Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Συγγνώμη  fsh 10 είναι πολύ καλό.. μήπως είναι θέμα του σπερματος? Γτ δοτρια? 

Γιατρός για εξωσωματική

Recommended Posts

Διαφημίσεις

16 hours ago, Dust said:

Κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε γιατρό για εξωσωματική στην Αθήνα! Και αν είναι εύκολο τι χρήματα πρέπει να υπολογίζω περίπου 

γεια σου η αληθεια ειναι δυσκολο...αν διαβασεις στο φορουμ πολλοι αλλαζουν γιατρους κτλ. οπότε κοιτα να βρεις κάποιον να σου ταιριαζει και ψαξε και λιγο μεσα στο φορουμ...θα δεις καποια πραγματάκια που θα σε βοηυησουν..καλη αρχη εύχομαι...

τα χρήματα κυμαίνοντα επίσης απο γιατρό σε γιατρό...θα σου έλεγα να πας στο ivf se...um Λυκοβρυση για μια πρωτη εκτίμηση γιατι είναι αρκετα αναλυτικοι και δωρεάν αν θυμάμαι καλά... τουλαχιστον να ξερεις καπως πως ξεκινας...επίσης στο ελενα βενιζελου μπορεις να πασ η στο αλεξανδρα επισησ δωρεαν για μια πρωτη εκίμηση. ειναι επίσης αρκετά καλοί και αναλυτικοί.

πρίν από 13 λεπτά , ek3001 είπε:

γεια σου η αληθεια ειναι δυσκολο...αν διαβασεις στο φορουμ πολλοι αλλαζουν γιατρους κτλ. οπότε κοιτα να βρεις κάποιον να σου ταιριαζει και ψαξε και λιγο μεσα στο φορουμ...θα δεις καποια πραγματάκια που θα σε βοηυησουν..καλη αρχη εύχομαι...

τα χρήματα κυμαίνοντα επίσης απο γιατρό σε γιατρό...θα σου έλεγα να πας στο ivf se...um Λυκοβρυση για μια πρωτη εκτίμηση γιατι είναι αρκετα αναλυτικοι και δωρεάν αν θυμάμαι καλά... τουλαχιστον να ξερεις καπως πως ξεκινας...επίσης στο ελενα βενιζελου μπορεις να πασ η στο αλεξανδρα επισησ δωρεαν για μια πρωτη εκίμηση. ειναι επίσης αρκετά καλοί και αναλυτικοί.

Καλημέρα επειδή με ενδιαφέρει και εμένα.. στο Ελενα Βενιζέλου και στο Αλεξάνδρα πως ακριβώς γίνεται να πας; Κλείνεις σε κάποια ειδικότητα ραντεβού; Για να πάρεις εκτίμηση αν χρειάζεσαι εξωσωματική ή εκτίμηση κόστους; 
μάλλον θα κάνουμε το καλοκαίρι και είμαι πολύ μπερδεμένη στο τι πρέπει να κάνω και που πρέπει να πάω 

πρίν από 12 λεπτά , MoM24 είπε:

Καλημέρα επειδή με ενδιαφέρει και εμένα.. στο Ελενα Βενιζέλου και στο Αλεξάνδρα πως ακριβώς γίνεται να πας; Κλείνεις σε κάποια ειδικότητα ραντεβού; Για να πάρεις εκτίμηση αν χρειάζεσαι εξωσωματική ή εκτίμηση κόστους; 
μάλλον θα κάνουμε το καλοκαίρι και είμαι πολύ μπερδεμένη στο τι πρέπει να κάνω και που πρέπει να πάω 

Υπάρχει τμήμα εξωσωματικής κλείνεις απευθείας ραντεβού εκεί. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 1535 να ρωτήσεις γιατί στο δημόσιο τα πράγματα έχουν μια καθυστέρηση στα ραντεβού Κ υπάρχει γενικά δυσκολία σε τέτοιες διαδικασίες . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

Υπάρχει τμήμα εξωσωματικής κλείνεις απευθείας ραντεβού εκεί. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 1535 να ρωτήσεις γιατί στο δημόσιο τα πράγματα έχουν μια καθυστέρηση στα ραντεβού Κ υπάρχει γενικά δυσκολία σε τέτοιες διαδικασίες . 

Τέλεια! Ευχαριστώ πάρα πολύ! 

Διαφημίσεις

31 minutes ago, linaa said:

δεν υπάρχει δυσκολία βρίσκεις άμεσα ραντεβού...εγώ τουλάχιστον δεν είχα ταλαπωρηθεί σε αυτό το κομμάτι...μπορεις να μπεις και απο το Myhealth ραντεβου ιατρων και να δεις αν υπαρχουν ραντεβού...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Dust είπε:

Κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε γιατρό για εξωσωματική στην Αθήνα! Και αν είναι εύκολο τι χρήματα πρέπει να υπολογίζω περίπου 

Καλό είναι να δεις εναν δύο γιατρούς Κ μετά να αποφασίσεις. Καλά κέντρα είναι του Ιασώ ,το Γένεσις Κ το έμβρυο . Κάνε ένα δύο ραντεβού με γιατρούς από εκεί διάβασε βιογραφικά . Το κόστος είναι περίπου στα 3000 . 

Δεν σου συνιστώ να ρωτήσεις κοπέλες η γνώμη του καθένα είναι υποκειμενική καλό είναι να ψάξεις λίγο να κλείσεις ραντεβού Κ να αποφασίσεις μόνη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Καλό είναι να δεις εναν δύο γιατρούς Κ μετά να αποφασίσεις. Καλά κέντρα είναι του Ιασώ ,το Γένεσις Κ το έμβρυο . Κάνε ένα δύο ραντεβού με γιατρούς από εκεί διάβασε βιογραφικά . Το κόστος είναι περίπου στα 3000 . 

Δεν σου συνιστώ να ρωτήσεις κοπέλες η γνώμη του καθένα είναι υποκειμενική καλό είναι να ψάξεις λίγο να κλείσεις ραντεβού Κ να αποφασίσεις μόνη 

πρίν από 32 λεπτά , ek3001 είπε:

δεν υπάρχει δυσκολία βρίσκεις άμεσα ραντεβού...εγώ τουλάχιστον δεν είχα ταλαπωρηθεί σε αυτό το κομμάτι...μπορεις να μπεις και απο το Myhealth ραντεβου ιατρων και να δεις αν υπαρχουν ραντεβού...

Θεωρείτε ότι αξίζει να προσπαθήσεις και στο δημόσιο; Υπολείπονται κάπου με το ιδιωτικό ; Ή αξίζει στο δημόσιο μόνο για να πάρεις μια εκτίμηση της κατάστασης πχ να κάνεις κάποιες εξετάσεις και έως εκεί 

Διαφημίσεις

εγω δεν πήγα τελικά στο δημόσιο γιατι προέκυψε φυσικη εγκυμοσύνη οπότε συνέχισα και μετα στην εξωσωματικη με τον γιατρό που με παρακολόυθησε στην εγκυμοσυνη και αποβολή. και δυστυχως για μένα δε με βόλευε απο άποψη απόστασης ...βεβαια αν ήξερα ότι δε θα γίνουν όλα τοσο εύκολα και γρήγορα θα το ξανασκεφτόμουν...τα χρήματα αν δεν πετύχει με την πρώτη είανι δυστυχως πολλά...δεν υστερεί το δημοσιο σε καμμία περίπτωση σε γνώσεις ιατρών σε εργαστήρια δεν μπορώ να ξέρω αν και τα δυο νοσοσκομεία είανι πολλά χρόνια στην εξωσωματική.

θα πήγαινα σίγουρα για εκτίμηση κατάστασης όπως και πήγα άλλωστε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , ek3001 είπε:

εγω δεν πήγα τελικά στο δημόσιο γιατι προέκυψε φυσικη εγκυμοσύνη οπότε συνέχισα και μετα στην εξωσωματικη με τον γιατρό που με παρακολόυθησε στην εγκυμοσυνη και αποβολή. και δυστυχως για μένα δε με βόλευε απο άποψη απόστασης ...βεβαια αν ήξερα ότι δε θα γίνουν όλα τοσο εύκολα και γρήγορα θα το ξανασκεφτόμουν...τα χρήματα αν δεν πετύχει με την πρώτη είανι δυστυχως πολλά...δεν υστερεί το δημοσιο σε καμμία περίπτωση σε γνώσεις ιατρών σε εργαστήρια δεν μπορώ να ξέρω αν και τα δυο νοσοσκομεία είανι πολλά χρόνια στην εξωσωματική.

θα πήγαινα σίγουρα για εκτίμηση κατάστασης όπως και πήγα άλλωστε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου! Πολύ βοηθητικό 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MoM24 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου! Πολύ βοηθητικό 

Για κάποιες εξετάσεις σίγουρα αξίζει το δημόσιο. Θα σου πω επειδή έχουν δοκιμάσει πολλοί στο δημόσιο το θέμα έχει ως εξής . Στο δημόσιο δεν υπάρχει χρηματοδότηση στον συγκεκριμένο τομέα οπότε πολλά πράγματα είναι πολύ πίσω πολλές διαδικασίες μένουν πίσω δυστυχώς δεν φτάνουν οι γιατροί. Κάποιες εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις αν εχεις χρόνο Κ αν το πρόβλημα είναι μικρό μπορείς να κάνεις προσπάθεια Κ εκεί. Αλλά γενικά λίγες κοπέλες έχω ακούσει να είναι ευχαριστημένες Κ κυρίως κοπέλες σε μικρές ηλικίες που τα θέματα ήταν ελάχιστα.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Για κάποιες εξετάσεις σίγουρα αξίζει το δημόσιο. Θα σου πω επειδή έχουν δοκιμάσει πολλοί στο δημόσιο το θέμα έχει ως εξής . Στο δημόσιο δεν υπάρχει χρηματοδότηση στον συγκεκριμένο τομέα οπότε πολλά πράγματα είναι πολύ πίσω πολλές διαδικασίες μένουν πίσω δυστυχώς δεν φτάνουν οι γιατροί. Κάποιες εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις αν εχεις χρόνο Κ αν το πρόβλημα είναι μικρό μπορείς να κάνεις προσπάθεια Κ εκεί. Αλλά γενικά λίγες κοπέλες έχω ακούσει να είναι ευχαριστημένες Κ κυρίως κοπέλες σε μικρές ηλικίες που τα θέματα ήταν ελάχιστα.  

Ναι κατάλαβα.. στην Ελλάδα αν δεν σου έρθει εύκολα και φυσικά με τους μισθούς που δίνουν παιδί δεν κάνεις.. 

1 ώρα πρίν, MoM24 είπε:

Ναι κατάλαβα.. στην Ελλάδα αν δεν σου έρθει εύκολα και φυσικά με τους μισθούς που δίνουν παιδί δεν κάνεις.. 

Στο συγκεκριμένο θέμα στο εξωτερικό είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Γι'αυτό Κ υπάρχει πολύ μεγάλος τουρισμός εξωσωματικής Κ έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ οι ιδιωτικές κλινικές εδώ. Στο εξωτερικό σε περνάνε από χίλιες γενναίες για να σου κάνουν δωρεάν εξετάσεις Κ έχεις περιορισμένες προσπάθειες . Ιδιωτικός τομέας εξωτερικό ή δεν υπάρχει ή ειναι απλησίαστες οι τιμές ακόμα κ για ευκατάστατους . Οπότε εδώ είναι πιο νορμάλ τουλάχιστον έχεις δικαίωμα σε όσες εξετάσεις θέλεις . Έξω αν ζητήσεις εξετάσεις πρέπει να περάσεις από 10 επιτροπες. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...