Zoibil

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  29
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Zoibil

 1. Όχι.. Για να είμαι ειλικρινής δεν το θυμάμαι καθόλου.. Και δεν το έχω και στο email να το δω!
 2. Σ ευχαριστώ!!! Καλή επιτυχία κ σ εσένα!!! Εύχομαι η επόμενη να έχει θετικό αποτέλεσμα και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!
 3. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις περισσότερες λεπτομέρειες και σίγουρα, αν δεν σου έχουν δώσει φωτογραφίες από τα έμβρυα, να τις ζητήσεις. Εγώ τώρα άλλαξα γιατρό και μαζί με όλες τις εξετάσεις του έδειξα και τα έμβρυα, ώστε να γνωρίζει από τι έμβρυα έμεινα έγκυος κ από ποια απέτυχα. Μπορεί να μη σου χρειαστούν και πότε φυσικα και στο εύχομαι! Όμως δίνουμε τόσα χρήματα, επενδύουμε συναισθηματικά και οικονομικά, πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται και να ρωταμε. Σου τα λέω, γιατί όπως λες είναι η πρώτη σου κ εγώ στην πρώτη μου ήμουν λίγο στα χαμενα, στη δεύτερη όμως ρώτησα και ζήτησα πολλές διευκρινίσεις. Στην τρίτη, δεν έχω αφήσει τπτ απολυτως στην τύχη, αλλά δυστυχώς, έφτασα την τρίτη!
 4. Τα έμβρυα μας φαινοντουσαν καλά, ήταν 10 κυττάρων κ είχαν ξεκινήσει να κάνουν συμπτιξη, οπότε τα θεώρησαν καλά. Εγώ όμως, θα ήθελα να τα έχω δει να γίνονται βλαστοκυστες πριν τα βάλω. Αυτοί τα πίστεψαν, εγώ δεν τα πίστεψα! Εσύ αφού είχες 4 έμβρυα, γιατί δεν τα άφησαν να γίνουν βλαστοκυστες; ρώτησες; επίσης, συμφωνώ με την @Καντι, καλό είναι να ρωτήσεις τι θα αλλάξετε αυτή τη φορά για να έχετε καλύτερες πιθανότητες. Εντάξει μπορεί να ητνα και θέμα τύχης, αλλά επειδή είσαι 30, τα ποσοστά ήταν με το μέρος σου.
 5. Γειά σου @Tzi tzi! Εγώ έκανα πρόσφατα εξωσωματική (την 2η) με έμβρυα 3ων ημερων grade 2 και είχα αρνητική χοριακη. Αυτό που μετάνιωσα είναι που δεν άφησα, έστω τα λίγα εμβρύα που είχα, να τα αφήσω να γίνουν βλαστοκυστες. Ας μην γινόντουσαν κ ας μην έκανα εμβρυομεταφορα, αλλά θα είχαμε δει τη δυναμική τους κ θα είχαμε γλιτώσει κ την αγωνία και τα χρήματα. Βεβαια αυτή είναι η δική μου άποψη, γιατί στην 1η εξωσωματική έμεινα με βλαστοκυστες και στην 2η δεν τα πίστεψα τα 3ης μερας, όσο κ αν προσπάθησα. Ηταν μια κακή και άτυχη προσπάθεια από την αρχή της, για εμένα, η 2η.
 6. Επανέρχομαι με νεώτερα, καθώς η προσπάθεια με 3ης ημέρας, εδωσε μηδενική χοριακη. Δεν ξέρω βέβαια αν έφταιξε ότι ήταν 3ης μέρας και όχι 5ης οπως είχαμε βάλει στην πρώτη επετυχημένη εξωσωματική, καθώς ήταν 3ης 10 κυττάρων και είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν συμπτιξη όπως μας είπε η εμβρυολογος.
 7. Η βλαστοκύστη σου είναι καλή; δεν θέλεις να την βάλεις μόνη της;
 8. @Nephelie αύριο θα πάω να τα βάλω! Θα σου πω αύριο τις συμβουλές για μετά, πόδια πάνω πάντως δεν νομίζω να μου πει! Μπρούμυτα μου είχε πει να κάτσω την προηγούμενη φορά!
 9. Ναι στον ίδιο γιατρό, στο ίδιο κέντρο. Αυτό που λες δεν το ξέρω, δεν το ρώτησα κιόλας, δεν θα με επειθε έτσι κ αλλιώς κάποια απάντηση γιατί δεν νομίζω να μπορούν και αυτοί να το ξέρουν. Τώρα, σε 15 μέρες που θα κάνω την χοριακη λογικά, θα έχω εικονα να σου πω πόσο ρόλο έπαιξε η μέρα. Εύχομαι να πήραμε τη σωστή απόφαση να τα βάλουμε 3ης..
 10. Έχω και εγώ τον ίδιο προβληματισμό. Στην πρώτη εξωσωματική είχα αρκετά ωάρια και την 3η μερα είχα 6 έμβρυα, οπότε τα άφησαν για βλαστοκυστες και έφτασαν μόνο τα 2,τα οποία βάλαμε και είχα εγκυμοσύνη αλλά πάλινδρομη τελικά. Τώρα στη δεύτερη εξωσωαμτικη, η μία ωοθήκη έδωσε μόνο 1 ωάριο, η άλλη 5 και τώρα έχω 3 έμβρυα, θα βάλω τα 2 αύριο 3ης μέρας, τα οποία μου είπαν ότι έχουν ξεχωρίσει και το άλλο που πάει πιο αργά θα το αφήσουμε μηοως γίνει βλαστοκυστη και το καταψυξουμε μετά. Με προβλημάτισε αν έχω πιθανότητες με 3ης,αφου είχα εγκυμοσύνη με 5ης, αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό..
 11. Γειά σας κορίτσια! Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις από κοπέλες που έχουν κάνει την εξωσωματική τους στο embryoland Αθήνας ή στο εμβρυογεννεσις. Αν θέλετε, μπορείτε να μου απαντήσετε και σε πμ!
 12. Λυπάμαι πολύ.. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς! Το πέρασα το καλοκαίρι, έπειτα από την 1η μου εξωσωματική για το 1ο παιδάκι. Ήλπιζα ότι η δική σου ιστορία θα είχε καλό τέλος.. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!
 13. Εγώ ήμουν από εξωσωματική και ο γιατρός μου είπε ότι περίπου στις 6w 4d ακούμε την καρδιά, ανάλογα κ το ποσό ευαίσθητο είναι το μηχανιμα του γιατρού! Είναι πιθανόν λοιπόν να ήσουν οριακά, γ αυτό να μην ακούσατε!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
 14. Εγώ έχω κάνει 2 σπερματεγχυσεις μια σε φυσικό κ μια με κλομιφαινη κ μια εξωσωματική. Εσείς πως και θα κάνετε τώρα την σπερματεγχυση; εμείς δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μας. Νιώθω όμως ότι οι σπερματεγχυσεις μας δεν έγιναν σωστά, ή τουλάχιστον όχι με τον βέλτιστο τρόπο.
 15. Ααα άρα 10 περίπου στο σύνολο, μικρά κ μεγάλα εννοείς; κατάλαβα 10 μεγάλα, ώριμα, όπως έχουνε στην εξωσωματική! @νικηαντωνια81 στην πρόκληση θες μερικά παραπάνω, 2,3 αντέ 4! όχι και 10! Γ αυτό απόρησα πως θα την άφηνε με τόσα!
 16. Γιατί αν από τα 10 γονιμοποιηθουν τα 6; θα κάνεις 6δυμα; θα πρέπει να κάνεις μείωση μετά..
 17. Καλησπέρα! 10 ωοθηλακια τι μεγέθους; με τόσα πολλά θα σου κάνει σπερματεγχυση;;; μου φαίνεται πολύ επίφοβο.. Ειδικά αν δεν έχετε πρόβλημα με το σπέρμα! Επίσης πολλά ωοθηλακια για sperpafar, σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;
 18. Δεν είναι στις στάνταρ υποχρεώσεις αυτό. Ειδικά αν ο κουμπάρος-νονός έχει δώσει πολλα, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ, να βάλει και τον στολισμο. Μπορεί να διαλέξει το ζευγάρι ότι του αρέσει και να το πληρώσει αναλόγως.
 19. @Troia @ada32 @Σελίνα ή όποια άλλη κοπέλα ξέρει, αν έχετε κάποιον καλό ουρολόγο στην Αθήνα, θα μπορούσατε να μου στείλετε το όνομα σε π.μ.; σας ευχαριστώ!
 20. Ότι σου είπε ο γιατρός σου! Μπορεί κ απλά να έτυχε! Την επόμενη φορά θα ξέρει κ αυτός πως να σε αντιμετωπίσει, οπότε καλύτερα μην ψάχνεις τα γιατί, άσε κ! στον γιατρό σου τις αποφάσεις, γιατί αλλιώς θα πονοκεφαλιασεις τσάμπα!! Ρώτα όμως την επόμενη φορα, τι μπορείτε να κάνετε για να μην χάσετε πάλι την ωορρηξια.
 21. Καλημέρα! Εγώ ανταγωνιστή έκανα το πρωί, menopur το απόγευμα και την ημέρα της ovitrelle είχα κάνει κ το ιδιο πρωί τον ανταγωνιστή! Και επειδή είχα το άγχος μην τυχόν κ ξεκινήσει η ωορηξια νωρίτερα, μου είχαν πει ότι αφού έκανα τον ανταγωνιστή να μην αγχώνομαι.
 22. Zoibil

  ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ

  Εγω πρωί έκανα orgalutran και βράδυ την ovitrelle. Όμως, δεν σημαίνει ότι έκαναν κάτι λάθος σε εσενα, δυστυχώς νομίζω η πρώτη διέγερση είναι κ λίγο ρίσκο, στο πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός. Δλδ εσένα, ναι μεν, δεν έκανε πολλά ωάρια αλλά τα ωρίμασε γρήγορα. Πριν προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια όμως, ρώτα πρώτα πως θα το αντιμετώπισετε ώστε να μην συμβεί το ίδιο! Εύχομαι την επόμενη φορά να είναι επιτυχής η ωοληψια!
 23. Zoibil

  ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ

  Την μέρα που έκανες ovitrelle, έκανες και orgalutran? Εγώ θυμάμαι είχα το άγχος αυτό, μηπως έκανα ωορρηξια και μου είπαν ότι αφού έκανα την orgalutran να μην ανησυχώ κ πράγματι όλα τα αυγά ήταν στη θέση τους όταν πήγα για ωοληψια.. Είχες τουλάχιστον επαφή;
 24. Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα την γνώμη κοριτσιων, για καλό έμβρυολογικό. Είμαι 31 και έκανα πρόσφατα μια επιτυχημένη εξωσωματική, η οποία όμως κατέληξε σε πάλινδρομη. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματικη, καθώς το πρόβλημα είναι η κινητικότητα του σπέρματος, χαμηλό ποσοστό γρηγόρης κινητικότητας. Με βραχυ πρωτόκολλο ανταγωνιστών, πήραμε 15 ωάρια, 11 ώριμα και 9 γονιμοποιηθηκαν με μικρογονιμοποιηση. Όμως, μόνο 2 έγιναν βλαστοκυστες, άριστες, τις οποίες και μεταφέραμε και συλλαβαμε ένα έμβρυο. Δεν έμεινε όμως τπτ για κατάψυξη και τώρα, γνωρίζοντας ότι θα κάνω πάλι διέγερση έχω απογοητευτεί και αγχωθεί για τις τόσο λίγες βλαστοκυστες. Από τον γιατρό μου είμαι πολύ ευχαριστημένη, σκέφτομαι όμως μηπως είναι θέμα έμβρυολογικου κ γ αυτό ήθελα τη γνώμη σας, είτε εδώ είτε σε πμ αν έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο.
 25. Μην τον πάρεις όχι.. Ή κάτι με τα τεστ παίζει ή δν τα έκανες σωστά, με 10 λεπτά κιόλας διαφορά, δεν ακούγεται αξιοπιστο..!!