xaroumenh mama

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  993
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Διάφορα

 • Location
  χανια

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.970 εμφανίσεις προφίλ
 1. xaroumenh mama

  μανουλες Μαιου 2018

  Γεια σας κορίτσια ..!!! Τι κανεται κ τι κάνουν τα μωράκια σας ; Εμείς τη παρασκευή κάναμε το τρίτο εμβόλιο έκανε λιγα δέκατα αλλά μια χαρά ..!!! Εχουμε φτάσει 6900 κ 66 εκατοστά ..!!! Γυρίζουμε μπρούμυτα ανάσκελα καθόμαστε με στήριγμα προσπαθούμε να μιλήσουμε πιάνουμε το πόδι κ το βάζουμε στο στόμα μας γενικά βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε ...!!!!!
 2. Γενικά οι γυναικολόγοι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα είναι τι θα σου ταιριάξει εσένα ...!!! Εγώ έχω τον κύριο Μαρινάκη Γιάννη είναι εξωτερικός γιατρός ..!!! Του νοσοκομείου έχω ακούσει καλά λόγια για τον κύριο Στρατουδάκη ..!
 3. xaroumenh mama

  Μας αγνοεί?

  Εγώ πιστεύω ότι είναι της ηλικίας σε λίγο καιρό θα βλέπεις να κάνει ποιο πολλά πράγματα που δε θα σου αρέσουν ...!!! Όπως σου ειπαμε κ στο προηγούμενο θέμα που είχες ανοίξει προσπάθησε να ελαττώσεις τα μη ... Όσο ποιο πολύ του απαγορεύεις να κάνει κάτι τόσο ποιο έντονα θα το κάνει από αντίδραση κ μόνο γιατί ξέρει πως έτσι τραβάει την προσοχή σου ... Όταν κάτι δεν είναι τόσο επικίνδυνο προσπάθησε να τον αγνοείς εάν πάει να ανέβει στην αλλαξιερα κ φοβασε μη πέσει χωρίς πολλά λόγια τον κατεβάζεις με ήρεμο τρόπο κ του δίνεις κάτι άλλο να ασχοληθεί η μπορείς να του πεις αυτό είναι επικίνδυνο τον κατεβάζεις κ τον αοασχολεις με κάτι άλλο ..!!! Όσο για τη διασπάσει προσοχής που λες μπορώ να σου πω ότι ο γιος μου σε δύο μήνες κλείνει τα τρία είναι αρκετά υπερκινητικός κ δε παίζει με ένα παιχνιδι πάνω από πέντε λεπτά ... Αυτό που μπορείς να κάνεις ( κάτι που εγώ δε το έχω κάνει ακόμα βέβαια ) να μη του έχεις πολλά παιχνίδια δύο τρία παιχνίδια να του έχεις στο σημείο που βρίσκετε έτσι ώστε να μη βλέπει πολλά πράγματα κ του τραβάνε τη προσοχή κ κάθε βδομάδα φρόντιζε να τα αλλάζει κ να του δίνεις ένα άλλο παιχνίδι ...αν πχ φυλάξεις ένα παιχνίδι κ του το ξαναδώσεις μετά από μια βδομάδα να παίξει για εκείνον θα είναι πάλι κάτι καινούργιο ..!!!
 4. Ακόμα κ στα τουβλάκια σε μικρές ηλικίες απομακρύνεις τα μικρά κ κρατάς μόνο τα μεγάλα που κ να τα βάλει στο στόμα δε φοβασε μήπως τα καταπιεί .. εμείς πλέον στο λάπτοπ έχουμε βάλει ένα προστατευτικό για τα πλήκτρα κ δε μπορεί πλέον να τα ξεκολλήσει ..!!!!! Κ γενικά αν είναι παιδάκι που μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του αν κάνει κάτι που σε τρομάζει ξεκινάς να βάζεις ορια σταθερά .. δλδ στη παιδική χαρά αν δε θες να βάζει στο στόμα του ότι είναι κάτω του το λες με ωραίο τρόπο αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο κ δε μαρεσει αν το ξανα κάνεις θα σε πάρω να φύγουμε του δίνεις δύο ευκαιρίες κ τη τρίτη τον περνεις κ φεύγετε .. αν πάλι δεν είναι εύκολο εκείνη την ώρα να φύγετε του λες ότι την επόμενη φορά δε θα έρθουμε στη παιδική χαρά αλλά το τηρείς ... Εμένα ο γιος μου άρχισε να τα καταλάβενει αυτά στα 2,5 χρόνια αλλά παιδιά τα καταλαβενουν κ σε μικρότερες ηλικίες.. αυτό σε οτιδήποτε μας ενοχλεί όχι μόνο για ότι βάζει στο στόμα του ..!!!! Αλλά γενικά σε αυτές τις ηλικίες τους αρέσει πολύ η εξερεύνηση κ να τεσταρουν τα όρια μας αλλά κ τα δικά τους ...!!!!
 5. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κ με το καλό να υποδεχτείς το τρίτο ...!!! Ο γιος μου είναι 34 μηνών κ Ακόμα βάζει ότι βρει στο στόμα του κ γενικά θέλει να κρατάει κάτι στο χέρι του για να το βάζει στο στόμα του να το δαγκωνει ... Όσο του λες όχι μη κ του δίνεις σημασία τόσο χειρότερα τα κάνεις γιατί με αυτό τον τρόπο τον προκαλείς να τα κάνει συνέχεια γιατί ξέρει πως με αυτό τον τρόπο σου τραβάει τη προσοχή κ ασχολησε μαζί του κ βρίσκει τρόπο να διασκεδάζει κ ο ίδιος ..!! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλά να τον αγνοησεις όταν δεις πως πάει να βάλει κάτι στο στόμα του γύρισε τη πλάτη σου κ φύγε από το οπτικό του πεδίο έτσι θα καταλάβει πως η μαμά δεν ασχολειται μαζί του κ θα πάψει να έχει ενδιαφέρον για εκείνο αυτό το παιχνίδι ... Μια μέρα ο γιος μου έβγαλε ένα πλήκτρο από το λάπτοπ μου το δείχνει το έβαλε στο στόμα του το σφράγισε κ ξεκίνησε να τρέχει .... Παρότι εγώ είμαι ήρεμη κ δεν δίνω σημασία σε αυτά που κάνει εκείνη την ημέρα πανικοβληθηκα κ ξεκίνησα να τον κυνηγάω για να του το βγάλω από το στόμα του γιατί φοβήθηκα μήπως πάνω στο παιχνίδι του το καταπιεί εεε από τότε ξεκινησε κ έβαζε πράγματα στο στόμα του κ το σφραγιζε για να τον κυνηγάω δε του ξαναεδωσα σημασια κ το σταμάτησε ...!!!!
 6. Ούτε όλα αυτά που σου λέω τα γράφει κ το βιβλιάριο του μωρού που Θάσου δώσουν όταν θα φύγεις από το μαιευτήριο ..!!! Αλλά εσύ βέβαια συζήτησε το κ με τον παιδίατρο σου ...!!!!!
 7. Στον μεγάλο μου γιο είχα τις κικο.. στον μπέμπη δε τον βολεψαν γιατι είχαν γρήγορη Ρόι κ πήρα της μαμ ωστόσο είδα πως οι πιπίλες της μαμ είναι παρόμοιες με αυτές που έχουν τα εκπαιδευτικά ποτηράκια κ έτσι πιστεύω ότι από τους 6 μήνες κ μετά θα γίνει ποιο εύκολη η μετάβαση σε εκπαιδευτικό ποτηράκι ..!!! Αλλά πάλι κάθε μωρό είναι διαφορετικό κ μπορεί να το βολεψει πιπίλα αλλης εταιρίας ..!!! Γι'αυτό όταν θα έρθει η ώρα ίσως χρειαστεί να κάνεις δοκιμές ..!!!
 8. Ναι τα σφηνάκια ύπνου δεν επιτρέπονται πλέον εμένα τουλάχιστον η παιδίατρος μας μας είχε πει να μη τα χρησιμοποιούμε έτσι κ αλλιώς πλέον οι νέες οδηγίες λένε τα μωρά να κοιμούνται ανάσκελα .. κ στο πλάι χωρίς σφηνάκια γιατί το μωρό μπορεί να γυρίσει μπρούμυτα .. όπως γενικά ούτε οι πάντες επιτρέπονται ούτε τα παπλώματα
 9. xaroumenh mama

  μανουλες Μαιου 2018

  Kαλημερα κ από εμένα κ εμείς γυρίζουμε από ανάσκελα μπρούμυτα πλέον κ στον ύπνο μας .. κ προσπαθούμε να κάνουμε κ το ανάποδο αλλά δε τα καταφέρνουμε ακόμα κ τσατιζομαστε ... Από σάλια αλλο τίποτα κ συνέχεια όλο το χέρι στο στόμα ....!!!!!!!!!!
 10. xaroumenh mama

  μανουλες Μαιου 2018

  Λες να πάνε περπατώντας ; Θα δείξει γιατί ο μεγαλος μου γιος περπάτησε 18 μηνών .. κ τώρα κοντεύει τα τρία όπου ναναι κ ακόμα δεν έχει μπει στη θάλασσα περυση κατάφερε κ έκανε 4 με πέντε μπάνια μετά από πολλές προσπάθειες κ φέτος δεν έχει βουτήξει ακόμα ....!!!!!
 11. xaroumenh mama

  μανουλες Μαιου 2018

  Πήγαμε κ εμείς σήμερα στη παιδίατρο κ κάναμε το εμβόλιο μας μια χαρά είναι ο μικρός έχει πάει 6270 κ υψος 64 εκατοστά ..!!!! Για θάλασσα μου είπε καλύτερα να το αποφύγουμε λόγο του ότι τώρα έχει πολύ κόσμο κ δεν είναι τόσο καθαρές αν θέλω να του βρέξω λίγο ποδαράκια μόνο κ κατά προτίμηση πρωινή ώρα που έχει λιγότερο κόσμο ..!!
 12. xaroumenh mama

  μανουλες Μαιου 2018

  Γεια σας κ από εμένα ..!!!!! Εμείς αύριο έχουμε το δεύτερο μας εμβόλιο κ να μετρήσουμε κιόλας ..!!!! Αποτι βλέπω τα μπεμπακια μας μεγαλώνουν μια χαρά ..!!!!! Καλές διακοπές Κατρίν καλα να περάσετε ..!!
 13. xaroumenh mama

  Μανούλες από τα παλιά

  Καλοσωρισες κ εδώ στην παρεα μας ....!!
 14. xaroumenh mama

  Μανούλες από τα παλιά

  Γεια σας κ από εμένα ..!!! Και εμείς είμαστε καλά ο μπέμπης μας έχει κλείσει τους τρεις μήνες κ είναι ένα χαμογελαστό μωράκι .ο μεγάλος μου γιος λόγο ηλικίας πέρασε τις φασεις του κ έκανε εκρήξεις θυμους αλλά πιστεύω πως σιγά σιγά προσαρμόζετε κ το ξεπερνάει ... Θα πάμε κ εμείς δύο μέρες οικογενειακός διακοπές στις 17 του Αυγούστου σε κάμπινγκ είχαμε πάει κ περιση έχουν τροχόσπιτο τα πεθερικά μου κ πέρασε ωραία ο μεγάλος .. φέτος θα μείνουμε σε κανονικό δωμάτιο που διαθέτει το κάμπινγκ .. θέλω να πιστεύω πως θα χαλαρώσουμε λίγο κ ο μεγάλος μου γιος θα προσαρμόζετε σιγά σιγά στην ιδέα πως είμαστε μια οικογένεια ...!!!!
 15. xaroumenh mama

  μανουλες Μαιου 2018

  Ούτε κ εγώ τον κοιμηζω συνήθως το κάνει ο μπαμπάς του τα σαββατοκύριακα γιατί θέλει κ εκείνος να ξεκουραστεί .. η αν έχει ξυπνήσει 7 το πρωί που τότε συνήθως πάει μόνος του στο κρεβάτι του κ κοιματε ... Δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να κοιματε 12 το βράδυ γιατί ξέρω πως τα παιδιά ξεκουράζονται καλύτερα όταν κοιμούνται νωρίς το βράδυ ..!!! Να ξαπλώσουμε όλοι μαζί με το μωρό δε γίνετε ακόμα γιατί τον χτυπάει κ πρέπει να τους προσέχω ..αν κ έχει ηρεμήσει αρκετά μπορώ να πω δεν είναι όπως ήταν στις αρχές ..!!!!