CoffeeMaker

Administrators_converted
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  95
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο CoffeeMaker

 1. Γειά σας ! κάνατε το τέστ χοριακής και έχετε τιμές, που δεν ξέρετε εάν είναι στο πλαίσιο της φυσιολογικής εγκυμοσύνης, ή έχετε αμφιβολίες για την ορθότητα της πληροφορίας που έχετε ; Αυτό είναι το θέμα ακριβώς για αυτό το σκοπό! Καλή επιτυχία σε όλες/όλους! Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές χοριακής γοναδοτροπίνης Εάν θέλετε να ξέρετε εάν η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται φυσιολογικά, τότε το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε αν η χοριακή στο αίμα σας αυξάνεται φυσιολογικά - με επαναλαμβανόμενες χοριακές, εάν το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός σας. Δεν είναι μία μόνο συγκεκριμένη τιμή η σωστή, περισσότερη σημασία έχει η αύξησή της.!
 2. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες που θέλουν να αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους!
 3. Γειά σας ο σύνδεσμος δε λειτουργεί, αν θέλετε τοποθετήστε καποια άλλη φωτογραφία
 4. Αγαπητά μέλη χρειάστηκε να κρύψουμε κάποιες δημοσιεύσεις. Θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα προφίλ στο facebook ένα προφίλ εδώ και να λέει ότι είναι έγκυος. Από την στιγμή που ανακοινώνετε εδώ δημόσια την ύπαρξη ομάδας στο facebook παύει να είναι μυστική. Το facebook δεν είναι τρόπος ταυτοποίησης για να διασφαλίσετε ότι δε σας παρακολουθεί κακόβουλο άτομο. Ότι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο όταν βρίσκεται σε ομάδα περισσότερων ατόμων κρυφή είτε δημόσια, είναι εκτός του ελέγχου σας και μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει. Δημοσιεύουμε το κείμενο αυτό για να γίνει κατανοητό ότι η οποιαδήποτε "κρυφή" ομάδα στο facebook δεν είναι σε καμία περίπτωση πραγματικά κρυφή ή μυστική. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα δημιουργούνται ομάδες facebook γυναικών που θα γεννήσουν το ίδιο διάστημα, αυτό όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να ανακοινώνεται μία "Κρυφή" ομάδα δημόσια και να υπάρχει προτροπή στα μέλη να συμμετάσχουν εκεί. Γι' αυτό το λόγο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την δημόσια προτροπή σε τέτοιες ομάδες. Παρακαλούμε να μην προβαίνετε σε δημόσιες αναρτήσεις που να προτρέπουν συμμετοχή σε "κρυφές" ομάδες. Στην περίπτωση που δείτε κάποια τέτοια προτροπή ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αναφορά που θα μας κάνετε. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το διαδίκτυο δημιουργεί κάποιες φορές την ψευδαίσθηση ότι γνωρίζουμε κάποιον πολύ καλά. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό. Προσέχετε πάντα τις πληροφορίες που δίνετε/δείχνετε. Επίσης στο Θέμα της ανωνυμίας. Από την στιγμή που εδώ θέλετε να κρατήσετε ανωνυμία να αποφεύγετε να συμμετέχετε ταυτόχρονα με τα ίδια μέλη σε ομάδες facebook εάν ο λογαριασμός του facebook σας περιέχει σε κάποιο σημείο, στοιχείο ταυτοποίησης σας. Εκείνη τη στιγμή αναιρείται η ανωνυμία σας και συνδέεται με τις πληροφορίες που έχετε αναρτήσει εδώ, σε όσα μέλη γνωρίζουν την ύπαρξη των δυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 5. Οι γυναίκες και τα ζευγάρια που αντιμετώπισαν πολλάπλές παλλίνδρομες & αποβολές, έχουν με κάθε προσπάθεια περισσότερα & συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα, κάθε μήνα στον οποίο υπάρχει καθυστέρηση/αναμονή. Αυτό είναι ένα θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες (ανεξάρτητα από το εάν γίνονται οι προσπάθειες με εξωσωματική ή όχι) θέλετε να λάβετε ή να δώσετε υποστήριξη.
 6. Γειά σας ! κάποιες φορές όταν υπάρχει στην παράθεση σύνδεσμος περνάει και η παράθεση αυτόματα από έγκριση! Όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχουν σύνδεσμο, περνούν από έγκριση, έτσι ώστε να αποφεύγονται spam επιθέσεις ή διαφήμιση. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας για τις εταιρείες που στέλνουν δείγματα. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ετών που δείχνουν ότι όταν δίνετε τα στοιχεία σας, αυτά δίνονται σε άλλες εταιρείες, τρίτους, παρανόμως με αποτέλεσμα όχληση καθημερινά με πολλά τηλεφωνήματα. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε εάν δώσετε αλλαγμένα προσωπικά στοιχεία και εάν λάβετε μετά τηλεφωνήματα τρίτων (πχ εταιρείες τηλεφωνίας ή άλλες ) που θα σας καλούν στο αλλαγμένο αυτό όνομα. Εάν έχετε δώσει πχ μόνο σε μια συγκεκριμένη εταιρεία το συγκεκριμένο όνομα, θα ξέρετε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, είναι αυτή που πούλησε τα στοιχεία σας σε τρίτους (σε εκπαιδευτήρια, σε νηπιαγωγεία, σε εταιρείες κινητής, σταθερής, ψυχαγωγίας) χωρίς την έγκρισή σας (παραβίαση νόμου περι προσωπικών δεδομένων). Ελέξγτε σε κάθε τι που συμπληρώνετε εάν έχει κουτάκι που γράφει "επιθυμώ να μου στέλνετε και άλλα νέα" και μην το τσεκάρετε, γιατί αυτό είναι συνήθως το νομικό παράθυρο που χρησιμοποιείται. Εάν θέλετε να αποφύγετε κάθε τέτοια όχληση, συστήνουμε να μην κάνετε αιτήματα για δειγματάκια.
 7. Γειά σας γίνεται κάποια επισκευή, για αυτό το λόγο μπορεί να δείτε κάποια περίεργα παράθυρα/συμπεριφορά του φόρουμ για την επόμενη ώρα, ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, δεν θα διαρκέσει πολύ ώρα αυτή η δυσλειτουργία. Σε σχέση με το προηγούμενό ερώτημα, δυστυχώς δεν είναι εφικτός αυτός ο τρόπος λειτουργιας του φόρουμ, έγινε σχετικό ερώτημα στην εταιρεία που έχει κατασκευάσει το λειτουργικό!
 8. 23/6-6/7 2ο Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Νέας Πεντέλης 2017 Το φεστιβάλ έχει δημιουργηθεί με την εθελοντική εργασία γονέων του Συλλόγου Γονέων Νεας Πεντέλης. Πραγματοποιούνται πολλές δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο αλλά προαιρετική συμμετοχή για την κάλυψη εξόδων (υπάρχει κάλπη όπου ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει ότι επιθυμεί): στόχος είναι χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του παιδικού σταθμού νέας Πεντέλης, όσον αφορά τον εμπλουτισμό του προγράμματος με μουσική, χορό & άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες για όλο το έτος - κάτι που επιτεύχθηκε επιτυχώς μετά την διεξαγωγή του περσινού φεστιβάλ που έγινε τότε για πρώτη φορά. Είναι μια πρωτοβουλία άξια μίμησης από άλλους συλλόγους γονέων σε όλη την Ελλάδα για αυτό και αναδεικνύουμε αυτή την προσπάθεια. Θα ακολουθήσει προσεχώς και κείμενο συνέντευξη προς τον Σύλλογο. "Παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμα παιδιών και γονιών από 23 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου. Μην τις χάσετε! Πέρυσι οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Νέας Πεντέλης έγιναν ερασιτέχνες ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, βαφείς, καταπιάστηκαν από χόμπι με τις διάφορες κατασκευές και έφτιαξαν το Παιδικό Θεατράκι. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε: κατάφεραν να του δώσουν ζωή! Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν τη χαρά να το δουν γεμάτο από γονείς και παιδιά με ωραίες αφορμές, όπως παιδικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικές δραστηριότητες. Ο σκοπός τους να βάλουν την τέχνη στη ζωή γονιών και παιδιών επιτεύχθηκε και έτσι φέτος το επαναλαμβάνουν! Δώστε κι εσείς, λοιπόν, το παρών στο Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης και τραγουδήστε με τους Burger Project, δείτε θέατρο σκιών από τον Γιάννη Νταγιάκο, απολαύστε την παράσταση της καταξιωμένης ομάδας Κοπέρνικος, ζωγραφίστε, κάντε χειροτεχνίες, ενθουσιαστείτε με τις μπαλονοκατασκευές και το face painting και κυρίως μοιραστείτε όμορφες, ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά σας. Περισσότερες πληροφορίες για το Σύλλογο και το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στα www.paidikotheatraki.gr και στο www.facebook.com/paidikotheatraki/ Το θεατράκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι αυτό που κατασκεύασαν οι γονείς με δικούς τους πόρους, έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιούνται οι δραστηριότητες μέσα στο έτος: Σύντομο βίντεο με αποσπάσματα από δραστηριότητες:
 9. 25/6 δωρεάν είσοδος στο Antetokounbros Event 2017 ΟΑΚΑ Οι πόρτες ανοίγουν 17.00 το παιχνίδι στις 19.00 θα είναι εκεί και η ομάδα του 2005 (πρωταθλητές ευρώπης). Αξίζει να επισκεφτείτε αρκετά νωρίτερα το ΟΑΚΑ μιας και από το πρωί θα διεξάγονται αγώνες μπάσκετ για έφηβους 16-18 ετών, όπου όσοι κερδίζουν στα παιχνίδια 3-3 θα παίξουν στο ημίχρονο του αγώνα, το βράδυ μέσα στο γήπεδο. Ανακοίνωση διάθεσης Free Pass για την εξυπηρέτηση του κόσμου To Eurohoops.net ανακοινώνει πως η είσοδος του κόσμου στο ΟΑΚΑ θα γίνει με δωρεάν πάσο (Free Pass) το οποίο θα είναι βραχιολάκι για το χέρι! Ο κόσμος θα μπορεί να τα βρει στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Με αυτό τον τρόπο και με τα Free Pass – βραχιολάκια να είναι χωρισμένα σε χρωματικές ενότητες, θα μπορεί να υπάρχει σωστή ροή στην είσοδο του κόσμου στο γήπεδο από όλες τις θύρες. Τα εκδοτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου που θέλει να παραλάβει δωρεάν πάσο την Παρασκευή και το Σάββατο. Αν και εφόσον δεν εξαντληθούν, τότε θα ανοίξουν και την Κυριακή, ημέρα της μεγάλης γιορτής. ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ (αναφέρεται στο βιβλιάριο υγείας). ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Τα εκδοτήρια στο πάρκινγκ P5 (του Παναθηναϊκού) από την πλευρά της Σπύρου Λούη και τα εκδοτήρια προς τον Σταθμό Ειρήνης (στάση ΗΣΑΠ) θα είναι ανοιχτά από τις 16.00 μέχρι τις 20.00. Επαναλαμβάνουμε πως το κάθε άτομο έχει δικαίωμα να παίρνει μέχρι και 4 Free Pass (βραχιολάκια) με την επίδειξη της ταυτότητάς του ή του αριθμού ΑΜΚΑ. Αν μιλάμε για οικογένειες με περισσότερα μέλη από 4 ή για παρέες με περισσότερα μέλη από 4, τότε πρέπει να πάτε παρέα στα εκδοτήρια τόσα άτομα, ώστε ο καθένας να μπορεί να προμηθευτεί από 4 πάσα και να καλύψετε τις ανάγκες σας. ΣΑΒΒΑΤΟ Τα εκδοτήρια στο πάρκινγκ P5 (του Παναθηναϊκού) από την πλευρά της Σπύρου Λούη και τα εκδοτήρια προς τον Σταθμό Ειρήνης (στάση ΗΣΑΠ) θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 μέχρι τις 15.00. Επαναλαμβάνουμε πως το κάθε άτομο έχει δικαίωμα να παίρνει μέχρι και 4 Free Pass (βραχιολάκια) με την επίδειξη της ταυτότητάς του ή του αριθμού ΑΜΚΑ. Αν μιλάμε για οικογένειες με περισσότερα μέλη από 4 ή για παρέες με περισσότερα μέλη από 4, τότε πρέπει να πάτε παρέα στα εκδοτήρια τόσα άτομα, ώστε ο καθένας να μπορεί να προμηθευτεί από 4 πάσα και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Σας παρακαλούμε να ζητήσετε και να προμηθευτείτε τον ακριβή αριθμό Free Pass που χρειάζεστε και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση περισσότερα, γιατί αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα και ενδεχομένως θα στερήσει από συνανθρώπους μας την δυνατότητα να απολαύσουν το Event της Κυριακής. Αν χρειαστεί, τα εκδοτήρια θα ανοίξουν και την Κυριακή 25 Ιούνη και θα είναι στη διάθεση του κόσμου, μέχρι αυτά να εξαντληθούν. Πάμε όλοι μαζί, να γίνουμε κοινωνοί σε μια ιστορική γιορτή! Οι πυλες ανοίγουν στις 17.00 ενω το show θα ξεκινησει στις 19.00! http://www.eurohoops.net/el/antetokounbros/466635/antetokounbros-2017-magikes-stigmes-sti-basketoupoli-thessaloniki-videos-photos/ Η Nike σε προσκαλεί στην απόλυτη εμπειρία μπάσκετ με τους Antetokounbros. Εαν είσαι 16 έως 18 χρονών (με χρονολογία γέννησης 1999-2001), φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή στο 3 on 3 τουρνουά μπάσκετ που θα γίνει στο Nike Basketball Lounge,στο Τείχος των Εθνών. Οι 2 φιναλίστ ομάδες θα παραλάβουν Nike εξοπλισμό και θα παίξουν αντιμέτωπες κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του μεγάλου αγώνα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, παρέα με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Οι ομάδες που θα σχηματιστούν μπορούν να περιλαμβάνουν άτομα από όλο το παραπάνω εύρος ηλικιών και να έχουν μέχρι και 4 παίκτες (απαραίτητη η προσκόμιση αποδεικτικού ταυτότητας, η ενυπόγραφη συγκατάθεση κηδεμόνα και βεβαίωση υγείας).Όλες οι ομάδες θα λάβουν το Antetokounbros tee και Nike pass για τον μεγάλο αγώνα του ΟΑΚΑ. https://www.nike.com/events-registration/event?id=82149&cp=EUNS_BRS_06132017_GR_BSKT_SU17_000
 10. Ντακάκι Χαρούπι - Παξιμαδάκια με 100% χαρουπάλευρο: χωρίς γλουτένη, πλούσιο σε ασβέστιο & μαγνήσιο, χωρίς κανένα άλλο συντηρητικό ή βελτιωτικά ή ζάχαρη... Τα βρήκαμε στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ με το πορτοκαλί λογότυπο, Σκ......της, στο διάδρομο με τα παξιμάδια! Είναι πεντανόστιμα:
 11. 31/5 από τις 20:30 Συναυλία με ελεύθερη είσοδο, στην Τεχνόπολη! "Αυτή την Τετάρτη 31 Μαΐου, ο Αθήνα9.84 Official Group γίνεται 30 κι εμείς γιορτάζουμε τα 30 του χρόνια on air με μία μοναδική συναυλία! Από τις 20.30, θα θυμηθούμε, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε μαζί με την Athens Big Band και τον Doros Dimosthenous - Δώρος Δημοσθένους, τον Johnny Vavouras and the Cadillacs, τον Manolis Famellos και τον Λάκης Παπαδόπουλος - Lakis Papadopoulos! Σας περιμένουμε! Είσοδος ελεύθερη*Join us: 30 χρόνια Αθήνα 9.84 #KatheMeraTexnopoli "
 12. Είδαμε αυτό το μικρό δωράκι και το λατρέψαμε. Κοστίζει μόνο 2 ευρώ (1.99) και πιστεύουμε ότι είναι το ιδανικό δωράκι για πάρτυ. Οι χάντρες κουμπώνουν μεταξύ τους με κλίκ και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τις ξανασυνθέσετε με άλλο τρόπο - ξανά και ξανά. Οι χάντρες αστέρια μπορούν να δεχτούν και άλλες χάντρες και λειτουργούν ως συνδετικοί κρίκοι. Η ποιότητα του πλαστικού φαίνεται αρκετά ανθεκτική/σκληρή και δεν μυρίζει. Είναι ιδανικό ως παιχνίδι και στο αυτοκίνητο, ή σε ταξίδια. Οι χάντρες φτάνουν για να φτιάξετε κολιέ και δύο βραχιόλια. Ηλικία - από 4 ετών.
 13. γειά σας δείτε το άρθρο που βρίσκεται εδώ. http://parents.org.gr/health/a707 Εάν σας ενδιαφέρει η vbac υπάρχουν εδώ οι κατευθυντήριες οδηγίες (Ελλαδας και Αγγλίας) στις οποίες οι γιατροί μπορούν να συμβουλεύονται. Παρακαλούμε εφόσον κανένας γιατρός δεν δημοσιεύει τις στατιστικές του (είτε σε θέμα VBAC είτε γενικά στους τοκετούς) κάθε "εμπειρία" σε τοκετούς VBAC μπορεί να είναι τυχαία ή σε αριθμό στατιστικά πολύ μικρή, ώστε να κάνει τον γιατρό που θα σας συστήσει ο οποιοσδήποτε " ικανό να κάνει VBAC". Απο την στιγμή που δεν υπάρχει καμία τέτοια πιστοποίηση ή βεβαίωση είτε α) σε εκπαίδευση, είτε β) με βάση τους αριθμούς τοκετών VBAC, δεν είναι λοιπόν ικανό πέραν των στατιστικών να δοθεί σε κάποιο γιατρό αυτός ο θετικός χαρακτηρισμός αλλά και κάθε τέτοια λίστα ή σύσταση συγκεκριμένων γιατρών, ενδεχομένως να παραπληροφορεί. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε οποιονδήποτε διαθέτει στατιστικές (τοκετών & vbac) που επιθυμεί να δημοσιευτούν, θα τις δημοσιεύσουμε ευχαρίστως άμεσα.
 14. Lego Play Factory The Mall The Mall: Νέο μόνιμο "εργοστάσιο" Lego, με καθημερινή λειτουργία & ελεύθερη είσοδο! Πλέον οι μικροί επισκέπτες του The Mall θα έχουν σταθερό σημείο αναφοράς - το νέο LEGO play factory, στο οποίο μικροί και μεγάλοι μπορούν να παίξουν & να κατασκευάσουν με ή χωρίς οδηγίες με τα γνωστά τουβλάκια. Βρίσκεται στον 3ο όροφο (στο επίπεδο των σινεμά & των εστιατορίων). Μια σταθερή γωνιά παιχνιδιού μεγάλης χωρητικότητας, χωρίς κόστος συμμετοχής, έλειπε από το The Mall - είναι λοιπόν μια εξέλιξη που καλύπτει ένα κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Τα γνωστά τουβλάκια, είναι γνωστό ότι προάγουν την δημιουργικότητα, την μαθηματική & οπτική αντίληψη, την στρατηγική σκέψη, την στοχοθέτηση κ.α. - ελάχιστα άλλα παιχνίδια της αγοράς συνδυάζουν τέτοιο όφελος, καλύπτωντας ταυτόχρονα το μεγαλύτερο δυνατό εύρος ηλικιών οι οποίες τα απολαμβάνουν. Οι γωνιές είναι πάρα πολλές - υπάρχει γωνιά με μεγαλύτερα τουβλάκια για παιδιά 2-3 ετών, γωνιά friends, starwars κλπ όπου μπορεί ο καθένας να κατασκευάσει ότι επιθυμεί. Οι γονείς και τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να εκτονωθούν στον κάθετο τοίχο LEGO ( "Graffiti Wall" ) - όπου η βαρύτητα αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, δίνοντας μια εντελώς νέα διάσταση και όρεξη για δοκιμές. Το πρώτο Brick Bar στην Ελλάδα, θα δίνει στα παιδιά από ένα καλάθι με lego και τις οδηγίες χρήσης μιας έτοιμης συσκευασίας. Όποιος καταφέρει να το φτιάξει, θα πάρει ένα μικρό δωράκι έκπληξη επιτρέφοντας την έτοιμη κατασκευή στο Bar.. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινές, με ελεύθερη είσοδο. Για όσα παιδιά κουράστηκαν και θέλουν να ξαποστάσουν υπάρχει προβολή ταινίας πίσω από το χώρο του Brick Bar. Ταυτόχρονα λειτουργεί και selfie μηχανή (βγάζετε φωτογραφίες με φόντο lego και τις στέλνετε στο εμαιλ σας) και το παιχνίδι "ποιό φιγουρίνι είσαι" - τοποθετείτε την παλάμη σας στο ειδικό σημείο και στην οθόνη βλέπετε ποιό φιγουρίνι σας ταιριάζει. Athens The Mall 21 0630 0000 Andrea Papandreou 35, Marousi 151 22 ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ : https://goo.gl/maps/FsFPdXWDggN2
 15. ευχαριστούμε για την απάντησή σας. θα εκτιμήσουμε κάθε άλλη άποψη και σε πμ αν όχι εδώ. Θα προωθούμε λοιπόν εδώ απευθείας τα ερωτήματα ωορηξίας/τεστ ωορηξίας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να βρούν απευθείας το σωστό θέμα, για αυτό ρωτάμε την άποψή σας έτσι ώστε να τα κατευθύνουμε κατάλληλα.
 16. Γειά σας ! θέλουμε την άποψή σας. Πιστεύετε ότι θα ήταν σκόπιμο να υπάρχει και ένα καφέ για τέστ ωορηξίας για όσες χρησιμοποιούν τα τεστ ωορηξίας ? Ή είναι καλύτερα όλα μαζί εδώ?
 17. Γειά σας , παρακαλούμε να μην παροτρύνετε τα μέλη τι να γράφουν ή τι να μην γράφουν. Αυτό είναι αρμοδιότητα των διαχειριστών. [Για οποιοδήποτε θέμα έχετε κάποια απορία μπορείτε να στείλετε αναφορά] Παράλληλα βέβαια, αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να υπάρξει κάποιο θέμα, όπου όποιος επιθυμεί να τοποθετήσει αρνητικές εμπειρίες έτσι ώστε να είναι όλες συγκεντρωμένες γιατί εδώ χάνονται όλες. Κάποια στιγμή και αυτό το καφέ, θα διαγραφεί, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Για αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να τοποθετούνται οι σημαντικές μαρτυρίες γενικότερα σε σταθερά σημεία, έξω από τα καφέ. Ίσως με αυτό το τρόπο θα μπορούν όλοι να΄εχουν αυτό που θέλουν. ; Θα μπορεί πάντα κάποιος να παραπέμπει σε αυτή την μαρτυρία και δεν θα χάνεται κάτι τόσο σημαντικό. Τοποθετήσαμε στο Parents νέο θέμα το οποίο θα μπορείτε να τις εξιστορήσετε έτσι ώστε άλλες μέλλουσες μητέρες να γνωρίζουν ότι κάθε τοκετός, δεν είναι καθόλου απλή ιστορία και για να ακουστεί αυτή η πλευρά που συνήθως δεν ακούγεται. Μπορεί να ονομαστεί αρνητικές εμπειρίες τοκετών. ? εάν θέλετε μπορείτε να προτείνετε εισαγωγικό κείμενο ή τίτλο. http://parents.org.gr/forum/topic/87171-arnitikes-empeiries-toketou-2017/ Ανοίγουμε ένα εδω, μπορεί πάντα να μετονομαστεί ή να προστεθεί κάτι. Ευχαριστούμε!
 18. Γειά σας! έγινε κατά λάθος η δημοσίευση αυτή. φυσικά συνεχίζετε στο ήδη υπάρχον!
 19. Αγαπητά μέλη, θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε το καφέ της εξωσωματικής στο parentscafe.gr ! ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλες και όλους!
 20. Γειά σας θα θέλαμε να προτείνουμε σε μέλη που ενδιαφέρονται για την δωρεά κατηγορίας φαρμάκων που αφορούν την διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης/ διέγερσης, να ανοίξουν κάποια ομάδα στο facebook η οποία να διαχειρίζεται την προσφορά αυτών των φαρμάκων. Είμαστε αναγκασμένοι να μην επιτρέπουμε την ανάρτηση δημοσιεύσεων εδώ στο φόρουμ (Ελληνικό νομικό πλαίσιο).
 21. Αγαπητά μέλη, εξαιτίας του ότι εδώ και χρόνια γνωρίζουμε ότι σε κάποιες αναγνώστριες περισσεύουν φάρμακα ενώ σε κάποιες άλλες λείπουν, θα θέλαμε να σας προτείνουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο δωρεάς φαρμάκων, έτσι ώστε όσοι τα έχουν ανάγκη να μπορέσουν να τα βρούν από το σύστημα του δημοσίου ή των εθελοντικών οργανώσεων Υπενθύμιση νομοθεσίας σχετικά με την διακίνηση φαρμάκων μέσω Διαδικτύου Η διακίνηση φαρμάκων (είτε με είτε χωρίς αντίτιμο) με οποιοδήποτε άλλο μέσο, πέραν αυτών που διευκρινίζει ο νόμος (ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ με αρ. πρωτ. 39600/17.10.2001 http://eof1.eof.gr/html/law11.html), δεν επιτρέπεται. Τα φάρμακα ειδικά όσα απαιτούν συνταγογράφηση έχουν συνταγογραφηθεί ειδικά για τον κάθε ασθενή. Σε περίπτωση που διαθέτετε φάρμακα τα οποία δεν τα χρειάζεστε, παρακαλείστε να τα επιστρέψετε στα φαρμακεία, είτε να τα ανακυκλώσετε σε επιλεγμένα σημεία της περιοχής σας είτε να τα παραχωρήσετε στα κοινωνικά ιατρεία της περιοχής σας - δείτε την λίστα πιο κάτω. Μπορείτε έτσι ώστε να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες στο να προβούν στην δωρεά, ή και στην αναζήτηση φαρμάκων, να δηλώσετε σε αυτό το θέμα "έκανα δωρεά τάδε φαρμάκου στο τάδε κοινωνικό ιατρείο " Μας ενημέρωσαν από τα κοινωνικά φαρμακεία, ότι όσα φάρμακα δεν αναζητούνται απευθείας από τα κοινωνικά ιατρεία, στέλνονται στα νοσοκομεία τα δημοσίου από όπου βρίσκονται παραλήπτες που τα έχουν ανάγκη. Παράδειγμα ενθαρρυντικού post, που θα βοηθήσει και άλλες αναγνώστριες να προβούν στην ίδια πρακτική αλλά και θα αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα στο δίκτυο κοινωνικών φαρμακείων ανά την χώρα. Μπορείτε εάν θέλετε να μας δηλώσετε μέσω αναφοράς μηνύματος (εδώ σε αυτό το μήνυμα) το κείμενο που θέλετε να δημοσιευτεί εδώ, έτσι ώστε να το δημοσιεύσουμε εμείς για εσάς, κάτι το οποίο θα αποφύγει την σύνδεση της περιοχής διαμονής σας, με τον ανώνυμο προσωπικό σας λογαριασμό εδώ στο φόρουμ, κάτι το οποίο θεωρείται προσωπικό δεδομένο και δεν είναι απαραίτητο να δημοσιεύσετε. Επικοινωνήσαμε με το συντονιστικό των κοινωνικών φαρμακείων και μας ανέφεραν ότι μπορείτε εάν θέλετε να πηγαίνετε εκεί (στα κοινωνικα φαρμακεια της περιοχής σας) τις ηπαρίνες που σας έχουν περισσέψει. Εάν το δηλώσετε εδώ, μπορεί όποια μητέρα το έχει ανάγκη να παραλάβει της ηπαρίνες από την περιοχή εκείνη, με την συνταγή γιατρου για τη συγκεκριμένη δοσολογία ηπαρίνης με πρόσφατη ημερομηνία. Επίσης, περιμένουμε απάντηση σχετικά με τα φάρμακα που έχουν να κάνουν με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Κοινωνικό Φαρμακείο Ιατρείο Αθήνας Ικτίνου 2 και Κλεισθένους Αθήνα, (3ος όροφος) τηλ.: 210-3802037 kifa.athina(ατ)gmail.com Επίσκεψη μόνο με ραντεβού.Παρακαλούμε καλέστε Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11πμ έως τις 6μμ http://www.kifa-athina.gr/ Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης Address: Esopou 24, Thessaloniki 546 27 http://koinwniko-iatreio.blogspot.gr/ Εντός Αττικής Κατάλογος Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής Περιοχή Διεύθυνση Τηλέφωνο Αργυρούπολη - Ελληνικό Πρώην Αμερικάνικη Βάση 210 9631950 Βύρωνας Ελλησπόντου 12 210 7228209 Ηλιούπολη Μαρίνου Αντύπα 81 2109970000 2109968868 Ν. Κόσμος (Στέκι Αλληλεγγύης Ν.Κόσμου) Μαστραχά 11 2109028697 Βύρωνα,Zωγράφου,Παγκρατίου, Υμηττού, Δάφνης, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Χολαργού, Παπάγου,Αγ. Παρασκευής: Ελλησπόντου 12- Βύρωνας 2107628209 6977747431 6948175441 Αθήνα Ικτίνου 2 2103802037 Περιστέρι Μακρυγιάννη 141Κηπούπολη 6976644933 Πατήσια Ταϋγέτου 60 2102012013 Αλληλέγγυο Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου Ιδομενέως 32, 3οςόροφος 210 2177024011 Σεπόλια Αμφιάραου 153 6944668923 Πετράλωνα- Κουκάκι - Θησείο Πρώην ΠΙΚΠΑ Άνω Πετραλώνων 6972751620 Αλληλέγγυο Πειραιά Ξενοφώντος 5 - Πελοπίδα --Κορυδαλλός 2104960790 N. Ιωνία Φιλελλήνων 1- Δ. Σολωμού 2102794733 Ν. Ηράκλειο Στέλλιου Καραγιώργη 1 2102794340 Σαλαμίνα "Στάση Ζωής" -- -- -- -- -- --Γ. Λουκά 36 Σαλαμίνα 2104650212 Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής Σεβαστουπόλεως 113 2103847374 Εκτός Αττικής Θεσσαλονίκη - Αισώπου 24 Βαρδάρη - Στο Λιμάνι, δίπλα στην αποθήκη 15-- - Στη Θέρμη (Νέο) 2310520386 2310 - 593582,6984248865-- 2310 465355 Πάτρα Μαιζώνος --19 Παλ. Αρσάκειο 2610420763 Ηράκλειο Μούγλων 41 Αλικαρνασσός 2813008525 Ρέθυμνο Καστρογιαννάκη 12 Παλ.Πόλη Ρεθύμνου 693734612,6948801600 Χανιά Πλ. Κολοκοτρώνη 2821092429 Aγ. Νικόλαος Κρήτη 25ης Μαρτίου 44 2841023392-- 6972576134 Αλεξανδρούπολη Κέντρο Νεότητας (απέναντι από το γήπεδο Φώτης Κοσμάς) 25510 88246 - 88249 Kιλκίς Σπάρτης 13 23410 25817 - 22114 Καβάλα Δημοτική Αγορά (1οςόροφος) 2513-500030 Σέρρες Ν. Νικολάου 21 (Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο) 2321053488 Ξάνθη Μητρ. Ανθίμου 1 2541084943 Bέρροια Καπετάν άγρα 7 2331074113 Πρέβεζα Έναντι Αγροτικής Τράπεζας 2682089805 Τρίκαλα Ομήρου 6 2431036900 Λάρισα Στεγάζεται στο Γεν. Νοσοκομείο 2410230031 Δράμα Αγίας Σοφίας 1, (Τουλούμπα) 698428610 2521777038 Θεσπρωτία Πρώην Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας 6940403400 Πτολεμαΐδα Παυλίδη Αδαμοπούλου 50 2463028339 Αίγιο 2621061948 Μεσσηνία (Καλαμάτα) Κτίριο Σχολής Νοσηλευτριών Νοσοκομείο Καλαμάτας Αγ. Δημητρίου - Οινουσών 2721089840 Ρόδος Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 85 2241036110 Δυστυχώς ακόμα και αν ήταν για καλό σκοπό η πρόθεσή σας, δεν μπορεί να επιτραπεί. Ελπίζουμε να κάνετε χρήση των παραπάνω μεθόδων έτσι ώστε τα επιπλέον φάρμακά που διαθέτετε να βρούν αποδέκτη εκείνον που πραγματικά τα χρειάζεται! ευχαριστούμε απο την διαχείριση πηγή λίστας από την Κλίμακα : http://www.klimaka.org.gr/ Κλιμακα: Κατόπιν έρευνας που διενεργήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία της ΚΛΙΜΑΚΑ, διαμορφώθηκε συγκεντρωτική λίστα με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για όλα τα Κοινωνικά Ιατρεία που λειτουργούν στη--χώρα. Η προσπάθεια αυτή, στόχο έχει να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει πολίτες οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι και χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η πλειοψηφία αυτών των Κοινωνικών Ιατρείων, είτε διαθέτουν φάρμακα στο χώρο τους είτε διασυνδέονται με Κοινωνικά Φαρμακεία. Επειδή η ίδρυση Κοινωνικών Ιατρείων προκύπτει από την ανάγκη των ανασφάλιστων πολιτών αλλά και από την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη εθελοντών επαγγελματιών και άλλων, ενδέχεται να λειτουργήσουν στο μέλλον και άλλα. Για το λόγο αυτό, αν κάποιος γνωρίζει ή--πληροφορηθεί για την ίδρυση ενός νέου Κοινωνικού Ιατρείου, παρακαλούμε να μας ενημερώσει προκειμένου να συμπεριληφθεί στη λίστα.
 22. 29.3 - 2.4 Η επιστήμη ήταν πάντα άρρηκτα συνεδεμένη με την τεχνολογία της κάθε εποχής - τώρα είναι ακόμα περισσότερο από ποτέ. Η επιτόπια εξερεύνηση χρήσιμων και πολύτιμων εφαρμογών της επιστήμης μέσω της τεχνολογίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξυπνήσει στα παιδιά και στους εφήβους την δίψα για γνώση ή και το έναυσμα να διαλέξουν αυτή την διαδρομή στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Το ASF (athens science festival) είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία ερεθισμάτων που προσφέρει στους επισκέπτες, μικρών ή μεγάλων ηλικιών. Τα εκθέματα προέρχονται από δημόσια & ιδιωτικά σχολεία, πανεπιστήμια, ΤΕΙ, όπως και από εταιρείες/χορηγούς. Έχουν όλα ενδιαφέρον, κάποια επικεντρώνουν στην επιστήμη χωρίς απαραίτητα να την συνδέουν με τεχνολογία ενώ άλλα εκθέματα φωτογραφίζουν αυτή την συμβίωση επιστήμης και τεχνολογίας στην ζωή μας ή και στο διάστημα. Η επίσκεψη αξίζει κατά τη γνώμη μας οπωσδήποτε, ενώ το εισιτήριο των 3 ευρώ είναι άκρως ικανοποιητικό για το φάσμα των δραστηριοτήτων και την ώρα που μπορεί κάποιος να περάσει βλέποντας τα εκθέματα και χρησιμοποιώντας τα. Όλα τα εκθέματα είναι διαδραστικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από παιδιά ηλικίας από 4 ετών - όσο μεγαλύτερα σε τόσο περισσότερες δραστηριότητες θα μπορέσουν να συμμετάσχουν. Μην ξεχάσετε να αφήσετε και λίγο χρόνο για να εκτονωθούν τα παιδιά και στο skywalk (από 6 ετών): http://parents.org.gr/events/a638 Τεχνοπολη Δημου Αθηναιων - Σταση Μετρο Κεραμεικός
 23. Ανανεώνουμε την λίστα και προσθέτουμε τις μεγαλύτερες ξενόγλωσσες ιστοσελίδες για κουτσομπολιό σελέμπριτι φωτογραφίες και τα τελευταία νέα των επωνύμων. http://www.BauerGriffinOnline.com- A site for photos directly from one of the paparazzi agencies. Due to the volume of photos they shoot, many go unused by other publications, so why not set up a site of their own for all the latest celeb sightings? www.Celebitchy.com - Though their name implies they will tend to be quite bitchy, they aren't quite as bad as some of the other sites out there. Don't get us wrong, there is a healthy dose of snark mixed in. www.Celebrity-Babies.com - When it comes to celebrities, it's never too early to start talking about them. If your parents are famous, then you too qualify for a whole blog dedicated to your comings and goings. www.Celebslam.com - Celebslam brings you all the usual rumors and gossip, but they are very upfront about the fact that they will insult you and make jokes about people potentially. .. doing things... to images of you. www.Defamer.com - Part of the Gawker blogging network, Defamer mixes traditional celeb gossip with Hollywood insider type chatter of what is going on behind-the-scenes of movies with a healthy dose of on-set spy shoots of movies in the work. www.Dlisted.com - Dlisted takes a decidedly tongue-in-cheek attitude towards the news of the celebs they discuss. The site practically drips with a theme of "get over yourselves." www.Egotastic.com - Covers general celebrity gossip, but they have a distinct fondness for female celebrities having "nipple slips" and problems getting in and out of cars properly. www.GossipGirls.com - Besides all of the normal gossip, Gossip Girls bring you movie reviews, countdowns to events, forums and more. www.HelloMagazine.com - A mainstay in the UK for years, also has branches in Canada, Spain, Greece, Mexico and Russia. www.HollywoodRag.com - A mixture of movie production gossip as well as standard celebrity fare. www.HollywoodTuna.com - HollywoodTuna has one concern, and one concern only: bringing you as skimpily clad pictures as possible of female celebrities. www.IDontLikeYouInThatWay.com - While they cover the same gossip as all the other sites, they do it with a decidedly acid tongue that leaves no question as to how they feel about each personality they cover. www.INFDaily.com - Another "photo agency" (read: group of paparazzi) with more photos than they could ever sell. It makes perfect sense to find some way to monetize them, and blogging is the perfect fit. www.JustJared.com - JustJared tends to mix your traditional paparazzi snaps of celebrities out on the streets with a lot of exclusive photos from the sets of various movies that are still in production. www.OKMagazine.com - OK! may be the newest of the celebrity magazines in the United States, but it has been all over the world for quite some time now. www.OMG.Yahoo.com - A mixture of your standard candid shots and gossip, along with video interviews from sources such as Access Hollywood. www.PacificCoastNewsOnline.com - A paparazzi group with offices in the UK and Los Angeles that shares their unsold photos on this website, along with the corresponding news. www.People.com - People tries to keep some semblance of not just being mainly about gossip and the lives of celebs with the occasional heart warming story, but they sure do love their gossip. www.PerezHilton.com - There is no way you could make a list of gossip sites without including the king of them all, Perez Hilton. Hated by some, loved by others, there is no denying that Hilton is on top of all the latest happenings. www.PinkIsTheNewBlog.com - As their tag line says, "everybody's business is my business," Pink Is The New Blog covers celeb news from every angle with a healthy dose of cattiness. www.PopGrind.com - Aggregates celebrity news from a small pool of sources, but gives you the full stories. www.PopSugar.com - Part of the endlessly growing Sugar network, Popsugar tends to focus on pictures of celebrities out doing their every day things and then tying those pictures in to various other news on them. www.StarMagazine.com - Formerly a supermarket tabloid, Star upgraded to a glossy magazine a while back and, of course, has a corresponding website for up-to-the-minute gossip. www.TMZ.com - Owned by AOL, TMZ made a name form themselves quickly with aggressive reporting, and seemingly being everywhere at once. It was a tad surprising they got their own TV show, but a sensible re-use of their content. www.TheSuperficial.com - As the name would imply, the site is about the most superficial actions, fashions and looks of the celebrity set. www.USMagazine.com - The online counterpart to the long running grocery checkout mainstay,US Magazine. www.WeSmirch.com - From the same people who bring us TechMeme, WeSmirch brings all of the latest gossip in to one handy aggregator. www.WWTDD.com - What Would Tyler Durden Do? Well, somehow I doubt that the Fight Clubcharacter would run a blog about celebrity gossip, but I could always be wrong. www.X17Online.com - X17 is big on exclusive photos and videos of the usual paparazzi targets out doing this and that, but they do aim for exclusivity more than most of the other sites." www.Yeeeah.com - Billed as being "for snarky people", it has a definite snide flavoring to all of their posts. So if you like your gossip with a side-order of condescending, this may be the site for you. πηγή: http://mashable.com/2008/06/12/celebrity-gossip/#1XCB7MXeTPqL
 24. Αξιόλογες εκθέσεις ή εκδηλώσεις με εισιτήριο. Σε αυτό το θέμα θα δημοσιεύουμε εκθέσεις ή εκδηλώσεις οι οποίες πιστεύουμε ότι αξίζει να επισκεφθείτε / δεν πρέπει να χάσετε. Από την πληθώρα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σαφέστατα είναι πάρα πολλές ενδιαφέρουσες και η επιλογή δεν είναι απλή. Στην περίπτωση που πιστεύετε οτι υπάρχει κάποια εκδήλωση που θα έπρεπε να παρουσιαστεί εδώ μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο editor(at)parents.org.gr .
 25. Με αφορμή το πολύ όμορφο θέμα που ανοίχτηκε στο http://www.parents.org.gr παίρνουμε πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε νέο θέμα εδώ! Ευχαριστούμε!