-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα και πάλι κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Διαβάζω τα νέα σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Εχθές είπαμε με τον σύζυγο να μην χάσουμε χρόνο καθόλου και κατόπιν και συζήτησης και με τον γιατρό, περιμένουμε την περίοδο που θα έρθει τώρα μετά το αρνητικό και ξεκινάμε άμεσα για εμβρυομεταφορά. Το θέμα είναι αν θα βάλουμε μόνο τη μία ή και τις δύο βλαστοκύστες. Βάλαμε κάτω τα δεδομένα και τα μικροσκοπικά ποσοστά να πιάσουν και τα δύο. Στη μία περίπτωση κερδίζουμε χρόνο και χρήμα και ρισκάρουμε, και στην άλλη περίπτωση χάνουμε χρόνο και χρήμα αλλά πάμε εκ του ασφαλούς. Καταλήξαμε χωρίς απάντηση να τρώμε ποπκορν βλέποντας ταινία. Τουλάχιστον έχουμε χρόνο ακόμα μέχρι να αδιαθετήσω να το σκεφτούμε. Βέβαια ένας θεός ξέρει πότε θα είναι αυτό έτσι πως έγινε ο κύκλος μου..
18 ώρες πρίν, MK2012 είπε:καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.
καλησπέρα ΜΚ, Νομίζω καλά το σκέφτεσαι να φύγεις. Ή πίσω σε αυτόν που τα έμβρυα πήγαιναν καλύτερα ή αλλού.. Και να μη ξέρεις και τι να πιστέψεις, φταίει το ωάριο όντως ή κάτι γίνεται στο εργαστήριο.. Ωστόσο ευχομαι τη Δευτέρα στη β φάση να πάρετε το καλό και να προχωρήσει και να μη χρειαστεί τίποτα..!
8 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:καλημέρα σας, εχω αδενομυωση. Ειχα σπιραλ για να βοηθηθω με τις αιμορραγιες μεχρι πριν ενα μηνα που το αφαιρεσα και ξεκινησα τα cyclacur. ο εμβρυολογος, μου είπε να παρω ένα κουτί cyclacur πριν την έναρξη της διέγερσης. Ο γυναικολόγος είχε πει πως κατά τη γνώμη του να έπαιρνα και δεύτερο για να ρυθμιστεί πιο σωστά ο κύκλος μου. Το ιδιο ειπε και πριν που μιλησαμε. αύριο τελειώνω το πρώτο κουτι. (από χθες έχω πονους περιόδου και είδα χθες και σήμερα λίγα καφε-ροζ υγρα, ελαχιστο αιμα στο σκουπισμα) κατά τις εμπειρίες σας, αν υπάρχει κάποια κοπέλα με κάτι ανάλογο, είναι χρήσιμο το δεύτερο κουτι? οι δύο γιατροί με μπέρδεψαν. Η αλήθεια είναι πως βιάζομαι να ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά δε ξέρω αν το δεύτερο κουτι cyclacur παρα τη καθυστερηση του ενος μήνα με βοηθησει περισσότερο στην όλη διαδικασία.. σας ευχαριστώ
Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα!
-
1
-
-
ΚΡΑΣΙΑ
-
Θέματα
-
- 13.198 απαντήσεις
- 1.338.600 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.012 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.602 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 523.112 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.306 εμφανίσεις
-