λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  526
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.418 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα! Σταμάτησε η ανάπτυξη του αιμαγγειώματος και δεν προχωρήσαμε στην λήψη φαρμάκου (όχι η ανάπτυξη του μωρού). Καλά κάνετε και ξεκινήσατε ισχύει ότι όσο μεγαλύτερο το παιδί τόσο λιγότερη η επίδραση του φαρμάκου και ειδικά εσείς που έχετε και εσωτερικό. Μήπως σου τρώει λιγότερο γιατί είναι μια από τις παρενέργειες της προπρανολόλης η έλλειψη όρεξης αλλά επανέρχεται σταδιακά. Θα δείτε δραστικά αποτελέσματα γρήγορα πάντως μην ανησυχείτε!
 2. Θες να κάνεις ένα θέμα μωρό Κάντι Κάντι μη ψάχνουμε κάθε φορά πως πήγε ο υπέρηχος; έκλεισες αυχενική;
 3. Βρες σε ένα ημερολόγιο την ημερομηνία της αυχενικής. Πήγαινε πίσω δέκα εβδομάδες. Δέκα όχι δώδεκα. Εκείνες τις μέρες πάνω κάτω έμεινες έγκυος. Ότι αίμα είδες μετά είναι εγκυμοσύνης και όχι περιόδου. Το ότι στην β επιπέδου βγαίνει μία εβδομάδα μικρότερο μεγαλύτερο δεν μας απασχολεί γιατί πλέον αναπτύσεται κάθε έμβρυο με διαφορετικό ρυθμό. Μπορεί να μείνεις έγκυος ίδια μέρα με μια γυναίκα να γεννήσεις επίσης ίδια μέρα και το ένα μωρό να είναι 56 πόντους και 4 κιλά και το άλλο 50 και 3 κιλά. Έχουν ακριβώς ίδια ηλικία αλλά διαφορετική ανάπτυξη από ένα σημείο και μετά. Επίσης μη ξεχνάς ότι όλα είναι στο περίπου. Αυτό που ενδιαφέρει τον γιατρό από ένα σημείο και μετά είναι να μην πέφτει ένα έμβρυο έξω από τα φυσιολογικά όρια ανάπτυξης να μην μένει πίσω η να μην αναπτύσεται πολύ γρήγορα. Δεν αλλάζει η ηλικία κύησης όμως.
 4. Γιατί να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή; Αν είσαι έγκυος είσαι στις μέρες που θα φανεί και αν δεν είσαι και (όντως) καθυστερεί η περίοδος (γιατί είσαι στο όριο ακόμα τύπου σήμερα αύριο μεθαύριο) ίσως από το ωοθυλάκιο που δεν έγινε ωορρηξία και είναι τύπου κυστικό πρέπει να το δει ο γιατρός να σου δώσει οδηγίες. Παίρνεις προγεστερόνη σε χάπι;
 5. Είναι μια τέλεια χοριακή και στην αύξηση και στις μέρες γιατί διαβάζεις, μη διαβάζεις
 6. Ναι ναι άκρη άκρη! Μη νομίζεις και αυτά φοβούνται ξεθαρεύουν σιγά σιγά Πότε έχεις ξανά υπέρηχο;
 7. Όταν βγάλει χέρια πόδια και μακρύνει ο λώρος θα κάνει και απλωτές από τη μία πλευρά στην άλλη! για την ώρα πιάνει τοίχο!
 8. Έψαξα να δω αν έγραψες Τέλεια! τουκουτουκου
 9. Με χλαμύδια που βρέθηκε σε λαπαροσκόπηση στη μήτρα μου (αν δεις φωτογραφίες είναι κλασική η μορφή που παίρνουν στη μήτρα και κάνουν συμφήσεις δλδ όντως είχα θέμα συγκρίναμε και το βίντεο) η θεραπεία ήταν μετά τον καθαρισμό 21 μέρες vibramicyn και flagyl και εγώ και ο σύζυγος με συγκεκριμένο σχήμα ώρες ποσότητα κλπ. Ούτε εγχύσεις ούτε 15.000€ (!!!) Ακολούθησε εγκυμοσύνη. Κάνε τα αντισώματα όπως σου λένε και ψαξ'το με γιατρούς υπογονιμότητας στην Αθήνα!
 10. Έπρεπε να βάλω τελεία κόμμα Χωρίς παλμό. Σάκο και κάτι σαν έμβρυο είδανε. Αν θες να σου στείλω τον υπέρηχο να τον δεις πες.
 11. Ναι 25 σήμερα οπότε.. εγώ άκουσα 6+1 αλλά είχα και την αβάντα έκανα 12η ωορρηξία και είδα μίας φίλης τώρα 6η+0 εβδομάδα χωρίς παλμό σάκος έμβρυο κλπ μια χαρά γέννησε. Εγώ θα πήγαινα σε μία εβδομάδα για να κρατήσω το διβδόμαδο 6+ 8+.. 12+ αυχενικής. Μου αρέσουν τα ζυγά!
 12. Εσύ που ξέρεις ακριβώς τις μέρες γιατί γνωρίζουμε την μέρα γονιμοποίησης είναι στις 24 μέρες μετά ξεκινάει και σε σύγχρονο υπέρηχο 26 με 28/29 φαίνεται. Σήμερα είσαι 25; Ε μάλλον έπρεπε να κάνεις το ραντεβού Δευτέρα! Πόλος σάκος υπάρχει, μέσα στη μήτρα είναι, όλα σούπερ! Πότε θα πας ξανά;
 13. Φώφη καλησπέρα! Μην απογοητεύεσαι με τίποτα. Ποιός σε παρακολουθεί τώρα; Στο γυναικολόγο σου έχεις εκφράσει τις προθέσεις σου να σου πει πως να κινηθείτε; Εγώ αν ήμουν εσύ θα πήγαινα σε έναν ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής να μου ξεσκονίσει σε εξετάσεις θυροειδή και ορμόνες ώστε να βρεθεί η αιτία της μη ωορρηξίας αν φυσικά τα κιλά σου θεωρούνται μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια γιατί δεν μας γράφεις ύψος. Αν ο οργανισμός περνούσε μεγάλες περιόδους με ελάχιστα θρεπτικά συστατικά και ελάχιστο λίπος φαντάζομαι το ξέρεις ότι σταμάτησε την ωορρηξία για να μην υπάρξει εγκυμοσύνη που δεν μπορεί να υποστηρίξει αλλά αν τώρα είσαι οκ νομίζω μπορείς να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου μετά τον ενδοκρινολόγο για πρόκληση ωορρηξίας με χάπια που παίρνεις για πέντε μέρες και σε παρακολουθεί υπερηχογραφικά και να δείτε πως ανταποκρίνονται οι ωοθήκες σου και μετά προγραμματισμένες επαφές κλπ κλπ θα στα εξηγήσει ο γυναικολόγος. Αλλά πρώτα θες ενδο μηπως με τη βοήθεια του ρυθμίσεις ότι έχει ξερυθμιστει και ξεκινήσει η ωορρηξία από μόνη της. Οποία κοπέλα έχει πάει σε ενδο αναπαραγωγής Θεσσαλονίκη η τριγύρω θα σου γράψει να σου προτείνει.
 14. Νταξ κάνε εκπνοή την ανάσα που πήρες προχθές ξέρω ότι την κρατούσες Φανταστικά!