Emi-ly

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  21
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Emi-ly

 1. Emi-ly

  Μπεμπακια 2019

  Κορίτσια καλησπέρα! Να σας ρωτήσω όσες έχετε ξεκινήσει στερεές τροφές ( ο μικρός μου είναι 13 μηνών), από ποσότητες πώς πάνε γενικά τα παιδάκια σας; Δώστε μου καμιά ιδέα για μεσημεριανά καθώς τα περισσότερα που του δίνω τρώει λίγο στην αρχή και μετά απλά παίζει ή τα ταίζει στον σκύλο. Τον αφήνω στο καρεκλάκι να φάει μόνος του πιάνοντας το φαγητό με τα χέρια. Αυτό που τρώει πιο εύκολα είναι μπιφτέκια αλλά συνέχεια μπιφτέκια θα δίνω; Ζυμαρικά ούτε που να τα δει δεν θέλει... Τα φρούτα ακόμα τα αλέθω.
 2. Αφού δεν έχετε θέμα με τους γονείς , βγάλτε την μικρή με ένα όνομα που σας αρέσει και της ταιριάζει.
 3. Με το καλό το μωράκι σας! Εμένα με είχε βολέψει πολύ το λίκνο που κολλάει με το κρεβάτι και το μωρό είναι ακριβώς δίπλα με τη μαμά. Οπότε δεν σηκώνεσαι και καθόλου τη νύχτα.
 4. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Κορίτσια πραγματικά προσπαθώ να μην αφήνω το γεγονός ότι έχω παιδί να μου αλλάζει τις συνήθειες που είχα με τους φίλους μου, είναι σαν να έγινε αυτόματα και από τις δύο πλευρές κάτι και να υπήρξε ένα κενό ας το πω στην επικοινωνία. Η μόνη φορά σε όλο το χρόνο με το μωρό που έκανα focus στην οικογένειά μου και δεν με ένοιαζε κανείς άλλος ήταν πέρσι το καλοκαίρι που ο άντρας μου είχε σοβαρότατο πρόβλημα με τη δουλειά του. Σε γενικές γραμμές πάντα ασχολιόμουν πολύ με τα θέλω και τους προβληματισμούς των φίλων μου.
 5. Emi-ly

  Άσχετη με βάφτιση

  Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ξέρετε αν θα μπορώ να τον κρατάω εγώ αγκαλιά ή αναγκαστικά η νονά ;
 6. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες που μου απαντάτε και μου κρατάτε παρέα. θα συμφωνήσω με την Pagotoula. Σας δίνω χαρακτηριστικό παράδειγμα, σήμερα περιμέναμε τους κουμπάρους μας σπίτι από τις 7, έχει πάει 8 και τέταρτο δεν έχουν έρθει ακόμα... Θα έρθουν όταν θα πρέπει να ταίσω και να κοιμίσω τον μικρό προφανώς, κάτι που κάνω κατά τις 9 και με παίρνει ως τις 10 παρά. αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν θα τους δω θα κάτσει ο άντρας μου μαζί τους και εγώ στο δωμάτιο με τον μικρό. Να σημειώσω ότι τους εξηγήσαμε τους λόγους που θέλουμε να έρθουν νωρίς .
 7. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Κορίτσια μου δίνετε πολύ κουράγιο, αλήθεια... Ο μικρός μου είναι αρκετά ζωηρός και περπατάει από 10 μηνών με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να τον πάρω για καφέ αν δεν είναι και ο άντρας μου. Αλλος ένας λόγος που έχω κάπως αποκοπεί. Επίσης σε φιλικά σπίτια δεν θέλω να πηγαίνω γιατί ντρέπομαι μην κάνει καμια ζημία ο μικρός αφού πειράζει τα πάντα.
 8. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Εννοείς να μην το υπεραναλύω ίσως τόσο πολύ;
 9. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Εμένα είναι 13 μηνών. Άντε με το καλό και σε εσένα κοριτσάκι μου! Ραφαέλα μου, δεν νιώθεις ότι σε έχουν στην απέξω αφού πια τις παίρνεις εσύ τηλ για να βγείτε ;
 10. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Πότε με το καλό γεννάς; Αχ και σε αυτό με την οδήγηση πόσο δίκιο έχεις... είναι δεσμευτικό, δεν μπορείς να κινηθείς άνετα, ειδικά με ένα παιδί και όλα όσα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου. Πάντως να σου πω την αλήθεια πολλά άτομα σιγά σιγά αποκόπηκαν με το πρόσχημα του να μην μας ενοχλούν γιατί έχουμε το μωρό... Πριν μαζευόμασταν συνεχώς σπίτι μας καθώς όλοι οι άλλοι φίλοι του άντρα μου αλλά και κοινές παρέες είναι ελεύθεροι. Όσο ήταν πολύ μικρό το παιδί τους φωνάζαμε κανονικά μετά κόψαμε και οι δύο πλευρές γιατί το παιδί πλέον είχε συγκεκριμένο πρόγραμμα πχ να κάνει μπάνιο να φάει να παίξουμε μαζί του
 11. Emi-ly

  Κέντρα Μελέτης

  Πρέπει να το ψάξεις αρκετά νομίζω. Ίσως αξίζει αν στο προτείνει κάποιος που το έχει ήδη δοκιμάσει. Γιατί δεν κοιτάς σε κέντρο δραστηριοτήτων και όχι κέντρο μελέτης; Σε ενδιαφέρει μόνο το διάβασμα; Επίσης τι ηλικία έχει το παιδάκι σου;
 12. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Renez πράγματι, αυτό έλεγα στον άντρα μου.. Του έλεγα , άντε να πάει ο μικρός παιδικό να κάνουμε και εμείς καινούργιες παρέες.
 13. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Ναι ναι ευχαριστώ , ήδη χαίρομαι που το μοιράζομαι με κάποιον που δεν θα με κατακρίνει . Είμαι δασκάλα οπότε δεν ξέρω ακόμα αν θα ανοίξουν τα σχολεία για να πάω για δουλεία αλλά και να ανοίξουν θα είναι για λίγο. όλο το καλοκαίρι θα είναι κάπως έτσι αφού ουσιαστικά θα είμαι σπίτι μόνη μου με τον μικρό να περιμένω τον άντρα μου να έρθει να βγούμε ή έστω να κάτσουμε μαζί. Οι φίλες σου που δεν έχουν παιδάκια δεν έχουν αλλάξει απέναντί σου; Σου λένε να βγείτε όπως πριν το παιδί;
 14. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Rafaela μου! Με έκανες και γέλασα. Δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε.. Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα δικά μας θέλω και να χαλαρώνουμε . Και πάλι όμως νιώθω μια απόσταση. Τι κρίμα που δεν έχω φίλες με παιδιά να βγαίνουμε να παίζουν τα μικρά να τα λέμε και εμείς. Έχω μόνο μια φίλη με παιδάκι αλλά τα λέμε περισσότερο από το τηλέφωνο γιατί έχει και αυτή τα δικά της τρεχάματα . Προσπαθούμε τουλάχιστον να βρεθούμε μια φορά στις δυο βδομάδες.
 15. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Να σου ζήσει! Υγεία να έχει το παιδάκι. Εγώ μετά το παιδί αισθάνομαι ότι δεν με ενδιαφέρουν πια τα ίδια πράγματα, για παράδειγμα εκεί που θα μιλούσα για νησιά και διακοπές τώρα κοιτάζω τι παιχνίδια να πάρω στον μικρό. όμως σκέφτομαι πως θα γίνω κουραστική αν μιλάω συνεχώς για τέτοια θέματα στις φίλες μου. Μόνο μια φίλη μου έχει και αυτή παιδάκι και η αλήθεια είναι πως με εκείνη νιώθω πιο άνετα. Ίσως ακουστεί άσχημο αλλά από ένα σημείο και μετά μου ακούγονται ανούσια τα όσα συζητούσα με τις φίλες μου πιο παλιά πχ γιατί παρεξηγήθηκες με μια συνάδελφο στη δουλεία και άλλα τέτοια . anemoni δεν μπορώ να πω πως τις αποφεύγω, αλλά νιώθω πως δεν κολλάμε πλέον. και φυσικά σε πολλά δεν μπορώ να ακολουθήσω πχ για καφέ σε κλειστό χώρο με το μωρό τον χειμώνα ήταν λίγο δύσκολο. Δυστυχώς δεν έχω πού να αφήσω τον μικρό για να πεις ότι θα βγω ένα βράδυ, στην μητέρα μου δεν κοιμάται , ενώ τα πάνε πολύ καλά, θέλει το βράδυ να μένει σπίτι του, Έχει άποψη από μικρός, τι να πω...
 16. Emi-ly

  Κουφά μαμάδων κ μη!!!

  Εγώ βάζω την πιπίλα στον άντρα μου ή φωνάζω το μωρό με το όνομα του σκύλου ή και το αντίστροφο... Δύσκολο πράγμα η αυπνία.
 17. Γεια σου, συνονόματη! Γιατί δεν συμβουλεύεσαι το γιατρό σου; Εμένα η αλήθεια είναι ότι μου σταθεροποιήθηκε πολύ γρήγορα μετά τη γέννα η περίοδος.
 18. Emi-ly

  Μοναξιά ή είναι ιδέα μου:

  Δυστυχώς νιώθω τόσο μόνη. Το μωράκι μου είναι 13 μηνών και είναι σκέτη τρέλα , περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου μαζί του. Δουλεία δεν πηγαίνω, πάνω που ξεκίνησα κλείσαμε πάλι λόγω της επιδημίας, ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς το ίδιο και οι γονείς μου. Οπότε για παρέα θα ήθελα μια φίλη να συζητήσω και λίγο βρε κορίτσια γιατί ωραία τα τραγουδάκια αλλά ως ένα σημείο... το πρόβλημα είναι ότι από όταν έκανα τον μικρό νιώθω να μην έχω τίποτα κοινό πια με τις φίλες μου και σιγά σιγά αποκόβομαι...
 19. Καλησπέρα κοριτσάκι ! Κάπως έτσι ήμουν και εγώ , και μόνο όταν χαλαρώσαμε και δεν το σκεφτόμασταν καθόλου , ήρθε το μωράκι. Αν και πολύ δύσκολο φυσικά , αλλά σου προτείνω να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις. και αν θες τσέκαρε και τα επίπεδα προλακτίνης σου, ο γυναικολόγος σου θα ξέρει.
 20. Γεια σας κορίτσια μου! Εμένα ένα χρόνο μετά τη γέννα μου έχουν μείνει δύο κιλά αλλά βλέπω γενικά το σώμα να έχει αλλάξει προς το χειρότερο.. Τώρα με την καραντίνα σταμάτησα και τη δουλειά και καταλαβαίνετε... Σε ένα μήνα έχω τη βάφτιση του μικρού και θέλω να τα χάσω οπωσδήποτε. Πείτε μου αν ξέρετε καμιά εύκολη και γρήγορη συνταγή με λίγες θερμίδες.
 21. Emi-ly

  Άσχετη με βάφτιση

  Κορίτσια μόλις γράφτηκα στο forum, αν και το παρακολουθώ χρόνια. Πάντα υπάρχουν οι κατάλληλες συμβουλές. Βοηθήστε με και εμένα αν μπορείτε. Βαφτίζω τον μικρό μου σε ένα μήνα και είμαι εντελώς άσχετη με την όλη διαδικασία. Πείτε μου τι πρέπει να προσέξω εκείνη την ώρα, τι μπορώ να κάνω για να είναι ήρεμος ο μικρός (13 μηνών ). Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες!