λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  835
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

4.761 εμφανίσεις προφίλ
 1. Από τη Δευτέρα άνετα. Και αύριο αλλά οκ. Κάν'το Δευτέρα.
 2. Ναι γιατί θέλει να είναι ξεκάθαρο εντελώς το αποτέλεσμα. Τώρα δεν είναι ότι και να μετρήσουμε ότι και να γράψουμε,και δεν στο λέω για να σου χρυσώσω το χάπι, είσαι σε μέρα που αφήνει ποσοστά αισιοδοξίας. Οπότε υπομονή και θετική ψυχολογία μέχρι το Σάββατο!
 3. Ωπ κάτσε. Δευτέρα έβαλες τριών ημερών δλδ τριών 24ωρων; (Σαν να) έκανες ωοληψία την Παρασκευή; (Σάββατο 1ης Κυριακή 2ης Δευτέρα 3ης και μεταφορά δλδ;) Αν ναι τότε σήμερα είσαι 12η κλεισμένη. Αν διένυαν το τρίτο 24ωρο ήταν δλδ 2+ τότε 11η κλεισμένη. Ας με διορθώσει κάποια αν δεν μετράω σωστά.
 4. Αν είσαι ένατη είναι λογικό το αρνητικό αν είσαι δέκατη είναι επίσης λογικό οριακά. Τιμή σου έδωσαν;
 5. Είναι και τρία Νεφέλη που να βγάλεις συμπέρασμα τι ξεκίνησε τι συνεχίζει πως συνεχίζει κλπ είναι και αρκετές οι μέρες τι να πεις. Υπομονή ακόμα μία και θα δείξει..
 6. Δεν τα έχω πάρει αυτά ποτέ είναι του τύπου hometest ταινιάκια η κανονικά με πλαστικό; Και τι ευαισθησία έχουν; Προσωπικά δύο φορές μου έχουν βγει θετικά (παρόλο που είχαν ευαισθησία 25). Η πρώτη ήταν 11η μέρα μετά την ωορρηξία με την χοριακή την επόμενη μέρα να είναι 29 οπότε έπιασαν γύρω στο 10-20 χοριακή, και η δεύτερη ήταν πάλι 11η μέρα με χοριακή την επόμενη να είναι στο 13 άρα σίγουρα πάνω από 7 8 αλλά έκανε αντίδραση με την γραμμή και φάνηκε. Γενικά έχε στο νου σου αν το τεστ είναι εντάξει και γίνει με τις σωστές συνθήκες 9η με 10η μερα μετά την ωορρηξία βγάζει περίπου 60% σωστό αποτέλεσμα 11η 70 12η 80 και 14η 15η αγγίζει το 99% ορθού αποτελέσματος (είτε θετικό είτε αρνητικό). Το θέμα είναι να είσαι 100% σίγουρη για την μέρα ωορρηξίας και να δοκιμάζεις είτε με τα πρωινά ούρα αλλά και αφού έχεις φάει πιει νερό και περιμένοντας ένα τρίωρο. Τι κύκλο σου δίνει το πρόγραμμα και σε βγάζει Κυριακή και τι μέρα είχες πιστεύεις ωορρηξία ώστε να είσαι σήμερα 13η 14η;
 7. Για αυτό ναι τη γλώσσα και πιο απλά κατανοητά για το φόρουμ. Μπαίνεις διαβάζεις ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει συγκεντρωμένα κλπ κλπ. Και για το σπέρμα. Ωραίο θα ήταν.
 8. Θα ήταν ωραίο ένα θέμα μπούσουλας με βιταμίνες κλπ συγκεντρωμένα με τα θετικά και τα αρνητικά τους για τις προσπάθειες φυσιολογικά η εξωσωματικής κλπ.
 9. Τροία τα έβαλες είδα; Με το καλό μια τέλεια χοριακή!
 10. Καλά εγώ θα έπαιρνα να ρίξω ένα σιχτιρ πιλάφι στο μικροβιολογικό γιατί δεν είναι μία μέτρηση. Είναι πέντε έξι πόσες έκανες. Πέρα από το δικό μου σοκ hellooo κάτι δεν σας λειτουργεί σωστά θα κάψετε κόσμο εκεί μέσα! Θα έριχνα και ένα καντήλι στο τέλος! Πόσο σε έβγαλε ο υπέρηχος; Συμβαδίζεις με την περίοδο; Χτύποι καρδιάς; Όλα καλά θα πάνε!
 11. Αααα με το καλό να στεριώσουν τα μικρούλια!
 12. Έλα κορίτσι. Ναι φουσκώνει η κοιλιά νιωθεις φούσκωμα βάρος προς τα κάτω πονακια τραβήγματα μπορεί να πονάει μέση αριστερά δεξιά γενικά μια όχληση στην περιοχή! Είναι φυσιολογική μια ενόχληση. Και το έντερο επίσης μπορεί να πονάει. Αλλά όλα αυτά σε ανεκτά επίπεδα πιο πολύ ενόχλησης παρά πόνου πόνου. Τουλάχιστον η δική μου εμπειρία αυτό λέει. Πονακια διάσπαρτα. εσύ όταν λες πόνος τι εννοείς; μπορείς να γράψεις και στο καφέ του μήνα σου που είστε ίδια φάση ακριβώς με τα κορίτσια εκεί να σου πούνε και αυτές πως είναι.
 13. έχουμε και εμείς εδώ τον Στρατή είναι και δημόσια και ιδιωτικά και πανεπιστημιακά Και πολλούς άλλους Πώς σας φάνηκε το Στρατής;
 14. Αμάν κάναμε να μάθουμε τα συνθηματικά τους τώρα έχουμε και τα μικρά; Ο Μήτσος ο Τάσος;