Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα!Τι κανετε?

Πήγα το πιτσιρικι μου σχολειο,συμμαζεψα τα υπνοδωμ,άτια ακι το σαλόνι,εστρωσα κρεβάτια,εκανα ενα ψιλοξεσκόνισμα στο σαλόνι και πίνω το καφεδακι μου.Μαλλον θα πιασω σιδερο γιατί γίνεται χαμός!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εγω κοιμηθηκα απο τις 10! κ ξυπνησα στις 6 χωρις ξυπνητηρι, σηκωθηκα 6,30 κ εφυγα για το μαγαζι στις 7!

ρενατα το εχω στα υποψιν για το outlet στην κωνσταντινουπωλεως, το αλλο που λες που ειναι?

φευγοντας απο εδω εχω να κανω μια εξωτερικη δουλιτσα του αντρα μου κ να παω σπιτι μετα. απο φαγητο εχω μακαροναδα απο εχτες κ θα κανω μια κοκκινη σαλτσα. πρεπει να κανω οπωσδηποτε μερικες δουλιτσες στο σπιτι, να δω τι θα προλαβω!

εδω γυρω θα ειμαι!!!

καλημερα:P:p

γιωτα δεν ξερω αν λεμε το ιδιο με την ρενατα αλλα outlet της Nike εχει κ στην Αχαρνων στον ΑΓ.Ελευθεριο εκει αξιζει να πας γενικα,γιατι εχει 3-4 στοκαδικα με αθλητικα μαζεμενα. nike,champion, adidas κ καποιo ακομα νομιζω:rolleyes:

ωραια μερα κ η σημερινη, βεβαιως με εχουν πιασει οι γκρινιες μου:oops: γιατι ολο κατι περιμενω κ τιποτα δεν προχωραει...:evil:

σημερα θα πρεπει να βρω κατι να καθαρισω να νιωσω λιγη εσωτερικη γαληνη...ειμαι σοβαρα γιατρε μου???:confused:

βαζω μια ομορφη ανοιξιατικη φωτο να μας φτιαξει τα κεφια

Inspirational-Spring-photographs-8.jpg

αχ κ να ημουν εκει!!!!!!!!

Inspirational-Spring-photographs-7.jpg

θα παρω τα βουνα κ της λιμνες.....απλα υπεροχο

Inspirational-Spring-photographs-6.jpg

κ σε συνεχεια με την πανεμορφη λουλουδατη ταπετσαρια της μυρτως ηρθε κ εδεσε!

πολυ ωραια μυρτω το ξυλο που φαινεται ειναι το κεφαλαρι της κρεβατοκαμαρας κ αυτο μου αρεσει.

αληθεια ξερει καμμια σας που μπορω να βρω γνησια κεραλοιφη?για να αλοιφω στο κεφαλαρι της κρεβατοκαμαρας μου που ειναι τεχνοδερμα, αλλα κ στις δερματινες καρεκλες της τραπεζαριας?

ο ανθρωπος που μου εκανε τις προαλες τα στρωματα μου ειπε πως ειναι πολυ ξερο το κεφαλαρι(μα φυσικα αφου το καθαριζω με νεροξιδο με αζαχ οτι να ναι....) κ ειναι κριμα γιατι ειναι πολυ καλης ποιοτητας, μου εβαλε σε μια ακρουλα λιγο απο την δικη του επαγγελματικη κεραλοιφη κ ενυδατωθηκε ελαμψε. αλλα που???

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Εχτές κοιμήθηκα νωρίς και σήμερα είμαι ξεκούραστη!

Πολύ ωραίες οι φώτο σας....Μιρτούλα πολύ μου άρεσε η ταπετσαρία σας!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει να φτιάξω τα μαλλιά μου, να σκουπίσω το σπίτι όλο, να συγυρίζω και να πάω μικρό σούπερ!

Καλημέρα:)΄

Εχω ξεκινήσει σίδερο από πολύ πρωί γιατί μετά θα φύγω για δουλειά.

Γιώτα μου, το πρατήριο που λέω εγώ είναι επί της Πειραιώς, περιοχή Μοσχάτο ή Αγ. Ιωάννης Ρέντης.

Θα ψάξω να βρω μια απόδειξη για να σου πω ακριβώς το νούμερο.

Εχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια και οι τιμές αρκετά πιο κάτω από τα μαγαζιά, τσεκαρισμένο.

4 U, το μπριάμ έτσι ακριβώς το κάνω κι εγώ.

Τη συνταγή μου την είχε πει η μάνα μου, την είχε δει στον Ακη, μάλλον σε πρωινάδικο.

Εγώ τη σως δεν τη βάζω πάντα, αναλόγως τα κέφια.

Αν θέλεις όμως να τη βάλεις σου λέω εκ πείρας πως τα υλικά (της σως) είναι λίγα για όλα αυτά τα λαχανικά. Βγαίνει ένα ταψί γεμάτο. Θα το δεις και όταν τη φτιάχνεις.

mirtoula, εγώ μετά το ψάξιμο που έκανα για ταπετσαρία στις ντουλάπες κατάλαβα ότι δεν τα πάω και πολύ καλά με τις ταπετσαρίες...:tongue:

Αλλά για το κεφαλάρι έχω να πω πως είναι τέλειο:P

my billy, τι όμορφες φωτό!

Ετσι, φτιάξε μας τη μέρα:)

Μυρτουλα,υπέροχη η ταπετσαρία σου!

My billy,κανε εν ψαξιμο στο google,σιγουρα θα βρεις πολλές..Οι εικόνες που εβαλες ονειρεμένες!

Εβαλα φακες να βραζουν ,εβαλα σκουπα και ξεκιναω σιδερωμα..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα ομορφοκοριτσα!

Τι κανετε?Εγω τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ κουρασμενη εχω συνεχως δουλειες εκτος σπιτιου και το σπιτακι μου το εχω αφησει στη μοιρα του:|

Βασια πολυ φορα εχεις παρει με τις ζυμες μηπως να ανοιγες ενα φουρνο?:PΠολυ λαχταριστα φαινονται τα ψωμακια σου.Εκανα και τα αλλα τα δαχτυλιδια που ειχες βαλει με το καροτο και φαγωθηκαν αμεσως.

Κι εγω εχω προβληματιστει πολυ με αυτα για το καλαμποκι και τις φετες του τοστ και ψαχνω εναλλακτικες.

Τελειες οι ανοιξιατικες φωτογραφιες.

Εμενα ο αντρας μου εχει γενεθλια στις 24 μπλεξαμε ολες με τους Κριους,Γιωτα ετσι εξηγειται που οι αντρες μας εχουν τοσες ομοιοτητες, και θα του κανω δωρο ενα ταξιδακι μια που εχει αδεια και βολευει κιολας.

Τα διαβασα τα νεα σας αλλα δε θυμαμαι αλλα τωρα ,νομιζω πρεπει να το κοιταξω αυτο με τη μνημη μου ,αχ γερναω μαμα.....:mad::mad:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημέρα κοριτσια και εμένα ο συζυγος Κριος 03/04 _ και μάλλον θα του κανω δώρο μια συνδρομη ( ευχαριστώ Ειρηνάκι μου για την ωραια ιδέα)

Yotou ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ η στολή

Vasia μου συλληπηρία!

και να μην το ξεχάσω σουπερ τα ψωμάκια!!!

mybilly τέλειες φωτο!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

σήμερα ξύπνησα με ενόχληση στο δεξι αυτί και γαργάλημα στο λαιμό. Ο γιος μας με μύξα, τέλεια ε? και ενώ μέχρι χτες δεν είχαν πληρώσει ακόμα το σύζυγο και είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι δεν θα φύγουμε το 3ημερο, τώρα που αυτό ξεπεράστηκε μας βλέπω άρρωστους! (πλάκα έχουμε)

4 U, το μπριάμ έτσι ακριβώς το κάνω κι εγώ.

Τη συνταγή μου την είχε πει η μάνα μου, την είχε δει στον Ακη, μάλλον σε πρωινάδικο.

Εγώ τη σως δεν τη βάζω πάντα, αναλόγως τα κέφια.

Αν θέλεις όμως να τη βάλεις σου λέω εκ πείρας πως τα υλικά (της σως) είναι λίγα για όλα αυτά τα λαχανικά. Βγαίνει ένα ταψί γεμάτο. Θα το δεις και όταν τη φτιάχνεις.

Το έχω ήδη κάνει 2 φορές και μας άρεσε παρα πολυ!

Εχεις πολυ δίκιο με την ποσόστητα για τη σως το διάβασα στα σχόλια του site που έδωσα παραπάνω και έκανα 2πλη δόση απο την πρωτη φορά και ήταν απλά τέλειο.

Billy οι φωτογραφίες που ανέβασες με ταξίδεψαν...

Καλημέρα σε όλες!

Καλημέρα,

σήμερα ξύπνησα με ενόχληση στο δεξι αυτί και γαργάλημα στο λαιμό. Ο γιος μας με μύξα, τέλεια ε? και ενώ μέχρι χτες δεν είχαν πληρώσει ακόμα το σύζυγο και είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι δεν θα φύγουμε το 3ημερο, τώρα που αυτό ξεπεράστηκε μας βλέπω άρρωστους! (πλάκα έχουμε)

Το έχω ήδη κάνει 2 φορές και μας άρεσε παρα πολυ!

Εχεις πολυ δίκιο με την ποσόστητα για τη σως το διάβασα στα σχόλια του site που έδωσα παραπάνω και έκανα 2πλη δόση απο την πρωτη φορά και ήταν απλά τέλειο.

Billy οι φωτογραφίες που ανέβασες με ταξίδεψαν...

Καλημέρα σε όλες!

Περαστικα σας! Πιειτε πορτοκαλάδες,καντε γαργαρες μηπως τη γλιτωσετε και μπορεσετε να φύγετε!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Margio είναι αγχολυτικό το ζύμωμά.....για να μην σκέφτομαι ζυμώνω....χαχαχαα, είναι μέχρι να έρθει για τα καλά η άνοιξη, να βγάλουμε καλοκαιρινά, μετά θα το ράψω και θα γίνω πεταλουδίτσα :)

Βαριέμαι να σκουπίσω....θα κάνω με την σκούπα χειρός τα βασικά και αύριο ένα καλό σκούπισμα με την ηλεκτρική.....θα πάω και σούπερ μάρκετ!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πινω καφεδακι και ξεκιναω δουλιτσες απο φαγητο σημερα θα κανω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες τηγανιτες και σως μουσταρδας

σημερα περιμενω και το ελλειπτικο μου και το απογευμα θα λιωσω ξυγκια λεμε

ειμαι πολυ χαρουμενη

μυρτω τη ωραια η ταπετσαρια σκεφτομαι και εγω να βαλω κρεββατοκαμαρα και σαλονι αλλα εγω αυτη τη περιβοητη πορτα που λετε γιατι δε τη βλεπω πουθενα??? ουτε τη ταπετσαρια του σαλονιου γιατι??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...