Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί να κάνουμε, εγώ περιμένω να τελιώσει η περίοδος ν' αρχίσουμε πάλι προσπάθειες 

Έχω κ τρελή κόπωση, παίρνω σίδηρο. Για το αντιφλεγμονώδες που ρώτησα τον γιατρό μου είπε ότι δεν επηρεάζει τη γονιμότητα. 🤷‍♀️

Ξεκίνησα από χτες λίγη ώρα ασκήσεις mindfulness μήπως αρχίσει να μειώνεται λίγο λίγο το στρες, καθώς δε βοηθάει καθόλου... 

πρίν από 5 λεπτά , Margaretgr είπε:

Τί να κάνουμε, εγώ περιμένω να τελιώσει η περίοδος ν' αρχίσουμε πάλι προσπάθειες 

Έχω κ τρελή κόπωση, παίρνω σίδηρο. Για το αντιφλεγμονώδες που ρώτησα τον γιατρό μου είπε ότι δεν επηρεάζει τη γονιμότητα. 🤷‍♀️

Ξεκίνησα από χτες λίγη ώρα ασκήσεις mindfulness μήπως αρχίσει να μειώνεται λίγο λίγο το στρες, καθώς δε βοηθάει καθόλου... 

Καλή υπομονή!! 

Εγώ μίλησα με μια φίλη μου που έχει 2 παιδάκια.. μου είπε την προσωπική της εμπειρία σχετικά με το στρες. Προσπαθούσαν και αυτοί για εγκυμοσύνη 2,3 μήνες και στις δύο και μου είπε πως κάθε μήνα είχε και εκείνη το ίδιο άγχος.. και από προσωπική εμπειρία μου είπε πως δεν πιστεύει σε αυτό.. ότι το άγχος δηλαδή μπορεί να εμποδίζει μια γονιμοποίηση. Και νομίζω πως το έχω υιοθετήσει και εγώ σαν άποψη, αν και έχω ακούσει πολλές φορές το "μόλις χαλάρωσα ήρθε". 

Εντάξει δεν μιλάω για τραβηγμένες καταστάσεις να χάνουμε το ύπνο μας, κρίσεις πανικού κτλ.. αλλά το άγχος για σύλληψη, παρόλα αυτά γίνεται η επαφή και υπάρχει εκσπερμάτιση, δεν μπορεί  αυτό κάθε αυτό να εμποδίζει την σύλληψη. Απλά δεν πέτυχε ακόμη..

5 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλή υπομονή!! 

Εγώ μίλησα με μια φίλη μου που έχει 2 παιδάκια.. μου είπε την προσωπική της εμπειρία σχετικά με το στρες. Προσπαθούσαν και αυτοί για εγκυμοσύνη 2,3 μήνες και στις δύο και μου είπε πως κάθε μήνα είχε και εκείνη το ίδιο άγχος.. και από προσωπική εμπειρία μου είπε πως δεν πιστεύει σε αυτό.. ότι το άγχος δηλαδή μπορεί να εμποδίζει μια γονιμοποίηση. Και νομίζω πως το έχω υιοθετήσει και εγώ σαν άποψη, αν και έχω ακούσει πολλές φορές το "μόλις χαλάρωσα ήρθε". 

Εντάξει δεν μιλάω για τραβηγμένες καταστάσεις να χάνουμε το ύπνο μας, κρίσεις πανικού κτλ.. αλλά το άγχος για σύλληψη, παρόλα αυτά γίνεται η επαφή και υπάρχει εκσπερμάτιση, δεν μπορεί  αυτό κάθε αυτό να εμποδίζει την σύλληψη. Απλά δεν πέτυχε ακόμη..

Ε ναι, σίγουρα είναι ακραίο το άγχος να εμποδίζει τη σύλληψη από βιολογικής άποψης. Αυτό που κάνει είναι να δυσκολεύει το να μπορούν να υπάρχουν οι κατάλληλες επαφές στον χρόνο και τη συχνότητα που θα θέλαμε και αυτό με την σειρά του δημιουργεί κάποιες φορές ψιλοεντάσεις στις σχέσεις.

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τα νέα σας ; 

Εμείς χαλαρές προσπάθειες αυτόν τον μήνα. Ποιο λίγες επαφές αλλά πιο συναισθηματικες χωρίς αυτοσκοπό. Πάντα υπάρχει η ίδια ανησυχία στο μυαλό μου βέβαια αλλά δεν κυνηγάω την μέρα πιεστικά. Αναμονή περιόδου 23/6 περιπου. Εσείς ; 

Διαφημίσεις

Έγραψα παραπάνω ένα ποστ αλλά επειδή περιείχε λινκ εκκρεμεί να εγκριθεί…

Έγραφα ότι η σχέση της κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) με την προσπάθεια σύλληψης έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι αρνητική. Αν το ψάξετε αναφέρεται πως επιδρά στην ωορρηξία κλπ. Φυσικά δε σημαίνει πως αυτό θα συμβεί σε κάθε γυναίκα που έχει στρες όμως οι πιθανότητες είναι σημαντικές. 

εγώ είμαι χάλια σήμερα από το πρωί, σηκώθηκα με φουλ πονοκέφαλο, τάση για εμετό (έκανα κιόλας) , ζαλάδες. Αν δεν είχα αδιαθετήσει θα τα περνούσα για συμπτώματα…

εγώ τώρα δεν ξέρω πότε να περιμένω περίοδο αφού ήταν τόσο μικρός αυτός ο κύκλος. 18 θα πάω στον γιατρό και θα κάνω σίγουρα από την 9η μέρα τα τεστ ωορρηξίας, να δω. Ελπίζω αύριο μεθαύριο να είμαι καλύτερα για να έχουμε επαφές κ να μη χαθεί αυτός ο κύκλος 

πρίν από 48 λεπτά , Margaretgr είπε:

Έγραψα παραπάνω ένα ποστ αλλά επειδή περιείχε λινκ εκκρεμεί να εγκριθεί…

Έγραφα ότι η σχέση της κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) με την προσπάθεια σύλληψης έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι αρνητική. Αν το ψάξετε αναφέρεται πως επιδρά στην ωορρηξία κλπ. Φυσικά δε σημαίνει πως αυτό θα συμβεί σε κάθε γυναίκα που έχει στρες όμως οι πιθανότητες είναι σημαντικές. 

εγώ είμαι χάλια σήμερα από το πρωί, σηκώθηκα με φουλ πονοκέφαλο, τάση για εμετό (έκανα κιόλας) , ζαλάδες. Αν δεν είχα αδιαθετήσει θα τα περνούσα για συμπτώματα…

εγώ τώρα δεν ξέρω πότε να περιμένω περίοδο αφού ήταν τόσο μικρός αυτός ο κύκλος. 18 θα πάω στον γιατρό και θα κάνω σίγουρα από την 9η μέρα τα τεστ ωορρηξίας, να δω. Ελπίζω αύριο μεθαύριο να είμαι καλύτερα για να έχουμε επαφές κ να μη χαθεί αυτός ο κύκλος 

Πόσο διερκησε αυτη σου η περίοδος;  Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες που δεν έχουν βάση, αλλά έχω ακούσει πως αν η περίοδος είναι πολύ σύντομη μπορεί και να είναι αίμα εμφύτευσης! 

1 hour ago, Margaretgr είπε:

Ήταν πολύ το αίμα μωρέ, έτρεχε φουλ δεν ήταν λίγο να πεις ότι μπορεί να μην είναι όντως περίοδος. Κι ήταν σχεδόν 5 μέρες όπως κάθε φορά, οπότε…..

Βουρ για την επόμενη προσπάθεια! ♥️

• Ευχή 1

18 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τα νέα σας ; 

Εμείς χαλαρές προσπάθειες αυτόν τον μήνα. Ποιο λίγες επαφές αλλά πιο συναισθηματικες χωρίς αυτοσκοπό. Πάντα υπάρχει η ίδια ανησυχία στο μυαλό μου βέβαια αλλά δεν κυνηγάω την μέρα πιεστικά. Αναμονή περιόδου 23/6 περιπου. Εσείς ; 

Εδώ στην αναμονή, μια εβδομάδα περίπου ακόμη. Στο χαλαρό κι εμείς αλλά και πάλι δυσκολευτήκαμε με διάφορα που προέκυψαν. Έπεσε πολύ "τρέξιμο" 😄

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

On 8/6/2025 at 3:33 ΜΜ, SOPHIA_99 είπε:

Εδώ στην αναμονή, μια εβδομάδα περίπου ακόμη. Στο χαλαρό κι εμείς αλλά και πάλι δυσκολευτήκαμε με διάφορα που προέκυψαν. Έπεσε πολύ "τρέξιμο" 😄

Στην αναμονή και εμείς.. έχω αρκετές μέρες ακόμα 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Στην αναμονή και εμείς.. έχω αρκετές μέρες ακόμα 

Άντε να δούμε τι έγινε και αυτή την φορά. Μακάρι να έχουμε ευχάριστα στο ξεκίνημα του καλοκαιριού! 🙏

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...