Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Καλώς ήρθες και με το καλό! Αν πας στα εξωτερικά ιατρεία στο αττικο, χλωμό το βλέπω να δεις το μωρό σου στον υπέρηχο γιατί χτες ήταν χαλασμένος.τουλάχιστον εκεί στα ιατρεία Θεοδώρου -Σαλλουμ! Παρ όλα αυτά καλή τύχη, εγώ χτες που είχα ραντεβού ούτε που το είδα το bebe, ας μην μιλήσουμε για φύλο!

Τα είχα υποψιαστεί αυτά, γι'αυτό κανόνισα να βλέπω τον γιατρό μου ιδιωτικά στο ιατρείο του. Στο Αττικό απλά κάνω τους μεγάλους υπέρηχους και θα γεννήσω με το καλό. Και αφού δεν είχαν υπέρηχο, τι σόι εξέταση έκαναν? πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω κάτι τέτοια, πόσο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Εγώ στην Γαλλία όσες φορές είχα χρειαστεί γιατρό, μας έγραφαν πολλά φάρμακα γενικώς.. Επίσης ο γυναικολόγος δεν σου κάνει τεστ Παπανικολάου πριν τα 25 για κανένα λόγο και μου έδινε δωράκια όλο φάρμακα (δείγματα), με αποκορύφωμα το χαπάκι της επόμενης μέρας, το οποίο μου είχε πει να το πάρω άφοβα ως αντισύλληψη. Τώρα ίσως έτυχα στην περίπτωση θα μου πεις, αλλά όταν ακούω γιατρούς στο εξωτερικό κρατάω επιφυλάξεις. Α και σημειωτέον, την αυχενική στην Αθήνα την πλήρωσα 42 ευρώ.

42 ευρώ είναι πολύ καλά. Πάντως ο μέσος όρος απ' ότι διαβάζω είναι πολύ περισσότερο. Φυσικά υπάρχουν και πιο λογικές τιμές, όπως και αξιόλογοι γιατροί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους χωρίς να σκέφτονται αποκλειστικά το κέρδος. Από τις περιγραφές σου αντιλαμβάνομαι ότι και η Γαλλία υστερεί πολύ στο θέμα της υγείας και είναι λογικό να κρατάς επιφυλάξεις μετά την εμπειρία που είχες.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Τα είχα υποψιαστεί αυτά, γι'αυτό κανόνισα να βλέπω τον γιατρό μου ιδιωτικά στο ιατρείο του. Στο Αττικό απλά κάνω τους μεγάλους υπέρηχους και θα γεννήσω με το καλό. Και αφού δεν είχαν υπέρηχο, τι σόι εξέταση έκαναν? πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω κάτι τέτοια, πόσο?

Ε ξέρεις, κάθεσαι στην καρεκλιτσα, απαντάς σε ανούσιες ερωτήσεις της νοσοκόμας που σου φτιάχνει τον φάκελο, σου λέει ο γιατρός αν έχεις απορίες (έλα που δεν είχα, έχω ομαλότατη εγκυμοσύνη), ε μετά μου έγραψε λίγο σίδηρο γιατί μου είχε πέσει ο αιματοκριτης.. Εμ αυτά, θες κ άλλα; Καφέ δεν με ρώτησε αν θέλω..(αν και θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στην τιμή των 36 ευρώ που πλήρωσα για να μην κάνω τίποτα...) Ώρες ώρες σκέφτομαι να μην έχω καν γιατρό κ να πάω να γεννήσω στην εφημερία αλλά με κοροϊδεύουν οι δικοί μου κ έτσι,εξακολουθώ να κάνω ανούσιες επισκέψεις στο γιατρό. Ευτυχώς τώρα μου είπε να πάω τέλη Νοεμβρίου ξανά.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλησπέρα :D πολύ χαίρομαι που μετά από πολύ καιρό μπήκα σήμερα και σας ανακάλυψα. Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου, με ΠΗΤ 14/3 και θα γεννήσω κι εγώ στο Αττικό. Σήμερα θα πάω στον γιατρό μου για τη μηνιαία εξέταση. Ανυπομονώ, θέλω να καταφέρουμε να δούμε φύλο γιατί στην αυχενική δεν είδαμε.

Καλώς ήρθες Κέλλυ !!! Με το καλο το μωράκι σου !! Το πρωτο σου μωρακι τι ειναι ;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλώς ήρθες Κέλλυ !!! Με το καλο το μωράκι σου !! Το πρωτο σου μωρακι τι ειναι ;

Κοριτσάκι είναι το πρώτο. Και πριν λίγο που συζητούσαμε ότι θα πάμε στο γιατρό και μπορεί να μας πει τι είναι το μωρό, μου είπε "ε κι αν είναι αγοράκι δεν πειράζει, τι να κάνουμε, να το πετάξουμε?" :shock::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι είναι το πρώτο. Και πριν λίγο που συζητούσαμε ότι θα πάμε στο γιατρό και μπορεί να μας πει τι είναι το μωρό, μου είπε "ε κι αν είναι αγοράκι δεν πειράζει, τι να κάνουμε, να το πετάξουμε?" :shock::lol::lol:

Χαχαχχαχχαχαχχα!!! Ποσο χρόνων ειναι ;; Κ εγω εχω κοριτσάκι αλλα ειναι 9,5 μηνών κ δεν μπορει να μας πει τίποτα !!! Κ τωρα περιμένω αγοράκι !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Ε ξέρεις, κάθεσαι στην καρεκλιτσα, απαντάς σε ανούσιες ερωτήσεις της νοσοκόμας που σου φτιάχνει τον φάκελο, σου λέει ο γιατρός αν έχεις απορίες (έλα που δεν είχα, έχω ομαλότατη εγκυμοσύνη), ε μετά μου έγραψε λίγο σίδηρο γιατί μου είχε πέσει ο αιματοκριτης.. Εμ αυτά, θες κ άλλα; Καφέ δεν με ρώτησε αν θέλω..(αν και θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στην τιμή των 36 ευρώ που πλήρωσα για να μην κάνω τίποτα...) Ώρες ώρες σκέφτομαι να μην έχω καν γιατρό κ να πάω να γεννήσω στην εφημερία αλλά με κοροϊδεύουν οι δικοί μου κ έτσι,εξακολουθώ να κάνω ανούσιες επισκέψεις στο γιατρό. Ευτυχώς τώρα μου είπε να πάω τέλη Νοεμβρίου ξανά.

Ioanna στο Ελενασ θα γεννησεισ? αν ναι θελεισ να σου στειλω το τηλ του γιατρου μου?ειναι πολυ λεπτομεριακος...και τον βλεπω το πρωι ..κοβω μονο 8 ευρω παραβολο υπερυχου....και εχουμε πει αν μπορω στο τελος και αν θελω να του δωσω κατι..ειναι νεος και πολυ πολυ συμπαθητικος..δεν ξερω βεβαια αν αναλαμβανει αλλα ατομα τωρα αλλα ποτε δεν χανεισ να δεισ..

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Είναι καμιά άλλη στην ίδια κατάσταση με μένα να παρηγορηθω που δεν μπορώ να αγοράσω ούτε ένα τόσο δα ρουχαλάκι γιατί δεν ξέρω φύλο;:'(

Ιωάννα, μη στεναχωριέσαι, βρε! Και το να μην ξέρεις, έχει κι αυτό τη χάρη του ;)! Κι εγώ στη β επιπέδου θα μάθω, απλά εμένα είναι νωρίτερα, στις 12/11.

Άσε που ξεχνάω και να ρωτήσω. Έχω τόσο άγχος να ακούσω κάθε φορά ότι όλα είναι οκ, που μετά παραχαλαρώνω και ξεχνάω :tongue:!

5 νύφες και 5 γαμπροί χαχαχαχαχαχα και δύο ακόμη που παραμένουν έκπληξη, της kikis V και της IoannasMas.

Να, έτσι θα μάθεις λίγο νωρίτερα: το πάμε για ισοπαλία, ό,τι είναι το δικό μου, απ' τ' άλλο θα είναι το δικό σου :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!! Εγω έχω ρεζους θετικό και το ίδιο ο άντρας μου... εχει πολλές εξετάσεις αν έχεις αρνητικό; Η κουμπάρα μου που έχει κάτι μου έλεγε για μια ένεση που έκανε... δεν θυμάμαι καλα!

Εμένα πλέον με ρωτάνε αν ειμαι εγκυος οπότε νομίζω πως φαίνεται η κοιλιά! Αν και κοιλά δεν έχω πάρει... δηλαδή έχασα δύο, πήρα δύο, ήρθα στα ίσια μου!!!

Μια χαρά είναι τα ίσα! ;)

Για το ρέζους είτε κάνεις αυτή την εξέταση (έμμεση coombs) κάθε μήνα προληπτικά και εφόσον βγαίνει αρνητική, όλα οκ ή κάποιοι γιατροί κάνουν μια ένεση προληπτικά γύρω στον πέμπτο. Μετά τη γέννα, αν το μωράκι πάρει το αρνητικό ρέζους, δε χρειάζεται τίποτα, αν πάρει το θετικό, κάνεις ξανά την ένεση αυτή. Έτσι νομίζω τουλάχιστον γιατί στην κόρη μου η coombs έβγαινε πάντα αρνητική και τελικά είχε πάρει το δικό μου ρέζους, οπότε δεν χρειάστηκε τίποτα.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εγώ είμαι στην Γερμανία και είμαι πολύ ευχαριστημένη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τόσο από άποψη υποδομών (στο σύστημα υγείας) όσο και από άποψη επιπέδου γνώσεων των γιατρών. Ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί ήταν και επιμελητής στο παρελθόν. Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ σε σχέση με την πονεμένη πατρίδα μας είναι ότι δεν σε αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί γιατροί με γνώμονα το κέρδος. Επίσης τα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ γενναιόδωρα με τις εγκύους π.χ. κάθε μέλλουσα μητέρα έχει την προσωπική της μαία, η οποία την παρακολουθεί και την βοηθά σε όλη τη διάρκεια της κύησης και μετά τον τοκετό, μάλιστα εγώ θα παρακολουθήσω και μαθήματα γιόγκα, τα οποία καλύπτει το ταμείο. Επίσης πολλές επιπλέον εξετάσεις όπως η αυχενική κοστίζουν λιγότερο, εγώ πλήρωσα 60 ευρώ.

Σ' ευχαριστώ για την ευχούλα :) Μακάρι όλες μας να κρατήσουμε υγιή μωράκια στις αγκαλιές μας :)

Α, εντάξει, περίπου όπως εδώ :tongue::cool::lol:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Ώρες ώρες σκέφτομαι να μην έχω καν γιατρό κ να πάω να γεννήσω στην εφημερία αλλά με κοροϊδεύουν οι δικοί μου κ έτσι,εξακολουθώ να κάνω ανούσιες επισκέψεις στο γιατρό.

Γιατί να μην έχεις γιατρό; πήγαινε στα πρωινά, Ιωάννα, αν νιώθεις ότι είναι κοροιδία.

Πάντως, κι εγώ όπως η dudu κάνω και το 'χω ξαναπεί, αν μου ζητήσει εκ των προτέρων χρήματα για τη γέννα, απλά θα γεννήσω με το γιατρό εφημερίας.

Dudu, παίζει να 'χουμε τον ίδιο :rolleyes:.

My kelly, καλώς ήρθες! Πόσο μεγάλη είναι η μεγάλη σου; Έχω κι εγώ μία με αντίστοιχες απόψεις, 5,5 χρονών :-P.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλώς ήρθες και με το καλό! Αν πας στα εξωτερικά ιατρεία στο αττικο, χλωμό το βλέπω να δεις το μωρό σου στον υπέρηχο γιατί χτες ήταν χαλασμένος.τουλάχιστον εκεί στα ιατρεία Θεοδώρου -Σαλλουμ! Παρ όλα αυτά καλή τύχη, εγώ χτες που είχα ραντεβού ούτε που το είδα το bebe, ας μην μιλήσουμε για φύλο!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Εγώ στην Γαλλία όσες φορές είχα χρειαστεί γιατρό, μας έγραφαν πολλά φάρμακα γενικώς.. Επίσης ο γυναικολόγος δεν σου κάνει τεστ Παπανικολάου πριν τα 25 για κανένα λόγο και μου έδινε δωράκια όλο φάρμακα (δείγματα), με αποκορύφωμα το χαπάκι της επόμενης μέρας, το οποίο μου είχε πει να το πάρω άφοβα ως αντισύλληψη. Τώρα ίσως έτυχα στην περίπτωση θα μου πεις, αλλά όταν ακούω γιατρούς στο εξωτερικό κρατάω επιφυλάξεις. Α και σημειωτέον, την αυχενική στην Αθήνα την πλήρωσα 42 ευρώ.

42? Μπραβοοο!!! Εγω την πληρωσα 220!!! :?:-(

My kelly, καλώς ήρθες! Πόσο μεγάλη είναι η μεγάλη σου; Έχω κι εγώ μία με αντίστοιχες απόψεις, 5,5 χρονών :-P.

Το'χει η ηλικία φαίνεται, 5 και 3 μηνών είναι και η δική μου.

Και τελικά επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας, είναι αγοράκι όπως όλα φαίνονται και η μικρή μόλις το άκουσε είπε στον γιατρό "δηλαδή θα έχει τσουτσούνι και θα κατουράει στις τουαλέτες με τα πόδια ανοιχτά?" . Πόσο γέλασα, και πόσο ανακουφίστηκα που το βρήκε καλά :D Εύχομαι σε όλες μας γερά και τελειόμηνα μωράκια

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού - Περιμένω το....

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι -

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι -

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι - 3ο παιδάκι μου!

MELA88 - 09/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι -

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι -

my_Kelly - 14/03/2016 - Aττικό - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

mania1983 - 22/03/2016 - Mητέρα - αγοράκι -

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ? - 2ο παιδάκι μου!

nikolia26 - 24/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον) -

kanti - 30/03/2016 - - αγοράκι (μάλλον) - 1ο παιδάκι μου!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!!!

Εγώ κορίτσια μου έχω ένα γυναικολόγο που όταν γέννησα την πρώτη ήταν στο Μητέρα, μετά στον δεύτερο πήγε στο Ρέα όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.... το θέμα είναι ότι δεν θέλω να τον αλλάξω αλλά ξεγεννάει μόνο εκεί και θέλουν πολλά.... 1500 ?, με την επιφύλαξη να αλλάξουν τιμολόγιο ή να μην είναι πια συμβεβλημένοι με ΕΟΠΠΥ από τη νέα χρονιά!!! Έχω και μια ενναλακτική για Αττικό αν όντως δεν μας φτάνουν τα μπικικίνια αλλά δεν έχω βρει γιατρό εκεί... βασικά το αφήνω το θέμα να προχωράει όπως είναι γιατί μου προκαλεί μεγάλο άγχος!!! Για την αυχενική είχαμε πληρώσει στο Ρεα 140? νομίζω και για β επιπέδου είναι στα 120!!

Μπορεί τελικά να γεννήσω στην μπανιέρα μου!!! Χα χα χα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...