solena73

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  73
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τελειώνω σχεδόν τον 5ο μήνα, η μπέμπα μέχρι στιγμής φαίνεται να μεγαλώνει κανονικά, αν και δεν την νιώθω ακόμα, οι τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις με διπλάσια Sgpt (αυξημένες τρανσαμινάσες) με ανησυχούν κάπως, γιατί στην περίπτωση που συνεχίσει να μεγαλώνει μπορεί να φέρει προβλήματα. Η ηπαρίνη που κάνω ίσως ευθύνεται για αυτό, αλλά δεν μπορώ με τη θρομβοφιλία να κόψω την ηπαρίνη, ούτε έχει φάρμακο που κατεβάζει την Sgpt. Σχεδόν κάθε φορά που κάνω εξετάσεις βγαίνω θετική στο ουρεόπλασμα. Είχα ουρεόπλασμα και κατά την εμβρυομεταφορά, η γυναικολόγος μου μου είπε να το ξεχάσω. Έχουμε πάρει στο παρελθόν όλων των ειδών τις αντιβιώσεις, αυτό εμφανιζόταν ξανά ή δεν χανόταν καθόλου. Παρομοίως κ ο άντρας μου, καλό είναι πριν δώσει σπέρμα πάντως να κάνει θεραπεία- όχι απαραίτητα γιατί θα εξαφανιστεί, αλλά γιατί μειώνει το ποσοστό του κ βελτιώνεται έτσι το σπέρμα. (την αντιβίωση με καλή δόση προβιοτικών να τη συνοδεύεις πάντα, δυστυχώς οι γιατροί μας παραλείπουν να ενημερώσουν για αυτό)
 2. Συγχαρητήρια, γερό κ ευτυχισμένο Clue & Dggs !!!! Καλή δύναμη κ επιτυχία Mary H & σε όλες που προσπαθείτε !!! Μπράβο maizra με το καλό !!!
 3. Καλησπέρα κορίτσια. Στις 25.7 είχα αποκόλληση με αίμα, στις 28.7 το ίδιο, αλλά είχα λίγο αίμα, περίπου ένα ποτήρι μικρό ή μεγάλο. Κάναμε υπέρηχο, μπεμπάκι οκ, μου είπαν* από τότε σπίτι ξαπλωμένη. Την Κυριακή (όχι χτες, την προηγούμενη που ήμουν στην 11η προς 12η εβδομάδα) έχασα περίπου μια φιάλη με κομμάτια πηγμένο αίμα. Φοβήθηκα ότι το μπεμπάκι έφυγε, ένα από αυτά τα κομμάτια πηγμένο αίμα νόμιζα ότι ήταν, γιατί ήταν μεγάλα σαν δυο δάχτυλα του χεριού μου μαζί και έχω μεγάλα χέρια. Σηκώθηκα από το κρεβάτι, είδα να έχω αφήσει μια λίμνη, τα πόδια μου να τα διατρέχουν ρυάκια αίματος συνέχεια, γενικά έκανα το σπίτι μουνί, μετά συγχωρήσεως. Να ναι καλά η πεθερά μου που τρέχει στο κατόπι μου με τη σφουγγαρίστρα. Έκατσα να φάω λίγο γιατί ήμουν νηστική κ είχε φτάσει απόγευμα μην πέσω κάτω κ πήγα στο Γένεσις να κάνουμε υπέρηχο -θυμήθηκα που μ είπε μια φίλη ότι όλο κ κάποιος γυναικολόγος θα εφημερεύει.Το μπεμπάκι μου ήταν καλά. Μάλλον η προηγούμενη αποκόλληση δημιούργησε το αιμάτωμα, το οποίο και ενεργοποιήθηκε βγάζοντας όλο το αίμα κατευθείαν από τον κόλπο, χωρίς να πιέσει το έμβρυο !!! Αν δείτε ή ακούσετε κ σεις τέτοια πράγματα, που δεν το εύχομαι, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, παίζουν πολλά ρόλο. Προς το παρόν, η Παναγίτσα μάλλον το φυλάει το μπεμπάκι μου. Ήταν καλό, είπε η γιατρός μου, που άδειασε το αιμάτωμα έξω από το σώμα κ η θέση του η εξωτερική μας προστάτεψε. Σήμερα αυχενική κ papp-a όλα καλά, μεγαλώνει η μπέμπα μου ακάθεκτη. Εγώ έχω μια βδομάδα τώρα καφέ σταγόνες κ σκούρα κομματάκια, αλλά θα συνεχίσουν αυτά χωρίς να έχουν σημασία, μου είπε η γιατρός, είναι τα απομεινάρια από το αιμάτωμα κ δεν μας ανησυχούν. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη.Φιλιά σε όλες !!! Υ.Γ. εσάς που κάνετε διακοπές σας ζηλεύω λίγο, αλλά όταν πάρω τη μπέμπα αγκαλιά, με το καλό, θα την κάνω αλητάκι απ' το σουρτούκι...
 4. Καλησπέρα, αυχενική κ papp-a όλα καλά, μεγαλώνει η μπέμπα μου ακάθεκτη. Εγώ έχω μια βδομάδα τώρα καφέ σταγόνες κ σκούρα κομματάκια, αλλά θα συνεχίσουν αυτά χωρίς να έχουν σημασία, μου είπε η γιατρός, είναι τα απομεινάρια από το αιμάτωμα κ δεν μας ανησυχούν. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη.
 5. solena73

  Β χοριακη !

  από τότε που ξεκίνησα τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη, χρειάζεται αποθέματα ο οργανισμός, ξεκίνα σήμερα
 6. Να πω μια καλησπέρα. Έλεγα να γράψω όταν όλα πάνε καλά μην τρομάξω πάλι καμία, σήμερα έχω μόνο καφέ σταγόνες κ τη Δευτέρα πάω για αυχενική. Στις 25.7 είχα αποκόλληση με αίμα, στις 28.7 το ίδιο, αλλά είχα λίγο αίμα, περίπου ένα ποτήρι μικρό ή μεγάλο. Κάναμε υπέρηχο, μπεμπάκι οκ, μου είπαν* από τότε σπίτι ξαπλωμένη. Την Κυριακή προχτές έχασα περίπου μια φιάλη με κομμάτια πηγμένο αίμα - 4 στις 5 αιμορραγίες Κυριακή απόγευμα με βράδυ μου συμβαίνουν. Φοβήθηκα ότι το μπεμπάκι έφυγε, ένα από αυτά τα κομμάτια πηγμένο αίμα νόμιζα ότι ήταν, γιατί ήταν μεγάλα σαν δυο δάχτυλα του χεριού μου μαζί και έχω μεγάλα χέρια. Σηκώθηκα από το κρεβάτι, είδα να έχω αφήσει μια λίμνη, τα πόδια μου να τα διατρέχουν ρυάκια αίματος συνέχεια, γενικά έκανα το σπίτι μουνί, μετά συγχωρήσεως. Να ναι καλά η πεθερά μου που τρέχει στο κατόπι μου με τη σφουγγαρίστρα. Έκατσα να φάω λίγο γιατί ήμουν νηστική κ είχε φτάσει απόγευμα μην πέσω κάτω κ πήγα στο Γένεσις να κάνουμε υπέρηχο -θυμήθηκα που μ είπε μια φίλη ότι όλο κ κάποιος γυναικολόγος θα εφημερεύει.Το μπεμπάκι μου ήταν καλά. Μάλλον η προηγούμενη αποκόλληση δημιούργησε το αιμάτωμα, το οποίο και ενεργοποιήθηκε βγάζοντας όλο το αίμα κατευθείαν από τον κόλπο, χωρίς να πιέσει το έμβρυο !!! Αν δείτε ή ακούσετε κ σεις τέτοια πράγματα, που δεν το εύχομαι, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, παίζουν πολλά ρόλο. Προς το παρόν, η Παναγίτσα μάλλον το φυλάει το μπεμπάκι μου. Ήταν καλό, είπε η γιατρός μου, που άδειασε το αιμάτωμα έξω από το σώμα κ η θέση του η εξωτερική μας προστάτεψε. Φιλιά σε όλες !!! Υ.Γ. εσάς που κάνετε διακοπές σας ζηλεύω λίγο, αλλά όταν πάρω το μπεμπάκι αγκαλιά, με το καλό, θα το κάνω αλητάκι απ' το σουρτούκι...
 7. Καλησπέρα σε όλες, Αναρωτιέμαι αν ο γιατρός θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα το βακτήριο να είναι μέσα στη μήτρα, δεν ξέρω αν ωφελεί η καλλιέργεια, αλλά αυτό είναι μια υπόθεση που κάνω μόνη μου, δεν γνωρίζω τι ισχύει, αν ξέρει κάποια ας με διορθώσει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το περιβάλλον και μέσα στη μήτρα δεν είναι τελείως αποστειρωμένο, εμπεριέχει διάφορους μικροοργανισμούς κ αυτό, η εξάπλωση κ οι αναλογίες χρειάζεται να είναι σε ισορροπία. Εγώ ξέρω ότι έχω αυξημένο ουρεόπλασμα στον τράχηλο κ ξέρω ότι τα αντιβιοτικά που έχω πάρει σε μεγάλες ποσότητες με τα χρόνια δεν το σκοτώνουν. Παρόλα αυτά, ελπίζω να μην επηρεάσει την εγκυμοσύνη, γιατί πολλές γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα απ αυτό κ είναι παρόμοιο βακτήριο μ το μυκόπλασμα. Μίλα μαζί με το γιατρό αναλυτικά, αν δεν τον εμπιστεύεσαι βρες άλλον γιατρό, εξήγησε και κατανόησε κ εσύ το λόγο που αγχώνεσαι τόσο, βρες να ασχολείσαι με κάτι που σε χαλαρώνει. Έχεις δρόμο μπροστά σου, λίγες μέρες αντιβίωση δεν είναι κάτι μη ασφαλές. Όταν δεν θέλουμε να χαλάσει το πεχά (που δεν σημαίνει ότι με λίγες μέρες ντε κ καλά θα χαλάσει), τη συνδυάζουμε με κατάλληλα προβιοτικά.
 8. Και πολύ καλές ορμόνες να είχες, πάλι καλά είναι όσο μπορείς να το επισπεύσεις λόγω ηλικίας. Δεν έχει πολύ νόημα ούτε για τους γιατρούς να εκτιμήσει κανείς μια τιμή από μόνη της, κοιτά το σύνολο, την κλινική εικόνα, παραγωγή ωαρίων κλπ. Δεν υπάρχει βεβαιότητα στην εξωσωματική, ούτε για επιτυχία, ούτε για αποτυχία, βήμα βήμα το πας, όλοι, όμως, θα σου πούνε ξεκίνα όσο γίνεται πιο άμεσα. Καλή διερεύνηση σε όλα με το γιατρό σου (ανοσολογικά, ανατομία μήτρας, θρομβοφιλία, καρυότυποι είναι πράγματα για μένα σημαντικά) ή ό,τι έχει θεωρήσει ο γιατρός σου απαραίτητο και βουρ. Τα φάρμακα που θα παίρνεις ρυθμίζουν όπως χρειάζεται τις ορμόνες Καλή επιτυχία !!!
 9. Καλησπέρα σε όλες. Πώς χάθηκε εκείνο το μωράκι σου; Αν θέλεις, βέβαια, να πεις. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου !!!
 10. Μπράβο, με το καλό ! καλοκαίρι είναι, αλλαγές θερμοκρασίας, μπάνια... δεν πειράζει μια μικρή αλλαγή στην περίοδο
 11. Με πρόλαβες, όντως έτσι ακούγομαι και δεν είμαι κ δικαστικός... έχεις δίκιο. Καλό απόγευμα.
 12. "εγω λεω οτι με τοσα που εχω περασει για να κανω ενα παιδι και με την λαχταρα που εχω, το τελευταιο που θα με απασχολουσε ειναι το αν θα κανω λειζερ γι αυτους τους 9 μηνες." Πάνω σ αυτό που έγραψε η Άρτεμις γράφτηκαν τα παραπάνω και επειδή υπήρξαμε 3 που πατήσαμε λάικ στην Άρτεμη. Καλά είμαι, αλλά κλεισμένη σπίτι με τον καύσωνα. Μπορείς να κάνεις μπάνια τώρα που επιτρέπεται; Κάνε μπάνια, βόλτες !!! Σήμερα τελευταία μέρα που παίρνω ορμόνες, από αύριο κ αν δεν ξαναέχω αίμα, τέρμα, δεν προσφέρουν πλέον στήριξη στην κύηση. Τέρμα τα ουτροτζεστάν, τα σικλακούρ κ οι ενέσεις προλουτέξ, σαν ψέμα μου φαίνεται ! Εντάξει, KateDim, ευχαριστώ για την απάντηση, δεκτή.
 13. @ELEN23 @Sofia22 @solena73 με όλο το θάρρος και ζητώ συγνώμη για αυτό μου το σχόλιο αλλά υποστηρίζεται το σχόλιο της @Artemis20... Απογοητευομαι από τέτοιες συμπεριφορές, όλες έχουμε τα θέματα μας, διαβάζεις ένα θέμα το οποίο δεν σε ενδιαφέρει καθόλου γιατί να μπεις και να σχολιάσεις με ειρωνεία ένα θέμα που δεν σε απασχολεί δηλαδή γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η κακία απέναντί σε έναν συνάνθρωπο σου; και το πιο τρελό είναι ότι το υποστηρίζεται. Με ενοχλεί αυτό έχω μάθει να σέβομαι τον άλλον κ ότι προβλήματα έχω δεν θα μπω και θα ξεσπάσω εδώ μέσα με κακόβουλα σχόλια απέναντι σε μια άλλη γυναίκα η οποία θέλει και εκείνη να γίνει μάνα! Αυτά ήθελα να πω!
 14. Μάλιστα, ζητάς συγγνώμη για να μην σου την πούμε και μόνο, εφόσον επιμένεις σε όλους τους χαρακτηρισμούς που μας έκανες. Επιπλέον, δεν ψάχνεις και για βοήθεια, κουβέντα να γίνεται. Σαφές.
 15. Το θέμα σου, σαν θέμα, είναι μια χαρά, φυσικά. Κι εμένα μ έχει απασχολήσει κ έχω ρωτήσει το γιατρό μου, εννοείται πως είναι οκ κ να απασχολεί, αλλά κ να μην απασχολεί μια γυναίκα και να το εκφράζει αντίστοιχα. Ο γιατρός μου, λοιπόν, μου το επέτρεψε όταν ρώτησα. Ωστόσο, εγώ κοίταξα να το κάνω όσο μπορούσα πιο νωρίς, δηλαδή, λίγο πριν κ λίγο μετά την εμβρυομεταφορά, ώστε να το καθυστερήσω ξανά προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Επίσης, δεν έκανα πάνω στην κοιλιά. Αργότερα, θα τον ξαναρωτήσω. Η γνώμη μου για σένα έχει να κάνει μ τον τρόπο που σχολιάζεις τις απαντήσεις κ κάνεις κ λογοκρισία στα λάικ που πατάμε! Εφόσον, λοιπόν, παρεξήγησες αρχικά, θα περίμενα να μας πεις κ τις 4 ένα συγγνώμη, κορίτσια, σας παρεξήγησα. Το περιμένω ακόμη για να μην διαπιστώσω την πλήρη ανακολουθία σε σένα κ να δω ότι αναγνωρίζεις την προσπάθεια που κάνουμε κ εδώ κ σ άλλα θέματα να σε βοηθήσουμε κ να έχουμε μια επικοινωνία μαζί σου που να βασίζεται σε στοιχειώδη λογική συνέχεια.