λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  928
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

5.084 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τώρα διάβασα και τα προηγούμενα. Άρα το ήξερε από την προηγούμενη φορά ότι αδιαθετείς νωρίς πριν κόψεις τις ορμόνες. Όφειλε να κάνει μετρήσεις και να συμπληρώνει αν χρειάζεται. Λυπάμαι πολύ είδα και την χοριακή σου.
 2. Και ένεση; Κοίτα σαν ποσότητα είναι αρκετή αλλά μια μέτρηση όφειλε να κάνει. Δεν είναι σύνηθες αυτό που σου συμβαίνει αλλά γενικά συμβαίνει και έπρεπε να σε καλύψει και για αυτή την περίπτωση. Χοριακή έκανες;
 3. Πρώτη μου χοριακή 3 μέρες πριν την ημέρα αδιαθεσίας 29 και προγεστερόνη 15. Δεύτερη χοριακή 1 μέρα πριν 119 και προγεστερόνη 19 (δεν την ξαναμετρησαμε μετά). Φυσιολογική σύλληψη όλα πήγαν καλά. Εγώ μια χαρά σε βλέπω! Φυσικά ξανακάνε με την επόμενη χοριακή αλλά φαίνεται φυσιολογικότατη.
 4. Με όλη την καλή μου διάθεση θα σου προτείνω να το διαβάσεις. Τότε θα καταλάβεις γιατί το προτείνει εκατό φορές. Γιατί συγκεντρώνει σχεδόν τα πάντα που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τις ορμόνες και τα ωάρια (ειδικά από μια ηλικία και μετά). Ξέρεις αυτά τα ωάρια που πολλοί γιατροί πετάνε ένα βιαστικό 'κακή ποιότητα' και νίπτουν τα χέρια τους για το αποτέλεσμα της εξωσωματικής. (Ή το χρησιμοποιούν ως πρώτη γραμμή για να σε σπρώξουν άμεσα σε εξωσωματική.)
 5. Όχι ρε φίλε αυτό δεν το περιμέναμε με τιιιιποτα!!! τι να πω. Δεν έχω τι να πω. Πίκρα. Έχεις άλλα δύο;
 6. Εμένα η προσωπική μου εμπειρία είναι η εξής. (Με αμη 0,3 και fsh κάτω από 10.)Με dhea 75, q10 400, b όλες σχεδόν 1 χάπι, d 25.000 και pregnacare (εγκυμοσύνης όχι τις απλές, έχουν και ω3 μέσα) σε έξι μήνες περίπου άλλες καθημερινά άλλες όπως το dhea σποραδικά είχα 3 ωοληψιες με ένα μόνο γονιμοποιημένο ωάριο και μια φυσιολογική σύλληψη που κατέληξε σε υγιές μωρό. Την δεύτερη φορά που πήρα δύο χρόνια μετά με fsh πάνω από 15 18 δεν προχώρησα σε ωοληψία γιατί οι τιμές σε κανένα κύκλο δεν ήταν καλές και είχα δύο φυσιολογικές συλλήψεις η μία με κενό σάκο και μια βιοχημική. Οπότε αν το δω για τον εαυτό μου βοηθάνε αλλά πρέπει και τα ωοθυλάκια μας να έχουν μια κάποια δυναμική. Σπρώχνουν το θέμα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν κάνουν θαύματα δυστυχώς. Γιατί Τροία μου; Οι πληροφορίες είναι εκεί έξω όποιος θέλει τις βρίσκει και χωρίς να γράψεις εσύ κάτι. Επίσης κάθε μία είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και τον γιατρό της δεν είδα πουθενά να προτρέπεις κάποια να αγοράσει κάτι εν αγνοία του θεράποντα γιατρού της ούτε να παρακούσει συμβουλές διατροφής και βιταμινών. Κάτσε εδώ που κάθεσαι σε παρακαλώ.
 7. Λογικά ανά περίπτωση τότε η άλλαξε τα πρωτόκολλα της. Εγώ δεν είχα σύλληψη μέχρι τότε ήμουν στην διερεύνηση ακόμα
 8. Εγώ στη Λευκού που είχα κάνει έλεγχο πριν μείνω έγκυος δεν μου πρότεινε ποτέ αντιπηκτικά. Μου είχε πει αν πάω σε εξωσωματική ακολουθώ απλά το πρωτόκολλο του γιατρού μου και αν έχω φυσιολογική σύλληψη δεν χρειάζομαι τίποτα. Έφυγα μόνο με δίμηνη θεραπεία για να ανεβάσω λίγο την d. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τακτική από το 2016. Ήμουν πάνω από 35.
 9. Αν έχεις κύκλο εκεί 28 31 μέρες είσαι ιδανικά!
 10. Εξαρτάται αν ήταν γόνιμη εκείνη η μέρα. Το ωοθυλάκιο που περιέχει το ωάριο είναι ορατό μέχρι την ωορρηξία (σε κύκλο 28 ημερών περί τις 14 ημέρες). Ποια μέρα του κύκλου σου έκανες την επίσκεψη στη γιατρό; Αν πήγες πχ την 8η ήταν ορατό αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι έτοιμο για ωορρηξία. Οπότε αν είχες μόνο μια επαφή την 9η ημέρα μόνο και έκανες ωορρηξία 5 6 ημέρες μετά τότε οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Αν πήγες σε μέρα πιο κοντά στην ωορρηξία σου τότε οι πιθανότητες αυξάνονται. Θυμάσαι μέρα;
 11. Μήπως κολλάει όμως στην κατάθεση σπέρματος οπότε δεν κάνει διαφορά είτε επιτροπή είτε την ώρα της γονιμοποίησης για αυτόν; Έχετε συζητήσει τι τον φρενάρει;
 12. λουκουμαδακι

  Περιόδος

  Δεν είσαι έγγυος.