λουκουμαδακι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  366
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.462 εμφανίσεις προφίλ
 1. Oly που είσαι χαθήκαμε! Να μιλήσουμε αύριο κάνε αναπάντητη όταν έχεις χρόνο να σε πάρω! Είχα διαβάσει όταν έχεις φλεγμονές η πληγές η μήτρα τα καλύπτει με ιστό ενδομητρίου (εξού και η ενδομητριωση) για αυτό πάνε και κολλάνε σε σάλπιγγες τομές καισαρικής εκεί που υπάρχει ενεργή εστία ενδομητριωσης κλπ κλπ!
 2. Είμαστε τέλεια! 14 μηνών έφτασε περπατάει μιλάει τσιριζει όλα τα όμορφα! Εσείς; Τα αγόρια σου; Πώς είναι με δύο; Αντέχεις; έχουν ίδιο πρόγραμμα η έχεις πει αντίο στον ύπνο; Αρκετές πήγαμε στο facebook και έχουμε επαφή εκεί πιο εύκολα βλέπουμε και τα μωρά να μεγαλώνουν με φωτός Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν ξέρω καθόλου!
 3. Όχι εκείνη είναι γνωστή στο φόρουμ και παρόλες τις απόψεις της που ήταν στο καρφί είναι σοβαρή παρουσία δεν την έχω για να δημιουργεί δεύτερο λογαριασμό για να πετάει τέτοια χολή.
 4. Παρόμοια περίπτωση με την αλινα, είμαστε σχεδόν οι τελευταίοι που αποκτήσαμε παιδί αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν χάσαμε φίλους. Ήμασταν εκεί κοντά συνήθως με το πρόγραμμα τους και έχουμε πιεί πολλούς καφέδες σε σπίτια αντί για έξω και σε παιδότοπους αντί για ψαγμενα καφέ! Στις εκδρομές όλοι μαζί επίσης ακόμα και αν από τριήμερα έγιναν μονοήμερες! Μπορεί αυτό που άλλαξε να είναι η ώρα της συνάντησης (τέρμα τα ξενύχτια που λέμε) αλλά πιστεύω λόγο ηλικίας θα μειωνόταν δραματικά το ωράριο έτσι και αλλιώς! Κατά τα άλλα δεν θα πω ψέματα ότι είχαμε την ίδια συχνότητα επαφών αλλά δεν ήταν και τεράστια διαφορά γιατί δεχθηκαμε την ταχύτητα που πλέον μπορούσαν οι περισσότεροι. Καλή διάθεση να υπάρχει και όρεξη να διατηρήσεις φιλίες και επαφές! Τι σας απασχολεί εσάς; Α τα έγραψες παραπάνω τώρα τα είδα Κοίτα. Ο κύκλος σας είναι θα ήταν ένας νορμάλ κύκλος αν υπήρχαν και οι δικοί σου φίλοι. Δηλαδή δύο τρία ζευγάρια από τη μεριά του συζύγου και δύο τρία από τη δική σου μαζί με μερικούς ελεύθερους είναι πιστεύω ότι έχουμε οι περισσότεροι που να αποκαλούμε κοινώς "παρέα". Το μείον είναι ότι οι δικοί σου είναι μακριά. Επίσης οι άλλοι είναι αδέρφια με καλή σχέση οπότε λογικό να βρίσκονται συχνότερα αλλά περίεργο που δεν βρίσκουν χρόνο. Δεν ξέρω από αποστάσεις Αθήνα αλλά είσαστε μακριά; Δλδ για έναν καφέ πρέπει να υπολογίσετε πάνω από τρίωρο τετράωρο για ετοιμασία πηγαινελα και καφέ; Επίσης σε αργίες Κυριακές Σάββατα κλπ κάνετε κίνηση να κανονίσετε για καφέ φαγητό και πάντα λένε όχι; Γιορτές; Γενέθλια;
 5. Μυρτώ έχω περίοδο σημαίνει ότι ορμονικά η προγεστερόνη μου φτάνει στο μηδέν σχεδόν και το ενδομήτριο που δημιουργήθηκε τις ημέρες του κύκλου για να εμφυτευτει το έμβρυο δεν χρειάζεται άλλο και αποβάλλεται. Η προγεστερόνη είναι η ορμόνη που συγκρατεί την κύηση. Που τρέφει το ενδομήτριο που τρέφει το έμβρυο μέχρι να γίνει ο πλακούντας καθώς και συγκρατεί τον πλακούντα. Με μηδέν προγεστερόνη και ενδομήτριο που αποβάλλεται (δλδ έχουμε περίοδο) δεν υπάρχει μέρος να συγκρατηθεί το έμβρυο και "τροφή" για να μεγαλώσει. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι αυτό που η κουνιάδα σου και η μητέρα σου θεώρησαν περίοδο και το αποκαλούν έτσι συντηρώντας έναν μύθο δεν ισχύει ορμονικά και βιολογικά σε καμία γυναίκα παγκόσμια και από πάντα. Είχαν αιμοραγια που ήταν επιπλοκή της εγκυμοσύνης. Το ότι δεν έχασαν το μωρό δεν κάνει την αιμοραγια περίοδο. Θα στο πω και αλλιώς. Έχεις ακούσει ποτέ κοπέλα με επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη να έχει αιμοραγια πχ την 12η εβδομάδα (που χρονικά θα συνεπεφτε με περιοδο αν δεν ήταν έγκυος) και να λέει στο γιατρό, γιατρέ είμαι 12η εβδομάδα έχω αίμα και ο γιατρός να απαντάει μην ανησυχείς συνέχισε τη ζωή σου είναι περίοδος; Δεν θα το ακούσεις ποτέ αυτό. Ο γιατρός θα σε καλέσει να ελέγξει από πού είναι η αιμοραγια και να συστήσει συνήθως κατάκλιση για λίγο καιρό και ορμονικό συμπλήρωμα ανάλογα την αιτιολογία. Ποτέ μα ποτέ δεν θα σου πει γιατρός ότι το αίμα που έχεις είναι από περίοδο όταν εγκυμονείς.
 6. Δεν υπάρχει περίοδος και εγκυμοσύνη. Το αίμα που βλέπουμε τις μέρες που περιμένουμε περίοδο είναι η αίμα εμφύτευσης που σε ποσότητα διαφέρει από μια κανονική περίοδο η είναι περίοδος και βιοχημική εγκυμοσύνη. Δηλαδή ενώ έχουμε θετικό τεστ η κύηση δεν προχωράει και η περίοδος έρχεται κανονικά. Από την έκτη εβδομάδα και μετά θεωρείται αιμοραγια κύησης και πρέπει να αντιμετωπιστεί και να ελεγχθεί από γυναικολόγο. Αν είσαι εσύ με το θετικό τεστ πρέπει να κάνεις χοριακή και ξανά μετά από δύο μέρες και αν είναι θετικές να ενημερώσεις τον γυναικολόγο σου να σε κατευθύνει ανάλογα τις τιμές.
 7. Κορίτσια δεν έχω κανένα θέμα με την έκτρωση είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας αλλά από γυναίκα που απέρριψε το παιδί της δεν δέχομαι κανένα δάχτυλο να κουνήσει σε καμία αλλη γυναίκα που παλεύει για τη μητρότητα. Τα ψυχολογικά σου κοπέλα μου να τα λύσεις με γιατρό. Δεν θα βρεις λύτρωση με αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή.
 8. Ότι πήγε ο μαστροπος στον παντο και στον μαστρομηνα και τους πέταξε την γυναίκα από trafficking να της κάνουν ενέσεις για να της πάρουν ωάρια να την αφήσουν στείρα (πως;) και με καρκίνο (πως;) .. really τώρα; Και δέκα φορές το χρόνο κιόλας! Και το πάμφτωχος αλλοδαπός μας ενοχλεί που ακριβώς και έτσι να είναι; Εσύ ήθελες το καλό το ντόπιο το σπέρμα το διαδακτορικό; Και με μία παλινδρόμηση και hpv (το οποίο έχει ο μισός πληθυσμός, είναι σα να λες συνάχι οπότε δεν ξέρω πως κολλάει στο κατηγορώ σου) αποφάσισες να κάνεις τι και ήρθες εδώ να "ανοίξεις" μάτια;
 9. Αλέκα μίλησε με το κέντρο σου να σε κατευθύνουν σωστά. Και ανασφάλιστη και ανύπαντρη και αν είσαι από άλλη χώρα μπορείς να πάρεις φάρμακα και όχι μια φορά αλλά για 4 προσπάθειες. Είναι κρίμα να τα χάσεις γιατί δεν το έτρεξες στους αρμόδιους φορείς και να περιμένεις μπας και κάποια χαρίσει ενώ τα δικαιουσαι! Καλή επιτυχία!
 10. Θα δοκιμάσω από υπολογιστή,το κινητό αρνείται
 11. Minni καλημέρα. Δεν μου βγάζει τις φωτό παρά μόνο την πρώτη. Εσύ μπορείς να τις δεις; Κάποια άλλη κοπέλα να μας πει αν τις βλέπει γίνεται;
 12. Ωωω ψηλό μωρό. Πόσο είναι τώρα; Υπολόγισε ένα φορεματακι γύρω στα 74cm τόσο βγαίνουν για περίπου 9-12 μηνών για ύψος. Θα σας βολεύει και στα κιλά πιστεύω.
 13. Χρυσάνθη καλημέρα! Αντίστοιχη περίπτωση δεν έχω να σου πω αλλά το ότι δύο εβδομάδες πριν δεν υπήρχε εγκυμοσύνη είναι θετικό. Αν έβγαινε τότε η χοριακή θετική και τώρα είχες αυτή την τιμή θα μιλούσαμε δυστυχώς για εγκυμοσύνη που δεν εξελίσσεται. Το γεγονός ότι στην 32η μέρα του κύκλου σου δεν υπήρχε καν εμφύτευση σημαίνει ότι η ωορρηξία δεν έγινε τις κλασικές μέρες αλλά πολύ πολύ αργότερα. Το πόσο αργότερα και αν εξελιχθεί καλά η κύηση θα φανεί από την επόμενη χοριακή!
 14. λουκουμαδακι

  ΑΓΧΟΣ

  Αφού δεν έσπασε το προφυλακτικό και αδιαθέτησες τι φοβάσαι; τα υπόλοιπα είναι από το άγχος σου. Πάντα έτσι ήταν. Μην το σκέφτεσαι.
 15. Ειρινακι η ένεση που γίνεται για να προκληθεί η ωορρηξία και επηρεάζει τη χοριακή φεύγει από τον οργανισμό μια βδομάδα μετά και πολύ λέω. Η οδηγία να μη γίνεται τεστ αφορά τις βιαστικές τύπου πέντε έξι μέρες μετά και με τεστ πολύ ευαίσθητα. Όταν πλησιάζει η μέρα που έδωσε το κέντρο η τιμή είναι από εμφύτευση καθαρά. Τα υπόλοιπα φάρμακα σε καμία περίπτωση δεν δίνουν τιμές hcg. Όσες γυναίκες κάνουν επαναληπτική ένεση για boost εμφύτευσης το γνωρίζουν και η χοριακή γίνεται και αξιολογείται στο κέντρο, είναι ενημερωμένες! Η ιανουλινο έχει εμφύτευση με χοριακή που αυξάνεται (πράγμα αδύνατον από μια ένεση δεκαπέντε μέρες πριν) και μένει να δούμε πως θα προχωρήσει.