Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Όπως τα λες είναι,προφανώς και δεν ρωτανε καν αν ένα παιδί έχει κολλήσει ίωση,αυτό είναι δεδομένο.Δλδ θα κάνει το παιδί όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για ασθένειες όπως το aids κ η ηπατίτιδα και θα ρωτήσουν αν πέρασε κάποια ίωση?Ούτε εγώ το βρίσκω λογικό και απ' όσο γνωρίζω δεν ισχύει.Από κει και πέρα το μόνο που μπορούν να τσεκαρουν με βάση το ιστορικό μιας ίωσης,είναι η πιθανή αλλεργία που μπορεί να εμφανίσει ένα παιδί σε κάποια αντιβίωση🤷

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , little miracle είπε:

Κοιτα προφανως και οι αντρες εχουν δυνατοτητα να τεκνοποιησουν μεχρι μεγαλυτερη ηλικια, αλλα κακα τα ψεματα το σπερμα φθινει και το οξειδωτικο στρες αυξανεται. Πλεον και η ηλικια του αντρα εχει σχετιστει και με αυξημενα ποσοστα χρωμοσωμιακων ανωμαλιων και ακομα και με δεπυ, αυτισμο και μαθησιακες δυσκολιες. Δηλαδη το γεγονος οτι παραγουν σπερματοζωαρια ικανα να γονιμοποιησουν δεν σημαινει και απαραιτητα υγιη εμβρυα/παιδια. Επισης μετα τα 40 το ιδιο ακριβως και σε μεγαλυτερο βαθμο ισχυει και για εμας τις γυναικες, οποτε θελει ιδιαιτερη επιμονη και υπομονη (κι ειδικα εφοσον μιλαμε για φυσικους κυκλους) για να βρεθει υγιες ωαριο. Για μενα ομως μη ρισκαρεις πλεον με τριτης ημερας, αστα για βλαστοκυστες για να γινεται ξεκαθαρισμα και να γλιτωνεις ασκοπες ετ. 

Αυτό σκέφτομαι κ εγώ να ζητήσω από τον γιατρό. Η πρώτη προσπάθεια έγινε πολύ γρήγορα κ μέσα σε λίγες μέρες είχα κάνει ωοληψία κ εμβρυομεταφορά. Δεν πρόλαβα καν να το σκεφτώ. Την επόμενη φορά που θ πάει μετά τις γιορτές έχω σκοπό να του πω να μαζέψουμε με φυσικούς γύρω στις 6 βλαστοκύστες κ μετά να αρχίσουμε τις εμβρυομεταφορές. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω προϋπηρεσία στις εξωσωματικές οπότε ξέρω πως πάει. Στα 37 έκανα διέγερση με φάρμακα εξωσωματικής. Στα 42 προσπαθώ με φυσικό κύκλο. Ας ελπίσουμε να είμαι τυχερή. Από την πρώτη διέγερση έχω έναν γιο 3 χρονών. Τώρα έχω αλλάξει άντρα κ προσπαθώ για το δεύτερο. 

σε αυτή την περίπτωση ειλικρινά δεν βλέπω καμία καθηστέρηση κ μη νιώθεις άσχημα καθόλου. κάνετε το καλύτερο δυνατό. 

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε ΚατερίναΓ. Είναι σημαντικό όμως ότι κατάφερες να μείνεις έγκυος. 

Το 2021 έμεινα εγκυος με την πρώτη εμβρυομεταφορά. Είχα χαρεί τόσο πολύ.. και στην 8η περίοδο σταμάτησε η καρδούλα του.Ο γιατρός μου είπε ότι θα τα καταφέρω και με την τρίτη εμβρυομεταφορά τελικά απέκτησα τον γιο μου.

Μην απογοητεύεσαι, ξέρω ότι είσαι πολύ λυπημένη αλλά προσπάθησε πάλι και θα τα καταφέρεις 😊

• Δύναμη! 1

πρίν από 31 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε ΚατερίναΓ. Είναι σημαντικό όμως ότι κατάφερες να μείνεις έγκυος. 

Το 2021 έμεινα εγκυος με την πρώτη εμβρυομεταφορά. Είχα χαρεί τόσο πολύ.. και στην 8η περίοδο σταμάτησε η καρδούλα του.Ο γιατρός μου είπε ότι θα τα καταφέρω και με την τρίτη εμβρυομεταφορά τελικά απέκτησα τον γιο μου.

Μην απογοητεύεσαι, ξέρω ότι είσαι πολύ λυπημένη αλλά προσπάθησε πάλι και θα τα καταφέρεις 😊

Σε ευχαριστώ πολύ...εχθές ήμουν πολύ χάλια....σήμερα είμαι καλύτερα...σε 2 μήνες θα ξανά προσπαθήσουμε, απλά έχω ένα ακόμα και αυτό είναι που με αγχώνει λίγο.... τουλάχιστον έχω πολύ υποστήριξη και αυτό βοηθάει... εύχομαι σε όλες μας ή νέα χρονιά να μας φέρει ότι επιθυμούμε!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, ειμαι νεα εδω... ευχομαι να γεμισουν συντομα ολες οι αγκαλιες.❤️

Αυριο έχω την χοριακη μου μετα απο την 1η εμβρυμεταφορα μου ever. Χθες εκανα τεστ ουρων σπιτι και ηταν αρνητικο, απο εκεινη την ωρα η ψυχολογια στα ταρταρα..

Εχει τυχει σε καμια θετικη χοριακη μετα απο αρνητικο τεστ στο σπιτι;

σημειωτέον δεν έχω κανένα σύμπτωμα…

On 21/12/2025 at 12:38 ΜΜ, jo91 είπε:

Καλησπερα κοριτσια, ειμαι νεα εδω... ευχομαι να γεμισουν συντομα ολες οι αγκαλιες.❤️

Αυριο έχω την χοριακη μου μετα απο την 1η εμβρυμεταφορα μου ever. Χθες εκανα τεστ ουρων σπιτι και ηταν αρνητικο, απο εκεινη την ωρα η ψυχολογια στα ταρταρα..

Εχει τυχει σε καμια θετικη χοριακη μετα απο αρνητικο τεστ στο σπιτι;

σημειωτέον δεν έχω κανένα σύμπτωμα…

Καλησπέρα εύχομαι να πάρεις μια τέλεια χοριακη!! Νομίζω τα τεστ δεν είναι πολύ αξιόπιστα καλύτερα να εμπιστευτείς την χοριακη και να μην χάνεις τις ελπίδες σου..συμπτώματα είναι λίγο νωρίς να έχεις και ειδικά αν παίρνεις προγεστερόνη κλπ 

Πες μας όταν βγουν τα αποτελέσματα!! Ξέρω το αγχος είναι μεγάλο μέχρι να παρεις την απάντηση! Εύχομαι ότι καλύτερο 🤞🤞🤞 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...