Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Πρώτη μέρα θεωρείτε εσείς μόλις δείτε αίμα ή όταν έχετε την μεγάλη ροή ;; 

Την μεγάλη ροή όπως μου είπε ο γιατρός. Εγώ πάντα πίστευα πως πρώτη ημέρα ήταν όταν έβλεπα αίμα αλλά ο γιατρός μου διαφωνεί και μου μετράει πρώτη μέρα την επόμενη που έχω πάντα μεγάλη ροή. Ωστόσο αν σε μπερδεύει απλά ενημερώνεις και θα σου πει ο γιατρός ή η μαία πότε να κάνεις εξετάσεις. 

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , katekatekate είπε:

Και τώρα ; Πως περνάνε οι μέρες; 😂 

Έχεις κάποιο ένστικτο;; Σίγουρα είσαι πιο χαλαρή από εμένα ! Τον πήρα αυτόν τον μήνα πιο χαλαρά αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες... Με αγχώνει. 

Δεν θα έλεγα ότι έχω κάποιο ένστικτο, γενικότερα δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα υπάρχει προσμονή κάποιες στιγμές αλλά δεν είναι κάτι μόνιμο που να γίνεται αγχωτικό. Άλλωστε είναι κάτι που για αυτόν τον μήνα τουλάχιστον δεν αλλάζει, ότι έγινε έγινε και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει και άλλη ευκαιρία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Δεν θα έλεγα ότι έχω κάποιο ένστικτο, γενικότερα δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα υπάρχει προσμονή κάποιες στιγμές αλλά δεν είναι κάτι μόνιμο που να γίνεται αγχωτικό. Άλλωστε είναι κάτι που για αυτόν τον μήνα τουλάχιστον δεν αλλάζει, ότι έγινε έγινε και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει και άλλη ευκαιρία.

Συμφωνώ σκέφτεσαι πολύ λογικά. Εμένα ώρες ώρες με επηρεάζει πολύ το συναίσθημα αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω. Θεωρώ, χωρίς να θέλω να γίνομαι απαισιόδοξη πως δεν το πετύχαμε. Αν όντως το άγχος είναι παράγοντας που επηρεάζει και καθυστερεί, δεν έχω χαλαρώσει ακόμα.. θα δείξει όμως! ☺️

πρίν από 5 λεπτά , katekatekate είπε:

Συμφωνώ σκέφτεσαι πολύ λογικά. Εμένα ώρες ώρες με επηρεάζει πολύ το συναίσθημα αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω. Θεωρώ, χωρίς να θέλω να γίνομαι απαισιόδοξη πως δεν το πετύχαμε. Αν όντως το άγχος είναι παράγοντας που επηρεάζει και καθυστερεί, δεν έχω χαλαρώσει ακόμα.. θα δείξει όμως! ☺️

Είναι ένας τρόπος σκέψης αυτός, να θεωρείς ως πιθανότερο το αρνητικό ενδεχόμενο για να το έχεις συνηθίσει σε κάποιο βαθμό αν έρθει και να χαρείς αντίστοιχα περισσότερο αν έρθει το θετικό. Το άγχος σίγουρα δεν βοηθάει σε οτιδήποτε και προφανώς και στο συγκεκριμένο με διάφορους τρόπους.

2 ώρες πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Είναι ένας τρόπος σκέψης αυτός, να θεωρείς ως πιθανότερο το αρνητικό ενδεχόμενο για να το έχεις συνηθίσει σε κάποιο βαθμό αν έρθει και να χαρείς αντίστοιχα περισσότερο αν έρθει το θετικό. Το άγχος σίγουρα δεν βοηθάει σε οτιδήποτε και προφανώς και στο συγκεκριμένο με διάφορους τρόπους.

Ναι έτσι είναι. Για κάποιον λόγο ειχα στο μυαλό μου πως θα πετύχει με την πρώτη ! Και την πρώτη φορά που αδιαθετησα το πήρα αρκετά κατάκαρδα. Καλύτερα να κρατάω μικρό καλάθι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; 

Τα ίδια καμία εξέλιξη. Θέλω ακόμα 2-3 μέρες και δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από τα συνήθη που να δείχνει ότι ίσως συμβαίνει κάτι άλλο αυτή τη φορά. Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα ξέρω.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Τα ίδια καμία εξέλιξη. Θέλω ακόμα 2-3 μέρες και δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από τα συνήθη που να δείχνει ότι ίσως συμβαίνει κάτι άλλο αυτή τη φορά. Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα ξέρω.

Και εγώ έχω καμία βδομάδα αναμονή. Ίσα ίσα νιώθω ένα μικρό πρήξιμο στο στήθος να ξεκινάει. Φυσιολογικό για τα δεδομένα μου. 

πρίν από 53 λεπτά , katekatekate είπε:

Και εγώ έχω καμία βδομάδα αναμονή. Ίσα ίσα νιώθω ένα μικρό πρήξιμο στο στήθος να ξεκινάει. Φυσιολογικό για τα δεδομένα μου. 

Είναι αρκετό το διάστημα για να αλλάξει κάτι. Ούτως ή άλλως η εβδομάδα είναι το διάστημα που στις περισσότερες ξεκινάει η εμφάνιση των όποιων συμπτωμάτων.

πρίν από 23 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Είναι αρκετό το διάστημα για να αλλάξει κάτι. Ούτως ή άλλως η εβδομάδα είναι το διάστημα που στις περισσότερες ξεκινάει η εμφάνιση των όποιων συμπτωμάτων.

Για να δούμε.Περιμένω νέα σου 🤍

1 hour ago, katekatekate είπε:

Για να δούμε.Περιμένω νέα σου 🤍

Θα περιμένω και αύριο και από μεθαύριο αν δεν προκύψει κάτι λέω να κάνω ένα τεστ, αν και μπορεί να πάει στις 29 μέρες αυτή την φορά.

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Θα περιμένω και αύριο και από μεθαύριο αν δεν προκύψει κάτι λέω να κάνω ένα τεστ, αν και μπορεί να πάει στις 29 μέρες αυτή την φορά.

Και εγώ αν δεν έρθει 24 θα κάνω ένα τεστ.. γιατί έχω κανονίσει κάτι που θα περιλαμβάνει ίσως ποτό οπότε αν μια στο εκατομμύριο είμαι, να το αποφύγω. 

Αν είναι κάτι που δεν σου προκαλεί άγχος να κάνεις.. πιστεύω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείξει σωστό αποτέλεσμα από εδώ και πέρα.. έφτασαν οι μέρες σου !! 

πρίν από 5 λεπτά , katekatekate είπε:

Και εγώ αν δεν έρθει 24 θα κάνω ένα τεστ.. γιατί έχω κανονίσει κάτι που θα περιλαμβάνει ίσως ποτό οπότε αν μια στο εκατομμύριο είμαι, να το αποφύγω. 

Αν είναι κάτι που δεν σου προκαλεί άγχος να κάνεις.. πιστεύω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείξει σωστό αποτέλεσμα από εδώ και πέρα.. έφτασαν οι μέρες σου !! 

Ναι εντάξει, απλά αποφεύγω να το κάνω αρκετά πιο πριν για να μην έχω την αμφιβολία σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

πρίν από 58 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Ναι εντάξει, απλά αποφεύγω να το κάνω αρκετά πιο πριν για να μην έχω την αμφιβολία σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Πολύ σωστά ..

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

@SOPHIA_99έχεις νέα ;;;; 

Δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Έκανα χθες ένα τεστ που ήταν αρνητικό και σήμερα υπήρχε και η πρακτική επιβεβαίωση. Πάω για τον επόμενο ελπίζοντας σε μεγαλύτερη τύχη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...