Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

Ταξιδευοντας για την Ιθακη


CoffeeFilter

Recommended Posts

Τοποθετήστε εδώ φωτογραφίες και περιγραφές απο τα αγαπημένα σας μέρη.

Δημιουργώντας έναν κατάλογο με όμορφα μέρη και φωτογραφίες, προωθούμε το να γνωρίσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες τον τόπο μας αλλά και να τον επισκεφτούν, με έναν τρόπο πιο άμεσο.

Παρακαλώ: Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο εκπροσώπους επιχειρήσεων θα αφαιρούνται. Επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται απο τους ίδιους τους γονείς/αναγνώστες, και είναι απαραίτητο να μην εχουν κάποια επαγγελματική σχέση με την επιχείριση στην οποία αναφέρονται.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχείρισης η οποία σχετίζεται με τον τουρισμό, μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://parents.org.gr/prosfores Η ίδια διαδικασία θα ανακοινωθεί και στο www.parentscafe.gr με επιχειρήσεις που αφορουν τον τουρισμό ή άλλα προιόντα.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeFilter
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Έχω μείνει για 1,5 χρόνο και επιστρέφω όποτε μπορώ. Είναι ένας τοπος ευλογημένος...απίστευτης ομορφιας..με εξαιρετική αίσθηση φιλοξενίας από τους κατοίκους...καταπληκτικά φαγητά...και μια αίσθηση ποιητικής μελαγχολίας τον χειμώνα. Το Πάσχα στο Κιόνι...με τον επιτάφιο να κατεβαίνει στην θάλασσα..ανάμεσα σε πασχαλίες και μπουκαμβίλιες...είναι ένα στιγμιότυπο...που θα θυμάμαι για πάντα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Απ όταν γεννήθηκα και για 20 χρόνια πέρναγα τις καλοκαιρινές διακοπές στο Θιάκι (όπως το λένε οι ντόπιοι).Τρείς μήνες γεμάτους ήλιο,θάλασσα,παρέες,απλά τέλεια.Ότι και να πω θα είναι λίγο.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποιος πάει μια φορά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάει στη ζωή του.Μετά τα 20 οι επισκέψεις μου ήταν πιο λίγες,αλλά όποτε μπορώ πηγαίνω.Πήγα με τον άντρα μου για τριήμερο και όλο για το νησί μου μιλάει.Ελπίζω και εύχομαι το καλοκαίρι να μπορέσω να πάω με την νεογέννητη κόρη μου να της γνωρίσω το νησί όπως κάποτε με πήγαν και μένα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...