mirtouli12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  285
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μπράβο κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι! Με το καλό το μωράκι στην αγκαλια σου!
 2. Κορίτσι μου λυπάμαι τόσο πολύ. Ο, τι και να πω είναι λίγο και δεν υπάρχει παρηγοριά. Κάνε κουράγιο και σιγά σιγά θα βρεις τη δύναμη να προχωρήσεις.
 3. Ξέρω το δικό μου επάγγελμα. Σε χαιρετώ. Θα λάβεις νέα μου. Επειδή κανεις το πολύ έξυπνο τρολ και συνεχίζεις.
 4. Προσεξε τρολακι γιατί δεν ξέρεις τα επαγγέλματα μας. Θα σε βρει το Πάσχα με έγκληση για εξύβριση. Δεν μου είναι τπτ μέχρι το βράδυ να έχω τα στοιχεία σου. Προσεξε. Σε προειδοποιώ.
 5. Μην μου μιλάς έτσι πληγώνομαι. Κλαιω από τη θλιψη. Μπήκα και ειδα τον υπέρηχο που ανέβασες, είχα ασθενή με μαλάκυνση εγκεφάλου και έχετε τα ίδια συμπτώματα. Κοιτάξου. Με αγάπη. Και πολλά φιλάκια
 6. Όχι καλε!!! Μιλάω πολύ σοβαρά!! Κοιτάξου!
 7. Σίγουρα ΠΩΑ. Πήγαινε γιατρό χθες κιόλας.
 8. Ποιος είναι ο γιατρός σου κορίτσι μου? Εύχομαι να φτάσουν στην Πέμπτη μέρα!
 9. Μπορείς να πάρεις άδεια άνευ αποδοχών αν δεν μπορείς να πας για την ανατροφή του τέκνου. Ν. 4075/12. Επίσης ως σπουδαίο λόγο μπορεί να επικαλεστεί πολλά και διαφορά πράγματα, υπάρχουν ευφάνταστοι εργοδότες..! Διαφορετικά επιστρέφεις με μειωμένο ωράριο. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Οντως αν σου κάνει οικειοθελή, χάνεις το ταμείο ανεργίας. Ζύγισε τα.
 10. Δεν είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου τη δώσει την άδεια σωρευτικά. Είναι στη διακριτική του ευχέρεια. Προστατεύεσαι από τον νόμο για 18 μήνες μετά τον τοκετό αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να σε απολύσει αν επικαλεστεί σπουδαίο λόγο. Επίσης αν λείψεις από την εργασια για τουλάχιστον 4 μέρες αναιτίως θα σου υποβάλει στον σύστημα οικειοθελή αποχώρηση και αποχαιρετά τα πάντα.
 11. Εμενα η συζητηση μου ακούγεται παράλογη. Με συγχωρείς, σας πρόλαβε η ξαδέλφη σου κ ειπε τον σκύλο της ετσι? Μάλλον μας τρολαρεις, δεν εξηγείται αλλιώς..
 12. Από που είσαι? Έχω φίλες από Αγγλία και Αμερική με αυτό το όνομα... ολόκληρη πολιτεία των ΗΠΑ εχει αυτή την ονομασία. Κλασικό υποκοριστικό ειναι το Τζινα...
 13. Ο γιατρός μου λέγεται Σακκας. Πολύ προσεκτικός και άψογος στη συμπεριφορά! Και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Και έχουν και καλό εργαστήριο.
 14. Εγώ είμαι Αθηνα, είμαι στο Ρεα πια την έκανα την εξωσωματική με τις μισές μονάδες από αυτές που είχα πάρει στο κέντρο του Μ και πήγε πολύ καλά. Να μην το βάζετε κάτω, η ζωή είναι για να την κυνηγάμε από τα μαλλιά. Το ότι πέσατε στην λάθος περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν και γιατροί- άνθρωποι που δεν ακούγονται και δεν είναι πρώτες φίρμες.
 15. @Hopefully @Mariarick κορίτσια μου λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σας. Έχετε υπόψιν ότι το όνομα του οποιουδήποτε γιατρού δεν λέει τπτ, αν δεν συνοδεύεται από το αντίστοιχο εργαστήριο. Πολλω δε μάλλον που, από ο, τι φαίνεται, στην περίπτωση σας άλλος ήταν ο γιατρός και όχι αυτός. Ο Μ έχει καλό εργαστήριο στην Αθηνα αλλά, όπως προκύπτει από αυτά που γράφετε, δεν ισχύει το ίδιο για Το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.. πληροφοριακά, στο κέντρο του στην Αθηνα κόντεψα κι εγώ να πάθω υπερδιέγερση.. τις μονάδες τις δίνουν σαν στραγάλια.