Αγοραπωλησίες
Υποενότητες
-
- 8,9k
- 6,9k
- 4k
- 7,6k
- 2,2k
- 831
- 5,9k
- Από Relief,,
-
- 6,1k
- 2,1k
- 3k
- 6,1k
-
- 1 follower
- 13 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Υπαρχουν διαθεσιμες προς πωληση αχρησιμοποιητες Gonal των 300 και των 900 IU, απο ενα κουτι η καθεμία. Διατηρημένες στο ψυγειο απο την πρωτη στιγμή. Στα 80€ η 300αρα και στα 200€ η 900άρα, ή στα 250€ και οι 2 μαζι. Λήξη 2/2025 και 6/2025 αντιστοιχα Επιπλέον υπαρχει ανοιγμένη 300αρα η οποια ωστόσο δε χρησιμοποιηθηκε τελικά και χαρίζεται εαν χρειαζεται για να συμπληρωσει καποιο ζευγαρι μερικές μονάδες ! Βορεια προάστια Αττικής
Last reply by ds150, -
Διαφημίσεις
-
MERIOFERT 75 IU
από LeSou- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 4,3k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια. Μήπως έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα MERIOFERT 75 IU; Θα ήμουν ευγνώμων...
Last reply by LeSou, -
- 3 followers
- 2 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Μετά από κατάψυξη ωαρίων, μου εχουν περισσέψει 4 ενέσεις Meriofert 150 IU με ημερομηνία λήξης 14/10/24, όποια τις χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Last reply by Relief, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 7,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, μου έχουν περισσέψει από κατάψυξη ωαρίων 6 ενέσεις meriofert 150 με ημερομηνία λήξης 9/24 .Οποια χρειάζεται για χρήση άμεσα ας επικοινωνήσει .
Last reply by nikoleta80, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 22,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και όλες! Χαρίζεται μια ένεση gonal γεμάτη και κλειστή. Έχω και άλλη μια με 600 απο τα 900 UI ανοιχτή από τον Οκτώβριο. (αν μπορεί να δωθει ιατρικώς μετά από τόσο καιρο δεν το ξέρω). Είναι στο ψυγείο και δεν έχουν βγει καθόλου από κει! Εγώ με τη γυναίκα μου βρισκόμαστε στη περιοχή της Κορίνθου! Οποία κυρία ενδιαφέρεται να τις δώσουμε πολύ ευχαρίστως! (όσον αφορά την ανοιγμένη να ρωτήσει πρώτα το γιατρό της αν μπορεί να την πάρει η να μας πει κάποιος εδώ που ξερει!) η ημερομηνία λήξης είναι 11/2023.
Last reply by Konna89, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 22,6k εμφανίσεις
Θερμαντήρας μπιμπερό philips ελάχιστα χρησιμοποιημένος πωλείται . Λειτουργεί κανονικά ( για χρήση σε οικιακή πρίζα), έχει 3 επιλογές ρύθμισης θερμοκρασίας και λαμπάκι λειτουργίας . Τιμή 20 ευρώ.
Last reply by Rita1982, -
- 0 απαντήσεις
- 26,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα χαρίζονται 2 frisolac 1 800g Θεσσαλονίκη. Παρακαλω οποίος δεν τα εχει πραγματικη ανάγκη να μη στείλει για να τα πάρει. Οποιος τα θέλει ας μου πει.
Last reply by nikosrx8, -
- 1 απάντηση
- 32,3k εμφανίσεις
Έχω 13 cd babypedia και τα 13 βιβλία τους + 2 βιβλία επιπλέον (2-5 ετών). Άριστη κατάσταση. Όποιος ενδιαφέρεται για να τα δώσω, να μου το πει.
Last reply by nektariosfigetakis, -
Menopur 600
από Kkkk- 0 απαντήσεις
- 32,9k εμφανίσεις
Πωλειται menopur 600. Ανοιχτηκε 11/7/2022 Εχει χρησιμοποιηθει μια δοση 112,5 Ευχαριστω
Last reply by Kkkk, -
- 0 απαντήσεις
- 37,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα οποίος δε χρειάζεται βρεφικά ρούχα για αγόρι να με ενημερώσει μια νεαρή μανουλα τα χρειάζεται και μένει στα χανια 6946492818
Last reply by Thaleri, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 42,2k εμφανίσεις
Χαρίζω σε όποια κοπέλα ενδιαφέρεται Gonal 300 μονάδες που ειναι ανοιχτο εδω και μια εβδομαδα.Αρα θα πρεπει να χρησιμοποιηθει στις επομενες 3 εβδομαδες. Επειδη δεν εχω μεταφορικο οποια κοπελα ενδιαφερεται παραλαμβανει απο τη Νικαια που μενω.
Last reply by Troia, -
ΧΑΡΙΖΩ ❤️
από Georgia Jo- 1 απάντηση
- 46,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μου! Χαρίζω τα παρακάτω φάρμακα. 1 κουτί ενέσεις menopur 1200IU (ημερομηνία λήξης 12/21) 2 κουτιά ενέσεις innohep 0,45ml (ημερομηνία λήξης 07/23) 4 κουτιά χάπια utrogestan 200mg (ημερομηνία λήξης 06/23) 9 κουτιά ενέσεις prolutex (ημερομηνία λήξης 01/22) Μένω Νέα Μάκρη και επειδή έχω μωρό είναι δύσκολη η μετακίνησή μου. Γι αυτό όποια κοπέλα ενδιαφέρεται πρέπει να έρθει να τα παραλάβει από εδώ! Ευχαριστώ!
Last reply by Nima, -
- 0 απαντήσεις
- 51,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλο το καφέ!Αναζητώ ενέσεις menopur. Παρακαλώ όποιος έχει και θέλει να τις δώσει είτε χαρίζει είτε πουλά να επικοινωνήσει μαζί μου.Το mail μου είναι: [email protected]
Last reply by Maria_1987, -
- 0 απαντήσεις
- 51,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, πουλάω δύο κούτες(2 δωδεκάδες) με γάλατα Nan2 bio, λήξης 12/2020. Τιμή 120 ευρώ η κούτα. Πωλούνται και χώρια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω μηνύματος εδώ στο site, είτε στο κινητό μου: Νίκος 6945709765
Last reply by Nikosbekyras, -
- 0 απαντήσεις
- 52k εμφανίσεις
Πωλούνται παιδικές βαλίτσες Trunki σε ροζ και γαλάζιο χρώμα. Καινούριες αχρησιμοποίητες. Μέσα στο κουτί τους. 40 ευρώ η μία ή 70 ευρώ και οι δύο. Φώτο 1 Φώτο 2 Φώτο 3
Last reply by Redbill73, -
- 0 απαντήσεις
- 53,1k εμφανίσεις
Πωλείται βάση στήριξης βρεφικού μπάνιου της cam σε καλή κατάσταση, διαστάσεων Ανοικτό: L 86 - W 65 - H 94 cm Κλειστό: L 86 - W 14 - H 109 cm Αρχική αξία 45 ευρώ.Τιμή πώλησης 10 ευρώ. Φωτογραφίες διαθέσιμες
Last reply by Gnk_, -
- 0 απαντήσεις
- 53k εμφανίσεις
Πωλειται σε άριστη κατάσταση το λίκνο της chicco cot next2me dream2019, σε γκρι χρωμα, αγορασμένο από Αγγλία τον Σεπτέμβρη, με δυνατότητα μετατροπής σε λικνακι κουνιστό.Με τσαντουλα αποθήκευσης.Τιμή 220 ευρώ, φωτογραφίες διαθεσιμες!
Last reply by Gnk_, -
- 1 απάντηση
- 54,2k εμφανίσεις
1. Βρεφικό λίκνο μέχρι 6μηνών, που ακουμπάει στο κρεββάτι για ευκολία κατά τον θηλασμό 50ευρω 2. Ρηλαξ chicco με δόνηση, μουσική και 3 θέσεις ανάκλισης 50 ευρω 3. Ενδοεπικοινωνία με μέτρηση βρεφικών αναπνοών Angelcare 50 ευρω 4. Παιχνίδι αναπήδησης Jumperoo 50 ευρω 5. Αυτοκινητάκι- περπατούρα ELC 25 ευρω
Last reply by dimkav, -
Πωλουνται σε αριστη κατασταση Παρκοκρεβατο, καρεκλακι φαγητου, κεντρο δραστηριοτητητων και ρηλαξ
από dbinos- 4 απαντήσεις
- 60,9k εμφανίσεις
Ολα σε αριστη κατασταση, πλυμενα και λειτουργουν αψογα! Βρισκομαι Ευοσμο Θεσ/νικης . Τηλ 6977 188032 ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ (2ΠΛΗ ΧΡΗΣΗ) GRACO Contour prestige σε αριστη κατασταση , κλεινει και αποθηκευεται εντος θηκης και μεταφερεται πανευκολα! TIMH 100€ Eχει αποσπομενο θερμομετρο, θηκες ρουχων αξεσουαρ, αποσπομενη αλλαξιερα και κινουμενο κουρδιστο παιχνιδι Διδεται με την θηκη μεταφοράς Μήκος : 104.0 cm Πλάτος : 73.0 cm Ύψος : 91.0 cm Βάρος: 10.3 kg Κλειστό 23 x 85 cm εχετε υποψη ότι εχει καινουργιο 180€ -------------------------------------------------------------------------------------------------- …
Last reply by dbinos, -
- 1 απάντηση
- 60,4k εμφανίσεις
Πωλείται θηλαστρο medela swing στο κουτί του 90€, από Θεσσαλονίκη. Κιν.6947074024
Last reply by Grosso10, -
- 0 απαντήσεις
- 59,5k εμφανίσεις
Last reply by Joan09, -
- 0 απαντήσεις
- 59,6k εμφανίσεις
Χειροποίητα πλεκτά ....για μικρούς κ μεγάλους!!! Backpack χειροποιητο,ολο πλεκτό, μονο 60 ευρώ Πορτοφολακι για κερματα ,15 ευρώ Τσαντακια για δώρα σε κοριτσάκια!!
Last reply by Mumandboy, -
- 0 απαντήσεις
- 60k εμφανίσεις
Μοντελο s138 για μωρα εως 13 kg. Στη συσκευασια του, ελαχιστα χρησιμοποιημενο, με φυλλαδιο οδηγιων. Made in Italy. 30ευρω
Last reply by Σοφια Μπα, -
- 0 απαντήσεις
- 60,2k εμφανίσεις
Πωλειται βρεφικο γαλα Humana 1 απο τη Γερμανια σε συσκευασια των 700γρ (και οχι 350 οπως ειναι στην Ελλαδα). Υπαρχουν διαθεσιμες 12 συσκευασιες στην τιμη των 12 ευρω η κάθε μια.
Last reply by Belegar, -
- 6 απαντήσεις
- 60,6k εμφανίσεις
Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλω να μου στείλει προσωπικο μηνυμα.
Last reply by Nati85, -
- 0 απαντήσεις
- 60,1k εμφανίσεις
Παιδικο καροτσακι τυπου ομπρελα kiddo island. Σε καλη κατασταση.Κανει απο τη γεννηση του μωρου μεχρι περιπου 3 ετων.Τιμη 30 ευρω. Παραλαβη απο Ηλιουπολη Αττικης. 2 παρκοκρεβατα chicco. Ειναι σε αριστη κατασταση. Η δυο μεγαλες πλευρες ανοιγουνε με ενα φερμουαρ.Εχουν δυο ροδες. Το ενα ειναι ροζ με πρασινο στρωμα και το αλλο ειναι μπλε με πρασινο στρωμα.το ενα ζυγιζει 12 κιλα.Τιμη 60 Ευρω το ενα και 100 ευρω τα δυο μαζι! Παρκοκρεβατο just baby. Σε αριστη κατασταση. Ειναι μοβ και ροζ . Ζυγιζει 9 κιλα.Τιμη 50 Ευρω. ( δεν ξερω πως να ανεβασω τις φωτογραφιες μου..)
Last reply by Natalia13, -
- 0 απαντήσεις
- 60k εμφανίσεις
Πωλούνται 10 κουτιά γάλα alfare 400γρ. ημερομηνία λήξεις 31/12/2019, αγορασμένα με ΕΟΠΠΥ, φυλλάσονται σε σκιερό και δροσερό μέρος. τιμή 10 ευρώ το κουτί. Λόγω πρόκλησης με γάλα, διαγνώστηκε ότι δεν υφίσταται πλέον λόγος λήψης του. τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974493636, 6907210237. Ευχαριστω πολύ!!
Last reply by LYDIA B, -
- 0 απαντήσεις
- 60,1k εμφανίσεις
Πωλουνται ρουχαλακια μωρουδιακα για κοριτσακι και αγορακι σε αριστη κατασταση. Ειναι για 3-6, 6-9 και 9-12 μηνων ολα ελαχιστα φορεμενα, αγορασμενα απο γνωστες εταιριες βρεφικων και απο Φιλανδια. Τιμη 50€ για τα κοριτσιστικα και 50€ για τα αγοριστικα
Last reply by Aspa0210, -
- 0 απαντήσεις
- 60,1k εμφανίσεις
Πωλειται παιδικο γραφειο της Neoset σε πολυ καλη κατασταση 300 ευρω.Τιμη συζητησιμη.
Last reply by mariapro, -
- 4 απαντήσεις
- 59,9k εμφανίσεις
Γεια κι απο μεναααα...Ειμαι μανουλα δυο υπεροχων και πολυ ζωηρων αγοριων!!! Δεν χρησιμοποιούμε καποια απο τα πράγματα μας και θα θελαμε να πουλήσουμε σε κάποιους που τα χρειαζονται! Σαν αρχή πουλάμε την κούνια μας και την συρταριέρα μας.Ειναι σε καλη κατασταση και τα δύο επιπλα μας! Εχει γίνει ελάχιστη χρήση, και τα δύο αγόρια μας προτιμούσαν το κρεββατι του μπαμπά και της μαμάς... Η κουνια εχει ενα δάγκωμα σε ενα σημειο απο τον πρωτο μας μπόμπιρα, έχει 4 συρτάρια και ανεβοκατεβαινει το κάγκελο της. Εχει ενα θεματακι με τα κατω συρταρια γιατι οταν την αποθηκευσαμε εσπασε το στοπ .Αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα. Ενα ξυλαρακι θελει και ειναι οκ. Η συρταριερα μας εχει κ…
Last reply by Two boys mom,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 6.585 απαντήσεις
- 848.578 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 119.123 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.138.353 εμφανίσεις