Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:

Σου είπε διαστάσεις? Δεν πιστεύω πως όγδοη ημέρα μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Εμένα πχ που έχω και μεγαλούτσικο κύκλο αργούσαν να πάρουν μπρος. Φυσικά και να κάνεις ξανά υπέρηχο. 

Όχι, είπε ότι είναι καταβολές μόνο, ότι είναι πολύ μικρά.

Εντωμεταξύ και η Ε2 είναι μόνο 14 και η LH30. Δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να ήταν με τα Femara.

Εγώ έχω μικρό κύκλο, όμως. Μου ήρθε στις 21 μέρες με όλα αυτά που παίρνω... Και κρατάει και περισσότερο από ότι συνήθως από τότε που άρχισα φάρμακα ενέσεις κλπ. 8η μέρα κι έχω ακόμη καφέ.

😥

παιδικος σταθμος

Recommended Posts

γεια σας μανουλες!!

είμαι καινούργια στο parentscafe.Θα ήθελα τη βοήθειά σας αν ξέρετε να μου πείτε κάποιον παιδικό σταθμό σε Γέρακα,Παλλήνη,Πικέρμι.μένουμε Παλλήνη και έχουμε ένα ζουζουνάκι 7 μηνών.θα γυρίσω στη δουλειά όταν θα γίνει 10 μηνών.έχω πάει στον μικρό αντώνη στο Πικέρμι αλλά θα ήθελα να κοιτάξω και αλλού.

• 4 months later...

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!!

είμαι καινούργια στο parentscafe.Θα ήθελα τη βοήθειά σας αν ξέρετε να μου πείτε κάποιον παιδικό σταθμό σε Γέρακα,Παλλήνη,Πικέρμι.μένουμε Παλλήνη και έχουμε ένα ζουζουνάκι 7 μηνών.θα γυρίσω στη δουλειά όταν θα γίνει 10 μηνών.έχω πάει στον μικρό αντώνη στο Πικέρμι αλλά θα ήθελα να κοιτάξω και αλλού.

Καλησπερα! Δεν ξερω ποιον παιδικο να σου συστησω απο Παλληνη γιατι μενω Νεα Μακρη, αλλα ξερω ποιον να μην σου συστησω!!! Σου εστειλα π.μ.

5jhbau3mn.png

v0cb8riwy.png

• 4 χρόνια μετά...
  • Δημιουργία νέου...