loyloy

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3.195
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.419 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κάνα βιβλίο διάβαζες στο σπίτι που θα θελες να το τελειώσεις τώρα? Ή κάποιο να ξεκινήσεις.καπως να περνάει η ώρα σου.
 2. Με Το Καλό!! !!!!!!Ναι λίγο έμεινε επιτέλους!!!!!
 3. loyloy

  Μπεμπακια 2019

  Μακάρι!! !!!!!!τουλάχιστον να έχεις μια εικόνα πάνω κάτω.οσο να ναι άλλο να είσαι τελείως στο άγνωστο και άλλο να έχεις μια ιδέα.
 4. Κοίτα ποτέ δεν έκανα την κουβέντα για τα βλαστοκύτταρα εδώ .Όπως είπα είναι ένα πολύ λεπτό θέμα.και Δεν θέλω να αναφερθώ στο κομμάτι της ανωνυμίας.και είναι πολλά αυτά που μπορώ να σου πω.αλλα καλύτερα Όχι.θθα ανοίξει μεγάλη κουβέντα.
 5. Α ωραία.μια χαρά.μακαρι να μου είναι και Και μένα έτσι ευκολα
 6. Συγγνώμη που απαντησα καινεγω απότομα.λιγο και οι ορμόνες.πριν 10 χρόνια έγινε και η αδερφή μου μανούλα και ήταν εκείνη την εποχή που γινόταν χαμός με τις ιδιωτικές εταιρίες.ειναι ένα ενα θεμα που το ψάξαμε αρκετά και για το θέμα δωρεάς και στο κέντρο Κέντρο Ερευνών και μάθαμε καποι α πράγματα εξωπραγματικα.λεμε ακραία σενάρια αποκλείεται.Και όσον το ψάχναμε Τελικά είδαμε ότι όμως ισχύει.Απο κει και πέρα είναι ένα ενα θεμα λεπτό και δεβ το συζητώ αν μπορώ με κάποιο τρόπο να βοηθήσω ια το κάνω.αλλα όχι μέσω του παιδιού μου.Ο καθένας με τις απόψεις και με τις αποφάσεις του. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και πάνω απ'όλα υγεία στην οικογένεια σου και σε σένα!! !!!Και ότι έζησες να παραμείνει ενας μακρινός απλά εφιάλτης και τπτ άλλο.
 7. Έχω ψάξει πολύ το θέμα.και είναι αλλα πολλά.αν δεν ξέρεις μη μιλάς.τι ύφος είναι αυτό.ελεος δλδ.δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι..κατσε Διάβασε ενημερώσου και μετά μαθε γτ παίζει ρόλο η ανωνυμία. Έχω αντιμετωπίσει θέματα τέτοια και δεν είμαι αναίσθητη και δοτρια έχω υπάρξει Εγώ η ίδια και στην οικογένεια μου έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις.Δεν θέλω να το συνεχίσω γτ η καθεμιά έχει κάνει την επιλογή τγς για τους δικούς της λογους και Ούτε Θέλω να επηρεασω καμιά για την απόφαση της Ούτε Ίσως με το τρόπο μου να την τρομάξω.ειναι λεπτό το θέμα πιστεύω.αυτα.
 8. loyloy

  Μπεμπακια 2019

  Έλα βελτιώνεται. Μπράβο το Μπουμπουκι.σας έχουν δώσει καποι α εκτίμηση για πόσους μήνες θα μείνει ακόμα Μέσα?
 9. loyloy

  Μπεμπακια 2019

  Αν εννοείς ότι έκανες την ανάγκη σου και σκουπιστηκες και φοβάσαι Κάνε ενα ντουζακι και από κάτω να πλυθεις με χαμομήλι
 10. Τα στοιχεία σου πάλι υπάρχουν και αυτός δεν το προτείνει.δεν θέλω να σε επηρεασω. Κανε ότι αποφασισες
 11. Θα τα καταφέρουμε βρε.και η αδερφή μου μια χαρά τα κατάφερε. Μακάρι.σε πόση ώρα από την εισαγωγή γεννησες?
 12. Εγώ δεν θα κάνω rooming in Εκτός και αν αλλάξω γνώμη.το συζήτησα με το γιατρό μου το θέμα βλαστοκυττάρων και μου πε δυστυχώς η Ελλάδα σα κρατος δεν προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία.δεν υπάρχει ανωνυμία φακελωνεις στην ουσία το παιδί και δεν είναι υπέρ σε αυτό αλλα μου πε ότι εγώ θέλω.και δεν θα το κάνω Τελικά.
 13. Είχε αποφασιστεί Νίκος.Δεν πειράζει.λεπτομέρειες
 14. Κάνεις σεξ ρε θηρίο?α θα σου πω και για το Γαια εντυπώσεις.και μένα τπτ από συσπάσεις.
 15. Τετάρτη μου χε πει το Σάββατο.ολα με λεπτομέρειες.