λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  996
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

5.401 εμφανίσεις προφίλ
 1. Έχει εδραιωθεί σαν όρος το κενό το άδειο και δεν εξηγούν παραπάνω δυστυχώς.
 2. Συζητάς και αν δεν δώσουν άλλες εναλλακτικές παίρνεις μια δεύτερη γνώμη. Αν οι απόψεις συμπίπτουν δεχόμαστε ότι συμβαίνει (;) και συνεχίζεις (;) (Για να μη κάνουμε και τους γιατρούς, προσωπικές απόψεις λέμε έτσι; Μπορεί να είναι πολύ φυσιολογικό και απλά να μας φαίνεται περίεργο τέτοιο ποσοστό)
 3. Νομίζω πρέπει να το συζητήσεις γιατί καταλαβαίνω τον φυσικό αλλά κενό στο κενό είχα εγώ με ορμόνες και πωα και 36 ετών με fsh καλή μεν αλλά η e2 πήγαινε κούτσα κούτσα έκανε και στάσεις. Δλδ όντως το ωάριο δεν ανταποκρινόταν δεν ήταν έκπληξη. Αν είναι πάντα έτσι, e2 ικανοποιητική και fsh στα ίδια επίπεδα θα είχα αμφιβολίες για το αν μου ταιριάζει μόνο η οβιτρέλ την ώρα που γίνεται.
 4. Κανονικά έπρεπε να τα παίρνεις σχεδόν όλα. Και από εκεί και πέρα να έχανες και μερικά ακόμα. Το 50-50 σχεδόν για fsh 6 και 33 πιστεύω είναι πολύ.
 5. Πρέπει να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Είναι αρκετή η e2 για να είναι και τα δύο έτσι. Και τόσες φορές; Είναι εντελώς φυσικός; fsh 2ης μέρας;
 6. Πάντα υπάρχει ωάριο απλά δεν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μείνει με χρωμοσώματα συμβατά για γονιμοποίηση και να αποκολληθεί από το ωοθυλάκιο. Ωοθυλάκιο από μόνο του δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να γίνει μια φούσκα στο πουθενά. Το ωάριο δίνει εντολή και φουσκώνει γύρω του το ωοθυλάκιο. Στα λεω πολύ απλά. Και μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες ορμόνες μου έχει τύχει με fsh 9 και μέγεθος 21mm. Οι λόγοι πολλοί. Λάθος χρωμοσώματα, μιτοχονδριακή αδυναμία (την οποία βρίσκουμε και σε ωάρια που παίρνουμε και δεν γονιμοποιούνται η δεν διαιρούνται, εκεί νομίζω εστιάζει η αλλαγή ατράκτου), σε φυσικούς κύκλους η λάθος στιγμή νωρίς δλδ και φαντάζομαι και άλλοι λόγοι όπως ηλικιακοί καθαρά ποιότητα δλδ κλπ κλπ.
 7. Στα χαρτιά; Μπορεί. Στην πραγματική έννοια όχι. Μακάρι να ήταν. Και όχι μόνο αυτή. Γενικά στην Ελλάδα η δημοκρατία η ισονομία και όλα τα λοιπά εξαντλούνται στην ψήφο.
 8. Όλοι πάντως συμφωνούμε (πιστεύω) ότι η διαχείριση εντός εκτός και παγκόσμια ήταν μια μεγάλη πατάτα. Απροετοίμαστοι και με μέτρα που ήθελες και θέλεις να χτυπάς το κεφάλι σου. Είτε υπήρχε κυβέρνηση φιλελεύθερη είτε η δικιά μας ,που δεν θέλω να χαρακτηρίσω γιατί θα ντραπούν και τα πόμολα, ατομική ευθύνη συλλογική τα πάντα μπήκαν σε ένα πλυντήριο και να τα αποτελέσματα. Όπου δεν βολεύει το σενάριο φταίει ο πολίτης,για να μη πω παντού πλέον φταίει.. Αδειάζουν τα ταμεία στην προπαγάνδα και τα μέτρα είναι να πληρώνεις τα τεστ και να αφήνεις τον πολίτη να τσακώνεται για το ποιός θα πιάσει ΜΕΘ και ποιός θα μπει να πιεί καφέ και ποιός θα κάτσει έξω και πολλά πολλά άλλα. Μια χυδαιότητα κατασκευασμένη. Και πως θα βγούμε από όλο αυτό; Σε ένα δύο χρόνια; Λες και βγήκαμε από εμφύλιο; Εγώ αρνούμαι να τσακωθώ με τον περίγυρο μου με τους φίλους μου και την οικογένειά μου για την κακοδιαχείριση που οδήγησε στην κόντρα εμβόλιο/όχι εμβόλιο. Ψυχολογικά δεν μπορώ κουράστηκα.
 9. Το Σάββατο ήμασταν σε γάμο. Τέσσερα αδέρφια 3 αγόρια μια κοπέλα παντρευόταν η κοπέλα. Αυτή και τα δύο αδέρφια της αστυνομικοί με βαθμό. Μπορείτε να φανταστείτε ένα μεγάλο εύρος των καλεσμένων ήταν συνάδελφοι και διοικητές. Όλοι χωρίς μάσκα ακόμα και στην εκκλησία. Όλοι χόρευαν λες και δεν έχουμε ιό. Καλεσμένοι πάνω από 400 500.. Γιατί φυσικά ποιός θα πάει για πρόστιμα όταν το τμήμα είναι το ίδιο στο γάμο; Οπότε βάλε και αυτούς στην μερίδα που καταπατούν γιατί είναι εξουσία και αυτά βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι και κράζουμε την όλη διαχείριση της πανδημίας που από ένα σημείο και μετά φάνηκε απλά σαν μια εκδίκηση και ένα πάτημα της προσωπικής ελευθερίας. Βάλε και όλη την πολιτική ηγεσία που έκοβε βόλτες ενώ εσύ δεν μπορούσες να πας 2km παραπέρα και πόσα πόσα άλλα. Έχουν τεράστια μερίδα ευθύνης για ότι συμβαίνει με τα εμβόλια. Έχασαν την 'αξιοπιστία' τους και επηρέασαν και αυτό.
 10. Είχε και λίστα παιδί μου σε αυτό το γκρουπ με γιατρούς ανά περιοχή είχα παρακολουθήσει συζήτηση σε ομάδα θηλασμού. Και ξέρω και μια άλλη ομάδα για γεννα χωρίς παρεμβάσεις που αν ρωτήσεις απ'εξω απ'εξω θα κάνουν ότι δεν ξέρουν αλλά θα σου στείλουν μήνυμα γιατρούς στη Θεσσαλονίκη να σου δώσουν χαρτί που να λέει πχ αλλεργία στο αυγό για το mmr που έχει την πρωτοκαθεδρία στα εμβόλια κλπ..
 11. Τα αυτοκόλλητα από τα εμβόλια καλέ. Σου στέλνω μέιλ να δεις.
 12. Εμένα που είχε σοβαρότατη αλλεργική και νευρολογική αντίδραση στην δεύτερη δόση από ένα προσκόμισα την σελίδα με τα εμβόλια και χαρτί από το νοσοκομείο που γράφει ότι εξαιρείται της τρίτης δόσης και από ένα άλλο της δεύτερης λόγω αλλεργικής αντίδρασης και συστήνεται καθυστέρηση ενός έτους του ηπατίτιδας α. Στο Παπαγεωργίου όταν μου το έδωσαν μου είπαν για το σχολείο αν πάει και μου είχε κάνει εντύπωση ότι δίνουν χαρτί για να μπορείς να στείλεις το παιδί σου σχολείο. Λένε ότι υπάρχει ομάδα στο φβ που ανοιχτά προτείνει γιατρούς που γράφουν κολλάνε το αυτοκόλλητο παίρνουν την επίσκεψη και πετάνε το εμβόλιο στα σκουπίδια.
 13. Εγώ που έχω εμβολιαστεί θα είχα το ίδιο δίλημμα με εσένα. Θα έτεινα προς το όχι τηρώντας όμως τριπλάσια μέτρα και μόλις γεννούσα θα το έκανα. Στο άρθρο που αντέγραψα παραπάνω δεν βρίσκει άνοδο σε κανένα ποσοστό. Στις χίλιες εμβολιασμενες εγκυμοσύνες πχ λέει 12% αποβολές πρώτου τριμήνου αλλά είναι το ίδιο ποσοστό προ κοβιντ σε ανεμβολίαστες εγκυμοσύνες. Δεν υπάρχει στατιστική άνοδος. Αυτά τα ποσοστά που γράφεις εσύ είναι προσθετικά; Σε τι προβλήματα αναφέρεται;
 14. Εγώ Ραφαέλα (και πιστεύω και οι περισσότεροι και εσύ ) δεν πήγα να κάνω το εμβόλιο με ελαφρά την καρδία ούτε ήμουν χαχα χουχου τι χαρά εμβόλιο. Είχα και έχω τις ανησυχίες μου. Και φυσικά δεν είμαι υπέρ του εμφυλίου ανεμβολίαστος εμβολιασμένος με τον τρόπο που γίνεται από τους διαχειριστές της πανδημίας με τους δαχτυλοδειχτούμενους και τις απολύσεις. Και επειδή έχω άτομα στο συγγενικό μου περιβάλλον που έχουν άπειρα προβλήματα υγείας και είναι σε μεγάλη ηλικία και άλλα μυαλά και δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν επεμβαίνω να πάρω καμιά ευθύνη να τους σπρώξω είτε να το κάνουν είτε όχι. Αποφάσισα για τον εαυτό μου και μόνο και συνεχίζω να τηρώ τα μέτρα προστασίας. Αυτά που δεν μπορωωωω είναι τα σενάρια συνωμοσίας και οι υπερβολές και τα ανυπόστατα δεδομένα (που δεν έχουν καμία σχέση με την βιολογία κλπ) και τα θρησκευτικά πολιτικά παραληρήματα. Σέβομαι όποιον μου πει φοβάμαι δεν θέλω να το κάνω η δεν θέλω να το κάνω στην εγκυμοσύνη (γιατί σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί θα με τρώει μια ζωή, ξέρετε πως είμαστε οι γονείς με το φταίω εγώ) η το ψάχνω δεν ξέρω τι να κάνω η η.. Δεν μπορώ να πάρω όμως στα σοβαρά έναν που νομίζει ότι το εμβόλιο γίνεται με δόλο ότι μας το πασάρουν για να μας στειρώσουν ότι είναι το χάραγμα του σατανά ότι σου βάζουν τσιπ ότι ο μπατζανακης του συμπέθερου έβγαλε λέπια ότι ότι ότι. Εκεί είναι η δική μου γραμμή και εκεί σταματάω. Διαλέγω τον επιστημονικό δρόμο με τα όποια λάθη του και τις συνεχόμενες έρευνες από τα ανυπόστατα (όπως είδαμε παραπάνω) άρθρα και όσους τα διαδίδουν άκριτα αδιάβαστα και ως θέσφατο. Πάμε με την επιστήμη και όποιος θέλει ακολουθεί.
 15. Από την πηγή του άρθρου διαβάζουμε.. Although not directly comparable, calculated proportions of adverse pregnancy and neonatal outcomes in persons vaccinated against Covid-19 who had a completed pregnancy were similar to incidences reported in studies involving pregnant women that were conducted before the Covid-19 pandemic. ενώ το άρθρο γράφει 12% αποβολές.. Σου λέει ποιός θα ανοίξει την πηγή να διαβάσει γράψε εσύ εκεί ένα νούμερο! Ακόμα περιμένω να μάθω για τον στείρο εγώ εν τω μεταξύ!