Foteini 25

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  36
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Και εγώ 25/9 έχω ΠΗΤ. Και είναι και τα γενέθλια μου!!
 2. Τα ίδια, κοιμάμαι άπειρα. Δεν κάνω εμετό, έχασα όμως 2 κιλά. Ελπίζω σε ένα μήνα το πολύ να φύγουν οι αναγούλες.
 3. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί είχα μπερδευτεί λίγο. Και εγώ όλο κοιμάμαι και έχω αναγούλες, γενικά τίποτα δεν θέλω να τρώω αλλά μπουκωνομαι. Αχ ποτέ φεύγουν αυτά τα συμπτώματα;;
 4. Καλησπέρα κορίτσια, εγώ αύριο μπαίνω 7η βδομάδα. Ακούσαμε καρδουλα την προηγούμενη βδομάδα. Αν πάνε όλα καλά τέλη Σεπτέμβρη θα έχουμε και εμείς το πολυπόθητο μωράκι μας.
 5. Δύο είχαμε βάλει, μακάρι να τα καταφέρουν και τα δύο, θα είναι μεγάλη ευλογία, 2020 με δίδυμα. Ο γιατρός λέει ότι συνεχίσουμε έτσι θα είναι δίδυμα αλλά μέχρι να δούμε σάκους δεν μπορούμε να ξέρουμε.
 6. Έτσι ακριβώς θα συμφωνήσω και εγώ. Έχουν τους καλύτερους εμβρυολογους, αυτός είναι ο λόγος που πήγα. Ο γυναικολόγος δεν παίζει ρόλο. Αυτό που μετράει είναι το εργαστηριο και ο εμβρυολογος. Πρέπει να είναι καλές οι συνθήκες του εργαστηρίου για να αντέξουν τα έμβρυα.
 7. Κορίτσια όλα καλά με την δεύτερη χοριακη, είχανε το διπλασιασμό, θα περιμένω τώρα τον υπερηχο για να δούμε σάκους.
 8. Embryolab Θεσσαλονίκης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι, όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά.
 9. Λοιπόν το έπιασες το νόημα, πολλά παίζονται με τις φαρμακευτικες, ο σύζυγος μου δουλεύει στο φαρμακευτικό τομέα και το βλέπει. Το προφερτιλ έχουν κάπου στα 80 και τα σπερμοτρεντ 150 και άνω. Τα διαφημίζουν πολύ γιατί είναι από ελληνικές εταιρείες, τα wellman κάνουν 14ευρω και είναι η καλύτερη αγγλική εταιρεία, έχουν βραβευθεί. Σκέψου με αυτά η κινητικότητα μας από 10% έφτασε σε αυτή την εξωσωματική το 63% που είναι σούπερ. Δηλαδή ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί και να πιαναμε φυσιολογικά αλλά δεν ήθελα άλλο να περιμένω. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να δείτε, δεν είναι αποτρεπτική η τιμή. Εμείς πάντως είδαμε πολύ μεγάλη διαφορά ακόμη και στις μορφολογία, είχαμε 1,5 φυσιολογικές μορφές και πήγαμε στο 3 τώρα όπως και αριθμό με τα άλλα είχαμε αριθμό 14, 15, 17 εκατομμύρια ενώ με τα wellman φτάσαμε τα 25.
 10. Για το αυξημένο dfi εδώ και ενάμιση χρόνο έπαιρνε βιταμίνες πχ profertil και spermotrend και γενικά δεν υπήρχε βελτίωση μετά κανένα τρίμηνο πριν την εξωσωματική πήραμε τα wellman και παρόλο που ήταν φτηνά, 14ευρω είδαμε βελτίωση. Έβγαλα 24 ωάρια, τα 14 ήταν γόνιμα. Γονιμοποιηθηκαν τα 13.Εγιναν τα 6 βλαστοκυστες. Οι 3 είχαν ανωμαλίες, μια ήταν μωσαϊκό και δύο υγιείς. Φαντάσου χωρίς τον προεμφυτευτικο αν έβαζα τα άλλα τρία ή και τέσσερα θα είχα αποβολή η αργότερα διακοπή κυησης. Ναι στο χρωμόσωμα 9. Στην Θεσσαλονίκη, embryolab.
 11. Λόγω χρωμασωματος και κατακερματισμου
 12. Ε ναι αφού δεν υπάρχουν ανωμαλίες στο σπέρμα δεν υπάρχει λόγος. Εμείς λόγω κιρσοκηλης, κατακερματισμου και χρωμοσωματος είχαμε επιβαρυμενο σπέρμα.
 13. Για 6 εμβρυακια πληρώσαμε 2100. 800 για το κέντρο και κάπου 220 το έμβρυο.
 14. Sissy μου έχεις απόλυτο δίκιο. Όλα μέσα στην ζωή είναι. Να χαίρεσαι το μωράκι και από δω κι πέρα μόνο χαρές. Τον απλό κάναμε στο Παπαγεωργίου πήγαμε στην Θεσσαλονίκη, δωρεάν είναι αλλά το dna fragmentation ή κατακερματισμο τον πληρώσαμε 150ευρω, δεν γράφετε.
 15. Είχαμε κάνει καρυοτυπο και μάθαμε πως ο σύζυγος έχει ανωμαλία στο χρωσωμα 9 επίσης έχει 48% κατακερματισμο. Οπότε θέλαμε να διαλέξουμε τα καλύτερα έμβρυα. Χωρίς προεμφυτευτικο δεν φαίνεται αν τα έμβρυα έχουν σωστό DNA. Με απλά λόγια φαίνονται άρτια και μέσα είναι προβληματικά.