Είμαστε γυναίκες!
Ομορφιά, εμφάνιση, ένδυση.
64 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 60 απαντήσεις
- 150,5k εμφανίσεις
έχασα το τσαντακι μου με τα προιοντα μεικαπ που εχω καθημερινα μαζι. η μασκαρα που εχω τα τελευταια πολλά χρόνια ειναι η πιο αδιαβροχη των αδιαβροχων η max factor που ευτυχώς της βελτιωσαν το βουρτσάκι. (αυτη η μασκαρα βγαινει μονο με ελαιολαδο the best eyemakeup remover ever) πηγα να πάρω και κατα τυχη είχαν προσφορά στα 2 προιοντα ενα τσαντακι δώρο με άλλα προιοντα μεσα!! τέλειο. ευτυχως το δευτερο προιόν ήδη ήταν κατι που επισης ελλειπε, που είναι κατι βασικο , το undereye concealer. εξαιρετικό προιόν, χωράει παντου, λεπτη υφη, όχι κρεμωδης, δεν "γλυστρά", δεν δείχνει τις ρυτιδες κατω απο τα ματια. (καλύτερο απο διαφορες μαρκες που εχω χρησιμοποιησει καθως …
Last reply by Kathy Chatz, -
Διαφημίσεις
-
- 2 followers
- 12 απαντήσεις
- 3,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!Ηθελα να πω τον πονο μου κάπου γιατί νιώθω πως πνίγομαι.Δούλευα σε μια δουλειά με βάρη και πολλες ώρες ορθοστασίας.Εμαθα πως ειμαι έγκυος και οταν βγήκα από τον γιατρό μου (μου είπε να μην σηκώνω βάρη και πως αν είναι δυνατόν να παραιτηθώ) ειπα στη δουλειά λοιπον πως ειμαι έγκυος και πως δεν πρεπει να σηκώνω βάρη.Άρχισαν λοιπον να μου λενε ότι και να αποβάλω δεν πειραζει δεν είναι στο χέρι μου και πως ναι μεν μη σηκώνω βάρη αλλα για να μη βρουν τον μπελά τους… Δεν μπορουσα να μεινω αλλο στη δουλειά γιατί όσο πάει και αρχίζουν τα συμπτωματα πιο πολυ και κουράζομαι παραπάνω..(λαχάνιασμα και υπάρχουν και σκάλες συνεχεια συν κανενα διαλλειμα για να καθίσω…
Last reply by Georgia9, -
Οδήγηση και άγχος 1 2 3
από valentina23- 34 απαντήσεις
- 37,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας γιατί νιώθω μεγάλη απογοήτευση😒.έχω δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 20 χρόνια.στις αρχές ,ήμουν και μικρή δεν πρόσεχε και νόμιζα ότι ήξερα να οδηγώ με αποτέλεσμα να τρακαρω και να αχρηστεψω το αμάξι ..εννοείται μετά φοβήθηκα κι εκτός αυτού δεν μου εμπιστευόταν και κάνεις απ' την οικογένεια το αμάξι..έτσι λοιπόν τα παράτησα..μετά λοιπόν από όλα αυτά τα χρόνια έχοντας και δύο παιδάκια πια αποφάσισα να ξαναπιάσω τιμόνι και μάλιστα αγόρασα κι ένα μικρό μεταχειρισμενο.έκανα πέντε μαθήματα με τον δάσκαλο και παράλληλα πάω και με τον άντρα μου συνοδηγό ο οποίος είναι πολύ νευρικός και τα θεωρεί όλα δεδομένα..δηλαδή τελευταία στιγμή μου…
Last reply by vikoula2023, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 13,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα/Καλημέρα σε όλες και σε όλους! Είμαι νέα μαμά, το βρεφάκι μου σε λίγες μέρες θα κλείσει τους 2 μήνες. Βρίσκω αρκετά δύσκολο να μπορέσω να χαρώ στο 100% την καθημερινότητά μας. Προσπαθώ να τα προλάβω όλα και να τα κάνω όλα σωστά ή τουλάχιστον όπως εγώ νομίζω ότι είναι ότι είναι το σωστό και διαρκώς με απογοητεύω και αισθάνομαι ανεπαρκής. Προσπαθώ πολύ για εκείνη, αλλά νομίζω ότι δεν αρκεί η προσπάθεια αυτή. Θα ήθελα να βγαίνουμε πρωί και απόγευμα για βόλτα, αλλά δεν προλαβαίνω δυστυχώς. Έχω βοήθεια από τη μητέρα μου, αλλά και πάλι δεν έχω αρκετό χρόνο. Θηλάζω αποκλειστικά (και δεν δίνω πιπίλα) και το κοριτσάκι μου δεν έχει πρόγραμμα στο φαγητό της. Τ…
Last reply by Jiji, -
Βαφή μαλλιων
από Tamina88- 2 followers
- 7 απαντήσεις
- 20,9k εμφανίσεις
Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας και τις γνώμες σας γιατί έχω πανικοβληθεί!!! Μετά από το οκ του γιατρού έβαψα σε κομμωτήριο τα μαλλιά μου με φυτική βαφή ( δεν νομίζω να ήταν του Κορρε όπως μου σύστησε). Εκεί όμως μύριζε έντονα βαφή κ απο τις άλλες κοπέλες δίπλα που περνούσαν βαφές. Φοβάμαι πολύ μήπως απο ορι εισέπνευσα έκανα κακό στο έμβρυο κ έχω μετανιώσει πολύ που έβαψα τα μαλλιά μου με όσα διαβάζω στο Ίντερνετ.νιώθω ότι φερθηκα πολύ απερίσκεπτα. Είμαι 14w. Πως θ ξέρω αν έκανα κακό στο έμβρυο μου; Ξέρει κάποια κοπέλα που έβαφε μαλλιά τι ισχύει με τις βαφές;
Last reply by Tamina88, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 25,3k εμφανίσεις
Κορίτσια γεια σας !!θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις γνώμες όσον αφορά καλλυντικές κρέμες κυρίως φαρμακευτικές..είμαι 39 ετών και το δεύτερο παιδάκι μου είναι 21 μηνών .μετά την γέννα είχα πάρει πάρα πολλά κιλά και είχα απογοητευτεί πολύ απ' την εικόνα μου .τελικά κατάφερα να κάνω δίαιτα και έχασα πάρα πολλά κιλά..περίπου είκοσι..όμως υπάρχει χαλαροτητα και κυτταρίτιδα στους γλουτούς και στη κοιλιά ..έχετε δοκιμάσει κάποια κρέμα φυσικά σε συνδιασμό με άσκηση και διατροφή που να έφερε αποτέλεσμα;;είδα μερικές που μου κίνησαν το ενδιαφέρον όπως η elancyl, η apivita rose pepper, η biotherm ,και η lierac. Επίσης θέλω και για το πρόσωπο αντιρυτιδικη όπως και ματιών που έχουν εμ…
Last reply by valentina23, -
- 0 απαντήσεις
- 27,6k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια μου ξέρετε κάποια κοπέλα η κάποιο μαγαζί να κάνει τεχνητά νύχια;;;; Μένω Καματερο…. Αν έχετε κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσω και για τιμές
Last reply by Xrysa.1997, -
Υδροκυλη
από Xrysa.1997- 1 απάντηση
- 27,5k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια μου πρώτη μου φορά στο site….. Μου αρέσει τόσο πολύ η επικοινωνία μου μαζί σας… Έχω ένα παιδάκι 1 χρόνου και του πρηστηκαν ο ένας από τους δυο όρχεις του τον πήγα στο νοσοκομείο μου είπαν ότι έχει υδροκυλη αλλά του έκανα και υπέρηχο και έδειξε αυτό ο γιατρός μου είπε να του κάνω χειρουργείο …. Είμαι φοβισμένη πολύ δεν ξέρω τι να κάνω….
Last reply by CoffeeMaker, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 29,2k εμφανίσεις
Καλησπερα σας,προχτές ήμουν 7 μέρες πριν την περίοδο και μετά από επαφή με τον άντρα μου είδα καφέ υγρό ελάχιστης ποσότητας και έχω μια ελαφρά αίσθηση πόνου περιοδου και τους πόνους τους είχα για 1-2 μέρες μετά τίποτα!! *δεν εχω ξανα δει καφέ σημάδι από τότε Αυτον τον μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί Τι λέτε να είναι ;;
Last reply by Maraki00, -
- 1 απάντηση
- 34,3k εμφανίσεις
Οδηγώ χρόνια μέσα στην πόλη και πάω παντου χωρις φόβο και μάλιστα το απολαμβάνω. Για τις ανάγκες της δουλειάς μου χρειάστηκε να βγω εκτός πόλης και οδηγώντας στην Εγνατία ένιωσα φοβερό άγχος, πηγαινα με 60, έσφιγγα το τιμόνι και ένιωθα ταχυκαρδία. Απογοητεύτηκα…έπεσε η αυτοεκτίμηση μου. Σας έχει τύχει; Και το χειρότερο είναι ότι την άλλη εβδομάδα θα χρειαστεί να οδηγήσω εκτος πόλης και νυχτα… Αν σας ετυχε πως το αντιμετωπίσατε;
Last reply by Annitamik, -
- 3 απαντήσεις
- 38,4k εμφανίσεις
Γειά σας κορίτσια...Γεννησα τον Σεπτέμβριο και θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω γυμναστική στο σπίτι γιατί έχω λίγη κοιλίτσα ακόμα γυμναστήριο εδώ στο χωριό δεν υπάρχει και δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω...ξέρετε αν επιτρέπονται όλες οι ασκήσεις δηλαδή κοιλιακούς,κάμψεις κτλπ μπορώ να τα κάνω κανονικά??
Last reply by Penny28, -
- 6 απαντήσεις
- 36,8k εμφανίσεις
Πρέπει να είμαστε αρκετές πλέον χωρισμένες εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι 70% των γάμων καταλήγουν σε διαζύγιο.... Επειδή το έζησα το όνειρο , θα είχε πλάκα να κάναμε εδώ ένα καφέ να πουμε τους πονους μας. Η ζωή μετά τον χωρισμό έχει αρκετή μοναξιά. Δεν είναι εύκολο να βρείς νέο σύντροφο και μπορεί να μη βρείς και καθόλου. Ο καθένας έχει τα μπαγκάζια του και δεν δέχεσαι πλέον εύκολα τον καθένα, ή δέχεσαι πιο ευκολα τον καθένα από μοναξιά. Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πλέον κάποιες φορές αγχωτικός εξαιτίας των προγραμμάτων επικοινωνίας που ίσως έχει αν έχει με τον πατέρα.... Τα βράδια λοιπόν κάτι πρέπει να κάνουμε , εγώ έχω διάφορα χόμπι για να χαλαρώνω όπως ράψιμο ή…
Last reply by MariaPol90, -
- 1 follower
- 13 απαντήσεις
- 37,8k εμφανίσεις
Καλησπερα. Τι γνωμη εχετε για το να κανει μια ανυπαντρη γυναικα παιδι με δοτη? Εσεις που ειστε ηδη μητερες οι πιο πολλες θα μπορειτε ναντο φανταστειτε καλυτερα ολο αυτο...
Last reply by Laky, -
- 3 απαντήσεις
- 38,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ήμαστε με τον άντρα μου 10 χρόνια μαζί, και έχουμε ένα μωράκι 10 μηνών που υπέρ λατρεύουμε… Μετά που γέννησα σταμάτησα τη δουλειά, και είμαι στο σπίτι..Πηγαίνω και βοηθάω στη δουλειά του άντρα μου όμως μαζί με το μωρό όποτε βρω χρόνο διότι είναι μόνο πρωινά η δουλειά του..Το θέμα μου είναι ότι πριν την εγκυμοσύνη ήμουν πολύ αδύνατη και γυμνασμένη, ασχολιόμουν γενικά πολύ με την εμφάνιση μου άρεσε πάντα να είμαι περιποιημένη… μετά που γέννησα έχασα τα μισά κιλά της εγκυμοσύνης αλλά με τον καιρό πήρα πάλι πίσω κάμποσα κιλά..σε σημείο να μην θέλω να με βλέπω καν ούτε σε καθρέφτη ουτε σε φωτογραφιες πουθενά …όσο και να προσπαθώ με διατροφές και δίαιτες δεν τα κατάφ…
Last reply by Myfamilly, -
- 2 απαντήσεις
- 40,1k εμφανίσεις
Μπέικον και εγκυμοσύνη? Έκανα το λάθος να παραγκελω από έξω ήταν ( νομίζω ) καλά ψημένο αλλά έφαγα και τώρα νιώθω τύψεις για λιστεριωση. Μήπως είμαι υπερβολικη?
Last reply by Penny28, -
- 8 απαντήσεις
- 39,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας κορίτσια! Χρειάζομαι και πάλι τη συμβουλή σας! Έχω 25 μέρες καθυστέρηση έχω κάνει ένα τεστ το οποίο ήταν αρνητικό, πριν από πέντε ημέρες. Υποφέρω από πονοκεφάλους το τελευταίο διάστημα, ενώ εγώ γενικά δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα! Έχω απίστευτες κράμπες και βάρος σα να περιμένω περίοδο! Υπνηλία φουλ και το στήθος μου ενώ δεν πονάει ούτε είναι ευαίσθητο έχει μια περίεργη πίεση ή φούσκωμα δεν ξέρω πως να το περιγράψω.. Επίσης η μέση μου είναι πιασμένη, περίπου όπως όταν περιμένουμε περίοδο. Να κάνω ένα δεύτερο τεστ; Σε πόσες ημέρες;
Last reply by Polly1, -
- 0 απαντήσεις
- 45,9k εμφανίσεις
Οπότε έχω μια απορίες, αμφιβολίες φόβους πάντα εδώ μέσα υπάρχει μια απάντηση και να με περιμένει. Αρκεί να γκουγκλαρω.. Απαντησεις από μαμάδες που είχαν τις ίδιες ανησυχίες, από μαμάδες έμπειρες, ψύχραιμες, "διαβασμενες" και μη, κουλ, νευρωτικες, αγχωμενες μαμάδες - τέλος πάντων μαμαδες διαφορετικών ιδιοσυγκρασίων και χαρακτήρων! Όλες έχουν κάτι να καταθέσουν: το βίωμα, το συναισθημα και την εμπειρια τους! Τι ωραιο μωσαϊκό βρε κορίτσια! Πόσο βοηθητικό για μας τις πιο φρέσκιες και απειρες. Πόσο βοηθητικό για όλες, βασικά. Δεν έχει υπάρξει μια φορά που να έχω προβληματιστεί με κάτι που αφορά το μωρό και να μην έχω βρει την "κατεύθυνση" από το ιντερνετικό παρεάκι σας ! Έχω έ…
Last reply by Vag221, -
- 0 απαντήσεις
- 50,3k εμφανίσεις
Γεια σας πανεμορφες μανουλες
Last reply by Marina2021, -
- 0 απαντήσεις
- 50,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σας!! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το γυναικολόγο κ. Νικολάου Παναγιώτη που συνεργάζεται κ με το Ιασώ. Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια αλλά αν γνωρίζει καμία σας θα με βοηθούσατε πολύ!!
Last reply by maria marko, -
- 0 απαντήσεις
- 53k εμφανίσεις
Καλησπέρα !!!ψάχνω γυναικολόγο γυναίκα στην πόλη της Καβάλας !έχω στο ιστορικό μου,μια πρόωρη γέννα κ θέλω να μπορεί να αντεπεξέλθει σε δυσκολίες που πιθανόν να συμβούν λόγω ιστορικού κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης.
Last reply by Eva1986, -
- 1 follower
- 27 απαντήσεις
- 59,5k εμφανίσεις
καλησπέρα μανουλες κ μη....είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για μα γελάσουμε κ λίγο....τι κουφά έχετε κανει στην ζωή σας μαμάδες κ μη??? Ασ ξεκινήσω εγω.... αυπνη εχτές το βράδυ ν αλλάξει η μικρή να φάει σηκώνομαι την αλλάζω κ πάω κουζίνα για το γάλα της....ετοιμάζω το γάλα της που λέτε κ πλένω 2 μπιμπερό ακόμα να τα βάλω αποστείρωση... Ε λοιπόν μαζί με τα μπιμπερό βάζω κ την κατουρημενη πανα της μέσα για αποστείρωση.... σηκώθηκα το πρωί κ την είδα μέσα.... μιλάμε για πολύ αφηρημαδα.. Ακούω τα δικά σας... Καλημεραααααα
Last reply by Christinα, -
- 1 follower
- 44 απαντήσεις
- 13,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα,τελευταία περίοδο είχα 27/6 και 4/7 τελείωσε από τότε δεν μου ήρθε βεβαια και τον Ιούνιο είχε καθυστερήσει αρκετά να μου έρθει μπορειτε να μου πείτε μια γνώμη; Δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης
Last reply by Renez, -
- 1 απάντηση
- 60,2k εμφανίσεις
Γειά σας μανούλες...θα ήθελα κ εγώ τη βοήθεια σας...πρωτη φορά γράφω εδώ..το μωράκι μου ειναι 7 μηνων..και σταματησα τον θηλασμο απο 2 μηνων..Εχω αστατη περιοδο.μου ηρθε 3 μηνες μετα τη γεννα...και απο τοτε δεν ερχεται ποτε στην ωρα της..μπορει να μην ερθει καθολου.μπορει να περασουν και πολλες μερες απ οτι θα επρεπε..αγχωνομαι λιγακι...ειναι φυσιολογικο;;θελουμε να προσπαθησουμε και για αλλο μωρακι...αλλα αγχωνομαι επειδη ειναι ετσι η περιοδος μου
Last reply by Emi-ly, -
- 8 απαντήσεις
- 62,5k εμφανίσεις
Γεια σας ! Είμαι νέο μέλος , δεν βρήκα κάτι παρόμοιο και κάνω νέο θέμα. Στις 23 Μαϊου θα γίνει ο γάμος μου και....... Θα είμαι αδιάθετη , έχω ένα ημερολόγιο που δεν πέφτει έχω το πολύ σε 1-2 ημέρες διαφορά και άμα!! Δεν θέλω εκείνη την ημέρα να είμαι αδιάθετη , καταλαβενεται το μυαλό μου θα είναι εκεί και δεν θα το χαρώ... Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό;
Last reply by Γεωργιαjo, -
- 1 απάντηση
- 61,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας!Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω λειτουργική ρινοπλαστικη καθώς έχω τεράστιο πρόβλημα με την αναπνοή,έχω πολύ στραβό διαφραγμα και κρεατάκια,επίσης αφού θα την κάνω που θα την κάνω θέλω να βελτιώσω λίγο και την εμφάνιση της καθώς έχω ένα μικρό υβο και πεσμένη κορυφή.. Θα ήθελα,αν κάποια κοπέλα έχει κάνει αντίστοιχη επέμβαση να με συμβουλέψει σε ότι αφορά την επιλογή του χειρουργού,έχω καταλήξει σε δύο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τους αναφερω ανοιχτά η μόνο σε πμ..κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη!Μια ερώτηση ακόμη είναι ότι,κάποιοι από αυτούς που μίλησα μου είπαν για 3 ώρες χειρουργείο ενώ άλλοι μόνο 1..ξέρει κάποια να μου πει σχετικα;Σας ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Sussenah, -
- 348 απαντήσεις
- 92,2k εμφανίσεις
Κοριτσια ας μοιραστούμε τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ θεματα που απασχολούν εμας τις νεες μανούλες!!! Γιατί καλη και υπεροχη η μητροτητα!!! Αλλα ας μην ξεχναμε πως ειμαστε και γυναίκες!!! Εμενα για αρχη με απασχολεί να χασω καποια κιλα γτ εχω το γαμο και τη βαπτιση της 3 μηνων κορουλας μας το Σεπτέμβρη!!! Θα ήθελα ιδανικα να χασω 15-20 κιλα, αλλα δεν ξερω αν προλαβαινω!!!! Περιμένω τη συμπαρασταση σας!!!! @Μαρθα Κ @Alekk @Alex. Arap
Last reply by anemoni1989, -
- 0 απαντήσεις
- 63,5k εμφανίσεις
Γειά σας, γνωρίζετε κάποια καλή κομμώτρια κατ οίκον οικονομική και εμπειρη διότι η δική μου έφυγε έξω και χρόνος για κομμωτήριο δεν υπάρχει... Αν έχετε υπόψην στείλτε στοιχεία με πμ.. Στα νότια.. Ευχαριστώ!
Last reply by Nefeli2014, -
- 3 απαντήσεις
- 104,2k εμφανίσεις
Καλησπερα, απο την πεμτη ως το σαββατο το λιντλ βγαζει σε προσφορα 2 σετ περιποισης νυχιων. το ενα σετ εινια τροχος με ανταλλακτικα και το δευετρο σετ εινια μηχνημα σκληρυνσης τζελ και σετ για τζελ απο ο,τι καταλαβα. το ερωτημα μου εινια αν αξιζει η αγορα η οχι. εγω δεν ειμια επαγγελματιας του χωρου της αισθητικης, δεν ξερω δηλαδη να χειριζομαι τροχο κτλ. μπορω να παρω καποιο απο τα σετ και να τα χρησιμοποιησω (ενω ειμια ασχετη) η θα πανε χαμενα τα λεφτα; περιμενω γνωμες απο ολες τις κοπελες ειτε εινια επαγγελματιες, ειτε γνωριζουν απο προσωπικη πειρα αν ειναι καλη μια τετοια αγορα απο αποψη χρησης ειτε σκεφτονται και αυτες την αγορα.
Last reply by Konstantinaele, -
- 5 απαντήσεις
- 85,7k εμφανίσεις
Τι γνωμη εχετε για την κοιλιοπλαστικη?εχει καποια μειονεκτηματα μετα απο χρονια?τι γνωριζετε βασει γνωστων σας περιστατικων?
Last reply by xrysa82, -
- 0 απαντήσεις
- 65,9k εμφανίσεις
Γειά σας! έχω μια ερώτηση, ελπίζω μηπως ξέρει κάποια κάτι. Λοιπον έχω υπερευαίσθητο δέρμα κοκκινίζει με το παραμικρό, και εχει πανάδες. το καλοκαίρι είναι που φαίνεται σαν να έχω πιεί 2 μπύρες εάν βγώ στον ήλιο και φαίνεται σαν να έχω πυρετό πχ. έχω την κόμπακτ κρέμα της avene couvrance νομιζω που εχει spf 40? είναι το μόνο πράγμα που με έχει βοηθήσει, ακόμα κια όταν την βγάζω με λοσιόν ντεμακιγιάζ, το δέρμα πραγματικά δεν είναι κοκκινισμένο ή ερεθισμένο, και δεν δημιουργούνται πανάδες. όμως, έχει μειονέκτημα ότι φαίνεται αρκετά όταν την βάζω στο πρόσωπο - έχω μεγάλους πόρους και ασπρίζουν από αυτή τη κρέμα. (την απλώνεις με σφουγγαράκι σαν κόμπακτ μει…
Last reply by belleblue,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.856 απαντήσεις
- 548.610 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 192.794 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.048.120 εμφανίσεις