Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Joan09

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    32
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Joan09

  1. Υπαρχει περιπτωση να εχουμε κ ακριβώς το ιδιο. Θα επικοινωνησω το πρωι στο τηλ. σου να σου στειλω φωτογραφια οκ;
  2. Ψαχνω για αγορα 2 βιβλια του Μενιου Σακελλαροπουλου 1.Το σημαδι και 2.Δεκατρια κεριά στο σκοταδι σε πολυ καλή κατάσταση.
  3. Το μουσικό περιστρεφομενο fisher price. πουληθηκε. 4. Πωλειται απο Baby clementoni η Μinnie που μιλάει. Εκπαιδειτικο λουτρινο με αληθινους ηχους. Καινούργιο με το κουτι του στα 17€.
  4. Πωλειται παπουτσακι nike βρεφικο. Νουμερο 19.5 σε χρωμα γκρι λευκο. Unisex.Αριστη κατασταση. 7€.
  5. Το τιμονακι elc πωλήθηκε.
  6. 3. Πωλείται Μουσικό περιστρεφομενο για κουνια της Fisher Price με φώτα στον ουρανό κ χαλαρωτικους ήχους για το μωρακι στα 12€.
  7. Νεα τιμή στα 18€ 2. Πωλείται και τιμονακι elc με πραγματικούς ήχους αυτοκινήτου (άνοιγμα μηχανής, κόρνα, ήχοι φλας κλπ) και αυτοκίνητοδρόμο που οδηγεί το παιδάκι σε άριστη κατάσταση. Στα 7€
  8. Πωλείται χριστουγεννιατικη πιτζαμουλα από mothercare σε άριστη κατάσταση για 3-4χρονων αγοράκι στα 5€. (δεν έχω καταφέρει να ανεβάζω φώτο ο, τι χρειαστείτε σε π.μ.)
  9. Πωλειται φορμα φουτερ Adidas/ Benetton 10€ το σετ για αγορακι 2-3χρονων σε αριστη κατασταση και αντιανεμικο μπουφαν ολοκαινουργιο για αγορακι 3-4 χρονων στα 15€
  10. Joan09

    Παιχνίδια ELC

    Πουλαω βρεφικό γυμναστηριο ELC. Μαξιλαρα με κρεμαστα παιχνιδακια στην τιμη των 25€. Μπορεί κ μετέπειτα να χρησιμοποιει το μαξιλάρι κ να κάθεται να παιζει. Ηταν απο τα αγαπημενα μας!
  11. Πωλουνται βρεφικά και παιδικά ρουχα για κοριτσάκια και αγορακια. Σε πολυ καλη εως αριστη κατάσταση ολα.Τιμές ανα τεμαχιο 2 -3 ευρω. Φωτογραφιες κ ο,τι χρειαστειτε λεπτομερώς inbox.
  12. Πωλείται Βρεφικό Γυμναστηρίο ELC (Blossom Farm Snuggle Playmat) σε τιμη των 25€. Είναι κατάλληλο από τη γέννηση του μωρου,σε αριστη κατάσταση. Περιλαμβάνονται κρεμαστά παιχνίδια που κουδουνίζουν, σε διαφορετικες υφές. Διεγείρουν τις αισθήσεις και ενισχύουν τις δεξιότητες του μωρου. Μόλις το μικρό σας μπορεί να καθίσει, το Blossom Farm Snuggle Playmat προσφέρεται σα μαξιλάρα για να καθίσει και παίζει εκει με τα παιχνίδια του.
  13. Joan09

    Αυτάκια μωρου

    Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι! Θα ρωτησω οταν ξαναπαμε αλλα κ εγω αυτο πιστευα πως φυσιολογικη αμυνα ειναι. οπως κ να εχει..ευχαριστω κ παλι!
  14. Joan09

    Στρατής ή Στράτος;;

    Καλησπέρα κ απο εμενα. Μαλλον θα είμαι στη μειοψηφία οπως βλεπω. Πολυ ομορφο το Στρατος,αλλα θα επελεγα το Στρατής!! Ειναι εύηχο και οπως σου ανεφεραν μου αρεσει που φερνει κατι απο νησι ετσι οπως ακουγεται..χωρις να είναι κ παράλογο φυσικα.. Γερο και καλοτυχο το μωρακι σου!! Με το καλο!
  15. Joan09

    Αυτάκια μωρου

    Κοριτσια καλησπερα!! Θελω να σας ρωτησω μηπως γνωρίζετε ή σας εχει τυχει κατι παρομοιο. Γενικα απο τη γέννηση της μικρης μου παρατηρουσα αρκετο κερι στα αυτακια του μωρου. Κ εσω κ εξωτερικά. Σημερα πηγαμε για εξεταση (αρρωστησαμε) και 1η φορα το ανεφερε κ ο παιδίατρος μου οτι παρατηρει πολυ κερι στα αυτάκια του μωρου. Δε μου συνεστησε κατι παραπανω γιατι εξεταζε την υγεία του. Εχει καμια καποια εμπειρια μεχρι να ξαναρωτησω το γιατρο; ειναι λογικο;
  16. Joan09

    Αγορά καροτσιου

    Καλησπερα! Με το καλο κ το μωρακι σου ευχομαι!!Λοιπον, εμεις ειχαμε αγορασει πριν 4 χρονια το Graco Evo. Πολυκαροτσι 3 σε 1 ειναι. Εχω μεινει κατευχαριστημενη διοτι το κυκλοφορησα τοσο πολυ στο πρωτο παιδακι μου κ τωρα στο δεύτερο παιδακι ειναι σα καινουργιο ακομα. Ελαφρυ κ πολυ ευκολο στη μεταφορα. Επισης κλείνει με ένα κουμπι πανευκολα. Λιγο μεγαλο ομως οσον αφορα την αποθηκευση σε πορτ-μπαγκάζ. Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 400€ το ειχαμε παρει αλλα τα αξιζει τα χρηματα του. Στο συνιστώ!!
  17. Joan09

    Μεταχειρισμένο ring sling

    Να είσαι καλα! Εύχομαι να βρεις!
  18. Joan09

    Μεταχειρισμένο ring sling

    Εχω δημοσιευσει αν σε ενδιαφερει. Πουλαω το the Babasling σε χρωμα τιρκουαζ
  19. Δυστυχως οχι paw patrol ή πυτζαμοηρωα. Ειχαμε Spider-Man Ελπιζω να βρήκατε!
  20. Κι εγω εχω spiderman για 6 ετων.
  21. Joan09

    Πωλειται αποστειρωτης της Chicco.

  22. Ηλιάνα!! Το ειχα σκεφτει και για το δικκ μας αν δε δίναμε γονεις. Ειναι τελειο!!
  23. Το Ναντια εμενα με παραπέμπει περισσότερο σε Κωνσταντίνα. Αν καταληξετε σε Φωτεινη, παρ ολο που και εμενα μ αρεσουν να μενουν αυτουσια τα ονοματα , προσωπικα θα επελεγα τοΦαιη που πραγματικα το λατρευω. Απο την αλλη κ το Αθανασία ειναι πολυ ιδιαιτερο ονομα και ομορφο! Νανσυ δεν θα προτιμουσα Καλοτυχο και να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου μαζί κ το ονοματακι του ❤ οτι κι αν αποφασισετε!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...