Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Α!πριν λιγο πηγα και πηρα μπανακι για την μπεμπα,κουδουνιστρες,ενα μαξιλαρακι,και γαντακια για τον υπνο!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε Ελλη μου,κοψωχολιαστηκα....αλλα κοιμοτανε το μαναρι μου!!!χουνερια που εχει να μας κανει................:confused::confused::confused::confused:

σημερα την ακουω παρα πολυ αμυδρα....!γι αυτο και πηγα στο γιατρο!αλλα ολα καλα!!!!Δοξα το Θεο!!!!!:D:D:D:D

Γεια σου patoysitsa μου....απο τωρα ξεκινησε τα ναζια η Μπεμπα σου....:tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κορίτσια μπήκα για λίγο για να δω τι έγινε με την Μαρία!!!!!!!!

Να της ζήσει και να την δει όπως επιθυμεί!!!!!!!! Αχ κορίτσια τελείωσε η ταλαιπωρία της!!!!!!!!!

Αν δεν προλάβω θα μπω αύριο αν είναι να τα πούμε!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!καλα εισαστε???

πηγα στο γιατρο!!!!πριν λιγο επεστρεψα!!!επειδη ακουγα την μπεμπα αρκετα αμυδρα αυτες της μερες λεω ας παω....!πηγα ολα καλα!κοιμοτανε!!!της εκανε ενα τυπου ντοπλερ και ειδε και τον ομφαλιο λωρο μια χαρα μου ειπε οτι ειναι!!!

μου ειπε να μην ανησυχω απ τη στιγμη που κουνιεται.

αυτα τα νεακια μου!!!!!

Ηρθα κοριτσια μου και εγω...

Εμεις πηγαμε στο φαραμακειο το απογευμα και μετα βολτα...πριν καμια ωρα καναμε μπανακι, προλιγο γαλατακι και τωρα νανακι.....

ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ γλυκο ταλαιπωρηθηκες καλη μου αλλα ολα πηγαν καλα, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ.....!!!!!!!!! Ευχομαι για ακομα μια φορα να ειναι ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.....!!!!!!! Να ειστε καλα.....!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ το νορμαλ ειναι να ακους το μωρο 1 φορα την ωρα τουλαχιστον ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.....!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσοπουλακια τι κανουν καλεεεεεεεε......???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα κοριτσια μου και εγω...

Εμεις πηγαμε στο φαραμακειο το απογευμα και μετα βολτα...πριν καμια ωρα καναμε μπανακι, προλιγο γαλατακι και τωρα νανακι.....

ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ γλυκο ταλαιπωρηθηκες καλη μου αλλα ολα πηγαν καλα, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ.....!!!!!!!!! Ευχομαι για ακομα μια φορα να ειναι ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.....!!!!!!! Να ειστε καλα.....!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ το νορμαλ ειναι να ακους το μωρο 1 φορα την ωρα τουλαχιστον ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.....!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσοπουλακια τι κανουν καλεεεεεεεε......???????

Κοαλακι μου,καλησπερα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:καλα εισαι?????/η Μαριαννα μας καλα ειναι???νανακια το κοριτσι μας????????

μωρε την αισθανομαι την μπεμπα να γυριζει....αλλα κλωτσιτσες πολυ αμυδρες και μετα απο 2 ωρες περιπου......!!!!!θα με σαλταρει η μπεμπα!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

d.gif

κοριτσια τσααααααααααα!!! τι κανετε?? ολες καλα?? πατουσιτσα ολα μια χαρα με τη γοργονιτσα σου!!!!!! μπραβο, ετσι καλα να συνεχισεις!!

αγορομαμμυ μου,καλησπερα!!!!!!!καλα εισαι μαναρι μου????????/δεν μιλησαμε χθες......

d.gif

αφου εφαγα και 2 κομματακια σοκολατα........και δεν την συγκινησε!!!!!!!!κοιμοταν!!!!!!!!

d.gif

κοριτσια τσααααααααααα!!! τι κανετε?? ολες καλα?? πατουσιτσα ολα μια χαρα με τη γοργονιτσα σου!!!!!! μπραβο, ετσι καλα να συνεχισεις!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως εισαι......????? ολα οκ...?????

Ο γαμπρος νανιιιιιι....????????

Πλεον λεω να δινω πληρες πρωινο στη μαριαννα αν και εφοσον το επιτρεψει ο γιατρος (γαλα, χυμο, ψωμακι, δημητριακα, αβγο κλπ), μενει μονο να δω τι συνδυασμους θα τρωει απο οοοολα αυτα...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ναι μωρεεεε κοιμοταν η μπεμπα σου.....!!!!!!!!! Αχ....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συγνωμη που δεν.πολυμπαινω αλλά μια το στομαχι μου μια ότι εχω κοσμο τώρα καταλαβαίνεται. Καλά ότι με έχει πιάσει το έντερο και πηγαίνω συνεχεια τουαλέτα αλλά οκ το περίμενα ήταν η τετάρτη μερα σήμερα.. Ώρες ώρες σκέφτομαι που να μην έτρωγα και φρούτα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

αγορομαμμυ μου,καλησπερα!!!!!!!καλα εισαι μαναρι μου????????/δεν μιλησαμε χθες......

μια χαρα πατουσιτσα μου!!! ολα καλα! σου κανει ναζια η τζουτζουκα σου??? εχει τις τεμπελιες του το κοριτσακι και δεν πολυκουνιεται!!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσα μου καλά έκανες και πήγες στον γιατρό, να ηρεμήσεις και να δεις και την μπεμπούλα σου!!!!

Μποτσάκι το Μαράκι μας κουρασμένο. ετσι; Λογιικό...αλλά πάει , γέννησε πια!!!

Αγορομάμυ πώς είσαι; παίρνεις τίποτα χάπια μετά την υστεροσκοπηση;

Κοαλάκι και εγώ της δίνω διαφορετικά πρωινά για να μην βαριέται...

Ρίτσα μαγειρεύεις; Εγω εφαγα τα μηλα μου για βραδυνο....και χαζευω τηλεοραση...

Ελλη, τι εφαγες για βραδυνο; σαλατα; Το στομαχι σου ακομη χαλια;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως εισαι......????? ολα οκ...?????

Ο γαμπρος νανιιιιιι....????????

Πλεον λεω να δινω πληρες πρωινο στη μαριαννα αν και εφοσον το επιτρεψει ο γιατρος (γαλα, χυμο, ψωμακι, δημητριακα, αβγο κλπ), μενει μονο να δω τι συνδυασμους θα τρωει απο οοοολα αυτα...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ναι μωρεεεε κοιμοταν η μπεμπα σου.....!!!!!!!!! Αχ....!!!!!

ρε συμπεθερα κι εγω θελω να παω παιδιατρο να δω τι αλλαγες θα κανουμε στο προγραμμα μας... βραδινο απο ποτε τους αρχιζουμε? εσεις τι προγραμμα εχετε τωρα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσα μου καλά έκανες και πήγες στον γιατρό, να ηρεμήσεις και να δεις και την μπεμπούλα σου!!!!

Μποτσάκι το Μαράκι μας κουρασμένο. ετσι; Λογιικό...αλλά πάει , γέννησε πια!!!

Αγορομάμυ πώς είσαι; παίρνεις τίποτα χάπια μετά την υστεροσκοπηση;

Κοαλάκι και εγώ της δίνω διαφορετικά πρωινά για να μην βαριέται...

Ρίτσα μαγειρεύεις; Εγω εφαγα τα μηλα μου για βραδυνο....και χαζευω τηλεοραση...

Ελλη, τι εφαγες για βραδυνο; σαλατα; Το στομαχι σου ακομη χαλια;

Ηλιοβασιλεμααααα καλα κι εμεις!! εφαγα πριν λιγο μαρουλοσαλατα με γλυκοξινη σαλτα και μηλαρακι κι εγω και λιγα σταφυλια!! οχι δεν παιρνω καποιο χαπι, δεν υπαρχει λογος!!! και το αιμα σχεδον τελειωνει!! κοιμηθηκε η ζουζου ε???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...