Θα γίνουμε Γονείς το 2016 !
17 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Μανούλες Σεπτεμβρίου ελάτε να μαζευτούμε.. Παρεούλα!!!!
Last reply by anna-ki, -
Διαφημίσεις
-
Μανούλες ενωθείτε για να μοιραζόμαστε μαζί τις αγωνίες και τις χαρές μας !
Last reply by oneira_glyka, -
- 7,2k απαντήσεις
- 447,3k εμφανίσεις
Μανούλες Ιανουαρίου 2016, ενωθείτε!!! Ανοίγω το θεματάκι μας για να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τις χαρές μας κι εύχομαι να 'ναι τυχερό για όλες μας και να κρατήσουμε σε λίγους μήνες αγκαλιά τα μωράκια μας γερά και παχουλά!
Last reply by Jo sephine, -
- 1 follower
- 3,5k απαντήσεις
- 338,9k εμφανίσεις
Καλησπερα,μανουλα Νοεμβριου καθως πριν απο λιγες μερες κρατησα και γω το θετικο τεστ!!:) ειμαι ηδη μανουλα,εχω ενα αγορακι 11 μηνων και τωρα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου,ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι απο το καφε μανουλες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ειμαι ξανα εδω για τις μανουλες Νοεμβριου,ειμαι πολυ αγχωμενη καθως τον προηγουμενο ειχα μια βιοχημικη κυηση και μου στοιχισε πολυ! υπαρχουν αλλες μανουλες Νοεμβριου ????
Last reply by ZiliHer, -
Γεννα στο ρεα
από island1- 4 απαντήσεις
- 75,3k εμφανίσεις
Κοριτσια το βαζω κ εδω...οσες γεννησατε στο Ρεα θα με ενδιεφερε η εμπειρια τα σχολια η ενημερωση κ οι πληροφοριες απο εσας
Last reply by invisible, -
- 6 απαντήσεις
- 85,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, Είμαι στην 34 εβδομάδα και περιμένουμε τον δεύτερο γιο μας. Είμαι προβληματισμένη σχετικά με το που θα γεννήσω. Ο γιατρός μου είναι στο ΜΗΤΕΡΑ και στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, και λόγω οικονομικής στενότητας σκέφτομαι να γεννήσω στο Αρεταίειο. Τον πρώτο μου γιο του γέννησα στο Μητέρα.. Υπάρχουν πρόσφατες εμπειρίες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μου? Πήγαμε με το σύζυγό μου και είδαμε το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, μας έκανε σχετικά καλή εντύπωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by ZiliHer, -
Καλησπέρα, μανούλες του Μαΐου! Έχω συμπληρώσει την 6η βδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και έχω ΠΗΤ 09/05. Εύχομαι να απολαύσουμε τους μήνες τις εγκυμοσύνης μας και σε λίγους μήνες να κρατάμε τα μωράκια μας,γερά και ροδαλά! Σας περιμένω
Last reply by fusalida, -
Καλώς ορίστε και καλώς να τα δεχθούμε τα Απριλιάτικα μας! Αναμένω με μεγάλη χαρά να φτιάξουμε παρεάκι, να σερβίρουμε καφεδάκι με τις πρώτες χοριακες ανά χείρας ! Εγώ μόλις εχθές το έμαθα και πετάω από χαρά ! 3704,83! Περάστε ... Και με το δεξί ε; 😄
Last reply by anastasia2012, -
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 1,5 ΕΤΩΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
Last reply by μαρια κου, -
μανουλες αυγουστου 2016 1 2 3 4 27
από Aggeliki30- 400 απαντήσεις
- 140,2k εμφανίσεις
Αυγουστομανουλες για να μαζευτουμε σιγα σιγα...
Last reply by iouliana, -
Μανούλες του Ιουνίου 2016 1 2 3 4 8
από Αμυγδαλάκι- 114 απαντήσεις
- 112,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες του Ιουνίου! Σήμερα συμπληρώνω την 9η βδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και έχω ΠΗΤ 18/06. Τις τελευταίες μέρες είχα λίγο αιματάκι και θα μείνω σπίτι ξάπλα για λίγες μέρες Όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι παρεούλα Θα χαρώ πολύ λοιπόν να γνωριστούμε και να ανταλλάσσουμε εμπειρίες. Σας περιμένω λοιπόν!!!
Last reply by Mariachou, -
Καλησπέρα σε όλες τις μελλοντικές μανούλες που θα γεννησουμε κοντά! Θα χαρω να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες! Με το καλό!
Last reply by trap, -
Μέλλουσες μανούλες μαζευτείτε!Θα χαρώ πολύ να γεμίσει η ομαδούλα μας και να τα λεμε!
Last reply by vasoula29, -
- 2 απαντήσεις
- 82,4k εμφανίσεις
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ?
Last reply by ZiliHer, -
- 334 απαντήσεις
- 139,1k εμφανίσεις
Άντε ν' αρχίσουν να σκάνε μύτη και οι μανούλες Φεβρουαρίου 2016!!!
Last reply by evinna84, -
- 0 απαντήσεις
- 79,9k εμφανίσεις
Νέοι γονείς από το Ηρακλειο ελάτε να γνωριστούμε!!
Last reply by elris, -
- 1 απάντηση
- 87,9k εμφανίσεις
Γεια σας...ειναι νωρις ακομα...φανταζομαι μολις μαθατε οπως κι εγω για το νεο μασ μωρακι...αλλα..δεν πειραζει...ας μαζευτουμε οι επερχόμενες mummys to be...του μαρτιου 2016... ψαρακια θα μας βγουν..ευαισθητουλια...χαχαχα καλημερα!!
Last reply by Jo sephine,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 11.781 απαντήσεις
- 1.189.091 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.234.196 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 144.184 εμφανίσεις