mirtouli12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  23
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

111 εμφανίσεις προφίλ
 1. Δεν το λέω για να γελάσουμε! Έχω πολλές αμφιβολίες ως προς τη διαδικασία και τη διαφάνεια αυτής!
 2. Συμφωνώ απολύτως! Άβυσσος τι γίνεται αφού σου τα πάρουν! Μας βλέπω να έχουμε παιδιά σε όλα τα μήκη κ τα πλάτη της γης!
 3. Καλησπέρα!περιπου ποσο σου κοστίζει η κάθε ωοληψια και κατάψυξη; Επίσης σε ποιο κέντρο είσαι;
 4. Την παλινδρομη την έπαθα πριν πέντε μερες... δεν ξερω τι θα κάνουμε. Λέω να αρχίσω με ραντεβού σε γενετιστρια- εμβρυολογο κ βλεπουμε. Ξεκινάω μελετώντας τους λόγους αποτυχίας της κύησης κ μετα ιδωμεν..
 5. Εγώ έχω πάθει παλινδρομη με σπερμα από μικρογονιμοποιηση. Είχε σοβαρά θέματα το σπερμα μας όμως ποτε δεν πήγαμε σε ουρολόγο, καθώς ο γυναικολογος μας είπε ότι με την μικρογονιμοποιηση θα είναι οκ. Εμείς εξέταση κατάτμησης Dna δεν κάναμε ποτε και υπάρχει περίπτωση να είμαι στην κατηγορία ‘ συγγνώμη λαθος ‘. Ο, τιδηποτε μπορείς να προλάβεις, να το κανεις.
 6. Χωρίς να ειμαι γιατρός, και με βάση όσα διάβασα τον τελευταίο καιρό, μονο η μέθοδος μικρο γονιμοποίησης picsi μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση αυτή. Δεν ξερω αν την κάνουν ολα τα εργαστήρια κ ακομα δεν γνωρίζω το κόστος σε σχέση με icsi.
 7. Το ξέρω ότι μπορείς να με καταλάβεις, όπως και όλες οι κοπέλες που έχουν περάσει ανάλογες καταστάσεις, και ελπίζω ο χρόνος να μετριάσει τον πόνο μου. Απλά αισθάνομαι θύμα της ιστορίας, από την άποψη ότι βλέπω ότι τα κέντρα δεν εξατομικευουν στην εκάστοτε περίπτωση αλλά ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα όπως και να εχει.. το χρήμα να ρέει κ ο καθένας από εμάς είναι άλλος ένας από τους πολλούς. Συγγνώμη για όσα λέω αλλά έχω θυμό. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που υπάρχετε και αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη. Θα ήλπιζα να μην ήταν καμία από εμάς στη θέση αυτή...
 8. Έγιναν 3 βλαστοκυστες. Μας έμεινε μια δλδ και τώρα σκέφτομαι ότι μόνο μετά από όλες αυτές τις εξετάσεις θα κάνω επόμενη εμβρυομεταφορα. Ακόμα και αν ο γιατρός δεν θέλει, θα τις κάνω μόνη μου. Το θέμα είναι ότι, αν με είχαν ενημερώσει ότι πρέπει να κάνω αυτές τις εξετάσεις εκ των προτέρων, έστω και δυνητικά, θα τις είχα κάνει με βεβαιότητα από το να δίνω τα χρήματα αυτά για απόξεση αλλά πολύ περισσότερο από το περνάω αυτόν τον ψυχολογικό γολγοθά που κοντεύει να καταστρέψει κ τη σχέση μου με τον άνδρα μου...
 9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Διαβασα κ εγώ ανάλογα άρθρα. Ακόμα ήθελα να σας ρωτησω επειδή σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού στη γνωστή αιματολόγο μετά από παλινδρόμηση στην 8η εβδομάδα .. σε βάζει να κανεις ολόκληρη λίστα εξετάσεων; Τι κοστοσ Περίπου έχουν; Αυτά δεν έπρεπε να τα κάνω πριν την εξωσωματική; Ερωτώ διότι αν ο καρυοτυπος του εμβρύου βγει χωρίς χρωμοσωματικα προβλήματα - κατά την άποψη μου- προκύπτει φάουλ του κέντρου εξωσωματικής που δεν με έβαλε να κάνω βασικές εξετάσεις πρώτα. Όπως επίσης και την κατάτμηση Dna που δεν μας έβαλε να κάνουμε με τόσες ανώμαλες μορφές. Συνελεξαμε 16 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν μόλις 5 από τα 10 που μας είπαν ότι ήταν καλά . Έχω μπερδευτεί με την αντιμετώπιση και έχω αρχίσει να αμφιβάλλω.
 10. Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, δεδομένου ότι βλέπω πως πολλές έχουμε γίνει ‘γιατροί’ εδώ μέσα, πολλές φορές ίσως κ καλύτεροι από κάποιους με πτυχίο: ο κατακερματισμός είναι ικανός να προκαλέσει παλινδρόμηση εμβρύου; Θέλω να πω.. αν γίνει μικρό γονιμοποίηση (και ρωτάω γιατί εμείς έχουμε 99% ανώμαλες μορφές κ κάνουμε για το λόγο αυτό μικρό γονιμοποίηση) και επιτευχθεί γονιμοποίηση, στην πορεία γίνει βλαστοκύστη και έπειτα εμφύτευση.... είναι δυνατόν ο κατακερματισμός να κάνει τη ζημιά μετά; Αν αποκλείσουμε βέβαια θρομβοφιλια, αυτοάνοσα κλπ... επίσης άλλη ερώτηση: σε πόσες από εσάς ο γιατρός πρότεινε το pcr περιόδου για αποκλεισμό χλαμυδιων, μυκοπλασματων και όλων των άλλων σαν προληπτικά;
 11. Άρθρο 50 παρ. 8 ν. 3528/07 (δημοσιοϋπαλληλικος κώδικας): Στις υπαλλήλους στις οποίες εφαρμόζονται μέθοδοι ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του ν. 3305/2005 χορηγείται άδεια επτά (7) εργάσιμων ημερών με πλήρεις αποδοχές, ύστερα από βεβαίωση του θεράποντος ιατρού και του διευθυντή μονάδας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (Μ.Ι.Υ.Α).
 12. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η ovitrelle θέλει 36 ώρες να κάνει ωορρηξία; Τι ώρα θα πας αύριο; Γιατί, αν σου πουν πρωί, κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση.Τι κύκλο έχεις; Είναι δυνατόν να έχεις ωορρηξία την 7η μέρα; Κάπως δεν σου τα λένε καλά...
 13. Πληρώσατε για το σημερινό; Απλά για να δει στον υπέρηχο;
 14. Μέγα λάθος. Άκυρη ενέργεια. Δεν γίνεται μετά από διέγερση να ξεκινάς νέα, έστω κ πιο ήπια διέγερση, χωρίς να έχεις ελέγξει τόσο το ενδομήτριο όσο και τις ωοθήκες. Σφάλμα του γιατρού 100%.
 15. Δεν σου έκανε υπέρηχο πριν την έναρξη της περιόδου να δει αν έχεις κάποια κύστη η ο, τιδηποτε άλλο;