λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  969
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

5.236 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια από Θεσσαλονίκη όσες έχετε σκοπό να κάνετε ΑΜΗ μέχρι 30 Ιούνη την έχει προσφορά το Γένεσις 15€.
 2. Το πρόβλημα για μένα δεν είναι το σποτ. Είναι και το σποτ φυσικά αλλά όλα τα υπόλοιπα; Αν δεις το πρόγραμμα δεν υπάρχει πουθενά η κατάψυξη ωαρίων. Υπάρχουν όμως οι πυρηνικές οικογένειες 'ενωρίς' , η σύνδεση γυναίκα καριέρα με υπογεννητικότητα χωρίς να βάζει κανέναν άλλο παράγοντα οικονομικό πολιτισμικό κοινωνικό κλπ. και φυσικά η πρόταση που εύχονται οι εξωσωματικές να βοηθούν στο μέλλον μόνο ζευγάρια με πρόβλημα και όχι ζευγάρια που αποφάσισαν να κάνουν παιδιά αργότερα γιατί είχαν άλλες προτεραιότητες η και ζευγάρια που κάποτε διάλεξαν άλλο δρόμο ..της αποφυγής(!) (μάλλον της έκτρωσης εννοεί; Πολλά ερωτήματα). Θέτει δλδ την ιατρική βοήθεια υπό όρους (;) Και μου έκανε τόσο αλγεινή εντύπωση όταν είδα ότι (προφανώς) αυτό το κείμενο με τις τόσες "καλά" διαλεγμένες λέξεις έχει και την υπογραφή του Πάντου. Έχει στήσει κυριολεκτικά την καριέρα του στις γυναίκες 40+. Υποτίθεται θέλει να μεγαλώσει το ηλικιακό όριο πάνω από 50+ τουλάχιστον έτσι διαφημίζεται στην ομάδα εξωσωματικής του στο fb. Υποτίθεται συνεργάτες του (η και ο ίδιος δεν ξέρω) επιχειρούν με νέες τεχνικές να δώσουν ζωή στις ωοθήκες. Έρχεται σε τέτοια αντίθεση με τον Παντο σαν επιστήμονα που (δείχνει να) δουλεύει τόσο σκληρά επιστημονικά για την τελευταία γόνιμη δεκαετία της γυναίκας που αυτό το ευχολόγιο και όλο το κείμενο της πρόσκλησης μοιάζει σα να μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας. Εξεπλάγην τρομερά. Τα υπόλοιπα για τους παπάδες και τους λοιπούς τα είπαν τα κορίτσια παραπάνω και μπράβο σας σε όλες! Θα πάμε μπροστά με τέτοια μυαλά και τους απογόνους σας! @Troia XX το τέκνο σου; Με το καλό να γεννηθεί και με το καλό να ζήσει όπως γουστάρει και να είναι ευτυχισμένη χωρίς να της κουνάει κανένα κράτος το δάχτυλο στο πότε και αν θα θελήσει να κάνει παιδιά!
 3. Θα τα καταφέρεις. Να είσαι σίγουρη. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με Λίνα. Με το ιστορικό σου δεν είναι ποιός το περίμενε αλλά ποιός δεν το περίμενε. Και οποία έκπληξης! Φυσικά και δεν ανοίγει ο τράχηλος νωρίς όταν είναι θέμα βάρους. Και φυσικά εξαλείφεται μέσα σε μέρες όχι εβδομάδες. Είναι αποκλειστική ευθύνη του γιατρού, ξέρω δεν θες να το ακούσεις και εγώ δεν θα ήθελα, αλλά τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μπράβο σου για την επιμονή σου. Έσωσες το παιδί σου. Εσύ. Κανένας άλλος.
 4. Καλημέρα! Πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείς δικηγόρο κατάλληλο για τέτοιες υποθέσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τις αλλαγές τις καινούργιες με την συνεπιμέλεια, σίγουρα δεν χάνεις το παιδί σου αλλά υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στον χρόνο που θα μοιράζεται με τους γονείς και στον τόπο κατοικίας του αργότερα,για την ώρα δεν ξέρω γιατί είναι βρέφος. Πρέπει να ρωτήσεις δικηγόρο ότι και να πούμε εδώ είτε από ότι έχουμε ακούσει είτε κάποιες που το έχουν ζήσει πλέον υπάρχουν αλλαγές και δεν ξέρω σε τι βαθμό φτάνουν. Πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα με τις βρισιές και τις απειλές τις χειρονομίες (σου ασκεί βία;) και ο μόνος αρμόδιος που θα σου πει τα σωστά βήματα είναι ένας δικηγόρος αυτός θα εκτιμήσει τι πρέπει να γίνει άμεσα. Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα και όσο αναίμακτα γίνεται. Αν νιώθεις ότι πραγματικά απειλείσαι αστυνομία και στη μητέρα σου!
 5. Πόσο γελάσαμε πόσο κλάψαμε πόσο σιχτιρίσαμε πόσο τρελαθήκαμε εδώ μέσα! Πόσες φρόντισες πόσες ξεστράβωσες πόσες στήριξες! Και η τελευταία ιστορία δείχνει τον πραγματικό πονο και λαχτάρα και ελπίδα και κόπο και χρόνο κάθε μίας που μπαίνει σε αυτόν τον δρόμο. Σε ευχαριστούμε που μας επέτρεψες να σε γνωρίσουμε και να σε αγαπήσουμε!
 6. Μια χαρά θετικό. Φτάνουν οι μέρες ειδικά αν έβαλες δύο που έχουμε παραπάνω μονάδες χοριακής αν έπιασαν και τα δύο. Πόσα έβαλες; Οβιτρέλ δεν έκανες είπες οπότε και από εκεί είσαι οκ. Επανέλαβε αύριο η μεθαύριο για την ιστορία.
 7. Με κλειστά κλειστά μάτια Γκριμπίζης Τσιβελεκίδου. Θα σου πουν και άλλα κορίτσια.
 8. Το χαρτί από το κέντρο που λέει πόσες μονάδες χρησιμοποιήθηκαν και ποιά η έκβαση,την καινούργια συνταγή του γιατρού και μια χοριακή μηδενική πρόσφατη όχι πάνω από 15 μέρες. Εύχομαι μια θετική προσπάθεια! Α και την απόφαση που σου έδωσε η επιτροπή αρχικά. Και ταυτότητα.
 9. Όπως σου είπαν τα κορίτσια και επίσης πολύ καλύτερο από τις προηγούμενες φορές. Κάτω από 20 ε δεν το λες και σούπερ. Από 30 με 60 έχουν καλή ποιότητα. Βουρ. Θα το πάρετε;
 10. Α άλλαξαν τα άλλα οκ. Πάντως καλή η τιμή, συνήθως αυτή χτυπάει καμπανάκι. Για τη χοριακή οκ και αυτή. Μίλησε και με τον γυναικολόγο σου και μπορείς όπως έγραψε και η σοφι ίσως έναν μη επεμβατικό για την δική σου ηρεμία πιο πολύ.
 11. Καλημέρα. Όταν λέει δεν το κατέβασε; Το πρόγραμμα που έχει η χειροκίνητα; Το papp πόσο σου βγήκε; Συνήθως ρίχνει πολύ το αποτέλεσμα αν είναι κάτω από 0'8-0'5 χωρίς να σημαίνει φυσικά κάτι άσχημο απαραίτητα. Σίγουρα πάντως θα έπρεπε να έχει αλλαγή είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω το ποσοστό συνυπολογίζοντας τις αιματολογικές. Αλλιώς γιατί τις κάνουμε αν αποφασίζει ο κάθε γιατρός να μη τις λάβει υπόψιν του. Στο αιματολογικό είχαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα; Γιατί μόνο με papp αποτέλεσμα δεν βγαίνει έτσι αυθαίρετα. Αν όχι είναι σα να έχει βγάλει ο καθένας το δικό του αποτέλεσμα που δεν είναι σωστό γιατί βγαίνει συνδιαστικά. Δεν ξέρω εγώ θα μπερδευόμουν εξίσου όσο εσύ. Ο γυναικολόγος σου στα είπε αυτά η ο εμβρυολόγος;
 12. Εφίνα,τίνα, Άντυ,ανεύη,εβιάν,εβιάνα; Πολύ δύσκολο το βλέπω. Είναι και τα δύο υπέροχα και θα χαλάσουν πιστεύω.
 13. λουκουμαδακι

  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

  Εξαρτάται. Γιατί χώρισαν και τι προβλήματα έχουν. Το ότι δεν έκανε ο κουμπάρος κάτι σε εσάς δεν σημαίνει ότι δεν αξιολογούμε ανθρώπους με βάση το πώς φέρονται σε άλλους ( και αποφασίζουμε η όχι να κρατήσουμε επαφή.) Με ηρεμία γιατί η ξαδέρφη θέλει απλά εσάς στο πλευρό της αυτή τη στιγμή, θα τα βρείτε πιστεύω.