tzeni82

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  583
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο tzeni82

 1. Δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα σχόλια.. Η μεγάλη μου κόρη 55 ημερών εμφάνισε αλλεργική πρωκτοκολιτιδα.είχαμε μεγάλη αιμοραγια σε σημείο που να πάμε νοσοκομείο...μςτα από κάνα μήνα που κάναμε το εμβόλιο κ ενώ είχε βελτιωθεί η κατάσταση είχαμε πισωγυρισμα..πάλι αρκετό αίμα..πάλι κολικουσ..είδαμε κ πάθαμε να επανέλθουμε..η παιδίατρος έλεγε δεν έφταιγε το εμβόλιο.. Εμεισ πήγαμε κ σε παιδογαστρεντερολιγο λίγο μετα το εμβόλιο κ όταν την ρώτησα μασ είπε πωσ είναι πολύ καλό εμβόλιο αλλά είναι βαρύ κ έχει τέτοιες παρενέργειες..2 η δόση δεν μασ άφησε να κάνουμε.. Η μικρή μου έκανε κ τισ 2 δόσεις κ δεν είχε καμμία παρενέργεια..ήμουν επιφυλακτική το ΧΑ συζητήσει με τον καινούργιο μασ παιδίατρο αλλά μου χε πει πως εφόσον το παιδί δεν παρουσίασε κάποια ευαισθησία δεν θα πρέπε να είμαι αρνητική..τελικά όλα καλά με την μικρή.. Όλα τα βρεφακια που θηλάζουν υδαρη κάνουν..αν δεν βλέπεις βλεννεσ κ κυρίως αίμα δεν υπάρχει φόβος..
 2. Καλησπέρα κοπέλα μου.. Όταν γέννησα στο μαιευτήριο γνωρίστηκα.με.μια.κοπελα που είχε περάσει πολλά για να καταφέρει να χει το αγγελούδι της..ήταν η 7η εξωσωματική τησ..κ 1η με τον καινούργιο της γιατρό..όταν τον συνάντησε για 1η φορά σκέφτηκε πως Μ αυτον θα γίνουν γονείς..κ έγινε..έκανε πολλές προσπάθειες κ μαλιστα κ μέχρι τον μαστρομηνα έφτασε..Αθήνα..η κοπέλα είναι από Έβρο.. Τον γιατρό τησ τον λένε Κυριάκο Παπανικολάου.εχουμε συζητήσει πολλές φορεσ γιατί κ μια φίλη μου ήταν να ξεκινήσει εξωσωματική κ ζήτησα την γνώμη τησ.. Ψαξ το λίγο..κ αν χρειαστείς το ότιδηποτε..είμαι σίγουρη πως θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει..θα την ενημερώσω εγώ...
 3. Αχ ευχαριστώ πολύ που απάντησες..θα το ψάξω..για να μου φύγει η ιδέα...
 4. Αχ κορίτσια κ εγώ δυσκολεύομαι να παρακολουθησω τισ συζητήσεις...μπαίνω κ διαβάζω που κ που..κ χαίρομαι που μαθαίνω πως όλα τα παιδάκια μας είναι καλά..κ πως πολλές από.μασ κάνουν..κ 2ο..κ αλλεσ κ 4 ο ... Έμενα η μικρή είναι 18 μηνών.δεν περπατάει απλά..τρεχει..από 10 μηνών έκανε βήματα..κ είναι μεγαλοσ παπαγάλος..λέει πολλά για την ηλικία της.. Την πήγα οδοντίατροι κορίτσια..έχει τερηδόνα..κ μου πε να κόψω τον θηλασμό..φταίει κ αυτό... Εγώ το θέλω πιο πολύ από την γιατρό..το μόνο που χω καταφέρει είναι να αραίωσω θηλασμουσ μέσα στη μέρα..κάνουμε το μεσημέρι πριν τον ύπνο..κ το βράδυ..αχ αυτό το βράδυ..θηλάζει χειροτερα από νεογέννητο.. Κ εγώ είμαι με έναν μόνιμο πονοκέφαλο...έχω κ την μεγάλη που είναι 3.6 κ αυτήν με τρέχει... Αυτά από.μασ.. Υ.γ.. ρε κορίτσια..οσεσ κάνατε 2ο παιδάκι μετά από καισαρικές..πωσ είναι το σώμα σασ? Εγώ έχω επανέλθει στα κιλά μου..είχα πάει κ σε Διατροφολόγο..αλλά ρε κορίτσια.η κοιλια.. φούσκα.ξερω θέλει κοιλιακούς.κ γυμναστική..αλλά εγώ τα βασικά προλαβαίνω να κάνω..κ είμαι στο πόδι όλη μέρα..είμαι πτώμα για να κάνω κ γυμναστική.. Ο άντρας λείπει..κ έρχεται αργά το απόγευμα..
 5. Θα το νομιμοποιήσει για τα παιδιά ο πατέρας....αυτό είναι πολύ θετικο..κ για τέτοιες διαδικασίες χρειάζονται χρήματα..το σπίτι το παραχωρούν οι συγγενείς της..δεν είναι αποκλειστικά δικό της..
 6. Στο μικροβιολογικό τους ειπεσ για τα τεστ??
 7. Είσαι πολύ μικρή για να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου μέσα στη στεναχώρια κ την απελπισία. Δεν ξέρω τι θα κάνεις..αλλά ούτε εσύ ούτε το παιδί αξιζεται τέτοια.μεταχειριση.. Φέρε τα πάνω κάτω σε όλους.....ή φύγε από το σπίτι...
 8. Κορίτσια τι έγινε?? Ξανά κάνατε χοριακη??
 9. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!!
 10. Θέλω να σχολιάσω αυτό που είπες για την πεθερά...γίνεται να κάνεις σαν να μην υπάρχει?? Ότι λέει από το ένα να μπαίνει..κ από το άλλο να βγαίνει?? Κ να μην βάζεις ούτε εσύ ούτε αυτή τον άντρα σου στη μέση...καταλαβαίνω δεν πρόκειται να τα βρείτε με την πεθερά..αλλά δεν γίνεται να σου κάνει τόσο κακό ακόμη κ από μακρυά γιατί οπωσ λεσ δεν μένει στο ίδιο σπίτι..δεν χρειάζονται διαπληκτισμοί..να έχεις μόνο τυπικές σχέσεις δεν μπορείς να το καταφέρεις?? Επισησ αυτούς τους καλοθελητεσ που έρχονται κ σου μεταφέρουν αυτά που λέει η πεθερά τους εμπιστεύεσαι? Δεν μπορεί απλά να θέλουν να δημιουργήσουν θέμα??εγώ πιστεύω μόνο στα δικά μου μάτια κ αυτιά..κ επισησ δεν μπορεισ να είσαι σίγουρη τι έχει ειπωθεί ξ με ποιον τροπο.καμμια φορά αλλά λέμε..αλλά κατανοεί ο κόσμος..κ καμμία φορά ο κόσμος είναι κακοσ...να χεισ δική σου κρίση..όχι ότι σου μεταφέρουν ..κ αν όντως η πεθερά είναι πράγματι κακία..μην έχεις πάρε δώσε...μόνο τα τυπικά..αφού δεν μένει κοντά σας..μπορεισ να το χειριστείσ καλύτερα αυτό το θέμα.. Κ για μένα αφού έφυγες..μην γυρίσεις αν δεν είσαι έτοιμη.. σκέψου τι θεσ..κ απαίτησε το για να γυρίσεις...κ εμασ σύμβουλος γάμου καλό θα σασ έκανε.. Είσαι μολισ 28 χρονών..τη ζωή σου όπως θεσ μπορείς να την κάνεις..κ ασ περιμένεις κ 2 ο..όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε..θα βρεις τον δρόμο σου...αλλά πρώτα με ηρεμία αποφάσισε τι θελεισσσσσ
 11. Θέλω να σχολιάσω αυτό που είπες για την πεθερά...γίνεται να κάνεις σαν να μην υπάρχει?? Ότι λέει από το ένα να μπαίνει..κ από το άλλο να βγαίνει?? Κ να μην βάζεις ούτε εσύ ούτε αυτή τον άντρα σου στη μέση...καταλαβαίνω δεν πρόκειται να τα βρείτε με την πεθερά..αλλά δεν γίνεται να σου κάνει τόσο κακό ακόμη κ από μακρυά γιατί οπωσ λεσ δεν μένει στο ίδιο σπίτι..δεν χρειάζονται διαπληκτισμοί..να έχεις μόνο τυπικές σχέσεις δεν μπορείς να το καταφέρεις??
 12. Κάτι δεν έχω καταλάβει ή δεν έχω διαβάσει σωστά..νόμιζα πως δεν είχεσ αποφασίσει.. Πότε έφυγες από το σπίτι?? Είσαι πολύ μικρή..κ σίγουρα θα καταφέρει σ να φτιάξεις τη ζωή σου όπως θεσ..μήν απελπίζεται..θα την βρεις τη σειρά σου.. Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη..ίσως τώρα που έφυγες να του εδωσεσ ένα καλό μάθημα..ίσως τώρα να εκτιμήσει.. Τώρα που είστε χωριστά σκέψου τι θεσ εσύ από τη ζωή σου..κ κάντο πράξη...αν θεσ να γυρίσεις κάντο..αλλά υπό προϋποθέσεις..σου αξίζει μια καλή ζωή.. εύχομαι να πάνε όλα καλά..κ για σένα κ τα παιδάκια σου..ότι κ αν αποφασίσεις.. εμεισ θα μάστε εδώ να σου μιλάμε..
 13. Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που περνάς.. Αν μείνεις μην το έχεις δεδομενο πωσ θα είστε για πάντα μαζί..εφόσον βγαίνει.ραμτεβου κ βλέπει αλλεσ γυναίκες πολύ φοβάμαι πως με κάποια θα ξεμυαλιστει κ θα χαλάσει ο ίδιος τον γάμο σασ κάποια στιγμή.. να σκεφτείς ολα τα ενδεχόμενα..κ.συνηθωσ οι περισσότεροι δεν δίνουν καν διατροφή..για να μην πω πως ξεχνάν κ τα παιδιά τους..θα πρέπει να είσαι έτοιμη να σταθείς μόνη σου στα πόδια σου.. Αν μείνεις μαζί του μην το κάνεις για τα παιδιά..τα.παιδια θα είμαι.καλα μόνο αν είσαι εσύ..
 14. Αφού διπλασιάστηκε να σκέφτεσαι θετικά..
 15. Είναι υποχρεωμένοι να λένε για το παραμικρό εύρημα για να είναι κατοχυρωμένοι..αν πχ συμβεί το οτιδήποτε να είναι καλυμμένοι..μην τους πούμε πως δεν ενημέρωσαν..για να μην φέρουν ευθύνη..οπότε το μπαλάκι πέφτει σε μασ στο τι θα κάνουμε κ αν θα κάνουμε έξτρα εξετάσεις..αυτοί απλά ενημερώνουν για τισ πιθανότητες.κ μασ βάζουν κ υπογράφουμε για να μην έχουν ουδεμία ευθύνη. Ολη η εγκυμοσύνη θέλει γερά νεύρα..αυτό μου χε πει μια ξαδέρφη μου γιατρός..κ πως θα πρέπει να είμαι έτοιμη..σκαλοπάτι σκαλοπάτι το περνάμε..κ πραγματικά αυτό που παρουσιάζουν στην tv πως η εγκυμοσύνη είναι μια ιδανική κατάσταση δεν το αισθάνθηκα ποτέ..ένα σωρό εξετάσεις..άγχος..εγώ έκανα κ πολλές χοριακεσ..κλωτσαει; Δεν κλωτσαει?? Εμετούς αναγουλεσ καούρες..κ ευχεσ για να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.αιμοραγιεσ.. uutrogestan.. πόνοι στην κοιλιά..ξαπλεσ...κ ελπίδα να πάνε όλα καλά...γιατί άμα δεν το δεις..φοβάσαι μηοωσ κάτι δεν πάει καλά στο τέλος..
 16. Καταλαβαίνω τον φόβο σου.κ είναι λογικός..αν δεν θες να κάνεις το νιπτ τεστ μάθε το τι σημαίνει αυτό το 1/238. Κ αν τελικά είστε σ αυτό το 1% αν μπορείς να αντέξεις την " αναπηρία". Προσωπικά αντέχω στα πολύ δύσκολα..έχουμε περάσει θέματα υγείας πολύ δύσκολα στο σπίτι που αφορούσαν τον πατέρα μουκ στάθηκα βράχος..τώρα που έγινα μαμά κατάλαβα πως άλλο το παιδί άλλο ο γονιός.δςν θα άντεχα να βλέπω το παιδί μου να υποφέρει.θα έκανα τα πάντα για να το βοηθήσω..δεν θα Μ ένοιαζε για μένα..αλλά το να τυρρανιεται ούτε να τι σκέφτομαι σαν ιδέα δεν θέλω. Το ότι ο 2 ός εμβρυολογοσ τα βρήκε όλα καλά αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι..ίσως άλλαξαν οι μετρήσεις στις μέρες που πήγες..δεν ξέρω..ίσως ο άλλος να έκανε λαθοσ..απλά τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα κάνε ότι νομίζεις σωστότερο για να έχετε την συνείδηση σας καθαρή..να μην έχετε τύψεις οωσ δεν το κάνατε... Πραγματικά θέλω να πιστέψω πως ο 2οσ γιατρός έχει δίκιο..αλλά εδώ όλες μιλάμε.εκ του ασφαλούς..εσύ κ ο άντρας σου αποφασίζεται.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά....κ γρήγορα να γίνει μια κακη ανάμνηση όλο αυτό..που θα τι διηγεισαι όπως κ εγώ...
 17. Αντιμετώπιζα διαφορετικό πρόβλημα στην 2 η εγκυμοσύνη.37.5 ήμουν με τέλεια αυχενική κ αίματος..25 αρασ μου Χαν πει τότε..στην β επιπέδου ομωσ εμβυολογοσ βρήκε golfball στην καρδιά ( προτεινε λόγω της καλής α επιπέδου το nipt test).. ενώ ήμουν στο ιατρείο της μου κόπηκαν τα πόδια κ τηλ αμεσωσ στο γυναικολογο μου..μου είπε πως τα περισσότερα έμβρυα εμφανίζουν κ όσο περνάνε οι εβδομάδες φεύγει..πως με τόσο τέλεια αυχενική που είχα κατα 99% δεν είναι τίποτα. Όταν εγώ επέμεινα με καποιεσ ερωτήσεις μου κάνε κ αυτοσ την εξής: αν είχε κάτι σ αυτήν την βδομάδα που είσαι θα το ρίχνες??η απάντηση μου ήταν όχι κ έτσι δεν το ξανά συζητήσαμε.. Η διαφορά μασ ειναθ πως εγώ είχα έναν γιατρό που εμπιστευομουν απόλυτα.ηταν εμπειροσ μεγάλος σε ηλικία καθηγητής πανεπιστημίου κ παλιός διευθυντής σε νοσοκομείο δημόσιο.ηξερα πως μπορώ να βασιστώ πάνω του..αλλά μέσα μου μέχρι να γεννηθεί το μωρό από καμμία φορά με έπιανε η ανασφάλεια.μετα θυμόμουν τα λόγια του κ ηρεμούσα..η σιγουριά του με έκανε διώχνω το άγχος μου.. Σου εύχομαι πραγματικά να μην είναι τίποτα..αλλά μέχρι να γεννηθεί ξέρω πως θα υπάρχει αυτό το άγχος μέσα σου..εμενα μέχρι που έγινε ενός είχα ένα άγχος.μηοωσ έχει κάποιο θέμα..πάντα την παρατηρούσα περισσότερο από την πρωτότοκη.πλεον είναι 15 μηνών κ δεν έχω καμμία υποψία πια..
 18. Είσαι πολύ δυνατή!!! Μην το βάζεις κάτω... Όλες λίγο ή πολύ τισ είχαμε τισ δυσκολίες μας... Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το εξωμήτριο κ καμμία φορά ασυναίσθητα σκέφτομαι πόσο χρονών μπορεί να ήταν τώρα...αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει..κάποιος λόγος θα υπάρχει για όλα.. ευτυχώς έχεις τον Πάνο σου..η μεγαλύτερη παρηγοριά από.ολεσ..το γιατρικό σου.. Κ εμείς είμαστε εδω...ότι χρειαστείς..κ είμαστε πολλές...
 19. Ο παιδιατροσ αυτο μσσ ειπε..πωσ εξναι λιγο σπανιο...αλλα οχι πωσ δεν γινεται... Στον κυκλο μασ υπαρχει κ αλλο παιδακι ππυ μιλησε τόσο νωρισ..ειναι ιδια ηλικια με την μεγαλη μου..σχεδον 3.5 δηλ.. Κ εκεινη ειχε μιλησει στο χρονο..κ την συγκρινα με την δικια μου κ αγχωνομουν..ειδικα οταν μου λεγανε τα πεθερικα πωσ εκεινο μιλαει..ηταν κ το 1ο μου κ δεν ηξερα..αλλα ευτυχωσ ο παιδιατροσ οταν το συζητησα μαζι του δεν μασ αγχωσε..κ καπωσ ετσι ηρεμισα...
 20. Με το καλο!!!!!!! Παλι φθινοπωρο θα γεννησεισ Η μεγαλη μου μεχρι τον χρονο ελεγε μαμα μπαμπα..παππου κ γιαγια αργησε να πει...γυρω στουσ 18 μηνεσ..τελικα 23 μηνων αρχισε να μιλαει...κ πλεον ειναι ασταματητη πολυλογου που μαθαινει κ λεει κ αγγλικεσ φρασεισ..(.θα την στειλω για proficiency...) Η μικρη μου σπο την αλλλη απο 12 ηνων προσπαθει..κ λεει πολλαα..τωρα ειναι 15 κ μετραει κ μεζρι το 10.. γενικα ειναι παπαγαλοσ...(.αυτην θα την στειλω στη νασα...) Οπωσ βλεπεισ τα 2 παιδια καμμια σχεση...κ τα 2α εχουν πολλα ερεθισματα απο τα μεγαλα... Απο τη στιγμη που το παιδακι σου αντιλαμβανεται κ συνεννοειστε με αλλουσ τροπουσ να μην φοβασαι...
 21. Κ μην πιεζεισ μετα πολυ το σημειο με φο οινοπνευμα κ το βαμβακι
 22. Χρονια πολλα κοριτσια♥️♥️
 23. Με 5 μερεσ καθυστερηση ειχα 86..κ ηταν καθυστερημενη η συλληψη γιατι η τεπ δεν συμβαδιζε με την ηλικια τησ κυησησ..αλλα ηξερα την ημερα τησ επαφής( γιστι ηταν μονο μια εκεινο τον μήνα) κ ετσι δικαιολογουνταν.. Οπωσ σου γραψανε θελουμε να διπλασιαζεσται ή εστω να αυξανεται κατα 70% ανα 48 ωρο Να μην απογοητευεσαι ουτε να ενθουσιαζεσαι..θετικη σκεψη κ σου ςυζομαι μια φουσκωμενη χοριακη την δευτερα
 24. Μα καλα? Τον ιδιο παιδιατρο εχουμε?? Κ εμασ ο δικοσ μασ οταν ανοιχτηκε αυτη η συζηση( απο μενα) γιατι η μεγαλη μου καθυστερουσε να μιλησει το ιδιο μου χε πει..απο τι στιγμη που αντιλαμβανεται δεν υπαρχει θεμα.. Κ για την ιστορια η μεγαλη νου 23 μηνων μιλησε..κ.τωρσ δεν μπορουμε νσ την στσμστησουμε..ειναι κ πολυλογου χαχσ... Η νικρη μου πσντωσ φαινετσι πωσ θα μιλησει νωριτερα
 25. Το διαβασα αυτο για τον πατερα σου κ συγκινηθηκα πολυ.. Καπωσ ετσι κ εμεισ τον χασαμε το 15..κ δεν γνωρισε ποτε εγγονια..κ αναρωτιεμαι συνεχεια πωσ θα ημασταν αμα ζουσε..τεσπα..μην το βαρυνω κ αλλο..εγω αυτο που ευχομαι ειναι να μασ εχουν τα παιδια μασ..να μπορεσουμε να ρα μεγαλωσουμε κ να μαστε διπλα τουσ..ξερω περιπτωσεισ που αφησαν παιδια ορφανα σε πολυ μιλρη ηλικια κ δεν θελω να ναι αχαριστη..απο την μια νιωθω ευγνωμοσυνη που τον ζησαμε τοσο..απο την αλλη θα θελα κ αλλο.... Περαστικα κοπελα μου..οπου να ναι θα περασει.. Κ οτσν μελαγχολεισ κανε μια αγκαλια το παιδακι σου..κ θα ναι ολα καλυτερα.. Πω πω βρε κοριτσια..πωσ θα γινει?? Ειναι καμμια που να προσπαθει τωρα στην καραντινα?? Πετυχε κατι???? Παντωσ @Clue το tip απο την συμβουλο θηλασνου μασ βοηθησε λιγο..κοιμαται λιγο καλυτετα τισ πρωτεσ ωρεσ οταν εχει φαει πιο θερμιδογονα τροφη