λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.034
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

5.841 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα! Τα μωράκια έχουν ασφάλεια; Τα περάσατε σαν προστατευόμενα μέλη; Εμείς όταν μπήκαμε μενν 'ξέχασαν' να μας το αναφέρουν από την κλινική και μας το σφύριξε ένας φίλος μας και πήγε ο μπαμπάς και την πέρασε σαν προστατευόμενο μέλος την 2η μέρα. Μεεεχρι να ενημερωθεί το σύστημα φύγαμε γιατί κάτσαμε μόνο 6 μέρες αλλά με ένσταση στην κλινική μετά μας έκαναν επιστροφή από την 3η μέρα. ΑΝ θυμάμαι καλά η χρέωση μη ασφαλισμένου ήταν γύρω στα 120+ τη μέρα και μετά γύρω στα 30€. Όλα αυτά το 2018. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αν ασφαλίζονται πλέον αυτόματα τα μωρά με το ΑΜΚΑ σκέτο. Κάνε μια ερώτηση αν δεν κάνατε κίνηση για ασφάλιση.
 2. 4w5d σήμερις! Με το καλό στις 40! Νεράκι θα περάσουν!
 3. Το .. ωραίο αγόρι; Αχ Από το 8w6d αφαιρείται ένα διβδόμαδο σε κύκλο 28 ημερών. Αν δλδ κάνεις ωορρηξία 14η μέρα όταν είσαι θεωρητικά 8 εβδομάδων το έμβρυο είναι 6 εβδομάδων. Αν ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξία για να βρεις την ηλικία κύησης προσθέτεις αυθαίρετα 2 εβδομάδες,14 μέρες. Στην εξωσωματική που ξέρουμε ακριβώς την μέρα που τοποθετούμε τα έμβρυα προσθέτουμε χ ημερών + 14 μέρες. Και από εκείνη τη μέρα μετράμε εβδομάδες. Πχ τα έβαλες 25 Απρίλη και ήταν 5 ημερών; 25-5-14 θεωρείς έναρξη μέτρησης εβδομάδων την 6η Απρίλη.
 4. Όχι κορίτσι δεν είχα συμβαίνει στην κλιμακτήριο για αυτό και αραιώνουν οι κύκλοι μέχρι που σταματάνε στην εμμηνόπαυση. Θεσσαλονίκη είμαι με την Τσιβελεκίδου.
 5. Αν είδες ωοθυλάκια δεν είναι η ίδια περίπτωση. Εγώ δεν είχα ούτε για δείγμα. Ζήτησε να σου εξηγήσει ακριβώς τι σημαίνει αυτό για εσένα και πως τα βλέπει τα πράγματα να μη μένεις με απορίες που σε στεναχωρούν παραπάνω!
 6. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα πω ίσως να μην ταιριάζει καθόλου στην περίπτωση σου αλλά, είχα μια κύηση που δεν προχώρησε και τη σταματήσαμε. Είχα αιμορραγία καθάρισα και περίμενα σε 25 30 μέρες να αδιαθετησω. και περίμενα και περίμενα....Και πήγα να με δει στις 40 μέρες με υπέρηχο αν θυμάμαι καλά πάνω κάτω. Δεν είχα ωοθηλάκια στις ωοθήκες κύκλος δεν είχε ξεκινήσει και πάνω στη συζήτηση είπα να κάνω ορμόνες; Και μου είχε πει δεν έχει νόημα τώρα θα βγει η fsh 60 70 γιατί δίνει fsh ο οργανισμός όσο δεν βρίσκει ανταπόκριση από ωοθυλάκια. 70+ μέρες μετά αδιαθετησα οπότε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ωοθυλάκιο έκανα ωορρηξία κλπ και σε μέτρηση της fsh είχε την αναμενόμενη τιμή που ήξερα τον τελευταίο καιρό. Οπότε αν δεν δίνει η ωοθήκη σου ωοθυλάκια αυτή τη στιγμή η fsh εκτοξεύεται μέχρι να βγουν ξανά. Ειδικά αν έχουν περάσει πάνω από 8 με 10 μέρες από την τελευταία puregon κατά πάσα πιθανότητα την έχεις αποβάλλει όλη δεν υπάρχει στον οργανισμό σου. Έκανες υπέρηχο να δεις αν υπάρχουν ωοθυλάκια για τον επόμενο κύκλο; Υποθέσεις κάνω μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο έτσι;
 7. Την στεναχώρια την καταλαβαίνω απόλυτα! Μπες στο θέμα εξωσωματική 2022 να ρωτήσεις για πόλη και γιατρό εκεί είμαστε μαζεμένα τα κορίτσια που προσπαθούμε!
 8. Ναι η d σου είναι υπερβολικά χαμηλή θέλει ανέβασμα τουλάχιστον πάνω από 30 να επιχειρήσεις για 50. Ο σάκος 2 εκατοστά κορίτσι όχι 20, 20 έχουμε σε προχωρημένη κύηση άνω των 4 μηνών. Όταν λες θα πάθαινες φλεγμονή; Το σύνηθες είναι να παίρνεις χάπι για να ξεκινήσει η αποβολή μόνη της χωρίς να χρειαστεί επέμβαση στη μήτρα και παίρνει κάποιες μέρες να ολοκληρωθεί. Αν δεν ολοκληρωθεί τότε γίνεται επεμβατικά. Ποσες μέρες σε άφησε ο παλιός γιατρός χωρίς έλεγχο;
 9. Πολλές! Πες μας ηλικία και τιμή! Προσπαθείτε για εγκυμοσύνη; Οι άλλες σου ορμονολογικές πως είναι;
 10. Καλησπέρα! Η μητέρα μου νόσησε στα 67 της με τριπλά αρνητικό και γονιδιακά έδειξε brca1 και 2. Άμεσα έκανα και εγώ και βγήκα θετική και δε θέλω να μου κρύβομαι. Είμαι σημαντική υποψήφια για να εκφραστούν και σε εμένα καθώς είχε και η αδερφή της μητέρας μου (μη τυποποιημένο όμως αλλά κατά πάσα πιθανότητα και εκείνης γονιδιακό) Με αυτή την πληροφορία που έχω κινούμαι με υπέρηχο και μαστογραφία κάθε χρόνο (είμαι 41 τώρα) και σκέφτομαι πολύ σοβαρά στα 45 μου να κάνω εκτομή για να μειώσω κάτω από 2% περίπου το ποσοστό να νοσήσω. Φυσικά είναι μετά από συμβουλευτική με τον μαστολόγο μου. Το γονίδιο δεν είναι τόσο σπάνιο και δυστυχώς ούτε σπάνια η κληρονομικότητα του και είναι φυσιολογική η ανησυχία που εγείρει στην κάθε μία μας που έχουμε συγγενή πρώτου βαθμού που νόσησε. Σε περίπτωση θετικού να ξέρεις ότι πλέον έχουμε όλα τα όπλα στην διάθεση μας για αποφυγή έγκαιρη διάγνωση και ίαση και ο μαστολόγος μου πιστεύει ακράδαντα ότι μέσα στην επόμενη 20ετια θα έχουμε και τις θεραπείες τις γονιδιακά στοχευμένες ώστε σε τέτοιους καρκίνους να ξεμπερδέυουμε άμεσα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην έχεις τα γονίδια και να συνεχίσεις την ζωή σου με μια έγνοια λιγότερη! Καλά αποτελέσματα!
 11. Είναι αρκετές οι διαφορές και με μεγάλη απόκλιση. Θυμάμαι στις δικές μου φωτογραφίες είχε στιγμιότυπα και φαινόταν οι γραμμές πχ της αυχενικής είχε τη γραμμή μέτρησης από την αρχή μέχρι το τέλος και δίπλα το αποτέλεσμα, στο ρινικό οστό το είχε με διπλή γραμμή κιόλας και για τη βαλβίδα είχε μετρήσεις ντοπλερ που δείχνουν πχ αναστροφή η δυσλειτουργία και αντίστοιχα σωστή λειτουργία ειδικά αυτό δεν μπορείς να πεις α δεν μέτρησα σωστά. Τα έχεις αυτά; Επίσης το αίμα είναι το ίδιο πάνω κάτω; Σου το έδωσαν; επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας και επίσης δύο γιατροί συγκλίνουν στις μετρήσεις πιστεύω όλα είναι μια χαρά και απλά είτε δεν έκανε καλά τη δουλειά του ο τρίτος γιατρός είτε θέλει να σε πάει επεμβατικά. Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος χωρίς άγχος ξανά!
 12. Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει το έμβρυο έτσι; Δεν τίθεται τέτοιο θέμα δεν θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη αν έπεφταν έτσι επειδή περπάτησες η έτρεξες. Πιστεύω το λένε για να είσαι ήρεμη χαλαρή ψυχολογικά. Οπότε χαλαρές και αισιόδοξες!
 13. Εννοώ τέλος στη δωρεά και γέννηση παιδιού που δεν έχει το dna της μητέρας αλλά της δότριας. Κακή διατύπωση. Τέλος δωρεάς ως προς το dna.
 14. Αν ήταν μόνο αυτό και τέλος δλδ γενετική εκφύλιση δεν θα γινόταν προσπάθειες όπως με την αλλαγή ατράκτου που υποτίθεται θα φέρει το τέλος στη δωρεά. Εκεί κρατάνε τον πυρήνα που φέρει το γενετικό υλικό και αλλάζουν το κομμάτι που δεν τραβάει και κρασάρει όλο το ωάριο. Αυτό το κομμάτι προσπαθείς να βοηθήσεις πιο πριν με τις βιταμίνες. Φυσικά και δεν κάνουν θαύματα αλλά σίγουρα βελτιώνουν. Τώρα αν το πάνε από το ένα στο τρία και δεν φτάνει επειδή παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο αυτό είναι άλλη ιστορία. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που από το 5 το πήγαν στο 7 και υπήρξε εγκυμοσύνη το πιστεύω ακράδαντα.. Anyway. Υπάρχουν πάμπολλες έρευνες εκεί έξω για τα συμπληρώματα έχουν τα συμπεράσματα τους θετικά η αρνητικά για όποιον θέλει να διαβάσει. Μέχρι 16 μέρες μετά είναι συνήθως μέσα στα φυσιολογικά όρια!
 15. Μα η σωστή ωρίμανση από την ωογέννεση είναι η ποιότητα. Τώρα βλέπω και άλλες έρευνες αυξάνει το egg quality. Δεν ξέρω τι εννοεί η γιατρός σου ποιότητα (;)