Blonde

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  120
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

167 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ είμαι στο ψάξιμο ακόμη και για τα δύο αν και στο καρότσι νομίζω θα καταλήξω σε αυτό που σου είπα!! Έχω καιρό ακομααα!! Γενικά έχω πάρει λίγα πράγματα μέχρι στιγμής!
 2. Όχι δεν έχει Πορτ μπεμπέ είναι ενιαίο αλλά είναι από νεογέννητο...θα πάρω το Joie litetrax 4 πάτα το στο Google να δεις πως ειναι!!
 3. Μακάρι κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ!!
 4. Καληηημεραααα!!! Ο γιατρός είπε ότι θα ήθελε να ήταν και 50-60gr παραπάνω! Με αγχωσε λιγάκι γιατί μου είπε ότι το κεφαλάκι της και η κοιλίτσα της είναι ναι μεν στα φυσιολογικά όρια αλλά λίγο χαμηλά και θα το δούμε πάλι σε δύο εβδομάδες!! Στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια!
 5. Και εγώ έτσι πιστεύω στο επόμενο ραντεβού μου θα ρωτήσω κιόλας να ειμαι σίγουρη!!
 6. Κορίτσια στην β επιπέδου τι βάρος ειχανε τα μωράκια σας?? Εγω την έκανα χθες 22+4 εβδομάδων και ήταν 407 gr μικρούλα μου φάνηκε!
 7. Αχ ωραία! Γιατί με έχουν τρομοκρατήσει στο περιβάλλον μου και μου λένε πρέπει να πάρω οπωσδήποτε κάτι και ας πάει χαμένο μετά
 8. Καλημερααα!! Εγώ από σετ περιποίησης είδα ένα της nuk αλλά δεν κατέληξα ακόμα!! Ερώτηση εγώ θα πάρω καρότσι σκέτο και κάθισμα αυτοκινήτου ξεχωριστά το μωράκι μου από το μαιευτήριο πως θα το πάρω αφού δεν θα έχω καλαθουνα η το αυγό?? Επιτρέπεται η αγκαλίτσα από το δωμάτιο μέχρι το αυτοκίνητο όπου θα μπει στο κάθισμα αυτοκινήτου?
 9. Συνήθως σε ξεκινάνε με μισό χάπι για να δουν πως θα τα πάρει ο οργανισμός σου και σταδιακά το αυξάνουν! Μόλις τα ξεκίνησα είχα ζαλάδα και φούσκωμα κάπως και διάρροια αλλά τα έπαιρνα αμέσως μετά το φαγητό μόλις το είπα στον γιατρό μου μου είπε να τα παίρνω 1 ώρα μετά το φαγητό όχι αμέσως! Μόλις έκανα αυτό κόπηκαν αμέσως όλες οι παρενέργειες που είχα!!
 10. Ναι εγώ έκανα θεραπεία με γλουκοφαζ και είδα τεράστια βελτίωση!! Βασικά ο κύκλος μου έγινε ρολόι 28 ημερών και χρειάστηκε να πάρω για κάνα 3 μηνο μόνο!
 11. Το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς μέχρι να βρω αυτόν που τελικα ταίριαξα μαζί του!! Πες στον γιατρό σου ότι σε απασχολεί και ότι δεν σε κάλυψε η απάντηση του! Είναι κρίμα να βασανίζεσαι!
 12. Είναι όντως ψυχοφθόρο και είδα ότι είχες μπερδευτεί και γι'αυτό σου το εγραψα! Για μένα ίσως πρέπει να πάρεις μια γνώμη από άλλον γιατρό που θα σε ενημερώνει σωστά και δεν θα σε αφήνει με απορίες!! Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει εγώ σε δύο περιπτώσεις που ειχα έτσι όπως το περιγράφεις η μία ήταν όταν είχα κύστη η οποία έφυγε στην επόμενη περίοδο ( εάν είχες θα τον έβλεπε στον υπέρηχο ο γιατρός) Και η δεύτερη περίπτωση απλά άλλαξε ο κύκλος μου και είχα για λιγες μέρες έτσι στο σκούπισμα και μετά από 28 μέρες ήρθε πάλι κανονικα η περίοδος όπως ερχόταν πάντα!!
 13. Ξέρω πολύ καλά τι είναι το καθένα γιατί έχω περάσει και τα δύο!! Μα η χοριακη σου δεν ανέβηκε!! Δεν πρέπει να είναι 0 για να είναι αρνητική!! Την χοριακη την έχεις ήδη στο αίμα σου άλλοι έχουν 1 άλλοι 2 και στον ίδιο τον άνθρωπο ανεβοκατεβαίνει για αυτό και έχουν βάλει το όριο ότι πάνω από 5 είναι εγκυμοσύνη!!
 14. Συγνώμη αλλά δεν πέρασες βιοχημική κύηση!! Οι χοριακες σου ήταν απλά αρνητικές και οι δύο!! Κάτω από 5 δεν μας δείχνει ότι έγινε εμφύτευση ούτε ότι πηγε να γίνει η εμφύτευση ούτε τίποτα είναι απλά αρνητική και θεωρώ απαράδεκτο να μιλάει ένας γιατρός για βιοχημική κύηση σε κάτι αρνητικό!! Η μέρα που έκανες την χοριακη 12 μέρες μετά την ωορρηξία δεν είναι και πααααρα πολύ νωρίς να γίνει αν υπήρχε έγκυμοσυνη θα σου έδειχνε απλά ένα μικρό νούμερο άνω των 5 φυσικα!!
 15. Πότε είχες βιοχημική? Και ο γιατρός τι σου είπε ?