Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ani ani

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    1.085
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.812 εμφανίσεις προφίλ

Ani ani's Achievements

  1. Ani ani

    Μανουλες Αυγούστου 2024

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι γλυκές αυτές οι αναμονες. Αν επίσης έχεις εύκολη εγκυμοσύνη κυλούν όλα με μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ενθουσιασμό. Με το καλό να μάθετε κ φύλο. Ευχαριστήσου την εγκυμοσύνη σου όσο μπορείς και ηρεμησε θα πω εγώ..ολα καλα θα πάνε!! Όσο για το αλλεργικό εύχομαι να υποχωρήσει γιατί είναι ο,τι χειρότερο πόσο μάλλον κ έγκυος.. Ναι πράγματι είναι το γνωρίζω και εγώ γιατί τα έχω περάσει και πράγματι δεν ξέρω κεγω τι θέλω και τι όχι..απλα η αναμονή μου φαίνεται βουνό. Τα μικρά μου θέλουν 3ο λένε από μόνα τους αχχα..και εμείς από τη μια θέλουμε από την άλλη θα ξαναχαλασουν οι υποτιθέμενες ισορροπίες που έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε με τα παιδιά 6 κ 3 ετών κ δουλεια.. αλλά that's life 😀
  2. Ani ani

    Μανουλες Αυγούστου 2024

    Χρόνια πολλά σε όλες μας!! Βοηθηστε με με την αποψη σας μεχρι να ερθει ή να μην ερθει περιοδος σε 5 μερες. Με μια και μόνο ολοκληρωμενη επαφή την τελευταία μέρα της ωορρηξιας και σήμερα έχω πόνους δεξιά από κάθε μαστό, λίγο πρησμένο.στηθος και κάτι χαζοκρυαδες. Επισης οταν τρώω κατι νου καθεται πολυ βαρυ. Τελος 1 2 φορες που εχουμε ερθει σε επαφη μετα σαν να εχω πονους περιοδου. Οσο περνανε οι μερες ολο κ πιο συχνα ερχονται αυτα τα ψιλοπονακια πςριοδου στο ασχετο (Αλλα 2 παιδακια εχω στο club 😀 και την μικρη μου 3 ετών την "πιασαμε παλι με 1 φορα" ) έκανα κ τεστ σήμερα που δείχνει 6 μερες νωρίτερα αλλά ήταν ξεκάθαρα αρνητικο.
  3. Ani ani

    Εγκυμοσύνη η όχι ;

    Γειά σας κορίτσια και πάλι από εμένα. Περιμένω σε 7 μέρες περίοδο. Με μια και μόνο ολοκληρωμενη επαφή την τελευταία μέρα της ωορρηξιας και σήμερα έχω πόνους δεξιά από κάθε μαστό, λίγο πρησμένο.στηθος και κάτι χαζοκρυαδες. (Αλλα 2 παιδακια εχω στο club 😀 )
  4. Ani ani

    Εγκυμοσύνη η όχι ;

    Γεια σας κοριτσια κ απο εμενα. Είμαι μανούλα 2 παιδιών εκτων οποίων το δεύτερο κοριτσάκι μου το "πιάσαμε"με μια μονο ολοκληρωμενη επαφη. Για άλλη μια φορά είχαμε μια κ μοναδική ολοκληρωμένη επαφή και ανησυχώ αν κ σε 10 μέρες περιμένω περίοδο αν άραγε θα είμαι έγκυος ή όχι. Τα παιδιά μου έχουν ηλικία 6 κ 3 ετών. Επίσης η επαφή έγινε την τελευταία γόνιμη μέρα μου. Τι λέτε και εσείς???? Περιμένω απάντηση σας και συγνώμη για την σφήνα!
  5. Ani ani

    Μανούλες τον Ιούλιο 2024

    Γειά σας κορίτσια! Έχω ήδη δύο παιδάκια εκ των οποίων το δεύτερο κοριτσάκι μου το "πιάσαμε"μια μονο ολοκληρωμενη επαφη. Για άλλη μια φορά είχαμε μια κ μοναδική ολοκληρωμένη επαφή και ανησυχώ αν κ σε 12 μέρες περιμένω περίοδο αν άραγε θα είμαι έγκυος ή όχι. Τα παιδιά μου έχουν ηλικία 6 κ 3 ετών. Επίσης η επαφή έγινε την τελευταία γόνιμη μέρα μου. Τι λέτε και εσείς???? Περιμένω απάντηση σας και συγνώμη για την σφήνα!
  6. Ani ani

    Εγκυμοσύνη η όχι ;

    Ευχαριστώ για την απάντηση.. όμως δεν καταλαβαίνω γιατί να έχω τόσο έντονους πόνους..θα μου λυθεί αύριο η απορία αλλά ήθελα να μάθω και την άποψη σας..
  7. Ani ani

    Εγκυμοσύνη η όχι ;

    Κορίτσια καλησπέρα σας! Μπαίνω σφηνα στην παρέα σας για να σας πω την ιστορία μου.. εχω 2 παιδάκια ήδη και είχα κανονικά περίοδο. 1.5 μέρα μετά το τέλος της σήμερα ενώ ήμουν δουλειά ερχόντουσαν πονοι ήπιοι στην αρχή και έπειτα πολύ έντονοι ίδιοι με της περιόδου. Φυσικά έφυγα και ήρθα σπίτι.. πήρα 2 ντεπον και ξάπλωσα και υποχώρησαν. Μίλησα με τον γυναικολόγο και είπε πως μάλλον είναι ωορηξια.. και θα πάω αύριο να με δει φυσικά.. Η ερώτηση μου η εξής. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης παλι και με αυτές τις συνθήκες?
  8. Ani ani

    Μανουλες Απριλίου 2023

    @Elsatin πραγματι συμβαινει και αυτο..το κακο ειναι πως με πιανουν χαμηλοι πονοι οταν κουραζομαι..δηλαδη ολη μερα..το πρωι φυσικα ξυππναω μια χαρα..επισης και στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μου ειχα τα ιδια συμπτωματα και ηταν εξαιρετικα δυσκολη..αργοτερα δεν μπορουσα να περπαταω καθολου..βεβαια εχω μια μικρη γαλανοματα!! Χαλαλι της..οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω...
  9. Ani ani

    Μανουλες Απριλίου 2023

    Καλησπέρα κορίτσια!! Με το καλό τα μωράκια σας! Είμαι μαμά 2 παιδιών 4.5 κ 1.5 το μικρουλι το θηλάζω ακόμα εξου και δεν έχω περίοδο ακόμα. Ναι ακόμα.. Πριν από αρκετές ημέρες ο σύζυγος μου είπε πως ενδεχομένως να έφυγαν λίγα υγρά πάνω στην πράξη.. Στο σήμερα τωρα..εχω χαμηλά πονακια αρκετές μέρες.. περίοδος δεν έρχεται και δεν ξέρω πότε θα ερχόταν κιολας..κάνω πριν από μέρες απόγευμα ενα τεστακι αρνητικο. Κάνω σήμερα γιατί είμαι να σκάσω από την αγωνία όχι πρωινό πιο μετα..αρνητικο..το κοιτάω μετά από 3 ώρες με 2 γραμμές σε σταυρό.. Πείτε μου κ εσείς τι λέτε? Φυσικά θα κάνω ένα ακόμα πρωινό μεθαύριο κ μετά χοριακη για σιγουριά..συγνώμη που χώθηκα στην παρέα σας!!
  10. Ani ani

    Μανούλες Μαρτίου 2023!!!

    Σε ευχαριστώ πολύ! Πάντα ένα επιπλέον παιδακι ειναι επιθυμητό παρόλο που το δεύτερο μου είναι ακόμα μικρουλι..ειναι κ αυτα τα πονακια που με έχουν τρελανει..θα επαναλάβω ένα τεστ μεθαύριο που το έχω παραγγείλει έτσι κ αλλιώς κ μετά χοριακη φυσικά.. πραγματι εμείς που θηλάζουμε πιάνουμε μωρακι στο λεπτό η αλήθεια είναι!
  11. Ani ani

    Μανούλες Μαρτίου 2023!!!

    Κορίτσια σας παρακαλώ τα φώτα σας!!! Είμαι μαμά 2 παιδιών 4.5 κ 1.5 το μικρουλι το θηλάζω ακόμα εξου και δεν έχω περίοδο ακόμα. Ναι ακόμα.. Πριν από αρκετές ημέρες ο σύζυγος μου είπε πως ενδεχομένως να έφυγαν λίγα υγρά πάνω στην πράξη.. Στο σήμερα τωρα..εχω χαμηλά πονακια αρκετές μέρες.. περίοδος δεν έρχεται και δεν ξέρω πότε θα ερχόταν κιολας..κάνω πριν από μέρες απόγευμα ενα τεστακι αρνητικο. Κάνω σήμερα γιατί είμαι να σκάσω από την αγωνία όχι πρωινό πιο μετα..αρνητικο..το κοιτάω μετά από 3 ώρες με 2 γραμμές σε σταυρό.. Πείτε μου κ εσείς τι λέτε? Φυσικά θα κάνω ένα ακόμα πρωινό μεθαύριο κ μετά χοριακη για σιγουριά..συγνώμη που χώθηκα στην παρέα σας!!
  12. Ani ani

    Πάλι έγκυος;

    Σε ευχαριστώ πολύ! Εντάξει όπως κ να έχει θα χαρούμε..ότι καλύτερο σε όλες σας εύχομαι
  13. Ani ani

    Πάλι έγκυος;

    Ναι έχεις δίκιο.. εμένα κ στο 1ο μου ήρθε κάπου στα 2 χρόνια όπου κ αποθηλασα μετά από λίγο....πάντως είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα ακόμα ούτε που έχει ξεπεταχτει το 2ο κ ο πρώτος είναι σχεδόν 4ετων....βοήθεια ααα.. ρε κορίτσια.....
  14. Ani ani

    Πάλι έγκυος;

    Όχι ίσα ίσα το αντίθετο εννοώ όταν θηλάζεις εχεις κ πιο πολλές πιθανότητες να μείνεις έγκυος ξέρω.. προσωπικά δεν μου έχει ερθει περίοδος από όταν εμεινα έγκυος στο 2ο μου μωρακι οποτε περίπου 19 μήνες.. για αυτό εννοώ πως δεν μπορώ να καταλάβω αν θα μπορούσα να είμαι κ τωρα παλι
×
×
  • Δημιουργία νέου...