Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

On 24/3/2026 at 6:11 ΠΜ, kerasaki90 είπε:

Καλημέρα ομαδικά. Μετά από μία δεύτερη εξωσωματική που έκανα ο γιατρός έβγαλε 15 ωάρια και δέν με προχώρησε σε εμβρυομεταφορά η αλήθεια είναι δεν το περίμενα μου είπε ότι θα πάμε στον επόμενο κύκλο για την αποφυγή υπερδίεγερσης. Απλώς βρε κορίτσια αγχώνομαι γιατί στην πρώτη φορά που πήγα να κάνω εμβρυομεταφορά με ένα κρύο συντηρημένο όταν το αποψυξανε δεν ήταν καλό και δεν το βάλανε ήταν βλαστοκυστη αυτό, και φοβάμαι μη γίνει πάλι το ίδιο . έχω 4 κρυοσυντηρημένα μου είπαν είναι πολύ καλα αα και αβ ποιότητας. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό είναι συχνό στα 15 να μη σου προχωράνε την εβρυο μεταφορά? Κι αν ξέρετε πρώτα ο θεός όταν  έρθει η στιγμή της εμβρυομεταφοράς τον άλλο μήνα πόσα θα αποψύξουνε θα  τα αποψύξουνε όλα και τα 4?

Θα αποψυξουν όσα βάλεις! Εγω στις ετ που έκανα, κάθε φορά με φώναζαν πριν και με ενημέρωναν αν πήγε καλά η απόψυξη κ αν επιβίωσε το έμβρυο κ μετά προχωρούσαμε. Καλύτερα να πας για ετ σε κύκλο που είναι πιο ξεκούραστο το σώμα, δεν είναι κάθε κυκλος το ίδιο.Ολα καλά θα πάνε ! Καλη επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Leval είπε:

Εχω κόψει το κάπνισμα την κόκα κόλα τα γλυκά και έχω τρελαθεί ! Σου γράφω τώρα κ κοντεύω να κλάψω . Από άγχος και από πίεση . Εμένα ο γιατρός μ μου έγραψε την άδεια που δικαιούσαι από το κράτος μιας εβδομάδας με αποδοχές κανονικά . Οπότε είμαι στο σπίτι . Βγαίνω μια βόλτα αλλά κουράζομαι κ επιτρέφω, ίσως είναι κ ο φόβος . Δεν ξέρω . Ομως δεν το περνάω καλά . 

Πότε σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις β χοριακη; Εμένα το Σάββατο ! Εσένα ;

Αχ εμένα μου είπε στις 30 Μαρτίου, επειδή έχω εμβρια τριων ημερών λογικά. Τα οποία σε σχέση με τις βλαστοκυστες, κατάλαβα πως δεν έχουν τόσες πιθανότητες.

Αλλά εδω μου είπαν στο άλλο thread, πως μπορώ να κάνω στις 11-12 μέρες τεστ.

Μεταξύ μας εγώ δεν θεωρώ πολύ πιθανόν να τα εχω καταφέρει. Και έχω καπνίσει. Και δεν έχω πιέσει το σώμα μου. Και γλυκάκι έφαγα προχθές. Έκανα από Σεπτέμβρη θεραπεία με κολπικές εγχύσεις και αντιβίωση ακατάπαυστα σχεδόν, χωρίς γλυκά και αλκοόλ και χωρίς να μου ειναι ευχάριστο όλο αυτό, και πήγα στα καπάκια για ετ. Δεν ηθελα να στρεσαρω το σώμα μου. 

Μπράβο σου πραγματικά που την έχεις παλέψει, ειδικά με το τσιγάρο ! 

Πάντως οι μέρες περνάνε. Και ομολογώ πως βοηθάει εδώ η κουβέντα, νιώθεις πως δεν είσαι και μόνος. 

πρίν από 44 λεπτά , Tintin είπε:

Γεια σου, επειδή κ εγω ειμαι φανατική καπνίστρια, μπορεις να παρεις τα τύπου vape που ειναι αέρας κοπανιστός με γεύση, για να ξεχνιέσαι λιγο οταν σε πιανει το αγχος κ θέλεις να καπνίσεις.. 

Υπάρχει τέτοιο πράγμα που είναι αέρας σκετος με γεύση ??? Θα το ψάξω. Δεν το ήξερα καν πραγματικά. 

2 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Γεια σου, επειδή κ εγω ειμαι φανατική καπνίστρια, μπορεις να παρεις τα τύπου vape που ειναι αέρας κοπανιστός με γεύση, για να ξεχνιέσαι λιγο οταν σε πιανει το αγχος κ θέλεις να καπνίσεις.. 

1 ώρα πρίν, aria88 είπε:

Αχ εμένα μου είπε στις 30 Μαρτίου, επειδή έχω εμβρια τριων ημερών λογικά. Τα οποία σε σχέση με τις βλαστοκυστες, κατάλαβα πως δεν έχουν τόσες πιθανότητες.

Μεταξύ μας εγώ δεν θεωρώ πολύ πιθανόν να τα εχω καταφέρει. Και έχω καπνίσει. Και δεν έχω πιέσει το σώμα μου. Και γλυκάκι έφαγα προχθές. Έκανα από Σεπτέμβρη θεραπεία με κολπικές εγχύσεις και αντιβίωση ακατάπαυστα σχεδόν, χωρίς γλυκά και αλκοόλ και χωρίς να μου ειναι ευχάριστο όλο αυτό, και πήγα στα καπάκια για ετ. Δεν ηθελα να στρεσαρω το σώμα μου. 

Πάντως οι μέρες περνάνε. Και ομολογώ πως βοηθάει εδώ η κουβέντα, νιώθεις πως δεν είσαι και μόνος. 

Υπάρχει τέτοιο πράγμα που είναι αέρας σκετος με γεύση ??? Θα το ψάξω. Δεν το ήξερα καν πραγματικά. 

Η ειρωνία είναι ότι δουλεύω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά τσιγάρα ! Κ έχω τα μιας χρήσης με 0% νικοτίνη αλλά κ πάλι κάνω 2 τζουράς την ημέρα κ ΑΝ . Γιατί έκανες θεραπεία κολπική; Εγώ ξέρεις τ σκέφτομαι; 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορά είχα τρομερή κολπίτιδα . Με ένα χάπι stabilanol μου πέρασε όμως είχε πει ει εξωτερική φαγούρα η οποία πέρασε μια ημέρα πριν την εμβρυομεταφορά. Κ φοβάμαι μήπως έχω κάποιο μικρόβιο μέσα ..

2 ώρες πρίν, aria88 είπε:

ΕΤσι νιώθω κ εγώ τώρα π στέλνω εδώ . Νιώθω ότι δεν είμαι μόνη κ υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν ! 

πρίν από 21 λεπτά , Leval είπε:

Η ειρωνία είναι ότι δουλεύω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά τσιγάρα ! Κ έχω τα μιας χρήσης με 0% νικοτίνη αλλά κ πάλι κάνω 2 τζουράς την ημέρα κ ΑΝ . Γιατί έκανες θεραπεία κολπική; Εγώ ξέρεις τ σκέφτομαι; 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορά είχα τρομερή κολπίτιδα . Με ένα χάπι stabilanol μου πέρασε όμως είχε πει ει εξωτερική φαγούρα η οποία πέρασε μια ημέρα πριν την εμβρυομεταφορά. Κ φοβάμαι μήπως έχω κάποιο μικρόβιο μέσα ..

Ο γιατρός που πηγαίνω δεν προχωρά αν δεν γίνει υστεροσκοπηση και αν βρεθεί κάποιο μικρόβιο είναι η θεραπεία είναι με αντιβιωσεις , βιταμίνες και κολπικές εγχύσεις επίσης με αντιβίωση. Πολύ άβολο. Εκανα δύο φορές υστεροσκοπηση και μια βιοψία.  

Μην σε αγχωνει η κολπιτιδα. Είχα πάθει και εγώ πριν την έμβρυομεταφορα με τόσο καιρό αντιβιωσεις. Και μου είπαν πως δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα και την διαδικασία τέτοιου είδους μικρό ενοχλήσεις.

Χαράς στο κουράγιο που είσαι μέσα στον πειρασμό. Μάλλον ήθελες να το κόψεις από πριν!

Άρα για τσιγάρο θα ζητήσω μιας χρήσης με 0% νικοτίνη από κατάστημα? Αυτά δεν έχουν τίποτα ούτε νικοτίνη ούτε πίσσα ? Μόνο αέρα κοπανιστο? 

πρίν από 37 λεπτά , aria88 είπε:

Ο γιατρός που πηγαίνω δεν προχωρά αν δεν γίνει υστεροσκοπηση και αν βρεθεί κάποιο μικρόβιο είναι η θεραπεία είναι με αντιβιωσεις , βιταμίνες και κολπικές εγχύσεις επίσης με αντιβίωση. Πολύ άβολο. Εκανα δύο φορές υστεροσκοπηση και μια βιοψία.  

Μην σε αγχωνει η κολπιτιδα. Είχα πάθει και εγώ πριν την έμβρυομεταφορα με τόσο καιρό αντιβιωσεις. Και μου είπαν πως δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα και την διαδικασία τέτοιου είδους μικρό ενοχλήσεις.

Χαράς στο κουράγιο που είσαι μέσα στον πειρασμό. Μάλλον ήθελες να το κόψεις από πριν!

Άρα για τσιγάρο θα ζητήσω μιας χρήσης με 0% νικοτίνη από κατάστημα? Αυτά δεν έχουν τίποτα ούτε νικοτίνη ούτε πίσσα ? Μόνο αέρα κοπανιστο? 

Ναι μόνο γεύση ! Ske crystal 0% κ επιλέγεις γεύση . Είναι επαναφορτιζόμενη συσκευή κ κουμπώνεις από πάνω ότι γεύση θέλεις χωρίς νικοτίνη !! 

2 ώρες πρίν, aria88 είπε:

Αποφασίσατε να βάλατε 2 βλαστοκύστες 3 ημερών;; Έχω διαβάσει ότι κάποιες φορές είναι κ καλύτερα γιατί μπαίνουν στο φυσικό τους περιβάλλον! Την μήτρα ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Leval είπε:

Ναι μόνο γεύση ! Ske crystal 0% κ επιλέγεις γεύση . Είναι επαναφορτιζόμενη συσκευή κ κουμπώνεις από πάνω ότι γεύση θέλεις χωρίς νικοτίνη !! 

Αποφασίσατε να βάλατε 2 βλαστοκύστες 3 ημερών;; Έχω διαβάσει ότι κάποιες φορές είναι κ καλύτερα γιατί μπαίνουν στο φυσικό τους περιβάλλον! Την μήτρα ! 

Δεν το αποφάσισα! Ήταν η μόνη επιλογή. Όσα κρατήσαμε ήταν εμβρια τριών ημερών μόνο γιατι δεν έχω απόθεμα. Έκανα πάνω από τρία χρόνια να μαζέψω 5. Οπότε ο γιατρός δεν ήθελε να το ρισκάρει.

Το έχω ακούσει αυτό με την μήτρα. Για την δική μου δεν νομίζω ειδικά με τόση αντιβίωση χαχα.

7 ώρες πρίν, Leval είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Νέα στο φόρουμ!! Πως είστε ; Έκανα και εγώ εμβρυομεταφορά στις 19/3 . Έβαλα μια βλαστοκύστη άριστης ποιότητας και περιμένω να έρθει το Σάββατο να κάνω την χοριακη ! ΕΧω πάρα πολύ άγχος ! Προς τ παρόν δεν έχω κανένα σύμπτωμα κ πολύ φοβάμαι ότι θα αποτύχω . Διάβασα πιο πάνω για μια κοπέλα π έκανε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Και σ εμένα έτσι έγινε . Ο γιατρός μου μου το είπε εξ αρχής . Ότι θα κάνουμε ωοληψια και εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο να ηρεμήσει το σώμα μου.εβγαλα 14 ωάρια . Ώριμα 13. Γονιμοποιήθηκαν τα 10 κ έμειναν 6 βλαστοκύστες 5 ημερών. Τις καταψύξαμε και έκανα εμβρυομεταφορά την πέμπτη . Εχω όμως πολύ άγχος . Δεν κοιμάμαι τα βράδια καθόλου καλά κ σκέφτομαι μόνο αυτό . Εσείς πως το περνάτε ; 

Καλη επιτυχια :D τα συμπτωματα όπως ξερεις δεν ειναι πάντα ένδειξη εγκυμοσυνης, οπότε προσπάθησε να εισαι οοοσο μπορεις χαλαρη (ξέρω ότι θέλεις να με χτυπησεις που το λεω :P) 6 βλαστοκύστες σε μία διεγερση ειναι εξαιρετικο αποτελεσμα!

6 ώρες πρίν, aria88 είπε:

Καλημέρα,

Και εγώ είμαι σε αναμονή αποτελεσμάτων. Έκανα την ετ 16-3. Είναι πολύ δύσκολο..Διαβάζοντας και ψάχνοντας αυτές τις μέρες λίγο παραπάνω, κατάλαβα πως μπορεί να υπάρχουν συμπτώματα, μπορεί όμως και να μην υπάρχει κανένα απολύτως σύμπτωμα σε κάποια κοπέλα. 

Επίσης μπορεί να φταίνε τα χάπια για τα συμπτώματα. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την δυσκοιλιότητα της προγεστερόνης. Δεν άντεξα και έκανα ένα τσιγάρο την μέρα για κάποιες μέρες, τα είχα παίξει γιατί από εκεί που κάπνιζα πολύ, μετά την ετ η διακοπή καπνίσματος με την δυσκοιλιοτητα με στρεσαραν.

Έκανα δεν έκανα καλά τώρα έγινε, δεν ήθελα να πιεστω.

Τώρα που διανυω την δεύτερη βδομάδα, δεν έχω πρηξιμο στο στήθος, και έχουν φυγει και κατι ενοχλήσεις κάτω χαμηλα που ένιωθα. Δεν ξέρω ίσως συνήθισα κάπως τα φάρμακα ?

Επίσης η δουλειά βοηθάει πολύ. Οι δύο πρώτες μέρες που είχα άδεια ήταν μαρτυρικές.

Και κάποια σύντομη βόλτα - περπάτημα έξω. Να δεις κάτι άλλο να ξεχνιεσαι.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 💌Θα περάσουν οι μέρες όπως και έχει Κούτσα στραβά. 

Καλή επιτυχία και σε σένα! Κάνεις δουλειά γραφείου φαντάζομαι και επέστρεψες τόσο σύντονα;

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλη επιτυχια :D τα συμπτωματα όπως ξερεις δεν ειναι πάντα ένδειξη εγκυμοσυνης, οπότε προσπάθησε να εισαι οοοσο μπορεις χαλαρη (ξέρω ότι θέλεις να με χτυπησεις που το λεω :P) 6 βλαστοκύστες σε μία διεγερση ειναι εξαιρετικο αποτελεσμα!

Καλή επιτυχία και σε σένα! Κάνεις δουλειά γραφείου φαντάζομαι και επέστρεψες τόσο σύντονα;

Σευχαριστω πολύ ! Ναι ναι δουλειά γραφείου! Ήθελα να επιστρέψω, με βοήθησε να ξεχνιέμαι μες την μέρα.

7 ώρες πρίν, aria88 είπε:

Ποιον έχεις γιατρό ;

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Nagia2026 είπε:

Α κ γω τον ίδιο!!!

Είναι πολύ καλός γιατρός και ήρεμος ! Εύχομαι να γλίτωσες τις κολπικές εγχυσεις 😅 

Ολα να πάνε τέλεια! Μαζί του θα συνεχίσεις ? 

πρίν από 2 λεπτά , aria88 είπε:

Είναι πολύ καλός γιατρός και ήρεμος ! Εύχομαι να γλίτωσες τις κολπικές εγχυσεις 😅 

Ολα να πάνε τέλεια! Μαζί του θα συνεχίσεις ? 

Ναι καθαρή κ τις δυο φορές!Οχι αγάπη και στο πρώτο παιδί πήγα σε άλλον γυναικολόγο επειδή ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και τα χρήματα επίσης που ζητούσε ήταν υπερβολικά πολλά!

πρίν από 7 λεπτά , Nagia2026 είπε:

Ναι καθαρή κ τις δυο φορές!Οχι αγάπη και στο πρώτο παιδί πήγα σε άλλον γυναικολόγο επειδή ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και τα χρήματα επίσης που ζητούσε ήταν υπερβολικά πολλά!

Για τους ίδιους λόγους και μια φίλη μου πριν καποια χρόνια δεν συνέχισε εκεί 😉 και αν επιτρέπεται πήγατε με βλαστοκυστες ή με τριών ημερών ? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...