Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , aria88 είπε:

Για τους ίδιους λόγους και μια φίλη μου πριν καποια χρόνια δεν συνέχισε εκεί 😉 και αν επιτρέπεται πήγατε με βλαστοκυστες ή με τριών ημερών ? 

Με βλαστοκύστες.Ότι χρειάζεσαι στείλε μου και προσωπικό μήνυμα αν θες!

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 161
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Έχω να δώσω κάποια κουτιά cyclacur και κάποια κουτιά utrogestan. Αν θυμάμαι καλά λήγουν το 27. Λόγω φόρτου εργασίας μπορώ μόνο με box να τα στείλω. Οποία κοπέλα ενδιαφέρεται μου στέλνει μύνημα. 

Καλημέρα σας, 

Είπα να δοκιμάσω ένα iq τεστ πρώιμης ανίχνευσης. Έκανα ετ στις 16 με έμβρυα τριών ημερών, αλλά δυστυχώς βγήκε αρνητικό.

Δεν μπορώ να πω πως έμεινα έκπληκτη γιατί δεν πρόσεχα και δεν μπόρεσα να κόψω εντελώς τσιγάρο / σαβουρα στο φαι κτλ.

Θα δοκιμάσω άλλο ένα τεστ στις 29 και θα πάω για χωριακη και στις 30 έτσι για επιβεβαίωση.

Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια περιμένουν!! 

πρίν από 4 λεπτά , aria88 είπε:

Καλημέρα σας, 

Είπα να δοκιμάσω ένα iq τεστ πρώιμης ανίχνευσης. Έκανα ετ στις 16 με έμβρυα τριών ημερών, αλλά δυστυχώς βγήκε αρνητικό.

Δεν μπορώ να πω πως έμεινα έκπληκτη γιατί δεν πρόσεχα και δεν μπόρεσα να κόψω εντελώς τσιγάρο / σαβουρα στο φαι κτλ.

Θα δοκιμάσω άλλο ένα τεστ στις 29 και θα πάω για χωριακη και στις 30 έτσι για επιβεβαίωση.

Μην βιάζεσαι κορίτσι μου περίμενε την ημερομηνία της χωριακης σου είναι νωρίς ακόμα 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, aria88 είπε:

Καλημέρα σας, 

Καλησπέρα, εύχομαι να είναι λάθος το τεστ. Ωστόσο, αν μια εγκυμοσύνη είναι να συμβεί θα συμβεί. Δε φταίει το τσιγάρο και το φαγητό που έφαγες. 

Θυμάμαι περίπτωση φίλης πριν χρόνια, που μετά από τη 4η; 5η; προσπάθεια, η κοπλέα τα βρόντηξε και στη τελευταία τους εμβρυομεταφορά που θα έκαναν, καθώς δεν υπήρχε άλλο απόθεμα οικονομικό ψυχικό κλπ, πήγε το βράδυ μπουζούκια. Ηπιε το ποτάκι της χορεψε στα τραπέζια επάνω και γενικά περασε όπως θα ήταν κανονικά, φάση YOLO. Εεεε εκείνη η φορά ήταν η τυχερή κι έκανε τον γιό της! Ακραίο, αλλά αν είναι να κάτσει θα κάτσει, μην αυτομαστιγώνεσαι ότι φταις εσύ. Έκανες το καλύτερό σου. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στη χοριακή όχι στο τέστ :) 

• Μου αρέσει 3

3 hours ago, aria88 said:

Καλημέρα σας, 

Δε δείχνει πάντα …παίζει ρόλο ποιο τεστ πόσο νωρίς είσαι κράτα μέσα σου μια ελπίδα!

Just now, ek3001 said:

Δε δείχνει πάντα …παίζει ρόλο ποιο τεστ πόσο νωρίς είσαι κράτα μέσα σου μια ελπίδα!

Ειδικά το iq εμένα μου είχε βγει αρνητικό και επειδή το ένιωθα ότι ήμουν έκανα μετά από μια ώρα clearblue 6 μέρες ανίχνευση νωρίτερα και βγήκε θετικο

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μην βιάζεσαι κορίτσι μου περίμενε την ημερομηνία της χωριακης σου είναι νωρίς ακόμα 

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα, εύχομαι να είναι λάθος το τεστ. Ωστόσο, αν μια εγκυμοσύνη είναι να συμβεί θα συμβεί. Δε φταίει το τσιγάρο και το φαγητό που έφαγες. 

Θυμάμαι περίπτωση φίλης πριν χρόνια, που μετά από τη 4η; 5η; προσπάθεια, η κοπλέα τα βρόντηξε και στη τελευταία τους εμβρυομεταφορά που θα έκαναν, καθώς δεν υπήρχε άλλο απόθεμα οικονομικό ψυχικό κλπ, πήγε το βράδυ μπουζούκια. Ηπιε το ποτάκι της χορεψε στα τραπέζια επάνω και γενικά περασε όπως θα ήταν κανονικά, φάση YOLO. Εεεε εκείνη η φορά ήταν η τυχερή κι έκανε τον γιό της! Ακραίο, αλλά αν είναι να κάτσει θα κάτσει, μην αυτομαστιγώνεσαι ότι φταις εσύ. Έκανες το καλύτερό σου. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στη χοριακή όχι στο τέστ :) 

1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Ειδικά το iq εμένα μου είχε βγει αρνητικό και επειδή το ένιωθα ότι ήμουν έκανα μετά από μια ώρα clearblue 6 μέρες ανίχνευση νωρίτερα και βγήκε θετικο

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα όμορφα λόγια σας, πραγματικα μου φτιάξατε την διάθεση 🤗

Θα περιμένω ακόμα λίγες μέρες και βλέπουμε ναι 🥲

Ευτυχώς έχω άλλα τρία έμβρυα τριών ημερών σε περίπτωση αποτυχίας τώρα. Γιατί δεν υπάρχει και άλλο απόθεμα να πεις ότι ξανά προσπαθώ. Οπότε ας προσπαθήσω να μείνω αισιοδοξη

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, aria88 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα όμορφα λόγια σας, πραγματικα μου φτιάξατε την διάθεση 🤗

Θα περιμένω ακόμα λίγες μέρες και βλέπουμε ναι 🥲

Ευτυχώς έχω άλλα τρία έμβρυα τριών ημερών σε περίπτωση αποτυχίας τώρα. Γιατί δεν υπάρχει και άλλο απόθεμα να πεις ότι ξανά προσπαθώ. Οπότε ας προσπαθήσω να μείνω αισιοδοξη

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Εμενα στη τελευταία ετ μου έβγαιναν θετικά όλα τα clear blue πρώιμης ανίχνευσης από πάρα πολύ νωρίς αλλά τα iq test όλα αρνητικά μέχρι κ μια μέρα πριν τη χοριακη. Γενικά δε τα εμπιστεύομαι. Περίμενε τη χοριακη σου καλύτερα!Καλά αποτελέσματα εύχομαι !!

Κορίτσια μου καλησπέρα! Εχω κάποιες cetrotide που λήγουν σε λίγες μέρες. Έψαξα κι αλλού να τα δώσω, αλλα δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Εάν κάποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ άλλο ένα θέμα !! Βάζει κάποια από εσάς κολπική γέλη vasclor ? 

On 26/3/2026 at 1:00 ΜΜ, aria88 είπε:

Καλημέρα σας, 

Άρια μη κατηγορείς τον εαυτό σου!! Και δώσε λίγο χρόνο μέχρι την ημέρα της χωριακης . ΟτΑν έκανες το τεστ το έκανες με πρωινά ούρα ; 

πρίν από 12 λεπτά , Leval είπε:

Άρια μη κατηγορείς τον εαυτό σου!! Και δώσε λίγο χρόνο μέχρι την ημέρα της χωριακης . ΟτΑν έκανες το τεστ το έκανες με πρωινά ούρα ; 

Χαίρεται! Ναι ναι με πρωινά ούρα και χθες και σήμερα που βγήκε αρνητικό.

Επίσης σήμερα έχω και κράμπες κάτω χαμηλά. Σαν να μου έρχεται περίοδος. Πράγμα σπάνιο γιατί γενικά είμαι σε προεμμηνοπαυση. Τον Φλεβάρη που τελικά μετά έκανα ετ είχε έρθει από μόνη της η περίοδος και έτυχε.. είχε να έρθει ξανά εξάμηνο. 

Θα κάνω και την χωριακη Δευτέρα και βλέπουμε :)

Κολπική γελη όχι δεν χρησιμοποιώ. Μόνο utrogestan κολπικά 

23 minutes ago, Leval said:

Γεια σου εγώ χρησιμοποιώ Vasclor 

πρίν από 9 λεπτά , aria88 είπε:

Χαίρεται! Ναι ναι με πρωινά ούρα και χθες και σήμερα που βγήκε αρνητικό.

Επίσης σήμερα έχω και κράμπες κάτω χαμηλά. Σαν να μου έρχεται περίοδος. Πράγμα σπάνιο γιατί γενικά είμαι σε προεμμηνοπαυση. Τον Φλεβάρη που τελικά μετά έκανα ετ είχε έρθει από μόνη της η περίοδος και έτυχε.. είχε να έρθει ξανά εξάμηνο. 

Θα κάνω και την χωριακη Δευτέρα και βλέπουμε :)

Κολπική γελη όχι δεν χρησιμοποιώ. Μόνο utrogestan κολπικά 

Μην απογοητεύεσαι . Μπορεί η χοριακη να μην ανιχνεύεται ακόμα κ να είναι πολύ νωρίς !! Θα τα δεις όλα στη χοριακη! 

Γεμίζω το πλαστικό μέχρι την πρώτη ένδειξη έτσι; Το βάζω μέσα κολπικά πατάω να μπει η κρέμα και όταν βγαίνω φαίνεται σαν να μην έχει μπει . Κρατάει δεξιά κ αριστερά στο πλαστικό . Συμβαίνει κ σ εσενα ; 

πρίν από 4 λεπτά , ek3001 είπε:

Γεια σου εγώ χρησιμοποιώ Vasclor 

Γεμίζω το πλαστικό μέχρι την πρώτη ένδειξη έτσι; Το βάζω μέσα κολπικά πατάω να μπει η κρέμα και όταν βγαίνω φαίνεται σαν να μην έχει μπει . Κρατάει δεξιά κ αριστερά στο πλαστικό . Συμβαίνει κ σ εσενα ; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...