mirtouli12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  277
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο mirtouli12

 1. Μπορείς να πάρεις άδεια άνευ αποδοχών αν δεν μπορείς να πας για την ανατροφή του τέκνου. Ν. 4075/12. Επίσης ως σπουδαίο λόγο μπορεί να επικαλεστεί πολλά και διαφορά πράγματα, υπάρχουν ευφάνταστοι εργοδότες..! Διαφορετικά επιστρέφεις με μειωμένο ωράριο. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Οντως αν σου κάνει οικειοθελή, χάνεις το ταμείο ανεργίας. Ζύγισε τα.
 2. Δεν είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου τη δώσει την άδεια σωρευτικά. Είναι στη διακριτική του ευχέρεια. Προστατεύεσαι από τον νόμο για 18 μήνες μετά τον τοκετό αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να σε απολύσει αν επικαλεστεί σπουδαίο λόγο. Επίσης αν λείψεις από την εργασια για τουλάχιστον 4 μέρες αναιτίως θα σου υποβάλει στον σύστημα οικειοθελή αποχώρηση και αποχαιρετά τα πάντα.
 3. Εμενα η συζητηση μου ακούγεται παράλογη. Με συγχωρείς, σας πρόλαβε η ξαδέλφη σου κ ειπε τον σκύλο της ετσι? Μάλλον μας τρολαρεις, δεν εξηγείται αλλιώς..
 4. Από που είσαι? Έχω φίλες από Αγγλία και Αμερική με αυτό το όνομα... ολόκληρη πολιτεία των ΗΠΑ εχει αυτή την ονομασία. Κλασικό υποκοριστικό ειναι το Τζινα...
 5. Ο γιατρός μου λέγεται Σακκας. Πολύ προσεκτικός και άψογος στη συμπεριφορά! Και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Και έχουν και καλό εργαστήριο.
 6. Εγώ είμαι Αθηνα, είμαι στο Ρεα πια την έκανα την εξωσωματική με τις μισές μονάδες από αυτές που είχα πάρει στο κέντρο του Μ και πήγε πολύ καλά. Να μην το βάζετε κάτω, η ζωή είναι για να την κυνηγάμε από τα μαλλιά. Το ότι πέσατε στην λάθος περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν και γιατροί- άνθρωποι που δεν ακούγονται και δεν είναι πρώτες φίρμες.
 7. @Hopefully @Mariarick κορίτσια μου λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σας. Έχετε υπόψιν ότι το όνομα του οποιουδήποτε γιατρού δεν λέει τπτ, αν δεν συνοδεύεται από το αντίστοιχο εργαστήριο. Πολλω δε μάλλον που, από ο, τι φαίνεται, στην περίπτωση σας άλλος ήταν ο γιατρός και όχι αυτός. Ο Μ έχει καλό εργαστήριο στην Αθηνα αλλά, όπως προκύπτει από αυτά που γράφετε, δεν ισχύει το ίδιο για Το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.. πληροφοριακά, στο κέντρο του στην Αθηνα κόντεψα κι εγώ να πάθω υπερδιέγερση.. τις μονάδες τις δίνουν σαν στραγάλια.
 8. Δεν το λέω για να σε ανησυχήσω αλλά εμένα αυτά μου έχουν πει όλοι οι εξωσωματικοί που έχω απευθυνθεί αλλά και ο μαστολογος που με παρακολουθεί τακτικά.
 9. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και κάποιον άλλο γιατρό για να το επιβεβαιώσεις & αν επιλέξεις να συνεχίσεις με τον γιατρό που έχεις, να ελέγχεις τους μαστούς σου.
 10. Καλημέρα και συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τα διαστήματα μεταξύ των διεγέρσεων έχουν θεσμοθετηθεί καθαρά για ιατρικούς λόγους, για να ηρεμεί ο οργανισμός από τον καταιγισμό ορμονών. Όλα αυτά γινονται για την προστασία της υγείας μας. Αν διαβάσετε την αιτιολογική έκθεση του νόμου για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή περιγράφεται και αυτό. Επίσης ο εοπυυ δεν δίνει αλλεπάλληλα φάρμακα αλλά ζητά διαστήματα μεταξύ των προσπαθειών για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αυτά που λέει ο γιατρός σου που τα στηρίζει;
 11. Συγχαρητήρια! Με το καλό! Μάλλον θα σου αυξήσει την προγεστερονη ο γιατρός σου!
 12. Αν μιλάμε για 5-7 μέρες είναι με αποδοχές ναι. Ο γιατρός κρίνει πόσες μέρες σου δίνει.
 13. Δικαιούσαι κανονική αναρρωτική, ανεξαρτήτως εξωσωματικής. Αν έχεις δουλέψει τουλάχιστον 10 μέρες στη σύμβαση σου, παίρνεις κανονικά άδεια αναρρωτική, όση κρίνει ο γιατρός ότι χρειάζεσαι (κ δεν χρειάζεται να σου γράψει ο γιατρός και την ακριβή αιτία).
 14. κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες! Με το καλό!
 15. Δεν υπάγεσαι στον υπαλληλικό κωδικό αλλά στην εργατική νομοθεσία ως ιδοχ. Τώρα πρόκειται να περάσει ρύθμιση για τον ιδιωτικό τομέα και προφανώς και για ιδοχ.
 16. Συγγνώμη το πρωτόκολλο κοβιντ δεν οφείλεις να το γνωρίζεις εσυ αλλά το κέντρο εξωσωματικής. Αυτοί σε στέλνουν κατόπιν συνεννόησης στο Αττικό... έκανες και οβιτρελ δλδ; Σε ποιο κέντρο είσαι; Αν το είχες γράψει εδώ θα σου το είχαμε πει. Εγώ το ξέρω από τον Σεπτέμβρη που είχα ωοληψια, είχα διαβάσει μια ανάλογη είδηση. Μα είναι δυνατόν;
 17. Πηγες στο Αττικό δλδ για την ωοληψια; Πως ήταν η διαδικασία; Τι ατυχία..
 18. mirtouli12

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Να σας ζήσει κοπέλα μου! Γερό και τυχερο και σύντομα στην αγκαλια σου!
 19. mirtouli12

  Εγκυμοσύνη εκτος γαμου ισλαμ

  Κορίτσι μου στενοχωριέμαι πολύ γι αυτά που διαβάζω... φίλη μου είχε πατέρα Τούρκο που ερωτεύτηκε τη μητέρα της, ήλθε Ελλάδα, έγινε χριστιανός και παντρεύτηκαν. Έκαναν δυο παιδιά, δεν είχαν σχέσεις όμως με τους δικούς του, καθώς η νοοτροπία εκεί είναι πίσω από τον ήλιο. Απλά όμως στάθμισε όχι τι λένε οι γονείς του και οι φίλοι του αλλά ποια είναι η στάση του απέναντι σε εσένα και στο παιδί σας. Αν δεν δείχνει αγάπη σε σένα και ασχολείται με το τι λένε οι δικοί του, αν έχει εξαφανιστεί και δεν δίνει δεκάρα για το παιδί του, συγγνώμη που θα στο πω αλλά ξέχασε τον και προχωρά. Αξίζεις εσυ και το παιδί σου κάποιον να σας αγαπά και να σας φροντίζει και να σας προσέχει. Αν αυτός δεν μπορεί, μην στενοχωριέσαι, δεν αξίζει τη στενοχώρια σου. Δώσε του τη σημασία που του αξίζει. Η ζωή προχωρά. Και το παιδί σου πρέπει να λάβει σωστά πρότυπα ζωής. Ο συγκεκριμένος, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά είναι κότα.
 20. Έχεις δίκιο κατάλαβα ότι ξεκίνησε τις gonal την 5η.
 21. Κορίτσι μου στις διεγέρσεις τα φάρμακα Τα ξεκινάμε συνήθως τη δεύτερη μέρα περιοδου. Εσυ γιατί την Πέμπτη; Το εμβρυολογικο είναι καλό; Δεν ρωτάς τόσα κορίτσια εδώ που τα έχουν καταφέρει στη Θεσσαλονίκη σε αλλά κέντρα να πας κάπου αλλου;
 22. Κι εμένα παρόμοια ακριβωσ Περίπτωση στο εμβρυογενεσις ! Εγώ συμφωνω ότι καίει κάποια αλλά όχι όλα. Εμένα έκαψε τα 6 από από τα 16. Άλλο που μου έλεγαν μετά ότι ήταν λόγω των ανταγωνιστών που βγήκαν αυτά έτσι (κοινώς μακακιες). Όμως από όσα θα σου απομείνουν αποκλείεται να μην υπάρχουν κάποια καλά. Κ αυτό φάνηκε σε σένα (και σε εμένα). Πάντως εμένα όταν έγινε η υπερδιέγερση από το κέντρο με έπαιρναν κάθε τρίωρο τηλέφωνο να δουν πως είμαι. Σε ο, τι αφορά στους φυσικούς: είναι δύσκολη διαδικασία, χρονοβόρα και πολλές φορές απογοητεύεσαι γιατί μπορεί να μην έχουν καλή κατάληξη. Κάνε προγραμμα με 50-100 μονάδες μόνο! Αφού έχεις παραγωγή! Και τώρα κουτσομπολιό: η τηλεπερσονα έχει μείνει έγκυος δλδ σε αυτόν; Από ο, τι κατάλαβα είναι ο τύπος που ντύνεται περίεργα;
 23. Κορίτσια σας παρακαλώ! Όταν αποφασίζετε να θυσιάσετε τα λεφτά σας να τον προτιμάτε πρώτο! Δεν του αρέσει να τα δίνετε πρώτα αλλου!
 24. Εγώ λέω να βάλουμε ρεφενέ 120 μπικικίνια να ξαναπάς! Να τον γλεντήσεις τον επιστήμονα!