Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 12 λεπτά , Andreas81 είπε:

      Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι οτι νιώσαμε ότι ούτε σημασία ανάλογη μας δώσαν ξέροντας πόσο βασανιστήκαμε. Το κέντρο που πήγαμε ήταν σαν ένα εργοστάσιο. Και ο μεγαλογιατρός που εμπιστευτήκαμε άθλιος.  Ξανακούσατε να ξεκινάτε κύκλο διέγερσης και η μόνη αιματολογική εξέταση που μας ζ̌ήτησε να είναι  η ε2 την δεύτερη μέρα? 

      Προσωπικά στην δικη σας περίπτωση θα έψαχνα ήδη για άλλο γιατρό που αν δεν μου έκανε το «κλικ» πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία δεν θα ξεκινούσα. Και ο δικός μου γιατρός δεν λέει πολλά πολλά, αλλά ότι κ αν εγώ ρωτήσω απαντάει ξεκάθαρα κ μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά. 
      Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη διέγερση όποτε δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, εμείς κάναμε πρωτόκολλο με ανταγωνιστές που διαρκεί 10 ημέρες. Από την δεύτερη μέρα περιόδου κάναμε ε2 & προγεστερονη. Αντίστοιχα την 6η,8η,10η μαζί με υπέρηχο κ 13η τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε ωοληψια. Άλλες κοπέλες κάνουν κ lh, όποτε θεωρώ είναι κ κάπως ανάλογα με τον γιατρό. 
      Όλοι εδώ καταλαβαίνουμε την δυσκολία της απογοήτευσης άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση έχουμε φάει όλοι τα χαστούκια μας. 
      Ανασυγκροτηθείτε παρτε ανάσα κ ραντεβού σε καποιον άλλο γιατρό που θα σας «κερδίσει» κ θα νιώθετε ασφαλεια !!!

       

Ταξιδευοντας για την Ιθακη


CoffeeFilter

Recommended Posts

Τοποθετήστε εδώ φωτογραφίες και περιγραφές απο τα αγαπημένα σας μέρη.

Δημιουργώντας έναν κατάλογο με όμορφα μέρη και φωτογραφίες, προωθούμε το να γνωρίσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες τον τόπο μας αλλά και να τον επισκεφτούν, με έναν τρόπο πιο άμεσο.

Παρακαλώ: Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο εκπροσώπους επιχειρήσεων θα αφαιρούνται. Επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται απο τους ίδιους τους γονείς/αναγνώστες, και είναι απαραίτητο να μην εχουν κάποια επαγγελματική σχέση με την επιχείριση στην οποία αναφέρονται.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχείρισης η οποία σχετίζεται με τον τουρισμό, μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://parents.org.gr/prosfores Η ίδια διαδικασία θα ανακοινωθεί και στο www.parentscafe.gr με επιχειρήσεις που αφορουν τον τουρισμό ή άλλα προιόντα.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeFilter
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Έχω μείνει για 1,5 χρόνο και επιστρέφω όποτε μπορώ. Είναι ένας τοπος ευλογημένος...απίστευτης ομορφιας..με εξαιρετική αίσθηση φιλοξενίας από τους κατοίκους...καταπληκτικά φαγητά...και μια αίσθηση ποιητικής μελαγχολίας τον χειμώνα. Το Πάσχα στο Κιόνι...με τον επιτάφιο να κατεβαίνει στην θάλασσα..ανάμεσα σε πασχαλίες και μπουκαμβίλιες...είναι ένα στιγμιότυπο...που θα θυμάμαι για πάντα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Απ όταν γεννήθηκα και για 20 χρόνια πέρναγα τις καλοκαιρινές διακοπές στο Θιάκι (όπως το λένε οι ντόπιοι).Τρείς μήνες γεμάτους ήλιο,θάλασσα,παρέες,απλά τέλεια.Ότι και να πω θα είναι λίγο.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποιος πάει μια φορά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάει στη ζωή του.Μετά τα 20 οι επισκέψεις μου ήταν πιο λίγες,αλλά όποτε μπορώ πηγαίνω.Πήγα με τον άντρα μου για τριήμερο και όλο για το νησί μου μιλάει.Ελπίζω και εύχομαι το καλοκαίρι να μπορέσω να πάω με την νεογέννητη κόρη μου να της γνωρίσω το νησί όπως κάποτε με πήγαν και μένα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...