά δε με νοιάζει κιόλας.. Φραπεδάκι ήπια μια μέρα την προηγ βδομάδα με τις ζέστες.. Το ζητουσε ο οργανισμός μου!! Χαχαχα.. Ουτε αυτός την πςιραξε.. Κορίτσια μου Δευτέρα κ τρίτη η μικρή μου κοιμήθηκε 7ωρο κ 6ωρο αντίστοιχα κ στη διάρκεια της μέρας έτρωγε, καθόταν κανα μισάωρο κ ξανά υπνο 2-3 ώρες.. Έκανε 6γευματα κ η παιδιατρος είπε είμαστε οκ κ με τα 6γευματα αφου είναι 1κιλο πανω απο το βάρος γέννησης, εσεις τι λέτε?? Να σας πω είχα αγωνία μήπως έχει τπτ κ κοιμάται τόσο πολυ αλλά τώρα λέω ποτε θα μου το ξανακάνει αυτό το τέλειο προγραμματακι!! Ειδικά η γκρίνια καθε απόγευμα δεν παλευεται.. Έχει φαει, έχει ρευτει έχει καθαρή πανα κ παλι γκρίνια.. Χτες της έδωσα πιπιλα για πρωτη φορα κ κάπως ηρεμησε αλλά να πω την αλήθεια δν είμαι πολυ υπέρ γτ ειναι κατι που δν το γνωρίζει κ δν το ζητά η ίδια αλλά τους το μαθαίνουμε εμείς.. Εσείς δίνετε στα μικρά σας? Σε ποιες περιπτωσεις.. Εγώ σκέφτηκα να της δίνω μετά από το γευμα κ μόνο αν έχει γκρίνια για παρηγοριά αλλιώς θα πρεπει όλο το απόγευμα να πατηγοριεται από το στήθος κ δν αντεχω καθώς έχω ήδη μαζέψει κουραση από όλη τη μερα
 14. Κορίτσια ποτε έχετε κανονίσει βάφτιση??
 15. Δν εχω ιδέα.. .. Νομίζω όσα γεννήθηκαν πριν την πητ, υπολογίζεις τα άλματα βάση πητ.. Εγώ για τη δική μου που γεννήθηκε 1βδομαδα μετά την πητ την υπολογίζω συμφωνα με την γέννηση.. Δν ξέρω όμωςόμως σίγουρα..