Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

Παιδιά και ρούχα


taniakets

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Η κόρη μου μεγαλώνει και βλέπω διάφορες αλλαγές. Πλέον γίνεται πολύ επιλεκτική στα ρούχα που φοράει και κάθε πρωί πριν πάμε στο σχολείο διαλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει.

Αυτό που πρόσεξα τελευταία και χωρίς να μου το πει ξεκάθαρα είναι ότι έχει μια προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια και το λέω αυτό γιατί τα φοράει πολύ πιο συχνά από όλα τα άλλα ρούχα της.

Με μια ματιά είδα ότι τα περισσότερα από αυτά (και εδώ είναι το φοβερό) είναι της εταιρείας DPAM. Είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί ναι μεν γνωρίζω πολύ καλά για την ποιότητα και τα προϊόντα της εταιρείας DPAM αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η αντίληψη της μικρής και οι επιλογές της.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ωραίο τρόπο βρήκες να διαφημίσεις τα ρούχα :mrgreen::tongue:

Κουτόχορτο τρώμε και νομίζεις δεν το καταλάβαμε? Οι άλλοι που πληρώνουνε για να διαφημιστούνε δηλαδή τι είναι??:mrgreen::mrgreen:


8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Η DPAM ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΑ....

καλέ θα μας βοηθήσει να τα αγοράσουμε η taniakets με τα ποσοστά που θα πάρει, μη σκας!;):lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

χα χα πολύ γέλασα, τα raxevsky είναι όντως τόσο όμορφα αλλά λυπάμαι δεν είναι οικονομικά για τον περισσότερο κόσμο. Πέρυσι ψώνισα φέτος ούτε καν στις εκπτώσεις. Ευτυχώς υπάρχει και ο zaras, τα DPMA δεν τα ξέρω καν που τα πουλάνε;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αν κάποια θέλει dpam καλύτερα να μπει στο dpam.com και να ψωνίσει από εκεί. Με αγορές άνω των 100 έχει δωρεάν αποστολή με κούριερ. Οι αρχικές τιμές είναι μικρότερες από την Ελλάδα και οι εκπτώσεις τους μεγαλύτερες και σε όλα τα είδη! Εγώ πήγα στο κατάστημα, είδα νούμερα-σχέδια, γύρισα σπίτι και παρήγγειλα. Να μη σας λέω τώρα για άμαζον και ebay, υπάρχει άλλη ενότητα στις ιντερνετικές αγορές.

Βρε σεις πάντως το ότι είναι νέο μέλος και αναφέρει κάποιο πολύ γνωστό κατάστημα, δεν πιστεύω ότι κάνει διαφήμιση. Είναι η άποψή της.

Αν έμπαινε με ένα δύο ποστς κι έλεγε κάπου στο Χαλάνδρι το κατάστημα τάδε/διεύθυνση/τηλέφωνο ε, ναι διαφήμιση θα ήταν.

(έντιτ...τώρα είδα ότι η ανάρτηση είναι πριν από ένα χρόνο)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...