Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλημέρα, 

το σπερμα έχει καλή κινητική και όγκο αλλά κατακερματισμό dna 24% είναι δηλαδή ένα σπερμα μέτριας δυναμικής για σύλληψη παρόλα αυτά ο εξωσωματικός θεωρεί πως με την τεχνική μικρογονιμοποίησης που χρησιμοποεί ότι το σπερμα δεν επηρεάζει … τι να πω δεν ξέρω πια . Εσείς πια κέντρα γνωρίζετε για δανεικά που είναι καλά και αξιόπιστα ; Πρέπει να το  έχω σαν επιλογή μου είπαν και οι γιατροί

Ιασω φοβερό εμβρυολογικο

Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ)

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, elenaussie είπε:

Ναι ναι μου είπε να τα σταματήσω και να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο αν θέλω. Ηταν πολύ χαμηλή για να τα συνεχίσω. 
Συνεχίζουμε τι να κάνουμε; 
Διάβασα κάπου ότι η δεύτερη προσπάθεια έχει πιο πολλές πιθανότητες από την πρώτη. 

Είναι δύσκολο αλλά ας περάσουμε όμορφα το Πάσχα με τους ανθρώπους μας και ξανά στην μάχη.εσυ τουλάχιστον είχες αλλά στην κατάψυξη??

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 144
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια ήθελα και πάλι τα φώτα σας...σας είχα πει ότι οι χοριακης μου ανέβαιναν υπερβολικα αργά τελικά έπεσε και λίγο οπότε πήγα στις 23/04 με χοριακη 460 μονάδες και μου είπε ότι βλέπει έναν σάκο περίπου 4 εβδομάδων που έχει αποκόλληθει ενώ εγώ θα έπρεπε να ήμουν 6 εβδομάδων και να κόψω τα φάρμακα ώστε να μου έρθει περίοδος και να καθαρίσω αυτό έκανα και την επόμενη μέρα είχα περίοδο.το θέμα είναι ότι μια βδομάδα μετά η χοριακη αντί να πέσει ανέβηκε στο 500 και μετά από 4 μέρες πηγές 730....νομίζω θα τρελαθώ...τι συμβαίνει;;;

13 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια ήθελα και πάλι τα φώτα σας...σας είχα πει ότι οι χοριακης μου ανέβαιναν υπερβολικα αργά τελικά έπεσε και λίγο οπότε πήγα στις 23/04 με χοριακη 460 μονάδες και μου είπε ότι βλέπει έναν σάκο περίπου 4 εβδομάδων που έχει αποκόλληθει ενώ εγώ θα έπρεπε να ήμουν 6 εβδομάδων και να κόψω τα φάρμακα ώστε να μου έρθει περίοδος και να καθαρίσω αυτό έκανα και την επόμενη μέρα είχα περίοδο.το θέμα είναι ότι μια βδομάδα μετά η χοριακη αντί να πέσει ανέβηκε στο 500 και μετά από 4 μέρες πηγές 730....νομίζω θα τρελαθώ...τι συμβαίνει;;;

Καλημέρα κορίτσι πρέπει να πας άμεσα στον γυναικολόγο σου να κάνετε έναν υπέρηχο. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Μπορεί να μην έχει αποκολληθεί ο σάκος πλήρως ή να υπάρχει και δεύτερο έμβρυο και να μην το έχει δει. Ισως να μην ήταν περίοδος αυτό το αίμα που είδες συνήθως θέλει 3-4 ημέρες μετά τα φάρμακα για να έρθει περίοδος. Εγώ θα πήγαινα ίσως και σε κάποιον δεύτερο γιατρό για μια ακόμα γνώμη. Σίγουρα πρέπει να κάνεις υπέρηχο άμεσα και σήμερα αν μπορείς. 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Καλητερα να πας άμεσα σε ένα μαιευτήριο που έχουν πιο σύγχρονα μηχανήματα να κάνεις όλες τις εξετάσεις Κ να δεις τι συμβαίνει. Προφανώς ο γιατρός σου κάτι δεν είδε κάτι έκανε λάθος 

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια ,

Θέλω την βοήθεια σας , είμαι καινούργια και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σάιτ .

Έχω το εξής θέμα : έκανα ένα ψηφιακό τεστ που λέει έγκυος 1-2 εβδομάδων πήγα για χοριακή την ίδια μέρα αρνητική. Ξανά κάνω τεστ το ψηφιακό το ίδιο έγκυος 1-2 εβδομάδων, περνάμε δύο μέρες ξανά κάνω επίσης το ίδιο. Μπορεί να κάνουν λάθος ? 

πρίν από 3 λεπτά , konanina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ,

Θέλω την βοήθεια σας , είμαι καινούργια και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σάιτ .

Έχω το εξής θέμα : έκανα ένα ψηφιακό τεστ που λέει έγκυος 1-2 εβδομάδων πήγα για χοριακή την ίδια μέρα αρνητική. Ξανά κάνω τεστ το ψηφιακό το ίδιο έγκυος 1-2 εβδομάδων, περνάμε δύο μέρες ξανά κάνω επίσης το ίδιο. Μπορεί να κάνουν λάθος ? 

Πήγαινε πάλι για χοριακη σε άλλο μικροβιολογικό κάποιος σίγουρα έχει κανέι λαθος 

Τι να πω , μου κάνει εντύπωση γιατί τα τεστ που είναι με γραμουλες ένα δύο έχουν βγει τόσο αχνα που με το ζόρι φαίνονται και κάποια αρνητικά . Φοβάμαι ότι έχω πέσει σε 3 ψευδώς θετικά τεστ αν και τα έχω πάρει από διαφορετικά φαρμακεια . Θα κάνω ξανά χοριακή αύριο αν και νομίζω αρνητική θα βγει. @linaa Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες . Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα :)

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...
On 8/5/2025 at 11:25 ΠΜ, dimi.tra είπε:

@Christi 85 κορίτσι μου τελικά τι έκανες; Πήγες για υπέρηχο; 🤞

Κορίτσι μου καλησπέρα είχα πολύ καιρό να μπω προσπάθησα να μαζέψω τα κομμάτια μου τελικά το χάσαμε το μωράκι μας...πήγα για υπέρηχο αλλά είχα έναν σάκο 2 εβδομάδες πιο μικρό από ότι θα έπρεπε και είχε αποκολληθεί.η χοριακη μου έπεσε πριν από 20 μέρες και ξαναξεκινησα εξωσωματική την Δευτέρα έχω ωοληψια αλλά πραγματικά μετά από όλο αυτό που πέρασα τρεμω

On 4/7/2025 at 12:07 ΜΜ, Christi 85 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα είχα πολύ καιρό να μπω προσπάθησα να μαζέψω τα κομμάτια μου τελικά το χάσαμε το μωράκι μας...πήγα για υπέρηχο αλλά είχα έναν σάκο 2 εβδομάδες πιο μικρό από ότι θα έπρεπε και είχε αποκολληθεί.η χοριακη μου έπεσε πριν από 20 μέρες και ξαναξεκινησα εξωσωματική την Δευτέρα έχω ωοληψια αλλά πραγματικά μετά από όλο αυτό που πέρασα τρεμω

Κοπέλα μου είναι πολύ δύσκολη η περίοδος μετά από μια απώλεια το ξέρω. Δεν θα το ξεχάσεις αλλά με τον καιρό θα μαλακώσει. Λυπάμαι πολύ. Κάθε κύκλος όμως είναι ξεχωριστός και να το θυμάσαι αυτό. Επειδή η προηγούμενη φορά δεν πήγε καλά δεν σημαίνει πως και αυτή δεν θα πάει. Επικεντρωσου στο τώρα! Καλή επιτυχία την Δευτέρα! 🤞🤞🤞

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...