mirtouli12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  45
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

168 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πολλα συγχαρητήρια και στα δυο κορίτσια μας! Να σας πάνε ολα κατ´ευχήν! Κορίτσια δεν ξερω για σας αλλα εγω σημερα συγκινήθηκα, με πήραν τα ζουμιά. Μου ειστε άγνωστες κ ομως τόσο γνωστές! Καταλαβαίνω τη χαρά σας και θελω να έλθει κατι ανάλογο σε όλες μας!
 2. Λόγω ιστορικού καρκίνου μαστού στην οικογένεια τρέχω συνέχεια σε μαστολογο. Μου είπαν ότι μέχρι τις 4 προσπάθειες- θεωρητικά πάντα κ σύμφωνα με έρευνες- είσαι ασφαλής.
 3. Μαίρη χάρηκα σαν να ήταν για μένα! Με το καλό! Μας δίνεις κουράγιο και δύναμη!
 4. Αν δεν σε πειράζει να μας πεις, σε ποιο κέντρο είσαι;
 5. Να σκέφτεσαι θετικά σε παρακαλώ πολύ! Η τύχη θα είναι με το μέρος μας!
 6. Γιατρός δεν είμαι να ξέρω σίγουρα αλλά φαντάζομαι χρειάζεται κάποια στενή παρακολούθηση η διαδικασία..
 7. Να σου πω κάτι: ποτε δεν ξέρεις ποτε είναι το τυχερό σου!! Φαντάζεσαι αυτή η μικρούλα βλαστοκύστη σου να είναι το παιδάκι σου; Τι σχέση έχει η ηλικία; Κάθε βλαστοκύστη έχει τη δίκη της δυναμική! Κ εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τα πολλά φάρμακα λόγω καρκίνου μαστού της μητέρας μου.
 8. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ αλλά επειδή έχω την εκκρεμότητα θα μείνω για να τελειώσει. Γιατί δεν βάζεις αυτή που έχεις κατάψυξη; Δεν το σκέφτεσαι καθόλου; Έλα μου ντε; Πες τα χρυσοστομη!! Προφανώς βρε κορίτσια σε αυτά τα κέντρα έχουν τοσο πολύ κόσμο που προσπαθούν να μειώνουν τις επισκέψεις μας για εξέταση..με οποίο κόστος... Και τα cyclacur παιδιά δεν είναι καραμέλες. Προκαλούν οστεοπενία . Όλα τα σκέφτομαι αλλά ...
 9. Έκανα τον πρώτο υπέρηχο την 10η μέρα και δεν μου είπε κάτι, την 12η ημέρα που έκανα τον δεύτερο υπήρχε ένα ωάριο εμφανέστατο και οι αιματολογικές έδειξαν να κατεβαίνει η οιστραδιολη αντί να ανεβαίνει. Τηλεφωνικά λοιπόν μου είπε ότι δεν προλάβαμε την ωορρηξία. Κ εμένα μου φαίνεται περίεργο.
 10. Ναι τον ρώτησα γιατί εγώ την προηγούμενη εμβρυομεταφορα την έκανα σε εντελώς φυσικό κύκλο μόνο κάνοντας ovitrelle. Αυτή τη φορά, και επειδή μας έχει μείνει μόνο μια βλαστοκύστη, μου είπε ότι θέλει να είναι απόλυτα ελεγχόμενο το σύστημα γι’ αυτό γίνεται..! Αν με ρωτάς, προτιμώ τον φυσικό. Αυτό που περνάω τώρα είναι δύσκολο. Εσυ σε τι φάση είσαι;
 11. Κορίτσια καλησπέρα! Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια μας που πήραν τα εμβρυακια τους στο σπίτι και σε όσα περιμένουν χοριακες! Ερώτηση: πήρα cyclacur λευκά για προετοιμασία ενδομητρίου για εμβρυομεταφορα (6 τη μέρα αρχικά και μετά 8 ) και επειδή δεν προλάβαμε την ωορρηξία πήρα 7 ημέρες τα καφε cyclacur. Το τελευταίο το πήρα την Τρίτη που μας πέρασε. Έχετε υπόψη περίπου σε ποσο καιρό αδιαθετείς; Έχω πρηστεί πολύ αλλά περίοδο δεν βλέπω και είμαι σαν την τρελή από τις ορμόνες! Ευχαριστώ πολύ!
 12. Καλή τύχη Μαίρη και σε όλα τα κορίτσια αυτών των ημερών! Παίδες ψυχραιμία! Η ζωή είναι μικρή! Πάμε όλες με θετική σκέψη και ελπίδα!
 13. Αυτό ακριβώς μου είπε. Ότι κατέβηκε η τιμή λόγω της ωορρηξιας.. ξέρεις την άποψη μου, μην γίνομαι κουραστική. Εγώ είμαι τρομερά επιφυλακτική πλέον.
 14. Δεν μου έδωσε εξήγηση. Ας μην γελιόμαστε, έχουμε δει πολλά. Τσαμπα τα φάρμακα κατά τα αλλά. Πλέον έχω διαμορφωμένη άποψη.