Jump to content
➔ Parents.org.gr

Το καφέ της ηρεμίας!

Recommended Posts

1 hour ago, mariaalexiou είπε:

Καλησπέρα

πάλι απέφυγα να μιλήσω με ειδικό, όμως μίλησα με φίλες μου συν-εγκυμονούσες ή με μωράκια, αλλά και με τον σύζυγό μου και με την οικογένεια μου.

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ορμόνες μου κάνουν πάρτι και οι φόβοι πηγάζουν κυρίως επειδή είναι το πρώτο μου.

Έχω ηρεμήσει αρκετά, μάλλον, ΕΙΧΑ ηρεμήσει αρκετά μέχρι που πριν από λίγο άρχισα να έχω συσπάσεις. Η κοιλιά μου ήταν πετρωμένη από το πρωί και πριν από λίγο σταμάτησαν οι πόνοι.

Όσο πλησιάζει η γέννα, τόσο πολλαπλασιάζεται ο φόβος για το άγνωστο.

Τουλάχιστον δεν φοβάμαι μήπως πεθάνω. Το είπατε κι εσείς, είμαστε στο 2023 με πολλή ανάπτυξη. Η ιατρική είναι αρκετά προχωρημένη πια.

Με τους σημερινούς πόνους φοβήθηκα μήπως ξαφνικά νιώσω κάποιο κεφάλι ανάμεσα στα πόδια μου, αλλά και πάλι, δεν γεννιούνται τόσο εύκολα τα μωρά. Η ΠΗΤ μου είναι 3/7 οπότε είμαστε πολύ μακριά ακόμα από αυτό.

Πιστεύω πως έχω ηρεμήσει αρκετά, αν και ξεροκέφαλη (το λέω επειδή πάλι δεν πήγα σε ειδικό και δεν έχω σκοπό να πάω)

Χαιρομαι τοσο πολυ που νιωθεις καλυτερα κοριτσι μου! Σου ευχομαι και ακομα καλυτερα!

Εγω μετραω απο μερα σε μερα και απο ωρα σε ωρα κ καταλαβαινω το αγχος σου. Δεν εισαι μονη. Δεν εισαι τρελη δεν εισαι παραλογη. Απλα πρεπει να βαζουμε τη λογικη. Και να σκεφτομαστε οτι τα μωρακια μας ειναι υγιη, εμεις υγιεις, ολα θα πανε καλα κ τους αξιζει μια ηρεμη και ευτυχισμενη μαμα ❤️

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Χαιρομαι τοσο πολυ που νιωθεις καλυτερα κοριτσι μου! Σου ευχομαι και ακομα καλυτερα!

Εγω μετραω απο μερα σε μερα και απο ωρα σε ωρα κ καταλαβαινω το αγχος σου. Δεν εισαι μονη. Δεν εισαι τρελη δεν εισαι παραλογη. Απλα πρεπει να βαζουμε τη λογικη. Και να σκεφτομαστε οτι τα μωρακια μας ειναι υγιη, εμεις υγιεις, ολα θα πανε καλα κ τους αξιζει μια ηρεμη και ευτυχισμενη μαμα ❤️

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου

Κατάλαβα πως αυτό που έχει σημασία είναι αυτό το σπορακι και η ψυχική μου υγεία!

Σε ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...