mirtouli12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  265
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αν μιλάμε για 5-7 μέρες είναι με αποδοχές ναι. Ο γιατρός κρίνει πόσες μέρες σου δίνει.
 2. Δικαιούσαι κανονική αναρρωτική, ανεξαρτήτως εξωσωματικής. Αν έχεις δουλέψει τουλάχιστον 10 μέρες στη σύμβαση σου, παίρνεις κανονικά άδεια αναρρωτική, όση κρίνει ο γιατρός ότι χρειάζεσαι (κ δεν χρειάζεται να σου γράψει ο γιατρός και την ακριβή αιτία).
 3. κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες! Με το καλό!
 4. Δεν υπάγεσαι στον υπαλληλικό κωδικό αλλά στην εργατική νομοθεσία ως ιδοχ. Τώρα πρόκειται να περάσει ρύθμιση για τον ιδιωτικό τομέα και προφανώς και για ιδοχ.
 5. Συγγνώμη το πρωτόκολλο κοβιντ δεν οφείλεις να το γνωρίζεις εσυ αλλά το κέντρο εξωσωματικής. Αυτοί σε στέλνουν κατόπιν συνεννόησης στο Αττικό... έκανες και οβιτρελ δλδ; Σε ποιο κέντρο είσαι; Αν το είχες γράψει εδώ θα σου το είχαμε πει. Εγώ το ξέρω από τον Σεπτέμβρη που είχα ωοληψια, είχα διαβάσει μια ανάλογη είδηση. Μα είναι δυνατόν;
 6. Πηγες στο Αττικό δλδ για την ωοληψια; Πως ήταν η διαδικασία; Τι ατυχία..
 7. mirtouli12

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Να σας ζήσει κοπέλα μου! Γερό και τυχερο και σύντομα στην αγκαλια σου!
 8. mirtouli12

  Εγκυμοσύνη εκτος γαμου ισλαμ

  Κορίτσι μου στενοχωριέμαι πολύ γι αυτά που διαβάζω... φίλη μου είχε πατέρα Τούρκο που ερωτεύτηκε τη μητέρα της, ήλθε Ελλάδα, έγινε χριστιανός και παντρεύτηκαν. Έκαναν δυο παιδιά, δεν είχαν σχέσεις όμως με τους δικούς του, καθώς η νοοτροπία εκεί είναι πίσω από τον ήλιο. Απλά όμως στάθμισε όχι τι λένε οι γονείς του και οι φίλοι του αλλά ποια είναι η στάση του απέναντι σε εσένα και στο παιδί σας. Αν δεν δείχνει αγάπη σε σένα και ασχολείται με το τι λένε οι δικοί του, αν έχει εξαφανιστεί και δεν δίνει δεκάρα για το παιδί του, συγγνώμη που θα στο πω αλλά ξέχασε τον και προχωρά. Αξίζεις εσυ και το παιδί σου κάποιον να σας αγαπά και να σας φροντίζει και να σας προσέχει. Αν αυτός δεν μπορεί, μην στενοχωριέσαι, δεν αξίζει τη στενοχώρια σου. Δώσε του τη σημασία που του αξίζει. Η ζωή προχωρά. Και το παιδί σου πρέπει να λάβει σωστά πρότυπα ζωής. Ο συγκεκριμένος, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά είναι κότα.
 9. Έχεις δίκιο κατάλαβα ότι ξεκίνησε τις gonal την 5η.
 10. Κορίτσι μου στις διεγέρσεις τα φάρμακα Τα ξεκινάμε συνήθως τη δεύτερη μέρα περιοδου. Εσυ γιατί την Πέμπτη; Το εμβρυολογικο είναι καλό; Δεν ρωτάς τόσα κορίτσια εδώ που τα έχουν καταφέρει στη Θεσσαλονίκη σε αλλά κέντρα να πας κάπου αλλου;
 11. Κι εμένα παρόμοια ακριβωσ Περίπτωση στο εμβρυογενεσις ! Εγώ συμφωνω ότι καίει κάποια αλλά όχι όλα. Εμένα έκαψε τα 6 από από τα 16. Άλλο που μου έλεγαν μετά ότι ήταν λόγω των ανταγωνιστών που βγήκαν αυτά έτσι (κοινώς μακακιες). Όμως από όσα θα σου απομείνουν αποκλείεται να μην υπάρχουν κάποια καλά. Κ αυτό φάνηκε σε σένα (και σε εμένα). Πάντως εμένα όταν έγινε η υπερδιέγερση από το κέντρο με έπαιρναν κάθε τρίωρο τηλέφωνο να δουν πως είμαι. Σε ο, τι αφορά στους φυσικούς: είναι δύσκολη διαδικασία, χρονοβόρα και πολλές φορές απογοητεύεσαι γιατί μπορεί να μην έχουν καλή κατάληξη. Κάνε προγραμμα με 50-100 μονάδες μόνο! Αφού έχεις παραγωγή! Και τώρα κουτσομπολιό: η τηλεπερσονα έχει μείνει έγκυος δλδ σε αυτόν; Από ο, τι κατάλαβα είναι ο τύπος που ντύνεται περίεργα;
 12. Κορίτσια σας παρακαλώ! Όταν αποφασίζετε να θυσιάσετε τα λεφτά σας να τον προτιμάτε πρώτο! Δεν του αρέσει να τα δίνετε πρώτα αλλου!
 13. Εγώ λέω να βάλουμε ρεφενέ 120 μπικικίνια να ξαναπάς! Να τον γλεντήσεις τον επιστήμονα!
 14. Κάπου λίγη ντροπή ρε παιδιά δεν υπάρχει; Ένας σεβασμός στον πόνο τόσων ζευγαριών που προσπαθούν και πέφτουν και ξανά πέφτουν; Έχω πολλά νεύρα. Είχα κλείσει ραντεβού πέρσι τέτοιο καιρό και ευτυχως το ακύρωσα. παντως τον μάγκα με επιτυχιες σαν τις δικές του ξέρω κ εγώ να τον κάνω. Το θέμα είναι να βρεις έναν γιατρό να σε πιστέψει, να προσπαθήσει μαζί σου, να καταλάβει τον πόνο σου. Καλά κάνετε και τα γράφετε, γλιτωνετε πολύ κοσμο από κακοτοπιές. Έλεος δλδ λίγο.
 15. Καλημέρα. Από συμβολαιογράφο συντάσσεται. Πολλές φορές το κέντρο σου δίνει κ πρότυπο για να το φέρεις όπως το ζητανε.