Χριστινουλα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  10
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα σας κορίτσια Λόγω ενός θέματος που έχω θέλω να πάρω μια δεύτερη γνώμη! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό γυναικολόγο που να είναι οικονομικος?
 2. Καλησπέρα κορίτσια...έχω κύκλο 22-24 ημερών περίπου, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης αν κάνω με περίοδο? Γνωρίζει καμοια?
 3. Καταλαβαίνω και εμένα είναι λίγο περίεργος αλλά περίπου αυτές τις μέρες είναι, τέσπα σε ευχαριστώ πολύ Οκκ σε ευχαριστώ πολύ
 4. Καλησπέρα κορίτσια..να σας κάνω μια απλή ερώτηση σε κύκλο 22-24 ημερών πότε πιστεύετε είναι οι ιδανικές μέρες για να συλλαβεις μωρό? Γνωρίζει καμιά κοπέλα που να έχει και αυτή μικρό κύκλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
 5. Καλησπέρα κορίτσια, έμαθα ότι είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και λόγω οικονομικής στενοτητας σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, θέλω να μάθω αξίζει? Τι δωμάτια έχει, αν δώσεις τίποτα μπορούν να σε πάνε σε θέσεις που έχω διαβάσει, λόγω ενός θέματος θα το πάω με καισαρική γίνεται επισκληριδιος ή ραχιαια? Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά σαν αγχώνομαι με όλα αυτά που γίνονται και θέλω να έχω μια ιδέα!σας ευχαριστώ όπως και να έχει!
 6. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!εσύ έχεις κανένα φυλλάδιο με τις προσφορές της κλινικής, και αν ναι γίνεται να με το στείλεις!!
 7. Καλησπέρα σου...να σε ρωτήσω κάτι οι τιμές που είπες για την βιοκλινικη είναι μαζί με αναισθησιολογο και παιδίατρο?ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 8. Λυπάμαι πολύ για αυτή την εμπειρία που ειχες, καλή είναι η γυναικολόγος και συνεργάζεται με βιοκλινικη και γενική!
 9. Καλησπέρα σας Κορίτσια..γέννησε καμιά πρόσφατα στη βιοκλινικη,θέλω να μάθω λίγες πληροφορίες επί κοβιντ τι παίζει, αν επιτρέπεται ο μπαμπάς, τι τιμές παίζει, αν ε έχεις το μωράκι 24ωρο όλο δίπλα σου!
 10. Καλησπέρα μανούλες ή και υποψηφιες μανουλες...θέλω να κάνω μια ερώτηση για την βιοκλινικη θεσσαλονικης αν έχει καμιά κοπέλα εμπειρία πρόσφατη, αν εμεινε ευχαριστημενη ,οικονομικά πως την φάνηκεα